-
Ετοιμοι για αυριο???
Το BAD BOY-ΤΜ ειναι πανετοιμο, και ετσι αυριο εκτος απροοπτου βουρ για Καρτοδρομο, τεντα ετοιμη, και καρταρουμε, εγω το δικο μου το ROK δεν προφτασα να το φτιαξω, αλλα δεν πειραζει θα κανω τον φωτογραφο.
Tο BAD-BOY ειναι το μεσαιο σασι της...CRG...και ισως για την Ελλαδα που οι πιστες μας ειναι πολυ γλυστερες, να ειναι το καλυτερο απο τα αλλα δυο ROAD-REBEL(μαλακο) BLACK-STAR(σκληρο), παρα πολυ φιλικο, προβλεψιψο,και παιχνιδιαρικο, σε συνδυασμο με το ΤΜ-Κ9, που ειναι πολυ ηρεμο και γραμμικο μοτερ(40hp) για 6ταχυτο, ειναι απολαυση.
-
Ο χρήστης lee22leo έγραψε:
μακαρι να εδειχνε η TV αγωνες απο αλλα μονοθεσια, οπως Kαρτ, F1000, F3, GP2, εκει πιστευω το θεαμα ειναι πλουσιο
Δεν ξερω για τα αλλα αλλα στο gp2 σιγουρα υπαρχει πολυσ ανταγωνισμος και ειναι κριμα που δεν το δειχνει καποιο καναλι
Το δείχνει το Connex TV μαζί με GP3 και Porsche Supercup, βέβαια το Connex TV είναι συνδρομητικό και όχι ότι πιο φιλικό στις σημερινές οικονομικές συνθήκες.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
μακαρι να εδειχνε η TV αγωνες απο αλλα μονοθεσια, οπως Kαρτ, F1000, F3, GP2, εκει πιστευω το θεαμα ειναι πλουσιο
Δεν ξερω για τα αλλα αλλα στο gp2 σιγουρα υπαρχει πολυσ ανταγωνισμος και ειναι κριμα που δεν το δειχνει καποιο καναλι
Το δείχνει το Connex TV μαζί με GP3 και Porsche Supercup, βέβαια το Connex TV είναι συνδρομητικό και όχι ότι πιο φιλικό στις σημερινές οικονομικές συνθήκες.
Παρακολουθω απο το Stop and go TV σχεδον τα παντα απο μονοθεσια εκτος απο F1, αγωνας πχ απο F3 δεν εχει σχεση με F1 οπου εκει το θεαμα και ο Πουρναρακης ειναι η τοπ δυαδα για να ριξεις ενα καλο μεσημεριανο υπνακο.
Οσο για εναν αγωνα καρτ ΚΖ1-ΚΖ2
-
H καλύτερη προπόνηση EVER σήμερα νομίζω!
Πραγματικά ΛΙΩΣΑΜΕ στο καρτ!!
Μιλάμε έκανα 9 σκέλη και 135 γύρους.
Ετοιμάζω και το βιντεάκι να ανέβει.
Αλλά μόνο ο ANGEL ήρθε. ....που ήσασταν οι υπόλοιποι?
-
Το σημερινο καρταρισμα ηταν απο τα καλυτερα, απο αποψη παρεας.
Ευτυχως ο καιρος ηταν υπεροχος, αρκετη δροσια, ελαχιστα νοικιαρικα, ολη η παρεα μας, 4 καρτ πρεπει να καψαμε πανω απο 60lr βενζινη, τα καρτ ολων αλλαζαν χερια, και ολοι αργα το απογευμα φυγαμε κατενθουσιασμενοι.
Απο αριστερα Tuners Ανδρεας, Antomost Αντωνης, Tuners Κωστας, Σταυρος, Νικος, Toliskal Τολης, Chemic Παναγιωτης, Μαρια, New CRG Girl Κατιανα(με την τρομερη Μηλου) και Βαγγελης, και εγω αποθανατιζω την στιγμη.
Μαζι μας σημερα ηταν και ο Angel 13, o ιδρυτης της ενοτητας αυτης, ενας υπεροχος φιλος που στην επομενη μας συναντηση, θα καρταρουμε μαζι. Μεσα απο αυτη το Karting για ολους, εχουμε μια υπεροχη παρεα που μερα με τη μερα, και μηνα με το μηνα, δενουμε πιο πολυ.
Η επομενη μας Κυριακη μαλλον θα ειναι η τελευταια λογω καλοκαιριου, και ριχνω την ιδεα να μαζευτουμε ολοι. Τι λετε???
Εγω τις δυο τελευταιες φορες το εχω ριξει στην ΤΡΑΚΑ ΚΑΡΤ, αλλα πιστευω ολα τα παιδια με αγαπανε και μου εμπιστευονται τα καρτ τους, εδω με του Νικου το BLACK STAR.
-
Ο Κωστας(Tuners) με το Road Rebel-Maxter Sonik του Τολη
Ο Ανδρεας(Tuners) με το 6ταχυτο Black Hawk-TM K9 Του Αντωνη(Antomost).
Ο Τολης.(Toliskal)
O Νικος.(Nikos!)
-
Το τελευταιο ποστ για σημερα με μια φωτο, το αφησα για τον φιλο μου τον Γερομπακαλιαρο Αντωνη που τον εκτιμω ιδιαιτερα.
CRG BLACK HAWK-TM K9 το οπλο του, ενα πολυ καλο πακετο.
-
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Το τελευταιο ποστ για σημερα με μια φωτο, το αφησα για τον φιλο μου τον Γερομπακαλιαρο Αντωνη που τον εκτιμω ιδιαιτερα.
CRG BLACK HAWK-TM K9 το οπλο του, ενα πολυ καλο πακετο.
drift challenge οργανώσατε ?
-
Πραγματικα, το ξεχασα... οταν το θυμηθικα οτι ειχατε συναντηση, ηταν πλεον ... αργα
-
drift challenge οργανώσατε ?
Μπαααα…. Όχι….. αυτό το απαράμιλλο στιλ, πατάς γλιστράς και χάνεσαι, μόνο εγώ το έχω.
Περάσαμε super. Καταπληκτική παρέα, το καρτόδρομο δικό μας και δίχως απρόοπτα… τι άλλο θέλουμε?!?!
-
Έτοιμο και το βιντεάκι μου από χθες:
Μπράβο Νικόλα…. Καταπληκτικός!!
-
Ο χρήστης Antomost έγραψε:
Έτοιμο και το βιντεάκι μου από χθες:
Μπράβο Νικόλα…. Καταπληκτικός!!
Να'σαι καλά Αντώνη, σε ευχαριστώ πολύ!!
Υπάρχει τεράστιο περιθώριο βελτίωσης ακόμα...αλλά όπως έχει πει ο Μαστρο-Παντελής, χρειαζόμαστε ώρες πλεύσης!
Σε ευχαριστώ.
-
hamilton κανε ακρη περναει ο Νικος ο Αλεξιαδης!!!!! τρομερος ο Νικος και για τοσο λιγο που κανει καρτ ειναι αψογος,εχει το καλυτερο στυλακι ηρεμος και ωραιος!!φτου φτου μη σε ματιασω!!!
-
Σας ευχαριστώ.
Με κάνετε να κοκκινίζω.
Βασικά, το λέγαμε και χθες, δε το κάνω επίτηδες...απλά μου βγαίνει. Δεν μου βγαίνει το απότομο δηλαδή...ποτέ σε τίποτα δεν είμαι απότομος, σε ότι κι αν κάνω.
-
Δεν αντεξα να ζαχαρωνω παραπανω απο δυο ωρες....
Τους εβλεπα να καρταρουν σε αδεια πιστα.... και δεν το πιστευα. Μυριζα αρωματα και φτου.....
Απολαμβανα παρεα και ομορφη ατμοσφαιρα και
Συναισθανομουν 'αγνο' κλιμα και ευχαριστιομουν που υπαρχει τετοια παρεα.
Τι μενει ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ.....
Παιδες χαρηκα παρα πολυ για την σχεση που εχετε.
Η πολυ μαυριλα του καιρου δεν εκανε την ομαδα να κολωσει..............μονο προσωρινα, αλλα πολυ μαυριλα στα καρτακια...... Η εχετε παρασυρθει Ή τα εργαλεια ειναι πολυ καλα...... Ηταν αψογα και συγχρονα. Για τις οδηγικες ικανοτητες μονο καλα λογια. Οταν βοηθαει και η πιστα θα ειναι ονειρο.........
Μονο που εχασα και τους υπολοιπους που ηρθαν τις μεγαλες ωρες.........
Πανο την αλλη φορα, που θα καρταρουμε παρεα ................θα τα πουμε και **ΙΝ **ΤΗΕ PISTA.....!!!!!!!!
Βαλτε και μενα στην παρεα. Θα προσπαθησω να ερχομαι οσο πιο συχνα μπορω.........
Ναστε καλα και να καρταρετε...............
Γιααααααααααααααα να μεγαλωνει η παρεα.........................
-
Διαβαζω για γερομπακαλιαρους και τετοια αλλα εγω μονο νεουδια ειδα.........
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Δεν αντεξα να ζαχαρωνω παραπανω απο δυο ωρες....
Τους εβλεπα να καρταρουν σε αδεια πιστα.... και δεν το πιστευα. Μυριζα αρωματα και φτου.....
Απολαμβανα παρεα και ομορφη ατμοσφαιρα και
Συναισθανομουν 'αγνο' κλιμα και ευχαριστιομουν που υπαρχει τετοια παρεα.
Τι μενει ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ.....
Παιδες χαρηκα παρα πολυ για την σχεση που εχετε.
Η πολυ μαυριλα του καιρου δεν εκανε την ομαδα να κολωσει..............μονο προσωρινα, αλλα πολυ μαυριλα στα καρτακια...... Η εχετε παρασυρθει Ή τα εργαλεια ειναι πολυ καλα...... Ηταν αψογα και συγχρονα. Για τις οδηγικες ικανοτητες μονο καλα λογια. Οταν βοηθαει και η πιστα θα ειναι ονειρο.........
Μονο που εχασα και τους υπολοιπους που ηρθαν τις μεγαλες ωρες.........
Πανο την αλλη φορα, που θα καρταρουμε παρεα ................θα τα πουμε και **ΙΝ **ΤΗΕ PISTA.....!!!!!!!!
Βαλτε και μενα στην παρεα. Θα προσπαθησω να ερχομαι οσο πιο συχνα μπορω.........
Ναστε καλα και να καρταρετε...............
Γιααααααααααααααα να μεγαλωνει η παρεα.........................
νομίζω η παρέα είναι αυτό που είχες στο νου σου όταν άνοιγες το θέμα
ένας από τους λόγους που ανέβηκα πάνω αν κ δεν έκανα ήταν να τα πουμε από κοντά μετά από τόσα χρόνια. Νομίζω πως τελευταια φορά τα είχαμε πει στα μέγαρα πριν 6 χρόνια που με είχες κάνει βόλτα με το αγωνιστικό των ΤΟΥΤΑΤΙΣ.
Αν μπορείς έλα την κυριακή. -
Άγγελε χαρήκαμε ΠΑΡΑ πολύ που σε είδαμε κι από κοντά.
Εννοείται ότι είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος σε οποιαδήποτε προπόνηση.
Όποτε βλέπεις να λέμε ότι θα πάμε για προπόνηση...παίρνεις το καρτάκι σου κι έρχεσαι...και λιώνουμεεεεε!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άγγελε χαρήκαμε ΠΑΡΑ πολύ που σε είδαμε κι από κοντά.Εννοείται ότι είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος σε οποιαδήποτε προπόνηση.
Όποτε βλέπεις να λέμε ότι θα πάμε για προπόνηση...παίρνεις το καρτάκι σου κι έρχεσαι...και λιώνουμεεεεε!!!
Ετσι σας θελω................και εγω του λιωνω ειμαι. Μονο γιαυτο μου την ''σπαει' το καρτοδρομο γιατι δεν μπορω να κανω καρτ με τις ωρες....................... εχθες παντως ζηλεψα γιατι δεν θυμαμαι τοση ησυχια οσο τον ξερω τον χωρο.
Βεβαια εγω ειμαι ............¨'ωριμος' γενικα ..................... αλλα δεν εχω κανενα θεμα να καρταρω με ο,τι εχω και οσο μπορω καλυτερα. Εσεις σιγουρα δεν εχετε οποτε..............................
Θα σε ενημερωνω μηπως και πηγαινουμε παρεα μιας και ειμαστε 'κοντοχωριανοί'....................
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ