-
Swsth parathrhsh, kai mia pi8anh apanthsh einai na htan upoxrewtikh h parakolou8hsh plhrous seminariou SAFETRACK prwta, na parei kaneis ta pleon basika kai anagkaia, kai to GINE na htan to epomeno, pio 'psagmeno' epipedo.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Swsth parathrhsh, kai mia pi8anh apanthsh einai na htan upoxrewtikh h parakolou8hsh plhrous seminariou SAFETRACK prwta, na parei kaneis ta pleon basika kai anagkaia, kai to GINE na htan to epomeno, pio 'psagmeno' epipedo.το πιο σωστο απο ολα.........
-
Η πρώτη μέρα δεν ήταν ακριβώς safetrack αφού οι ταχύτητες των δοκιμασιών ήταν πολύ μεγαλύτερες από ότι στο safetrack σύμφωνα με τους εκπαιδευτές .
Προσωπικά θεώρησα και τις δύο μέρες υπερχρήσιμες αν και πιστεύω και εγώ πως θα μπορούσε να είναι λιγότερο ΓΙΝΕ και περισσότερο σχολείο.
Τώρα τί να λέμε όμως αφού μας τελειώσε; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μπορεί να ακουστώ λίγο επιθετική, αλλά δεν μπορώ να μην ρωτήσω...
αγαπητέ rally πιστεύεις ειλικρινά οτι η πρώτη ημέρα σε στυλ SAFETRACK δεν χρειαζόταν? ειλικρινά περίμενες με το καλημέρα σας, χωρίς να σας ξέρουν, πώς οδηγήτε, τί γνώσεις έχετε να σας δώσουν ένα αγωνιστικό και άντε γεια? ήταν τόσο βαρετά και ανούσια αυτά που σας έδειξαν? δεν αποκόμισες τίποτε, που να σε κάνει καλύτερο οδηγό τόσο στην καθημερινή σου οδήγηση όσο αγωνιστική?
χωρις να θέλω και πάλι να σε θίξω και χωρίς να γνωρίζω τις αγωνιστικές σου καταβολές...
ρέναΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΥΗΜΕΡΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 'ΓΙΝΕ' ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΩΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΓΥΡΟΥΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 2 ΓΥΡΟΥΣ ΑΝΤΕ 4-5 ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η Σ ΟΔΗΓΗΣΗΣ??? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ? ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΜΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ 400 EURO ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΘΕΣ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ...??? Ε ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ 'Σ Ε Μ Ι Ν Α Ρ Ι Ο, Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η Σ, Ο Δ Η Γ Η Σ Η Σ'...
-
Στα Μεγαρα καναμε 10 γυρους και οντως στο Παραλληλοδρομιο ηταν λιγο.Παντως αξιζε η εμπειρια απο καθε αποψη.
Οσο για το Safetrack πισρευω οτι ηταν απαραιτητο για μια πρωτη επαφη κ εντυπωση για τους εκπαιδευτες.Μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να κατσεις ξαφνικα διπλα σε εναν αγνωστο μεσα σ ενα αγωνιστηκο!Ζερβος Δημητρης
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να κατσεις ξαφνικα διπλα σε εναν αγνωστο μεσα σ ενα αγωνιστηκο!ρώτα και τον άγγελο το ζήβα που τα'χει δεί ανάποδα!!! , απο τέτοια φαση...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να κατσεις ξαφνικα διπλα σε εναν αγνωστο μεσα σ ενα αγωνιστηκο!
ρώτα και τον άγγελο το ζήβα που τα'χει δεί ανάποδα!!! , απο τέτοια φαση...
..για ρωτα με ...για ρωτα με...
-
Γι αυτο ακριβως μιλαω! Οποτε το safetrack ηταν απαραιτητο για μια πρωτη εντυπωση κ για τους εκπαιδευτες.
-
Kalispera
Eixa parei kai ego meros sto proto gine protathlitis, stin anaviso me starlet. Poios allos mou edose pote tin efkairia na kano 5-10 girous me agonistiko kai na nioso na tremo apo xara; Kaneis. Perasa stous 12, eipan na mas ksanadoun kai o Kirios Panagiotopoulos eipe oti kala pigaina alla tha imastan vathia se ena gremo! Den epirazei. Gia osous einai empeiroi sto xoro, den tous kanei entiposi, aftoi pou ous trexoun ta salia na mpoun se agonistiko, tha katalavoun. Ena megalo efxaristo stous 4t pou to ekanan. Episis ston sx pou eixe kapote grapsei oti ekana kali dimosiografiki douleia se ena elpa. Afta.
Constantinos
http://www.motors.gr -
λοιπον ερωτηση προς sx και ivan : θα γινει τελικα το σεμιναριο αγωνιστικης οδηγησης??? χωρις θεσμους χωρις τιποτε, απλα σεμιναρια οπως ειναι το safetrack σε advanced ομως επιπεδο.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λοιπον ερωτηση προς sx και ivan : θα γινει τελικα το σεμιναριο αγωνιστικης οδηγησης??? χωρις θεσμους χωρις τιποτε, απλα σεμιναρια οπως ειναι το safetrack σε advanced ομως επιπεδο.....Bραχυπρόθεσμα αποκλείεται. Aπλά μεθοδεύουμε ένα Subaru day που είναι πολύ κοντά στην αγωνιστική οδήγηση.
Προσπάθειά μας από το φθινόπωρο να έχουμε δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα στα Mέγαρα για την πραγματοποίηση σεμιναρίων αγωνιστικής οδήγησης σε γκρουπ με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από τη Renault που είναι ο βασικός χορηγός του Safetrack και αποδεδειγμένα ευαισθητοποιημένη με τους αγώνες αλλά και με τους νέους αγωνιζόμενους.
Mακάρι τελικά να το καταφέρουμε -
subaru day Πρεπει να εισαι κατοχος subaru οπως ειχε γινει και περυσι???
-
Θά είναι μόνο γιά μιά μέρα;
Τό DAY αυτό σημαίνει; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά είναι μόνο γιά μιά μέρα;
Τό DAY αυτό σημαίνει;Aφήστε να γίνει πρώτα και τις λεπτομέρειες θα τις διαβάσετε στους 4T και το rally.gr
-
σελιδα 47 του τρεχοντος τευχους των 4 τροχων και περαν των συνχαρητιριων που εχω να δωσω σε ολο το team του safetrack για τα 2 κουτακια της λεζαντας ( εκπτωση 50% σε ατομα με ειδικες αναγκες και νεους κατω των 25 ετων )
θα ηθελα να ρωτησω το τριτο το κουτακι που λεει για advance σεμιναριο για αποφοιτους....... τι ειναι τουτο???? -
σελιδα 47 του τρεχοντος τευχους των 4 τροχων και περαν των συνχαρητιριων που εχω να δωσω σε ολο το team του safetrack για τα 2 κουτακια της λεζαντας ( εκπτωση 50% σε ατομα με ειδικες αναγκες και νεους κατω των 25 ετων )
θα ηθελα να ρωτησω το τριτο το κουτακι που λεει για advance σεμιναριο για αποφοιτους....... τι ειναι τουτο????Καλημέρα popolare
Τα advance σεμινάριο είναι ένα πολύ διαφορετικό πρακτικό και θεωρητικό πρόγραμμα, με περισσότερη οδήγηση, έκτακτα σενάρια «φρίκης» και θεωρία που έχει να κάνει κυρίως με οδηγικά σενάρια. Απευθύνεται δε, μόνο σε όσους έχουν τελειώσει (τουλάχιστον 4 μήνες πριν) το βασικό σεμινάριο του 4TSafetrack, γιατί αυτοί θεωρούμε ότι μπορούν να το παρακολουθήσουν, χωρίς να «φρενάρουν» την υπόλοιπη ομάδα.
Επιπλέον θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση: «...νέους έως και 24 ετών.».
Ευχαριστώ
ΝΤ -
καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση και κατα δευτερον ειναι ευκολο να μαθουμε τι περιλαμβανει???
-
καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση και κατα δευτερον ειναι ευκολο να μαθουμε τι περιλαμβανει???Καί άν θα γίνει καί στίς Σέρρες σέ κάποια στιγμή
-
καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση και κατα δευτερον ειναι ευκολο να μαθουμε τι περιλαμβανει???Aπό το 210 9792625 ή από το http://www.4tsafetrack.gr
Hunter οι Σέρρες εξαρτάται από το ενδιαφέρον συμμετοχής.
ΝΤ -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
[
Hunter οι Σέρρες εξαρτάται από το ενδιαφέρον συμμετοχής.
ΝΤΓιά τό advanced εγώ ενδιαφέρομαι,αλλά πώς θα μάθετε άν υπάρχουν καί άλλοι ενδιαφερώμενοι;
ακυρωση του ''γινε''