-
θα ηθελα να ρωτησω κατι. ειμαι ο χρηστης car, αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το nick. Γιατι; οι διαχειριστες μου το απαγορευσανε;
-
θα ηθελα να ρωτησω κατι. ειμαι ο χρηστης car, αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το nick. Γιατι; οι διαχειριστες μου το απαγορευσανε;
-
-
γιατι την ερωτηση σου αυτη δεν την κανεις με προσωπικο μυνημα απ'ευθειας στου διαχειριστες αλλα ανοιγεις παλι νεο τοπικ κατα την προσφιλη σου συνηθεια που ομως ειναι λιγο ''κουραστικη'' για την λειτουργια του φορουμ γενικοτερα.
ελεος!!!!!!
-
να εισαι ποιο ευγενικος σε παρακαλω.
-
Ο χρήστης xarilis έγραψε:
να εισαι ποιο ευγενικος σε παρακαλω.προσπαθησα με τον πιο ευγενικο τροπο να σου επισημανω κατι που προφανως αγνοεις.
εαν καθε ενας ανοιγε ενα τοπικ με τους ρυθμους που εσυ εδω και 4-5 μερες εχεις κανει τοτε θα επικρατουσε τετοιο χαος που το φορουμ θα ''κατεβαζε ρολλα''.
εαν σε απασχολει ενα θεμα τοσο πολυ [και καλα κανει] ανοιξε ενα τοπικ και ριξε μεσα εκει ολες σου τις ερωτησεις .......ετσι και δεν κουραζεις το φορουμ και εχεις συγκεντρωμενες ολες τις απαντησεις και δεν γινεσαι και λιγο γραφικος ενω ταυτοχρονα εχεις καταρριψει καθε ρεκορ κλειδωματος και νεας παρουσιας ταυτοχρονα.
-
γραφικος γινεσε εσυ. απευθυνομε στους διαχειριστες αρα εσυ μην κανεις τον εξυπνακια, εχουμε πολλους στον κοσμο δεν χρειαζομαστε αλλον εναν.
-
τελος.
-
γραφικος γινεσε εσυ. απευθυνομε στους διαχειριστες αρα εσυ μην κανεις τον εξυπνακια, εχουμε πολλους στον κοσμο δεν χρειαζομαστε αλλον εναν.αυτό μάλλον είναι επίθεση σε άλλο χρήστη, ο οποίος μάλιστα το μόνο 'κακό' που έκανε ήταν να σου δείξει με ωραίο τρόπο τους λόγους για τους οποίους βρέθηκες 'φάουλ'
να είσαι σίγουρος ότι αν έριχνες όλες σου τις ερωτήσεις σε ένα και μόνο τόπικ, και δεν θα είχε κλειδωθεί τίποτα ΚΑΙ απαντήσεις σε όλες θα είχες πάρει.
Σπύρος
-
γραφικος γινεσε εσυ. απευθυνομε στους διαχειριστες αρα εσυ μην κανεις τον εξυπνακια, εχουμε πολλους στον κοσμο δεν χρειαζομαστε αλλον εναν.σαν ''εξυπνακιας'' λοιπον σου ξαναλεω οτι η εξυπνη κινηση θα ηταν να στειλεις προσωπικο μυνημα στον ή στους διαχειριστες και οχι με ενα νεο τοπικ να ψαχνεις να βρεις τι συμβαινει.......δεν θελει πολυ μυαλό ξερεις!!!!
-
μαλλον αυτος μου επιτεθηκε πρωτος. δεν βγαινει ακρη εδω μεσα απ’οτι βλεπω, εχει γεμισει απο 'σοφους', ψευτο κουλτουργιαρεους, και καλα μορφωμενους και γνωστες του αυτοκινητου που ολο λενε λενε αλλα τιποτα στην ουσια δεν λενε. που και καλα ανοικουν σε μια 'ελιτ' των εξυπνων και συνειδητοποιημενων ανθρωπων. εχουν την εντυπωση οτι ειναι περιουσιοι. μαλλον στον κοσμο τουσ ειναι.
-
φρονιμάαααα
τώρα επιτίθεσαι σε όλο το φόρουμ δηλαδή? Πες μας να ξέρουμε. Συνήθως καλωσορίζουμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε νέο μέλος εδώ μέσα, ότι κι αν έχει να πει, ότι κι αν έχει να ρωτήσει. Αρκεί να το κάνει με σωστό και κόσμιο τρόπο. Ο δικός σου προφανώς δεν ήταν, αν και δεν είμαι ο αρμόδιος για να το κρίνει αυτό. Καλύτερα λοιπόν να απευθυνθείς σε κάποιον Moderator ή στη διαχείριση του φόρουμ. Πιο απλό δεν είναι???
Σπύρος
-
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεος ότι να΄ναι...
-
μια χαρα ηταν ο τροπος μου. φορουμ για αυτοκινητα ειναι. οτι τοπικ εστειλα αφορουσε αυτοκινητο, δεν εστειλα τοπικ ασχετο απο την αυτοκινηση. ουτε πηγαινα την κουβεντα στην κοροιδια και στα παιχνιδια.
δεν λεω τιποτε αλλο. -
Αγαπητέ Xarili - car κοιταξε τα PM σου για το θέμα που σε απασχολεί. Το συγκεκριμένο θέμα νομίζω ότι δεν χρειάζεται πλέον.[moderator]
ερωτηση προς διαχειριστες κυριως