-
Αν μπορεις, δωσε μια ικανοποιητικη, λογικη κ πανω απ'ολα αποτελεσματικη λυση, να την δοκιμασω. Ασε τις ειρωνιες γιατι θα σου απαντησω οπως σου αξιζει κ θα ξαναγινει της πουτ@ν@ς εδω μεσα. Αλλιως πηγαινε γραψε για γλαστρες κ ψαρια.
-
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, σου έχω ξαναπεί 700 φορές ότι δεν θα δώσω σημασία ...
Επίσης ειλικρινά πορώ που τους βρίσκεις όλους αυτούς και μαλώνεις 1 φορά την εβδομάδα. Έχω διαφωνήσει 5 φορές στη ζωή μου στο δρόμο, λεκτικά πάντα ... Ή εγώ είμαι πολύ μαλθακός ή εσύ πολύ αιμοβόρος ... Anyway ούτε καν εδώ μέσα δεν θέλω να γίνει της π@@τάνας όπως λες, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Θέλεις να ζεις με κανόνες ζούγκλας μαζί με τους ομοίους σου, κανένα πρόβλημα από εμένα, απλά μην λές ότι θα πρέπει όλοι να το κάνουμε ...
-
Αγαπητέ jtblaster, το ότι μαλώνει 1 φορά την βδομάδα δεν είναι υπερβολή. Υπερβολή είναι να γίνονται τόσα δίπλα σου και να μαλώνεις μόνο 1 φορά την βδομάδα
-
Μα γιατί να μαλώνεις ????
Τα έχουμε ξαναπεί δεν θα βάλω εγω μυαλό ούτε στον 50άρη τσαμπουκαλεμένο Ελληνάρα ούτε στην κόρη του που τον έχει ως παράδειγμα. Και σίγουρα δεν πρόκειται να τους βάλω μυαλό αν τους δείρω ... Το να χτυπήσω οποιονδήποτε όσο μεγάλο λάθος και να έχει κάνει, με ρίχνει σε χαμηλότερο επίπεδο από το δικό του.
-
Εγώ λεκτική αντιπαράθεση εννοώ, για τα περαιτέρω πάντα υπάρχει η αστυνομία
-
Εδώ τώρα εάν ήταν αρτιμελές το τοπικό, θα άρχιζε ο χορός της αρκούδας.
-
Αν εχεις την εντυπωση οτι ψαχνω τον καυγα οταν οδηγω, κανεις λαθος. Αντιθετως θελω να παω εκει που πηγαινω οσο πιο γρηγορο κ με οσο πιο ησυχο το κεφαλι μου.
Απλως δεν αφηνω τον καυγα οταν θα βρεθει ο μαλακας. Οποτε ισχυει οτι εγραψε ο απο πανω. Απο κει κ περα, αν θελεις να απαντας σε αυτα που γραφω, να απαντας σοβαρα κ να προτεινεις κ καμμια λυση. Αν δεν εχεις προταση να κανεις, οι ειρωνιες 1ον ειναι περιττες κ 2ον θα αντιμετωπιζονται οπως πρεπει.
Ζωντοβολο το 12χρονο πανω σε ποδηλατο που μπηκε αναποδα σε μονοδρομο, κοιτωντας προς τα πισω επειδη μιλαγε με φιλο του που συνεχιζε ευθεια στον δρομο που ηταν προηγουμενως κ οι δυο, κ πηγε να πεσει πανω μου ενω εγω ημουν κ ακινητος στο ΣΤΟΠ. Κ οταν τυχαια γυρισε το κεφαλι του προς τα μπροστα, χεστηκε επειδη ειδε ενα αυτοκινητο μπροστα του κ τραβηξε μια τιμονια κ εσκασε στο πεζοδρομιο. Κ μετα γυρισε το τσογλανακι κ μου φωναξε 'που πας ΡΕ, θα με σκοτωσεις'.
Ξαναλεω, αναποδα, στα τυφλα, εγω ακινητος, επεσε μονος του επειδη τρομαξε, κ με τσαμπουκαλεμενο υφακι 'που πας ΡΕ, θα με σκοτωσεις'.
Κ ρωταω. Τι επρεπε να του κανω? Τιποτα, 'επειδη ειναι 12 χρονων κ δεν ξερει'? Να περιμενουμε δηλαδη να σκοτωθει ή αν τα καταφερει κ την βγαλει καθαρη μεχρι τοτε, να γινει αλλος ενας τραμπουκος στο δρομο?
-
Πες του να προσέχει γιατί μπορεί να χτυπήσει. Εάν ξέρεις τους γονείς του ενημέρωσε τους.
Τέλος.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πες του να προσέχει γιατί μπορεί να χτυπήσει. Εάν ξέρεις τους γονείς του ενημέρωσε τους.Τέλος.
Αυτό ...
Τί θα έπρεπε να του κάνεις δηλαδή ? Να το πατήσεις κάτω το βρωμόπαιδο ?
Το οποίο μετά τι θα έκανε ? Θα έστρωνε ή θα μεγάλωνε κάποτε και θα έδερνε και αυτό τους πιο αδύναμους ?
Αυτή ακριβώς τι νοοτροποία ειρωνεύομαι ...
-
Μια σφαλιάρα να γυρίσει δέκα σβούρες και το ποδήλατο κάτω από τις ρόδες.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πες του να προσέχει γιατί μπορεί να χτυπήσει. Εάν ξέρεις τους γονείς του ενημέρωσε τους.Τέλος.
Ποσως με ενοιαζε/νοιαζει αν θα χτυπησει. Αυτο που με αφορα ειναι το πως μου μιλησε ενω εκανε οτι εκανε. Κ αυτο ΘΑ διορθωσω, με την οποια κινηση εκανα μετα.
Δηλαδη αμα του ελεγα να προσεχει γιατι μπορει να χτυπησει, κ σε συνεχεια της κοσμιοτατης διαγωγης που επεδειξε αμεσως πριν, μου ελεγε 'ρε αντε γαμησου που θα μου πεις να προσεχω', να υποθεσω οτι θα επρεπε να επιτρεψω κ αυτο, επιβραβευοντας κ ενισχυοντας την συμπεριφορα αυτη? Κ να αφησω ενα 12χρονο να ΜΕ κανει οτι γουσταρει κ να χαιρεται κ απο πανω?
Ευχαριστω, δεν θα παρω. Οπως φερθηκε, θα του φερθω. Απλο, δικαιο κ αποτελεσματικο. Αν εσεις ειστε οκ με τετοια συμπεριφορα προς το προσωπο σας, τοτε σας αξιζουν ΟΛΑ οσα εχετε γραψει εδω μεσα οτι σας εκαναν καποια ζωα.
Συνεχιζω να απορω με την λογικη του να επιβραβευετε το 'φωναζει ο κλεφτης' κ να κατακρινεται αυτον που δεν ανεχεται τετοιες συμπεριφορες. Καταλαβαινω την λογικη της αυτοσυντηρησης (δεν μιλαω για να μην τις φαω), αλλα ποτε δεν θα δεχτω το να την λετε σε αυτον που πολυ απλα ειπε 'οχι', κ οταν απειληθηκε επειδη δεν αρεσε το 'οχι' επραξε οτι επρεπε, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (γιατι οποιος περιμενει να τις φαει στο ξυλο για να αντιδρασει ειναι απλα βλακας) για να εφαρμοσει το 'οχι'.
Οποιος δεν το κανει αυτο, δεν μπορει να διαμαρτυρεται για το τι παθαινει καθημερινα εξω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πες του να προσέχει γιατί μπορεί να χτυπήσει. Εάν ξέρεις τους γονείς του ενημέρωσε τους.
Τέλος.
Ποσως με ενοιαζε/νοιαζει αν θα χτυπησει. Αυτο που με αφορα ειναι το πως μου μιλησε ενω εκανε οτι εκανε. Κ αυτο ΘΑ διορθωσω, με την οποια κινηση εκανα μετα.
Δηλαδη αμα του ελεγα να προσεχει γιατι μπορει να χτυπησει, κ σε συνεχεια της κοσμιοτατης διαγωγης που επεδειξε αμεσως πριν, μου ελεγε 'ρε αντε γαμησου που θα μου πεις να προσεχω', να υποθεσω οτι θα επρεπε να επιτρεψω κ αυτο, επιβραβευοντας κ ενισχυοντας την συμπεριφορα αυτη? Κ να αφησω ενα 12χρονο να ΜΕ κανει οτι γουσταρει κ να χαιρεται κ απο πανω?
Ευχαριστω, δεν θα παρω. Οπως φερθηκε, θα του φερθω. Απλο, δικαιο κ αποτελεσματικο. Αν εσεις ειστε οκ με τετοια συμπεριφορα προς το προσωπο σας, τοτε σας αξιζουν ΟΛΑ οσα εχετε γραψει εδω μεσα οτι σας εκαναν καποια ζωα.
Συνεχιζω να απορω με την λογικη του να επιβραβευετε το 'φωναζει ο κλεφτης' κ να κατακρινεται αυτον που δεν ανεχεται τετοιες συμπεριφορες. Καταλαβαινω την λογικη της αυτοσυντηρησης (δεν μιλαω για να μην τις φαω), αλλα ποτε δεν θα δεχτω το να την λετε σε αυτον που πολυ απλα ειπε 'οχι', κ οταν απειληθηκε επειδη δεν αρεσε το 'οχι' επραξε οτι επρεπε, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (γιατι οποιος περιμενει να τις φαει στο ξυλο για να αντιδρασει ειναι απλα βλακας) για να εφαρμοσει το 'οχι'.
Οποιος δεν το κανει αυτο, δεν μπορει να διαμαρτυρεται για το τι παθαινει καθημερινα εξω.
Θυμισέ μου... το 12 χρονο ήταν στο πδήλατο ή οδηγούσε το αυτοκίνητο;
-
Για πες και τη συνέχεια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τέλος.
μιλας για 12χρονο, ελεος δηλαδη
περα απο το οτι μπορεις να βρεις παρα πολυ ασχημα το μπελα σου αμα χτυπησεις μικρο παιδακι δε μπορω να καταλαβω πώς γινεται να θυμωσεις με ενα μικρο παιδακι
δηλαδη τα δικα σου παιδια αν εκαναν μαλακιες οπως τα περισσοτερα σε αυτη την ηλικια τι θα εκανες, θα τα στελνες στο νοσοκομειο?
ή θα τα ειχες στρατιωτακια και θα τους εδινες το οκ να ξεσπανε μονο σε οποιον τα στραβοκοιταξει?
-
Ο kacey είναι ο Chuck Norris;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ο Chuck Norris είναι ο kacey;fixed
-
Ωραία τα λέτε όλα εσείς οι παιδαγωγοί αλλά αν έπεφτε στον kacey και χτυπούσε στο κεφάλι άσχημα τι θα λέγατε;
Αντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και δεν κατάλαβα από πότε όταν κάποιος θυμώνει με μια λαμακία μικρού που κυκλοφορεί όμως σε δημόσιο δρόμο με πολλούς κινδύνους είναι άξιος κοροϊδίας και ειρωνείας;
Βουτήξτε κ εσείς την γλώσσα στο μυαλό σας. Δεν θα τον σαπίσει στο ξύλο αλλά ότι θα τα ακούσει είναι δεδομένο ώστε να μην την ξανακάνει αν βέβαια θέλει να πεθάνει από γηρατειά και όχι από τις ρόδες κάποιου αθώου οδηγού. -
Πέρα από την πλάκα, σε αυτό το θέμα τον καταλαβαίνω απόλυτα τον kacey. Προχθές ήταν ένας 15χρονος λεβέντης που πήγαινε ανάποδα με το ποδήλατο σε δρόμο της Πάτρας(Α.Υψηλάντου) την ώρα που περνούσε ο αδελφός μου. Ο μάγκας, συνηθισμένος να κάνει ό,τι γουστάρει, πίστεψε πως ο αδελφός μου θα σταματούσε και θα τον περίμενε μέχρι να περάσει. Αμ δε! Ο αδελφός μου συνέχισε κανονικά την πορεία του φροντίζοντας να του αφήσει όσο χώρο χρειαζόταν για να μην σκοτωθεί. Ο μάγκας λοιπόν τα πήρε και άρχισε να βρίζει...
-
Ξεμπερδέψτε ορισμένοι τα πράγματα μέσα στα κεφάλια σας !!!!
Δεν μπορείς να φέρεσαι σε όλους με τον ίδιο τρόπο!!!!
Αλλιώς θα φερθείς στον 40ρη μ@λακα,αλλιως στον 80ρη,αλλιως σε μια γυναίκα ,και αλλιώς σε ένα παιδί!!!
Δεν ειναι όλα ίσιωμα, γιαυτό έχουμε την λογικη !! Για να ξεχωριζουμε και να κρινουμε τις καταστασεις ανα περίπτωση ξεχωριστά, και να λειτουργούμε όχι σαν αυτόκλητοι τιμωροί και επικίνδυνοι για την δημοσιά ειρήνη ,αλλά σαν ώριμοι ενήλικες που μπορούν να συνυπάρξουν με άλλους ανθρώπους ακόμα και αν δεν ειναι ''τέλειοι'' σαν κ εμάς.
Είστε σοβαροί που θα χειροδικήσετε σε 12χρονο παιδί επειδή έκανε βλακεία στον δρόμο με το ποδήλατο του?
Τι άλλο θα ακούσουμε εδωμεσα!! -
Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]