-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εμεις οι δυό πρέπει να βρεθούμε να σου πω πως θα κόψεις τον καφέ.
Εδωσα μάχη να τον κοψω πραγματικά αν και δεν καπνίζω.Φραπές κυκλοφορούσε στις φλέβες μου για να καταλάβεις.Αν εισαι εθισμενος θα υποφέρεις με την έννοια ότι θα ξεγελιέσαι και θα πίνεις.Εγω ειχα πόνους στο στηθος και στο στομάχι μαζί με υπερδιέγερση.Τα καταφερα ομως αν και πέρασα απο φασεις ....διάφορες.τον εχω μειωσει τουλαχιστον , πινω μονο το πρωι πλεον κι εκει ειναι στην ουσια ο εθισμος.. δεν μπορει να λειτουργησει το μυαλο μου χωρις καφε, δε μπορω να οδηγησω κτλ
περισυ το καλοκαιρι , ειδικα στις διακοπες που ημουν τελειως χαλαρος τον ειχα κοψει τελειως
επινα μονο καμια φορα στο χαλαρο αμα πηγαινα απογευμα καπουπονους και στομαχι ειχα κι εγω (εχουμε και οιγενειακη ευαισθησια με το θεμα στομαχι .. ) , αλλα πλεον ειμαι καλα
ειδικα το στομαχι εχει να με πιασει καιροθελω απλα να μη χρειαζομαι τον καφε για να ξυπνησω το πρωι.. ισως σε αυτες τις διακοπες δοκιμασω να ελαττωσω το τσιγαρο.. αυτες τις μερες δηλαδη το ελαττωσα αρκετα (γιατι δεν ειμαι υπερ και του να το κοψω, απλα να μην καπνιζω το ενα πισω απο το αλλο χωρις λογο θελω, μετρο με λιγα λογια )
Kαπνίζεις...??
O,τι αντιβίωση και αν παίρνεις, χτύπα και ένα γιαουρτάκι. Για καλό είναι
-
Ε αυτο δε λεω? (Οτι καπνιζω)
Sent from my LG-P500
-
Ε αυτο δε λεω? (Οτι καπνιζω)Sent from my LG-P500
Sorry, απλά είχα μεινει στο προηγούμενο πόστ και αυτό δεν το πολυδιάβασα για να είμαι ειλικρινής...!! Θα γραψω κατι το απογευμα, τωρα πρεπει να φύγω..!
-
Μαλλον σε μπερδεψε η υπογραφη μου μαλλον
Sent from my LG-P500
-
Όπως τα περιγράφεις πιστεύω πως μπορείς να βρεις λύση με την ομοιοπαθητική. Συνήθως δουλεύει καλά για δερματικά λόγω στρες, αλλά θα πρέπει να κόψεις τον ... καφέ!
ναι απο βδομαδα κοβεται ο γ@μοκαφες
πραγματικα σιχαινομαι τον καφε, απλα δυστυχως εφαγα εθισμο και τον χρειαζομαι για να συνελθω απο τον υπνο , γιατι χωρις αυτον δε σηκωνομαιτο περασμενο καλοκαιρι τον ειχα κοψει, αλλα χρειαστηκε παλι να τον ξαναρχισω για να συνδυασω το κοιμαμαι αργα με το ξυπναω νωρις..
και η μαλακια ειναι οτι δεν πινω και καφε της προκοπης , αλλα φραπε (που αμα τον φτιαχνω εγω ειναι δηλητηριο )
σε καποιες φασεις τρεμουν τα χερια μουαπο βδομαδα μονο αλκοολ ή αντε κανα καφε-γλυκο τυπου fredoccino σε καμια παραλια
οσο για το χερι μου η αλοιφη εκανε και παλι το θαυμα της εχει μειωθει αρκετα (καλα που μου θυμισες να ξαναβαλω , γιατι βαζω οποτε θυμαμαι ) πιστευω αλλες 2-3 μερες και θα φυγει τελειως
ενα πραγμα παντως που σκοπευω να κανω οσο κι αν το σιχαινομαι ειναι να ξαναρχισω γυμναστικη, αρχικα θα αρχισω γυμναστηριο να ερθω στη βασικη 'καλη' φυσικη κατασταση και μετα βλεπω αν ειναι να ξαναρχισω πιο σοβαρα πραγματα
δε με νοιαζει φυσικα να χασω κιλα και να γινω σφιχτης, αυτα τα θεωρω βλακειες, με νοιαζει απλα να επανελθω σε μια κατασταση οπου δε νιωθω ολη την ωρα οτι ειμαι σαπιος και νυσταζω
θελω μετα την οποια προπονηση να αισθανομαι ξεκουραστος και γεματος ενεργεια και να τρωω απειρο φαγητο και παλι να νιωθω ξεκουραστος (και να μην παχαινω, βεβαια δεν ειμαι πια παιδακι) , να μην με ενοχλει το κρυο και να μην με ενοχλει η ζεστη, γενικα πρεπει να παψω να ειμαι μαλθακος και να με στενοχωρει η παραμικρη παπαρια
Είχα κάπου κάποτε βρει οδηγίες πως μπορεί κανείς να κόψει τον καφέ, τώρα δεν το βρίσκω.
Βρήκα αυτό το σχετικά ενδιαφέρον http://www.lifeinbalance.gr/portal/inde ... p=1&page=8
Γνώμη μου : κομμένος ο καφές, η ζάχαρη και τα άλλα γλυκαντικά. Ξυπνήστε το πρωί με ένα δροσερό ντους ή ... μια βουτιά στην θάλασσα (έκανα σήμερα στις 7:00 - 7:30! ). Ναι, ξέρω, δεν υπάρχω (εγώ και οι γυναίκα μου ήμασταν με διαφορά οι νεότεροι στην παραλία εκείνη την ώρα, μετά ξυπνήσαμε τα παιδιά και βουρ για Αθήνα)
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Για τις προαναφερθείσες αντιβιώσεις (συν κάποιες ακόμα), θα ακούσω τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου, που είναι γιατροί, παρά ένα άρθρο του ζούγκλα.γρ από μία ακόμη 'έρευνα' αγγλικών ή αμερικανικών πανεπιστημίων.
-
Αν μια κοπελα εχει καθυστερηση,με τη σεξουαλικη πραξη παρατεινεται η καθυστερηση αυτη?απλοικη ερωτηση ισως αλλα μ ενδιαφερει γιατι ειχα διαφωνια με την παρεα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κονόμησα Ceclor 750, και ultralevin, και trachisan (σαν lysopaine είναι) για το λαιμό.
Ultra Levure μήπως είναι; Αυτό είναι για το έντερο και καλό είναι να το παίρνεις όσο παίρνεις την αντιβίωση. Επίσης καλό είναι να τρως γιαούρτη και μάλιστα την παραδοσιακή με την πέτσα. Πριν από χρόνια υποτίμησα τη σημασία της και το πλήρωσα με 6 μήνες αυστηρής δίαιτας...
Περαστικάκάποιου είδους αντιβιώσεις ενδέχεται να διαταράξουν την χλωρίδα του εντέρου (ή του κόλπου)
εξ ου και το γιαούρτι, το παραδοσιακό, το οποίο περιέχει μύκητες που την επαναφέρουν.
αν τους βρείτε στο συσκευασμένο γιαουρτάκι της ΜΕΒΓΑΛ, πείτε μου και μένα
γι αυτό με κάποιες αντιβιώσεις δίνουν και ultra levure, το οποίο περιέχει φυσικούς ζαχαρομύκητες για την αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρουεγώ την προληπτική χορήγηση πραζόλης με την αντιβίωση σε άτομα που δεν έχουν γνωστό ιστορικό προβλήματος ή ευαισθησίας, την βρίσκω υπερβολική. μιλάμε για αρκετά ακριβά φάρμακα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν μια κοπελα εχει καθυστερηση,με τη σεξουαλικη πραξη παρατεινεται η καθυστερηση αυτη?απλοικη ερωτηση ισως αλλα μ ενδιαφερει γιατι ειχα διαφωνια με την παρεαδε νομιζω οτι εχει σχεση αυτο παντως που σιγουρα το παρατεινει ειναι το αγχος
το σεξ παντως απο οτι εχω παρατηρησει εγω βοηθαει στο να ερθει πιο γρηγορα η περιοδος
ισως ξεβουλωνει τα υδραυλικααλλα οι καθυστερησεις που γνωριζω εγω εχουν να κανουν με αγχος (πχ εξεταστικες κτλ) εκει μπορει να αργησει για αρκετες μερες να ερθει, αλλα τελικα θα ερθει
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Για τις προαναφερθείσες αντιβιώσεις (συν κάποιες ακόμα), θα ακούσω τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου, που είναι γιατροί, παρά ένα άρθρο του ζούγκλα.γρ από μία ακόμη 'έρευνα' αγγλικών ή αμερικανικών πανεπιστημίων.
δε πρεπει να τρως γιαουρτι στα καπακια, αλλα γιαουρτι νομιζω οτι ειναι καλο να τρως
-
Αν μια κοπελα εχει καθυστερηση,με τη σεξουαλικη πραξη παρατεινεται η καθυστερηση αυτη?απλοικη ερωτηση ισως αλλα μ ενδιαφερει γιατι ειχα διαφωνια με την παρεα
δε νομιζω οτι εχει σχεση αυτο παντως που σιγουρα το παρατεινει ειναι το αγχος
το σεξ παντως απο οτι εχω παρατηρησει εγω βοηθαει στο να ερθει πιο γρηγορα η περιοδος
ισως ξεβουλωνει τα υδραυλικααλλα οι καθυστερησεις που γνωριζω εγω εχουν να κανουν με αγχος (πχ εξεταστικες κτλ) εκει μπορει να αργησει για αρκετες μερες να ερθει, αλλα τελικα θα ερθει
May the force be with me,αλλιως....father
-
αν δεν εχει γινει κατι παραξενο , δε νομιζω οτι εχεις λογο να ανησυχεις
δε μενουν ετσι απλα εγκυες οι γυναικεςαν παντως περναει μια ζορικη περιοδο αυτη τη στιγμη οπως οι εξετασεις που ανεφερα, τοτε ειναι λογικο να εχει καθυστερηση
ξερω πολλες κοπελες που τετοιες περιοδους εχουν θεματατωρα, οσο περισσοτερο το σκεφτεται και ανησυχει, τοσο πιο πολυ θα καθυστερει..
εγω εχω φαει στη μαπα καθυστερηση σχεδον 3 εβδομαδων η αλλη ειχε φριξει , αλλα εγω της ελεγα οτι θα κανω τεστ dna στο μωρο, γιατι ηξερα οτι δεν εχω κανει μαλακια (αυτα με τα προσπερματικα υγρα , εγω τα μεταφραζω: εκανα μαλακια και δε το παραδεχομαι )
παλιοτερα ανησυχουσα, αλλα πλεον δε δινω σημασια γιατι ξερω καλα πλεον οτι αρκετες γυναικες που εχουν κυκλο ρολοι, σε περιοδους εντονου αγχους εχουν καθυστερηση
τωρα το σεξ δε νομιζω οτι θα κανει κακο, πιστευω μαλιστα οτι θα κανει το αντιθετο, απο την αλλη θα ειναι σεξ με αγχος αρα οχι και τοσο καλο
στη τελικη αν εχεις τοσο μεγαλη αγωνια πηγαινε σε ενα φαρμακειο και παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης
αν ειναι αρνητικο , μπορει να ηρεμησει και να της ερθει την επομενη μερα -
Αν ειναι απ τις πρωτες σας φορες (κρινοντας απ την ηλικια και τις δικες μας εποχες) τοτε υπαρχουν διαφορες επιπλοκες. Δεδομενου και του αγχους λογω εξετασεων η αγχος για το μελλον αν υπαρχουν αλλα και το αγχος της καθυστερησης δημιουργουν τετοια θεματα οπυ μπορει να ειναι και αρκετες μερες. Ακομα θυμαμαι πως αρχισα να χανω τον υπνο μου οταν η κοπελα μου πριν χρονια ειχε 15μερες καθυστερηση παρ οτι ημουν σιγουρος σαν τον κιουση και γω...
-
Ναι καλα και ο αντρας αγχωνεται πολυ, ειναι ασχημα πραγματα αυτα , αμα τη στειλεις στο χασαπη μετα δε ξερω αν θα θελει να σε ξαναδει, ουτε κι εσυ θα νιωθεις καλα
Παντως οπως λεει και ο bibendum, αν ειναι ο πρωτος σας καιρος και ειδικα αν η αλλη ειναι μεχρι τωρα δεν εκανε συστηματικα σεξ, ειναι ψιλοφυσιολογικο να διαταρραχθει ο κυκλος της , αυτα που ηξερε να τα ξεχασει πες της
Αν και μετα απο καποιο καιρο στρωνει παλι το πραγμα, αλλα το αγχος δε νικιεται
Sent from my LG-P500
-
Εμπειρικά συμπεράσματά: αν περιμένει περίοδο, το σεξ θα την φέρει πιο γρήγορα. Πιο αργά δεν μου εχει τύχει ποτέ.
Το άγχος τα κάνει ολα κουλουβάχατα και φυσικά το άγχος από τν καθυστέρησή φέρνει και αλλο άγχος κλπ κλπ. Chillax και οι δυο σας, ετσι και αλλιώς τώρα δεν μπορειτε να κάνετε τίποτα.
Για πόση καθυστεριση μιλάμε, εχει σταθερό ή ακανόνιστο κύκλο;
Προφυλακτικό δεν;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Σωστός ο θείος μας!..
-
Exουμε πολυ καιρο και εχω αρκετες εμπειριες δεν ειναι απο τις πρωτες μας φορες..εχει τον πιο για τον φουτσο κυκλο που εχω γνωρισει..χαρακτηριστικα οταν αρχιζε η προετοιμασια για τις πανελληνιες ηταν να τις ερθει σεπτεμβριο και μας ηρθε καπου προς τα χριστουγεννα(πραγματικα τα χα δει ολα,αλλα με τρια τεστ εγκυμοσυνης ειχα αφεθει στα χερια του θεου...ουτε τωρα ανυσηχω,αλλα και μονο στην ιδεα του 1 στο εκατομμυριο,φοβαμαι
-
Να κάνεις τον κοπο μετα την ''χαριστική βολή'' (αντρας είσαι και έχεις το πιστόλι) να πλένεσαι και μετά πάλι το ίδιο κτλ....Μην στηρίζεσαι στα καπάκια.Ακου εναν παλιό!..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προφυλακτικό δεν;
-
προφυλακτικο δεν και ειναι μεγαλο λαθος μου κυριε μοδ.coupea Ειμαι πολυ προσεκτικος γενικα,δηλαδη δε την εχω κανει τη μαλακια και εννοειται παντα ντουζ πριν.Αλλα ειναι αυτος ο φοβος..anyway,ελπιζουμε
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες