-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Να τους παρακαλανε να κατσουν πισω απο τις κορδελες,
και αυτοι στα παπαρια τους.Τι λες;Σιγά μην ξέρουν οι κριτές και ο υπεύθυνος ασφαλείας.Εμείς ξέρουμε...Η απειθαρχία είναι στο αίμα μας.
Προσγειωθηκε ο Λωρης
Επέβενε στο κόκκινο ελικόπτερο;
-
Σειρα εκκινησης Σαββατου
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... tion_3.pdf
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Προσγειωθηκε ο Λωρης
Επέβενε στο κόκκινο ελικόπτερο;
Στο λευκό ήταν που πέταγε πριν το κόκκινο του Bartos, υπεύθυνου ασφαλείας της FIA.
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Χθες βρεθηκα στην Θηβα1 στο πεδιο βολης και στην Μαυρολιμνη στο 15ο χλμ.Επειδή μαζεύω στοιχεία για το Κοπανολόγιό μου, μπορείς να μου πεις εάν ήταν καλό το σημείο που διάλεξες? Από ποια κοπάνα πήγες? Εχεις καμία φωτογραφία? (Το φως της ανάκρισης μόλις άναψε) : ))
-
Εμένα με 'έδιωξε' ένας σε άπταιστα Ελληνικά από το κόκκινο ελικόπτερο.Ουσιαστικά μου είπε να ανέβω πιο πάνω από το σημείο που ήμουν,και φυσικά το έκανα εντός δευτερολέπτου
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Χθες βρεθηκα στην Θηβα1 στο πεδιο βολης και στην Μαυρολιμνη στο 15ο χλμ.
Επειδή μαζεύω στοιχεία για το Κοπανολόγιό μου, μπορείς να μου πεις εάν ήταν καλό το σημείο που διάλεξες? Από ποια κοπάνα πήγες? Εχεις καμία φωτογραφία? (Το φως της ανάκρισης μόλις άναψε) : ))
Θηβα απο την προσβαση 6 της οργανωσης.Ειναι οι ιδιες προσβασεις του παρελθοντος, αλλα το βενζιναδικο της,
JET OIL εχει ονομα Α.Π. η Π.Α. κατι τετοιο γραφει το βενζιναδικο.
Μαυρολιμνη απο προσβαση 3 αλλα οπως γραφει εχεις 3,5 χλμ βατου χωματοδρομου, με χαμηλώμενο αυτοκινητο,
θα το κουρασεις. Το αφηνεις κατω στην πηγη και ξεκινας με το ποδι οπως εκανα και εγω.
Απο αυτους που θα ανεβαινουν κανε ωτοστοπ ολο και καποιος θα σε παρει.
Στην Θηβα βλεπεις το καθε αμαξι για κανα λεπτο αλλα δεν πανε και τεζα.
στην Μαυρολιμνη ερχεται τεζα απο ανηφορα με μεγαλη κλιση στριβει αριστερη αμεσως κατηφορικη και γλιστραει,
φρενα για κλειστη δεξια μπροστα απο το εκκλησακι (εκει θα κατσεις του χρονου να τον βλεπεις να σου ερχεται μουτρα),
και χανεται σε κατηφορα τεζα.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ....... ΜΟΝΟ 5 ευρω.
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ...... ΤΩΡΑ -
χαχαχα ty ty με κάλυψες : ))
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Εμένα με 'έδιωξε' ένας σε άπταιστα Ελληνικά από το κόκκινο ελικόπτερο.Ουσιαστικά μου είπε να ανέβω πιο πάνω από το σημείο που ήμουν,και φυσικά το έκανα εντός δευτερολέπτουΥπάρχει εκπρόσωπος της οργάνωσης στο ελικόπτερο του Bartos (το κόκκινο), δεν είναι ο el-em όμως. Εξ΄ου και τα άπταιστα ελληνικά (αν και τόσα χρόνια που παλεύει με τους έλληνες θεατές ο Bartos κάτι θα έχει μάθει: 'εσύ, με το πράσινο μπλουζάκι, ανέβα παραπάνω, ναι εσένα λέω, κουφός είσαι ρε μαλάκα' )
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
.......................
Πρωτη φορα που ειδα ανεγκεφαλους θεατες να μετακινουνται κατα την διαρκεια διεξαγωγης των ειδικων.
....................................
Φορτηγο μπηκε για 10 μετρα μεσα για να φυγει απο την κοπανα, και μετα απο 2-5 δευτερολεπτα,
περασε αγωνιστικο.
Ευτυχως που δεν 'φιληθηκαν'.
...............Πρώτη φορά; Δεν είναι δυνατόν.
30+ χρόνια βλέπω πρακτικά το ίδιο πράγμα. Μάλιστα παλιότερα, που οι ερασιτέχνες ήταν περισσότεροι στους δρόμους βλέπαμε διαδήλωση πεζών και ενίοτε εντουράδων ή αγροτικών. Το ότι δεν έχει γίνει θανατηφόρο με θεατή οφείλεται σε καθαρή τύχη ή στον 'Θεό του Acropolis'. -
Πήγα Κεφαλαρι Ι
Απο Παναρητι και ενω θα καναμε λαθος, μπήκαμε κατα τύχη πίσω απο ένα vitara και μετα απο κάτι νεροφαγωματα και κανά 5 χλμ χώμα και πετρες μας έβγαλε σε ένα πολυ ωραίο σημείο τιγκα στα τζιπ με 5 στροφές ορατότητα λίγο πριν τον τερματισμό
Ogier πέρασε πολυ δυνατά! Αθανασουλας επίσης. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πήγα Κεφαλαρι Ι
Απο Παναρητι και ενω θα καναμε λαθος, μπήκαμε κατα τύχη πίσω απο ένα vitara και μετα απο κάτι νεροφαγωματα και κανά 5 χλμ χώμα και πετρες μας έβγαλε σε ένα πολυ ωραίο σημείο τιγκα στα τζιπ με 5 στροφές ορατότητα λίγο πριν τον τερματισμό
Ogier πέρασε πολυ δυνατά! Αθανασουλας επίσης.Ps το απόγευμα που βούτηξα Λουτράκι 1930 με 1945 τα τρία ελικόπτερα έκαναν κάτι καμποιλικια σε χαμηλό ύψος πάνω απο την θάλασσα αλά red arrow.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πήγα Κεφαλαρι Ι
Ogier πέρασε πολυ δυνατά! Αθανασουλας επίσης.Ps το απόγευμα που βούτηξα Λουτράκι 1930 με 1945 τα τρία ελικόπτερα έκαναν κάτι καμποιλικια σε χαμηλό ύψος πάνω απο την θάλασσα αλά red arrow.
To γνωριζω και εχω ηδη επιληφθει.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα με 'έδιωξε' ένας σε άπταιστα Ελληνικά από το κόκκινο ελικόπτερο.Ουσιαστικά μου είπε να ανέβω πιο πάνω από το σημείο που ήμουν,και φυσικά το έκανα εντός δευτερολέπτου
Υπάρχει εκπρόσωπος της οργάνωσης στο ελικόπτερο του Bartos (το κόκκινο), δεν είναι ο el-em όμως. Εξ΄ου και τα άπταιστα ελληνικά (αν και τόσα χρόνια που παλεύει με τους έλληνες θεατές ο Bartos κάτι θα έχει μάθει: 'εσύ, με το πράσινο μπλουζάκι, ανέβα παραπάνω, ναι εσένα λέω, κουφός είσαι ρε μαλάκα' )
Οπως το γραφεις, σημαινει οτι ο el-em δεν μπορει να μιλησει απταιστα Ελληνικα !!!!!
χα χα χα
Φιλικα,
'el-em'
-
χαχαχα ήταν απάντηση σε κάποιον που είπε ότι στο κόκκινο ελικόπτερο επέβαινε αλλοδαπός.
-
Συγνώμη el-em δεν το εννούσα έτσι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
:lol: Συγνώμη el-em δεν το εννούσα έτσιTo Ξερω.Χαριν γουστου το εγραψα.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Υπάρχει εκπρόσωπος της οργάνωσης στο ελικόπτερο του Bartos (το κόκκινο), δεν είναι ο el-em όμως. Εξ΄ου και τα άπταιστα ελληνικά (αν και τόσα χρόνια που παλεύει με τους έλληνες θεατές ο Bartos κάτι θα έχει μάθει: 'εσύ, με το πράσινο μπλουζάκι, ανέβα παραπάνω, ναι εσένα λέω, κουφός είσαι ρε μαλάκα' )
Οπως το γραφεις, σημαινει οτι ο el-em δεν μπορει να μιλησει απταιστα Ελληνικα !!!!!
χα χα χα
Φιλικα,
'el-em'
Γραφειο Ασφάλειας Πτήσεων
Safety First! -
ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 'ΓΥΜΝΟ 2' ΜΑΣ....ΕΔΙΩΞΕ ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΛΛΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ...ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΙΛΟΤΟ...ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..???? Α...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤIΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ R40 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ..ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΩ.
-
Ο χρήστης karditsa racing club έγραψε:
ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 'ΓΥΜΝΟ 2' ΜΑΣ....ΕΔΙΩΞΕ ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΛΛΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ...ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΙΛΟΤΟ...ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..???? Α...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤIΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ R40 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ..ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΩ.H συζητηση κατ'ιδιαν παρακαλω.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης karditsa racing club έγραψε:
ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 'ΓΥΜΝΟ 2' ΜΑΣ....ΕΔΙΩΞΕ ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΝΤΑ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΛΛΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ...ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΙΛΟΤΟ...ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..???? Α...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤIΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ R40 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ..ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΩ.Ναι αλλά αν σε χρεώσουν την βόλτα, πιθανόν να είναι μείον.
Παρακολούθηση ειδικών στο Ακροπολις 2011