-
Θα δω τι ψάρια πιάνει και σε Ευρωπαϊκές συνθήκες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Sygic Aura...
Είναι πολύ καλό! Η 'αγορασμένη' έκδοση που είχα σταμάτησε να δουλεύει και σκοπεύω να την ξανα-αγοράσω.
καλα θα σου στειλω σε λιγο την καινουργια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα δω τι ψάρια πιάνει και σε Ευρωπαϊκές συνθήκες.μια χαρα ψαρια πιανει, δοκιμασμενο
-
και με την ευκαιρια, ας αναφερω ενα προβλημα που εχω.
στο Gmail καποιες φορες τα εμαιλ μου δεν στελνονται, παραμενουν στα εξερχομενα...
τι σκατα μπορει να φταιει? -
Και με wifi και με 3g το έχεις αυτό;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και με wifi και με 3g το έχεις αυτό;Sent from my Tab using a pigeon.
εννοειται
και με διαφορες rom -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εδω τραβηξα και ενα screenshot με το πανγρηγορο download του κινητου μου
δε θυμομουν οτι πιανουν τετοιες ταχυτητες τα κινητα για να μαι ειλικρινηςΔεν φαίνεται
-
ναι αδειασα χθες τον public φακελο μου στο dropbox
κατσε να δω αν το εχω ακομα στο κινητο
edit
-
Στο χαβάι, λέτε να δουλεύουν τα ακουστικά με mic από iphone 2g;
-
δουλευουν στο pc σου? εγω τα ακουστικα του lg τα βαζω συνεχεια στο λαπτοπ μου για να ακουω μουσικη
-
3,5mm jack δεν έχει το 2g και το χαβαι?
ΓΙατί να μην ταιριάζουν?
-
Τα ακουστικά θα δουλεύουν σίγουρα. Το μικρόφωνο θα δουλεύει; That is the question
Αν βοηθάει:
Σε pc, δεν αναγνωρίζεται το mic από τα μηλοακουστικά. Αντίθετα, έχω βάλει κάτι ακουστικά από nokia με ανταπτοράκι 2.5>3.5mm και λειτουργώ κανονικά το mic για skype π.χ. -
Στο μοτοφολα δεν δουλευει το μικροφωνο των μηλοακουστικων του 3γσ
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
Εγώ δεν αντέχω τα ακουστικά με καλωδιάκι. Έχω ένα στερεοφωνικό μπλουτούθι της SonyEricsson για ν' ακούω μουσική και σαν backup αν τελειώσει η μπαταρία στο Plantronics που χρησιμοποιώ για την κανονική δουλειά.
-
@ 2 συμφορουμιτες με p500 (γιατι ειμαστε και λαος )
ειδα ακομα ενα βιντεο (πιο μεγαλο αυτη τη φορα, γιατι υπηρχε και ενα παλιοτερο 2λεπτο) με το επερχομενο update μας σε 2.3.3
λεγεται οτι τελη μηνα θα το εχουμε
φαινεται οτι η νεα ρομ θα απογειωσει τα τηλεφωνα μας δινει αρκετα καλυτερα αποτελεσματα στα bench σε σχεση με την τωρινη (βεβαια οι custom ειναι πιο γρηγορες, αλλα ολες τους εχουν θεματακια και προσωπικα δεν εχω διαθεση ) και δεν το περιμενα αυτο απο την lg για να μαι ειλικρινης
απολαυστε (σιγα την απολαυση δηλαδη , απλα παρτε μια ιδεα )
ΥΓ ο χειριστης του κινητου ειναι λιγο κουλος , μη δινετε σημασια
-
στα τελη αυτου του μηνα και του ιδιου χρονου?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
στα τελη αυτου του μηνα και του ιδιου χρονου?οι ιταλοι (αν μπορουμε να θεωρησουμε τους ιταλους αξιοπιστους ) που τα διαρρεουν ολα αυτα μιλανε για τελη ιουνιου αρχες ιουλιου (αυτου του χρονου ) , νομιζω εμεις στο ελλαντα παμε πακετακι με αυτους στην αναβαθμιση
(η ανατολικη ευρωπη παντως τη τελευταια φορα ηταν ενα μηνα πισω απο τη δυτικη ευρωπη/αμερικη, η ιταλια δε ξερω που ανηκει για την lg )
μην ανησυχεις , αργα ή γρηγορα θα αναβαθμιστουμε
-
εγω που μπαινω με το proxpn το αγγλικο lg update ειναι ακομη στο 2.2
-
τι να σου πω θα δειξει.. ακομα και ενα μηνα πισω απο τους αλλους να το παρουμε το θεμα ειναι οτι θα το παρουμε
ακομα δεν το χει παρει καμια χωρα παντως -
πραγματι εχω ενα μεγαλο θεμα με τα themes
δεν εχω καταλαβει ΚΑΝ πως τα ενεργοποιεις και γενικα αλλαζει εμφανιση σε οτιδηποτε σε αυτο το κινητο
Περι συσκευών Android...