-
to +100 και -100 που γραφει διπλα στην εκτακτη στο μεσοπροθεσμο που κάνει τελικά ισον με το μηδεν τι σημαίνει??? το είδες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
to +100 και -100 που γραφει διπλα στην εκτακτη στο μεσοπροθεσμο που κάνει τελικά ισον με το μηδεν τι σημαίνει??? το είδες -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
to +100 και -100 που γραφει διπλα στην εκτακτη στο μεσοπροθεσμο που κάνει τελικά ισον με το μηδεν τι σημαίνει??? το είδεςοχι δε το εχω δει, μπορει να ειναι κατι σαν τα μαθηματικα του Μhts0t@ki 0+0=14
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ενώ αν κατέβω στο σύνταγμα κάτι θα αλλάξει, ε;
με το να μην κατεβεις και να πληρωσεις, το σιγουρο εινια πως δεν θ' αλλαξει.
οταν δεν πληρωσει κανα μυριο τα τελη φετος, μπορει και να αλλαξουν γνωμη
Ναι...και όλοι αυτοί που κατέβηκαν (άσε που δε ξέρουν οι περισσότεροι γιατί είναι εκεί) τι κατάφεραν?
Περισσότερα μέτρα ανακοίνωσε, οπότε θεωρητικά...μάλλον χειρότερα έγιναν τα πράγματα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι...και όλοι αυτοί που κατέβηκαν (άσε που δε ξέρουν οι περισσότεροι γιατί είναι εκεί) τι κατάφεραν?
Περισσότερα μέτρα ανακοίνωσε, οπότε θεωρητικά...μάλλον χειρότερα έγιναν τα πράγματα
μ@λακες ειναι αυτοι που κατεβηκαν, οι ξυπνιοι καθονται στο καναπε και σχολιαζουν απο το λαπτοπ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μ@λακες ειναι αυτοι που κατεβηκαν, οι ξυπνιοι καθονται στο καναπε και σχολιαζουν απο το λαπτοπ.
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Και ούτε αποκάλεσα κανένα μ@λ@κα.
Και είναι Mac παρακαλώ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Και είναι Mac παρακαλώ.
παιζεις με τις λεξεις?
με συγχωρεις κιολας γιατι δεν εχουμε μιλησει απο κοντα και μπορει να με παρεξηγησεις, αλλα πραγματικα καποιες φορες εχω την αισθηση οτι ζεις σε παραλληλο συμπαν.
μπορει φυσικα να εχω αδικο και να ειμαι εγω σε παραλληλο συμπαν.
-
Εγω πάντως είμαι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Και είναι Mac παρακαλώ.
παιζεις με τις λεξεις?
με συγχωρεις κιολας γιατι δεν εχουμε μιλησει απο κοντα και μπορει να με παρεξηγησεις, αλλα πραγματικα καποιες φορες εχω την αισθηση οτι ζεις σε παραλληλο συμπαν.
μπορει φυσικα να εχω αδικο και να ειμαι εγω σε παραλληλο συμπαν.
Σπύρο, όντως δεν έχουμε μιλήσει από κοντά και δε σου δίνω το δικαίωμα να με αποκαλείς και μ@λ@κα.
Σε δεύτερη φάση...αν θεωρείς ότι όσοι κάθονται σπίτι και δε κατεβαίνουν στο Σύνταγμα, είναι μ@λ@κες...τότε ίσως πρέπει να βάλεις και τον εαυτό σου μέσα, γιατί κι εσύ πίσω από το laptop (ή PC) απαντάς.
Εκτός αν είσαι με wireless στο Σύνταγμα...πράγμα ακόμα χειρότερο.
Άσε λοιπόν εμένα στο παράλληλο σύμπαν μου...και συνέχισε τον αγώνα σου
Απορία, ...αν οι Ισπανοί δεν μας την έλεγαν με πανό...ο κόσμος θα ήταν σήμερα στο Σύνταγμα?
-
δε σε αποκαλεσα ετσι για ξαναδες...
-
Και το mac laptop είναι
lap-topKαι γενικά διαφωνώ με την άποψή 'όλοι αυτοί που κατέβηκαν τι κατάφεραν', γιατί εκτός άλλων, το ότι κάποιοι κατέβηκαν συνέβη, είναι γεγονός και συνεπώς επηρρέασε την πραγματικότητα που ζεις τώρα. Πώς θα ήταν τα πράγματα αν δεν κατέβαιναν, δεν το ξέρεις. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Επίσης, αυτό με τους ισπανούς και το σύνθημα επιβεβαιώθηκε ποτέ ως είδηση; Νομίζω όχι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε σε αποκαλεσα ετσι για ξαναδες...Θες να μου πεις ότι αυτό που έγραψες το εννοείς και δεν ήταν ειρωνικό σχόλιο?
Ό,τι νομίζεις...πάμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Και το mac laptop είναι
lap-topKαι γενικά διαφωνώ με την άποψή 'όλοι αυτοί που κατέβηκαν τι κατάφεραν', γιατί εκτός άλλων, το ότι κάποιοι κατέβηκαν συνέβη, είναι γεγονός και συνεπώς επηρρέασε την πραγματικότητα που ζεις τώρα. Πώς θα ήταν τα πράγματα αν δεν κατέβαιναν, δεν το ξέρεις. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Επίσης, αυτό με τους ισπανούς και το σύνθημα επιβεβαιώθηκε ποτέ ως είδηση; Νομίζω όχι.
Αυτό με τους Ισπανούς δε συνέβη ποτέ.
Άρη πες και ποιοί πρωτοστάτησαν στους αγανακτισμένους του Βόλου. -
Το θέμα δεν είναι αν για να προσφέρει κάποιος στον 'αγώνα' πρέπει να κατέβει στό Σύνταγμα.
Το θέμα είναι αν μπορούμε να συντονιστούμε με οποιονδήποτε τρόπο και π.χ. όπως πρότεινε κάποιος να μην πληρώσει τον φόρο 'κυκλοφορίας' (μήπως να τον πουν 'δικαίωμα παρκαρίσματος στο δρόμο, να ξεχωρίζει από τους φόρους κυκλοφορίας που πληρώνουμε βάζοντας βενζίνη? ) ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ασχέτως κυβικών, ρύπων, κλπ, κλπ. Γίνεται? Μέχρι να σοβαρευτούν, να ανοίξουν τα ματάκια τους, να δουν τι γίνεται έξω και τι πληρώνουν οι κάτοχοι ΙΧ στις άλλες χώρες, και να ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ για τέλη κυκλοφορίας τα οποία (1) ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ (πέρα από ό,τι έχει να κάνει με πληθωρισμό) για ολη τη διάρκεια ζωής ενός αυτοκινήτου, και (2) θα είναι στα επίπεδα έστω του μέσου όρου της ΕΕ (έστω = παρότι μας έχουν τσακίσει με ένα σωρό άλλους τρόπους) για τα νέα αυτ/τα.
Για να ξέρουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι μας ξημερώνει έστω σε ΕΝΑ πράγμα.
-
Sustainable taxation and the Greek system. A science fiction story, at a cinema near you.
-
Τελικά πόσο θα πάνε τα τέλη κυκλοφορίας?
πχ για 2200cc πέρυσι δίναμε 600€. Φέτος έκλεισε οριστικά ότι θα δώσουμε 660€? Να αρχίσουμε να τα μαζεύουμε από τώρα δλδ... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Sustainable taxation and the Greek system. A science fiction story, at a cinema near you.Νομιζω ότι ελάχιστοι δεν το έχουν βαρεθεί ακόμα αυτό το παραμύθι.
Το 'πάρε εσύ αμάξι, πλήρωσε τέλη για όλο το χρόνο ακόμα και Δεκέμβρη αν το παραλάβεις, και μετά όσα θέλουμε θα σου παίρνουμε κάθε χρόνο, χωρίς κανένα περιορισμό'... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ανακοινωσε, ακομα τουλαχιστον δεν ψηφιστηκαν.
μην παραπονεθεις ουτε στενοχωρεθεις ξανα για το αν σου πανε τα τελη στα 1000 η στα 1500 του χρονου γιατι τοσα τους λειπουν
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τελικά πόσο θα πάνε τα τέλη κυκλοφορίας?
πχ για 2200cc πέρυσι δίναμε 600€. Φέτος έκλεισε οριστικά ότι θα δώσουμε 660€? Να αρχίσουμε να τα μαζεύουμε από τώρα δλδ...στα 660 προσθεσε και την εκτακτη εισφορα για τους πλουσιους που εχουν πανω απο 2000κκ
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
ανακοινωσε, ακομα τουλαχιστον δεν ψηφιστηκαν.
μην παραπονεθεις ουτε στενοχωρεθεις ξανα για το αν σου πανε τα τελη στα 1000 η στα 1500 του χρονου γιατι τοσα τους λειπουν
Α μάλιστα.
Αν κατέβαινα δηλαδή στο Σύνταγμα, θα μπορούσα να παραπονεθώ και να στενοχωρηθώ?
Το θέμα δεν είναι αν για να προσφέρει κάποιος στον 'αγώνα' πρέπει να κατέβει στό Σύνταγμα.
Το θέμα είναι αν μπορούμε να συντονιστούμε με οποιονδήποτε τρόπο και π.χ. όπως πρότεινε κάποιος να μην πληρώσει τον φόρο 'κυκλοφορίας' (μήπως να τον πουν 'δικαίωμα παρκαρίσματος στο δρόμο, να ξεχωρίζει από τους φόρους κυκλοφορίας που πληρώνουμε βάζοντας βενζίνη? ) ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ασχέτως κυβικών, ρύπων, κλπ, κλπ. Γίνεται? Μέχρι να σοβαρευτούν, να ανοίξουν τα ματάκια τους, να δουν τι γίνεται έξω και τι πληρώνουν οι κάτοχοι ΙΧ στις άλλες χώρες, και να ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ για τέλη κυκλοφορίας τα οποία (1) ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ (πέρα από ό,τι έχει να κάνει με πληθωρισμό) για ολη τη διάρκεια ζωής ενός αυτοκινήτου, και (2) θα είναι στα επίπεδα έστω του μέσου όρου της ΕΕ (έστω = παρότι μας έχουν τσακίσει με ένα σωρό άλλους τρόπους) για τα νέα αυτ/τα.
Για να ξέρουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι μας ξημερώνει έστω σε ΕΝΑ πράγμα.
Καλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
ΟΥΤΕ ένας δεν υπάρχει περίπτωση να μη πληρώσει...κι έτσι έστω ένας κι αν πληρώσει, το Γενάρη θα κληθούμε τα πληρώσουμε 1.500 για τη μ@λ@κί@ αυτή (διπλάσια τέλη)...οπότε ΔΕΝ λέει.
Εκτός αν κάποιος hacker κανονίσει τα πάνε όλα τα τέλη της Ελλάδας σε συγκεκριμένη διεύθυνση, έτσι δεν θα αποσταλούν ποτέ σε κανέναν...αλλά και πάλι, θα σε υποχρεώσουν να πας να τα πάρεις από την εφορία.
Τέλη κυκλοφορίας