-
Γιατρούς χωρίς σύνορα προτιμώ κι εγώ.
Εντελώς ακαδημαϊκά: Πότε θα τελειώσει η ψηφοφορία ωστε να βγεί η απόφαση και να καταθέσουμε τα χρήματα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο αυτες τις 3 επιλογες θα προτιμουσα τους Γιατρους χωρις συνορα,αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να υπαρχει και μια επιλογη για φιλοζωικη οργανωση....Εχουν και αυτα τα σωματεια αναγκη ενισχυσης κ μαλιστα μεγαλυτερη απο οτι οι:-Γιατροί χωρίς σύνορα
-Σαμαρείτες
-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ....Δεν ψηφιζω ακομα μπας κ μπει καμμια τετοια επιλογη...
Θεωρείς ότι,πρέπει νά βοηθήσουμε νά σωθούν κάποια ζώα,παρά νά σωθούν κάποιοι άνθρωποι;
Θα αστειευεσαι φυσικα...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Θα αστειευεσαι φυσικα... -
εγώ έχω ψηφίσει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης...έχω φίλους/ες μέσα στην ομάδα και ειλικρινά το έργο που κάνουν είναι αξιαίπενο κι ας μην αναφέρετε συχνά...
-
Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ψήφισα χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω το έργο των υπόλοιπων οργανώσεων.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Γιατρούς χωρίς σύνορα προτιμώ κι εγώ.Εντελώς ακαδημαϊκά: Πότε θα τελειώσει η ψηφοφορία ωστε να βγεί η απόφαση και να καταθέσουμε τα χρήματα;
Υποθέτω ότι θα μείνει η ψηφοφορία για όλο τον Νοέμβριο ώστε να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται και μετά κάνουμε ταμείο να δούμε τι κάναμε. Ελπίζω να έχει η φετινή πρωτοβουλία μεγαλύτερη απήχηση από ότι η περσινή.
-
Ψηφισα τους Γιατρους επειδη δεν ξερω καθολου τους σαμαρειτες.
Δεν ψηφισα την ΕΟΔ γιατι μου τι σπανε οι τυποι που παιρνουν τα βουνα με χιονια και βροχες χωρις εμπειρια και μετα οι καημενοι πυροσβεστες/ ΕΟΔ τους ψαχνουν!
Το μονο δωρο που θα μπορουσα να κανω στη ΕΟΔ ηταν καμια βρεγμενη σανιδια, να δερνουν τουσ εγκλοβισμενους αφου τουσ απεγκλοβισουν -
Η homepage μου τα τελευταία χρόνια:
-
Γιατροι χωρις συνορα και εγω...
Αν και θα θεωρουσα καλο να προτεινουν τα μελη και καποιες αλλες οργανωσεις που γνωριζουν οτι γινεται δουλεια και εχουν αναγκη (π.χ. ΕΛΕΠΑΠ που δεν καταφεραμε περσι, κλπ...), ειμαι μεσα σε ο,τι εχει να κανει σαν συλλογικη προσφορα του forum -
Γιατροί χωρίς σύνορα και από μένα
-
Γιατροί χωρίς σύνορα και απο εμένα, ανεκτείμιτο είναι το έργο που έχουν κάνει και κάνουν και θα κάνουν.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατροί χωρίς σύνορα και από μέναΚαι από εμένα!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Απο αυτες τις 3 επιλογες θα προτιμουσα τους Γιατρους χωρις συνορα,αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να υπαρχει και μια επιλογη για φιλοζωικη οργανωση....Εχουν και αυτα τα σωματεια αναγκη ενισχυσης κ μαλιστα μεγαλυτερη απο οτι οι:-Γιατροί χωρίς σύνορα
-Σαμαρείτες
-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ....Δεν ψηφιζω ακομα μπας κ μπει καμμια τετοια επιλογη...
Με εκφραζει απολυτα...
-
Κι ομως ! Δεν θα σας αρεσει,αλλα....
Πριν 3 χρονια, οταν πρωτοεφτιαχνα την BMW για να τρεξω, εστειλα μιαν επιστολη στους γιατρους χωρις συνορα, με την οποια εξεφραζα την επιθυμια να βοηθησω και να μου χορηγησουν το λογοτυπο τους και την αδεια να βαψω το αυτοκινητο στα χρωματα τους (ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ)
και συμμετεχοντας σ οποιους αγωνες θα ειχα την δυνατοτητα, για να προβαλω το εργο τους ΔΩΡΕΑΝ φυσικα.
Απαντηση δεν πηρα. Επανελαβα την επιστολη, και τελικα τους καλεσα στο τηλεφωνο, για να παρω την απαντηση οτι ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ,μευχαριστουν πολυ, αλλα ΔΕΝ ενδιαφερονται.
Το αναφερω για την ιστορια, διαχωριζοντας τους καλους σκοπους απο την ανθρωπινη στενομυαλια.... Η πρωτοβουλια σας ευτυχως αποδεικνυει
αυτο που λεω συχνα: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ, σιγουρα παρεξηγημενη και κουρασμενη, ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ! -
Γιατρέ,άν αποφασίσουμε νά τούς βοηθήσουμε,δέν θά είσαι μέσα;
-
Ειπα, οι αγωνες εχουν μεγαλη καρδια!
-
Μαζί σας και εγώ σε ό,τι αποφασίσουμε.
-
το ίδιο θέμα δεν είχαμε και περσι τετοια εποχή?
Θα ήθελα να πω κατι ανεξάρτητα από το θέμα, αλλά είναι το πιο κατάλληλο πιστεύω... Από σήμερα και για λίγες ημέρες αρχίζει το παζάρι των χωριων SOS, στην Σίνα. Οποιος έχει κέφι μπορεί να περάσει και να αγοράσει πράγματα από εκεί.
-
έχουμε καμια εξέλιξη απο πλευράς οργανωμένης κίνησης ή τελικά ο καθένας μόνος του, όπου και όπως?
-
Ρενάκι,μή βιάζεσαι.
Ακόμα λίγες μέρες θά περιμένουμε.
Οι 'γιατροί χωρίς σύνορα',έχουν καμία σελίδα στό ίντερνετ,έτσι ώστε νά συνενοηθούμε μαζί τους;
Φιλανθρωπική 4ΤForum