Jun 26, 2011, 6:28 PM

Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
με κάποιο από αυτά ...

http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... rive_type=

Έτσι!

Η επιτομή της ασφάλειας, της τεχνολογίας και κυρίως της οικονομίας.

Δηλαδή για να γλιτώσει κάποιος τα 1.100 ευρώ θα πάει να πάρει ένα χρέπι με 150Κ κμ να το πληρώσει 500 ευρώ και καμιά 200αριά ακόμα σε μικρομαζεματάκια και ποιός ξέρει τι άλλες ζημιές θα του βγάλει.

Δηλαδή αυτό είναι έξυπνο?

Νίκο εγώ 2λιτρο δεν έχω αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τον αδερφό μου (που ΟΚ δεν το χρησιμοποιεί και πολύ) να καταθέσει πινακίδες. Είναι ελεεινή κοροϊδία το όλο θέμα. Ότι βαριούνται/δεν θέλουν να μαζέψουν από εκεί που πρέπει θα το παίρνουν με τον εύκολο τρόπο αμολώντας τον σερίφη του Νότινγχαμ να τα τσεπώσει από τους χωρικούς.
Ίσως όταν μετρήσουν πόσα όχι μόνο 1000αρικα αλλά και 600αρια στην τελική δεν θα βάλουν στο ταμείο τους θα το δουν αλλιώς το θέμα.
Εκκρεμούν κάτι πρόστιμα εκατομμυρίων (που έχουν πάρει το γνωστό δρόμο της δικαστικής οδού=@@) και θα σου πουν εσένα του μισθωτού που είσαι ΟΚ και δεν έχει κρύψει ούτε λέπι να σκάσεις 1100 ευρώ επειδή έχεις ΔΙΛΙΤΡΟ κινητήρα στο αμάξι σου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εσύ ο καπιτάλας πρέπει να δώσεις 1100 ευρώ και το φτωχαδάκι με μια SLK ή μια Ε class θα δώσει κανά 300άρι.
Αν έβαζαν κάτω εργοστασιακές αξίες να πω πάει στο διάβολο. Αλλά η γνωστή μαλακία με τα κυβικά δεν έχει πια πλάκα...

Συμφωνώ με το συλλογισμό σου...είναι μ@λ@κες, εγκληματίες, λαμόγια, ψάχνουν να βρούνε λεφτά και τα παίρνουν από τους 2λτ καθώς ΜΟΝΟ στην Ελλάδα θεωρούνται υψηλά κυβικά, πολυτέλεια κλπ. ΟΚ. Συμφωνώ.

Αλλά είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια τι έγινε ρε συ Eddie!

ΤΟΣΕΣ πινακίδες κατατέθηκαν και επειδή προφανώς δεν μάζεψαν τα χρήματα που ήθελαν, βάζουν υψηλότερα τέλη.

Είναι απλά μαθηματικά.

Ο κοσμάκης πιστεύει ότι επειδή ΔΕΝ θα μαζέψουν όσα υπολογίζουν να μαζέψουν από τα τέλη...θα μας λυπηθούν και θα πούνε....'αχ μωρέ τα καημένα...ε ας το πάρουμε πίσω το μέτρο'.

Κι επειδή όπως είπα είναι απλά μαθηματικά, αν τους λείψουν 'Χ' χρήματα από τα τέλη φέτος...για μάντεψε τι θα γίνει του χρόνου?

Καλά μάντεψες...το 1.100 θα γίνει 1.500 και πάει λέγοντας.

Δε ξέρω...λέω κάτι παράλογο?

Και ναι είπαμε...είναι μ@λ@κία...προφανώς! Θέλει κανείς να πληρώνει 1000άκα έτσι? Του περισσεύουν? Φυτρώνουν σε κανένα δέντρο?

Για παράδειγμα...ΔΕΝ μπορώ να μείνω χωρίς αυτοκίνητο. Πως θα πηγαίνω στο γραφείο? Πως θα πηγαίνω στους γονείς μου να τους βλέπω? Πως θα πάω να κάνω ένα κάρο δουλειές που έχω να κάνω (συμπεριλαμβανομένου του τρέιλερ και προπόνηση), πως θα πάμε ΑΣΦΑΛΕΣ ταξίδι κλπ?

Λες και φταίει ο ΓΑΠ ή ο Βενιζέλος. Νομίζεις ότι αυτοί κυβερνάνε? Πάνε στους έξω και λένε: '...από αυτά τα μέτρα, θα εξοικονομήσουμε αυτά'. Απάντηση ΔΝΤ: '...δεν μας φτάνουν, θέλουμε κι άλλα'.

Αυτοί μας τα δανείσανε, αυτοί θέτουν τους όρους στο δάνειο...όχι εμείς! Είναι σαν να χρωστάς και να θες εσύ να θέσεις τους δικούς σου όρους...γίνεται?

Δενομίζωτάκη...