-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Η Μ3 ακουγεται ωραια στις ψηλεσ στροφεσ?Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα?
Είναι σαν να ρωτάς αν ο ουρανός είναι μπλε!
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
μολις πηρα καποιον για μια 996:
-Παιρνω για το αυτοκινητο που πουλατε
-Πιο απ ολα?Η Μ3 ακουγεται ωραια στις ψηλεσ στροφεσ?
Και τα δύο πάντως είναι υπέροχα αυτοκίνητα, με το Μ3 πιο εύχρηστο λόγω χώρων, και το 996 (3.6) πιο ιδιαίτερο.
Στην ίδια θέση ήμουν το 2006 όταν πήρα το 996 και δεν το μετάνιωσα ποτέ! Είχα συμβιώσει με ένα Μ3 για λίγο καιρό, δεν μου έκανε τόσο αίσθηση και προτίμησα την καρδιά μου. Όσο για τον ήχο, το 996 με την Sport Exhaust είναι αλλού χωρίς να είναι καθόλου ενοχλητική!Γενικά θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις καλό (ίσως και μέτριο) Μ3 (ξέρω μόνο 2 παιδιά με προσεγμένα αυτοκίνητα) κυρίως από μάντρα, και δύσκολο να βρεις καλό & με εξοπλισμό 996. Δεν ξέρω τι ποσό θέλεις να διαθέσεις & τι ψάχνεις στο 996, αν θες στείλε μου ενα PM αν μπορώ να σε βοηθήσω.
Νίκος.
-
o τυπος τα σπαει
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1248670/ Αν εχει οντως τοσα χιλιομετρα,την επαιρνα χθες.Κ ας ειναι κ καμπριο
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1248670/ Αν εχει οντως τοσα χιλιομετρα,την επαιρνα χθες.Κ ας ειναι κ καμπριοκανεις και ενα τουρ στην Κρητη, φορτωνεις μερικες αλλοδαπες κι ανεβαινεις Αθηνα.
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1248670/ Αν εχει οντως τοσα χιλιομετρα,την επαιρνα χθες.Κ ας ειναι κ καμπριο
κανεις και ενα τουρ στην Κρητη, φορτωνεις μερικες αλλοδαπες κι ανεβαινεις Αθηνα.
Το πρόβλημα με τις μαύρες ανοιχτές Μ3 είναι ότι δεν μπορείς να κλείσεις παράθυρα και να απαλλαγείς από τα πρεζάκια που κρέμονται στην πόρτα και σε παρακαλάνε για φιξάκια στο φανάρι.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Υπάρχει κάποιο μέλος από το φόρουμ που να έχει οδηγήσει τη m3 csl?αν ναι,θα μπορούσε να μας περιγράψει την εμπειρία του?Την είχε ενας φίλος μου
Εχω εμπειρεια συνοδηγησης Αθηνα - Θεσσαλονικη και πίσω. Πολύ κουραστική, άπό ένα σημειο και περα τον ήχο τον αποκαλέις πολύ φασαρία και δυσκολο αυτοκίνητο για τους ελληνικους δρόμους.
Την έδωσε και ξαναπήρε EVO. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχει κάποιο μέλος από το φόρουμ που να έχει οδηγήσει τη m3 csl?αν ναι,θα μπορούσε να μας περιγράψει την εμπειρία του?
Την είχε ενας φίλος μου
Εχω εμπειρεια συνοδηγησης Αθηνα - Θεσσαλονικη και πίσω. Πολύ κουραστική, άπό ένα σημειο και περα τον ήχο τον αποκαλέις πολύ φασαρία και δυσκολο αυτοκίνητο για τους ελληνικους δρόμους.
Την έδωσε και ξαναπήρε EVO.Οπότε μετά ξαναβρήκε την υγειά του; Να ένα αυτοκίνητο για να ανεβοκατεβαίνεις ατσαλάκωτος Αθήνα-Θεσσαλονίκη...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχει κάποιο μέλος από το φόρουμ που να έχει οδηγήσει τη m3 csl?αν ναι,θα μπορούσε να μας περιγράψει την εμπειρία του?
Την είχε ενας φίλος μου
Την έδωσε και ξαναπήρε EVO.teox, ζεις??
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Την είχε ενας φίλος μου
Την έδωσε και ξαναπήρε EVO.Οπότε μετά ξαναβρήκε την υγειά του; Να ένα αυτοκίνητο για να ανεβοκατεβαίνεις ατσαλάκωτος Αθήνα-Θεσσαλονίκη...
Μιλάμε για άνθρωπο που έχει 5 αυτοκίνητα τρέχει και σε αγώνες.
996 Ή Μ3 Ε46??