-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Chemic πως δε μας λενε να πληρωνουμε κ τελη για το καρτ δε λες;Καλομελέτα και έρχονται. Θα μπαίνουν ανάλογα με το γυρολόγιό σου.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Chemic πως δε μας λενε να πληρωνουμε κ τελη για το καρτ δε λες;Να περιμενω 800αρι για το si?
Γιατί αντιδράς Νίκο;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Chemic πως δε μας λενε να πληρωνουμε κ τελη για το καρτ δε λες;
Καλομελέτα και έρχονται. Θα μπαίνουν ανάλογα με το γυρολόγιό σου.
Και που το πρόβλημα; Θα γυρίζεις ανάποδα την πίστα και έτσι θα σου ερχετε επιστροφή
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να περιμενω 800αρι για το si?
Γιατί αντιδράς Νίκο;
Τι εννοείς?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί αντιδράς Νίκο;
Τι εννοείς?
Για τα τέλη
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γιατί αντιδράς Νίκο;
Τι εννοείς?
Για τα τέλη
Γιατί να μην αντιδράσω Βασίλη μου αν πάνε 800 ευρώ? Τι να τους πω, ευχαριστώ?
Τα 354, πήγανε 400, είπα εντάξει...τα 400 έγιναν 500...μετά 600...τώρα αν πάνε 800, τι να τους πω?
Θα τα πληρώσω...προφανώς και δεν έχω επιλογή και ούτε πρόκειται για 200 ευρώ παραπάνω να το πουλήσω, αλλά δε μπορώ να μην αντιδράσω.
-
Εσύ μπορεί να έχεις να τα πληρώσεις αλλά η πλειοψηφία πλέον ζορίζεται, δεν μπορεί. Και ή θα αναγκαστεί να τα πουλήσει όσο όσο ώστε να μειώσει την διαρκή χασούρα που δεν προβλέπεται να παύσει είτε θα καταθέσει πινακίδες. Είναι άχρηστοι όσα τέτοια μέτρα και να λαμβάνουν τα ταμεία θα αδειάζουν περισσότερο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εσύ μπορεί να έχεις να τα πληρώσεις αλλά η πλειοψηφία πλέον ζορίζεται, δεν μπορεί. Και ή θα αναγκαστεί να τα πουλήσει όσο όσο ώστε να μειώσει την διαρκή χασούρα που δεν προβλέπεται να παύσει είτε θα καταθέσει πινακίδες. Είναι άχρηστοι όσα τέτοια μέτρα και να λαμβάνουν τα ταμεία θα αδειάζουν περισσότερο.Δυστυχώς έτσι είναι.
Και γιαυτό η αγορά του αυτοκινήτου (και ειδικά στα μεγάλα κυβικά) είναι άθλια.
Αυξημένα τέλη και βενζίνες είναι ό,τι πιο ηλίθιο μπορεί να σκεφτεί κάποιος, γιατί μπορεί βραχυπρόθεσμα να γεμίζει τα ταμία...μακροπρόθεσμα μόνο ζημιά δημιουργεί στο κόσμο.
Και που θα τα πάνε τα τέλη για τα 2λτ? Στα 1.000? Του χρόνου τι αύξηση θα πάρουν πάλι?
-
όπως σπατάλησαν έναν ολόκληρο πολύτιμο χρόνο, απο την υπογραφή του μνημονίου 1 δλδ, και ειμαστε εκεί που ήμασταν μόνο με περισσότερα χρέη περισσότερη κόπωση και λιγότερη αλληλεγγύη,
έτσι θα σπαταλήσουν και τα εξτρά έσοδα απο τα αυξημένα τέλη. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί αντιδράς Νίκο;
Τι εννοείς?
Για τα τέλη
Τα 354, πήγανε 400, είπα εντάξει...τα 400 έγιναν 500...μετά 600...τώρα αν πάνε 800, τι να τους πω?
Θα τα πληρώσω...προφανώς και δεν έχω επιλογή και ούτε πρόκειται για 200 ευρώ παραπάνω να το πουλήσω, αλλά δε μπορώ να μην αντιδράσω.
Εσύ μπορεί να έχεις να τα πληρώσεις αλλά η πλειοψηφία πλέον ζορίζεται, δεν μπορεί. Και ή θα αναγκαστεί να τα πουλήσει όσο όσο ώστε να μειώσει την διαρκή χασούρα που δεν προβλέπεται να παύσει είτε θα καταθέσει πινακίδες. Είναι άχρηστοι όσα τέτοια μέτρα και να λαμβάνουν τα ταμεία θα αδειάζουν περισσότερο.
Δυστυχώς έτσι είναι.
Αυξημένα τέλη και βενζίνες είναι ό,τι πιο ηλίθιο μπορεί να σκεφτεί κάποιος, γιατί μπορεί βραχυπρόθεσμα να γεμίζει τα ταμία...μακροπρόθεσμα μόνο ζημιά δημιουργεί στο κόσμο.
Και που θα τα πάνε τα τέλη για τα 2λτ? Στα 1.000? Του χρόνου τι αύξηση θα πάρουν πάλι?
Απλά ένα χρόνο πριν άλλα έγραφες
Ότι δεν πάμε μπροστά επειδή αντιδράμε σε όλα
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1794552#p1794552Ότι η αύξηση του ΦΠΑ και της τιμής της βενζίνης δεν ήταν κάτι το ΤΟΣΟ δραματικό
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1853994#p1853994
κτλ κτλΦίλε, εμείς οι υπόλοιποι τα βλέπαμε από την πρώτη στιγμή αυτά να ρχονται. Τότε εσύ νόμιζες πως αντιδρούσαμε και τα γράφαμε για πλάκα.
Κον5 το ξέρω φίλε. Δεν τα έγραψα επειδή συμφωνώ, αλλά για να καταλάβει ο Νίκος το πόσο λάθος απόψεις είχε.
-
Oυπς...!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δυστυχώς έτσι είναι.
τι ειπαμε οτι ψηφισες στις τελευταιες εκλογες;
-
Καλύτερα ρώτα τον τί ομάδα είναι....!
Προφανώς κι έχει αναθεωρήσει πολλά απο τότε, αλλα αυτή η ερώτηση είναι η πιο ηλιθια που υπάρχει και δεν αντέχω να τη βλπεω να τίθεται με κάθε αφορμή......
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γιατί αντιδράς Νίκο;
Τι εννοείς?
Για τα τέλη
Δυστυχώς έτσι είναι.
Απλά ένα χρόνο πριν άλλα έγραφες
Ότι δεν πάμε μπροστά επειδή αντιδράμε σε όλα
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1794552#p1794552Ότι η αύξηση του ΦΠΑ και της τιμής της βενζίνης δεν ήταν κάτι το ΤΟΣΟ δραματικό
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1853994#p1853994
κτλ κτλΦίλε, εμείς οι υπόλοιποι τα βλέπαμε από την πρώτη στιγμή αυτά να ρχονται. Τότε εσύ νόμιζες πως αντιδρούσαμε και τα γράφαμε για πλάκα.
Κον5 το ξέρω φίλε. Δεν τα έγραψα επειδή συμφωνώ, αλλά για να καταλάβει ο Νίκος το πόσο λάθος απόψεις είχε.
Τι σχέση έχει ο ΦΠΑ με τέλη Βασίλη?
Μου τη φιλούσες από πέρσι ρε μπαγάσα?
Η αντίδραση, που έχει κάνει καλό? Πες μου ένα χρόνο μετά και τόσες αντιδράσεις, πορείες, κλεισμένοι δρόμοι, ταλαιπωρία κλπ...που έχει κάνει καλό? Τι το καλό έχει βγει από αυτό? Πως έχει οφελήσει το κόσμο?
Οι απόψεις μου δεν έχουν αλλάξει. Το πρόβλημα δεν το έχει δημιουργήσει το κατά 2% αυξημένο ΦΠΑ, αλλά η κατά 40% αυξημένη βενζίνη που έχει ακριβύνει τα πάντα...προϊόντα, μετακινήσεις κλπ.
Επειδή κάθε μέρα είμαι έξω, στους δρόμους για ραντεβού και δουλειά...οι κλεισμένοι δρόμοι και οι διαδηλώσεις μόνο προβλήματα δημιουργούν στην αγορά και στο κόσμο που μετακινείται.
Αν μέσω των διαδηλώσεων έβγαινε κάτι και άλλαζε κάτι, τότε θα έλεγα εντάξει...αλλά έχει αλλάξει κάτι?
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Καλύτερα ρώτα τον τί ομάδα είναι....!Προφανώς κι έχει αναθεωρήσει πολλά απο τότε, αλλα αυτή η ερώτηση είναι η πιο ηλιθια που υπάρχει και δεν αντέχω να τη βλπεω να τίθεται με κάθε αφορμή......
αν θυμαμαι καλα, εχει γραψει κι αλλα υποστηρικτικα για το γιωργακη ο συγκεκριμενος χρηστης, οποτε κοινως ας προσεχε. μην διαμαρτυρεται.
οπως εχω γραψει και γι' αλλους, πχ χρηστο λαππα, να μην διαμαρτυρηθει αν απο 1000 του χρονου πληρωνει 2000. για το καλο του τοπου πανε και να πληρωνει επιπλεον διοδια οταν
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επειδή κάθε μέρα είμαι έξω, στους δρόμους για ραντεβού και δουλειά...οι κλεισμένοι δρόμοι και οι διαδηλώσεις μόνο προβλήματα δημιουργούν στην αγορά και στο κόσμο που μετακινείται.
Αν μέσω των διαδηλώσεων έβγαινε κάτι και άλλαζε κάτι, τότε θα έλεγα εντάξει...αλλά έχει αλλάξει κάτι?
Θες να αλλαξει κατι;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι σχέση έχει ο ΦΠΑ με τέλη Βασίλη?
Μου τη φιλούσες από πέρσι ρε μπαγάσα?
Η αντίδραση, που έχει κάνει καλό? Πες μου ένα χρόνο μετά και τόσες αντιδράσεις, πορείες, κλεισμένοι δρόμοι, ταλαιπωρία κλπ...που έχει κάνει καλό? Τι το καλό έχει βγει από αυτό? Πως έχει οφελήσει το κόσμο?
Οι απόψεις μου δεν έχουν αλλάξει. Το πρόβλημα δεν το έχει δημιουργήσει το κατά 2% αυξημένο ΦΠΑ, αλλά η κατά 40% αυξημένη βενζίνη που έχει ακριβύνει τα πάντα...προϊόντα, μετακινήσεις κλπ.
Όχι ρε φίλε. Δεν είναι θέμα να φυλάω κάτι. Απλά έχω καλή μνήμη.
Από τον ΦΠΑ είχε ξεκινήσει η άνοδος της βενζίνης (και η πτώση της κατανάλωσης βεβαίως, άρα αποτελεσματικότητα μέτρου για κλάμματα). Και φυσικά με τα πρόσθετα τέλη όλοι είδαμε που κατέληξε.
Αντίδραση δεν είναι μόνο να κατεβαίνεις σε πορείες και να κλείνεις δρόμους. Αντίδραση μπορεί να είναι η αντίθεση σε μέτρα δήθεν για το καλό μας, αντίδραση μπορεί να είναι και η αντίθετη άποψη, αντίδραση μπορεί να είναι και η μείωση της κατανάλωσης (εκούσια ή ακούσια), αντίδραση μπορεί να είναι και η αγορά ή αντικατάσταση υψηλού κυβισμού αυτοκινήτων με άλλα καινούρια ή μεταχειρισμένα χαμηλού κυβισμού (ελάχιστα έσοδα για το κράτος), κατάθεση πινακίδων, κι ένα σωρό άλλες ενέργειες ή πράξεις.
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αντίδραση δεν είναι μόνο να κατεβαίνεις σε πορείες και να κλείνεις δρόμους. Αντίδραση μπορεί να είναι η αντίθεση σε μέτρα δήθεν για το καλό μας, αντίδραση μπορεί να είναι και η αντίθετη άποψη, αντίδραση μπορεί να είναι και η μείωση της κατανάλωσης (εκούσια ή ακούσια), αντίδραση μπορεί να είναι και η αγορά ή αντικατάσταση υψηλού κυβισμού αυτοκινήτων με άλλα καινούρια ή μεταχειρισμένα χαμηλού κυβισμού (ελάχιστα έσοδα για το κράτος), κατάθεση πινακίδων, κι ένα σωρό άλλες ενέργειες ή πράξεις.Αυτό λέω και εγώ. Γιατί να κλείσουμε τους δρόμους? Καταθέτουμε πινακίδες και τέλος.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όχι ρε φίλε. Δεν είναι θέμα να φυλάω κάτι. Απλά έχω καλή μνήμη.Από τον ΦΠΑ είχε ξεκινήσει η άνοδος της βενζίνης (και η πτώση της κατανάλωσης βεβαίως, άρα αποτελεσματικότητα μέτρου για κλάμματα). Και φυσικά με τα πρόσθετα τέλη όλοι είδαμε που κατέληξε.
Όχι ακριβώς καλή
Πρώτα ήρθε η άνοδος της βενζίνης με την αύξηση των φόρων κατανάλωσης και μετά το ΦΠΑ. Το ΦΠΑ απλά τη πήγε από 1,555€ πχ σε 1,586€. Δηλαδή 3 λεπτά του ευρώ, δηλαδή στα 50 λίτρα ανεφοδιασμού 1,5€. Τα 30 λεπτά τα πήρε από τις απανωτές αυξήσεις φόρων και πετρελαίου. Δηλαδή στα 50λίτρα, 15€.
Αντίδραση δεν είναι μόνο να κατεβαίνεις σε πορείες και να κλείνεις δρόμους. Αντίδραση μπορεί να είναι η αντίθεση σε μέτρα δήθεν για το καλό μας, αντίδραση μπορεί να είναι και η αντίθετη άποψη, αντίδραση μπορεί να είναι και η μείωση της κατανάλωσης (εκούσια ή ακούσια), αντίδραση μπορεί να είναι και η αγορά ή αντικατάσταση υψηλού κυβισμού αυτοκινήτων με άλλα καινούρια ή μεταχειρισμένα χαμηλού κυβισμού (ελάχιστα έσοδα για το κράτος), κατάθεση πινακίδων, κι ένα σωρό άλλες ενέργειες ή πράξεις.
Δε μου απάντησες στην ερώτηση.
Δε ρώτησα τι μπορεί να είναι αντίδραση, ρώτησα τι καλό βγήκε από την αντίδραση? Τι άλλαξε? Τι βελτιώθηκε?
Σχετικά με κάποια πράγματα τα οποία αναφέρεις, ούτε να καταθέσεις πινακίδες είναι λύση ούτε να το πουλήσεις. Και στις δύο περιπτώσεις…χαμένος είσαι. Ας πούμε ότι καταθέτω πινακίδες. Στη δουλειά μου πως θα πηγαίνω? Με το πατίνι?
Το γυρίζουμε όμως στο πολιτικό και ξεφεύγουμε…
Τέλη κυκλοφορίας