-
Βρισκεις στο μαρκετ ενα που να ναι συμβατο με adw, το εγκαθιστας πας στα adw settings , theme prefences και το κανεις apply
Για να κανεις μια εικονα desktop, σου βγαζει σχετικες επιλογες στο gallery
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στα τελη αυτου του μηνα και του ιδιου χρονου?
οι ιταλοι (αν μπορουμε να θεωρησουμε τους ιταλους αξιοπιστους ) που τα διαρρεουν ολα αυτα μιλανε για τελη ιουνιου αρχες ιουλιου (αυτου του χρονου ) , νομιζω εμεις στο ελλαντα παμε πακετακι με αυτους στην αναβαθμιση
(η ανατολικη ευρωπη παντως τη τελευταια φορα ηταν ενα μηνα πισω απο τη δυτικη ευρωπη/αμερικη, η ιταλια δε ξερω που ανηκει για την lg )
μην ανησυχεις , αργα ή γρηγορα θα αναβαθμιστουμε
Οι Ιταλοί πάντως πήραν πρώτοι (και μόνο αυτοί προς το παρόν) 2.3.3 στο tab...
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Πώς μας βγηκαν τοσο προχω οι ιταλοι ?
Γιατι στη δικη μας περιπτωση οτι ακουμε το ακουμε απο αυτουςSent from my LG-P500
-
Ο Μπερλουσκόνι εχει android
-
True. He even has his own app
https://market.android.com/details?id=it.rainbowbreeze.ibsp -
Μολις ειδα απο κοντα το ACER tablet 10' 32 GB android ... 385 euros ελαφρυ θα ελεγα... WI FI με USB... GPS... ομορφο και λεπτο...
-
Όπως έχει ειπωθεί παλαιότερα το Ideos X5 έχει χαμηλή ένταση στα ακουστικά του. Βρήκα οδηγίες στο φόρουμ xda για να δυναμώσω την ένταση, αλλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα.
Χρειάζομαι βοήθεια για να καταλάβω τις οδηγίες που γράφει στο 3ο ποστ εδώ.Έκανα root με το SuperOneClick, εγκατέστησα το Busybox μέσω αυτού, έλεγξα με το root checker αν πράγματι τα κατάφερα.
Έχω κάνει τα βήματα 1 και 2, αλλά το 3 και το 4 δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να χρησιμοποιήσω για να τα κάνω. Που είναι η command line για να βάλω αυτές τις εντολές;
-
Γιατί δεν κανείς αυτά εδω που δεν θέλουν command?
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13558292&postcount=14
-
και γιατι να μην μαθουμε και εμεις που στο καλο ειναι το command line δηλαδη?
-
Μερικές φορές
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί δεν κανείς αυτά εδω που δεν θέλουν command?forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13558292&postcount=14
Αυτά ξεκίνησα να κάνω, μία ώρα αργότερα ακόμα εγκαθιστώ μ@λ@κίες .
Το AndroidCommander απαιτεί το Android SDK για να λειτουργήσει, και το Android SDK με τη σειρά του θέλει τη Java JDK.
Το Android SDK κατεβάζει και εγκαθιστά κάποια αρχεία εδώ και κανένα 20λεπτο και εγώ βαράω μύγες.
Έχω 17άρα γραμμή και κατεβάζει με 140kB/s το ρημάδι!EDIT: Ακόμα. Πάω να δω καμιά ταινία γιατί αλλιώς θα αρχίσω τις παναγίες.
Έψαξα μπας και βρω λύση για τη command line, τελικά η command line interface, όπως λέγεται, δεν είναι διαθέσιμη μέσα από το κινητό.
Για να τη χρησιμοποιήσει κανείς, θα πρέπει να εγκαταστήσει το Android SDK.EDIT2: 2,5 ώρες αργότερα, ακόμα να τελειώσει.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχω 17άρα γραμμή και κατεβάζει με 140kB/s το ρημάδι!Χμ, μόλις δοκίμασα ένα update των android SDK tools μου και κατέβηκε το τελευταίο revision τους (30MB) σε μισό λεπτό (από dl-ssl.google.com ή κάτι τέτοιο).
Έψαξα μπας και βρω λύση για τη command line, τελικά η command line interface, όπως λέγεται, δεν είναι διαθέσιμη μέσα από το κινητό.
Για να τη χρησιμοποιήσει κανείς, θα πρέπει να εγκαταστήσει το Android SDK.Φυσικά και μπορείς να αρχίσεις ένα shell μέσα από το ίδιο το android. Υπάρχουν τόσες εφαρμογές στο market. Εγώ χρησιμοποιώ το ConnectBot.
-
Έχω απηυδήσει.
Δεν γίνεται τίποτα.
Τρέχω το Android Commander, μου λέει οτι δεν έχω κάνει root.
Τρέχω το Droid Explorer, δεν καταφέρνει να αντικαταστήσει το αρχείο.
Προσπαθώ από cmd>adb να κάνω διάφορα, όλο permission denied, read-only filesystem και τα λοιπά μου λέει.
Θέλω απλά να αντικαταστήσω/επεξεργαστώ ένα καταραμένο αρχείο. Τόσο δύσκολο είναι πια;
Ότι αναζήτηση και να κάνω, τα αποτελέσματα δεν με βοηθάνε.Χρησιμοποίησα και το Android Terminal Emulator στο κινητό, αλλά δε μπορούσα καν να βρω πως να γράψω κείμενο.
-
Αν δεν έχεις ρουτάρει τότε προφανως και δεν έχεις πρόσβαση σε τέτοια αρχεία συστήματος.
Sent from my Desire using smoke signals.
-
Μα έχω ρουτάρει. Το έκανα με το SuperOneClick και το έλεγξα με το root checker.
Έχει εγκατασταθεί και η εφαρμογή superuser.
Πως αλλιώς να το σιγουρέψω πια;Edit: Ξαναέκανα root, έκανα και shell root, έκανα επανεκκινήσεις, ξανά root, το commander δεν έβλεπε το root, μετά το έβλεπε αλλά δε πέρναγε το αρχείο, ξαναπροσπάθησα να περάσω το αρχείο, απέτυχα, ξαναπροσπάθησα, μόλις πέρασε. Δε ξέρω τι στο καλό έκανα, αλλά τα κατάφερα μετά από 5-6 ώρες.
Άει στο καλό. -
ερχεται flash και σε κουραδοεπεξεργαστες
ελπιζω καποια στιγμη να εχουμε κι εμεις οι ποταποιhttp://www.mobilecrunch.com/2011/06/01/ ... id-phones/
-
τι να το κανουμε να μας κολλαει και το κινητο?
(μολις χτες το βραδυ ανακαλυψα οτι εχει και proximity sensor και vibrator sensor!)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ερχεται flash και σε κουραδοεπεξεργαστες
ελπιζω καποια στιγμη να εχουμε κι εμεις οι ποταποιhttp://www.mobilecrunch.com/2011/06/01/ ... id-phones/
εερρμμμμ τι καλύτερο υπάρχει απο τους κουραδοεπεξεργαστες snapdragon?
-
oι MSM7227 για τους οποιους μιλαει το αρθρο ειναι snapdragon?
και μιας και αναφερει snapdagon , μηπως μιλαει για την πρωτη γενια η οποια ειναι αντιστοιχη σε επιδοσεις με τις κουραδες (σαν αυτη που εχει το δικο μου ή το zte bladae) ?
-
το flash δεν θελει minimum 800mhz για να τρεξει τα βασικα?...
Περι συσκευών Android...