-
H πολιορλία λύθηκε τελικά την Κυριακή. Το πρόβλημα βασικά δεν ήταν οτι για κάποιες στιγμές έκλειναν κάποιοι δρόμοι αλλά οτι για αρκετές **ώρες **έκλειναν αρκετοί δρόμοι με αποκορύφωμα το κλείσιμο της Βασ. Ολγας σε όλο το μήκος της (από τη Νομαρχία μέχρι την Εκθεση)
Αντε και του χρόνου!! -
Αγαπητέ hrdoukas, μένω Βασ. Γεωργίου,στο ύψος Ευζώνων και δεινοπάθησα τόσες μέρες Από πάνω η έκθεση,απο κάτω το Μακεδονία Palace
Κλειστές ήταν την Παρασκευή οι:
Βασ. Γεωργίου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λεωφόρος Στρατού, Καυτατζόγλου κλπ.Α!Επίσης όλη η περιοχή ήταν αποκλεισμένη από τα ΜΑΤ γιατί από διαδηλώσεις..όσες θες!!
Αποκλεισμένος από και προς το σπίτι μου!!
τραγική κατάσταση.
Όταν μπόρεσα, πετάχτηκα μέχρι τη Χαλκιδική για το Σαββατοκύριακο.. -
Κλείνουν τον δρόμο για την ασφάλεια του 'αρχηγού του κράτους'.
Ποια ασφάλεια;;; Εδώ φρουρούμενο πυροβόλησε το σπίτι του με αυτόν μέσα ένα απλό πρεζόνι!!! Σκέψου να ήταν και οργανωμένο!!!
ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
Τον δρόμο τον κλείνουν για να του γλείψουν τις φτέρνες μπας και πέσει καμιά προαγωγή...
Εδώ στην Αθήνα, αδέρφια Θεσσαλονικείς, είμαστε όντως προνομιούχοι: ΔΕΝ κλείνει η αστυνομία τόσο συχνά τους δρόμους, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ!!! Τους έχουν βάλει όλους να φυλάνε βουτυρόκωλους (λεφτάδες, υπουργάδες, βουλευτάδες, γενικώς ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ!!!).
Φυσικά όταν ο βουτυρόκωλος θέλει να πάει για χέσιμ0 κλείνουν όλοι οι δρόμοι για να πάει γρήγορα μην του φύγουν.
Αγαπητοί forumάδες, χίλια συγγνώμη για την γλώσσα μου, αλλά το χτένι μόλις ξερίζωσε τον κόμπο!
Και αν τύχει και διαβάζει και παρεξηγηθεί κάποιος φαφλατάς κοιλαράς με αυτά που λέω ακόμα καλύτερα! Μόνω εγώ θα στενοχωριέμαι με δαύτους; Τους το χρωστάμε!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αγαπητέ hrdoukas, μένω Βασ. Γεωργίου,στο ύψος Ευζώνων ...Κοντά μένουμε... Κι εγώ Ευζώνων μένω
-
Όπως τα λες είναι. Πληρώνουμε φόρους σα ****ες, για να καλοπερνάνε οι βουτυρόκωλοι, οι λεμέδες και όλα τα παράσιτα της κοινωνίας.
Ρε παιδιά, ο Σημίτης δεν μετακινείται στην Αθήνα;