-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ε υπερβολες, δεν ειναι και για ντοματες ο μικης
για αυτο δεν πηγε στο συνταγμα? εκει που εγλυφε δεν μπορει να φτυσει ε?..
-
Δεν είναι πολύ βολικό να υπάρχουν 300 άτομα που είναι υπεύθυνοι για όλα μας τα προβλήματα;
Ή αν δεν υπάρχουν να ορίζουμε εμείς ποιοί θα είναι αυτοί. -
Όταν το 'λεφτά υπάρχουν' γίνεται 'κατσε τώρα να σε γαμήσω' κατόπιν εκλογής, τότε ποιος είναι ο υπεύθυνος?
-
https://www.youtube.com/watch?v=r8ApG7z_6AA
κατσε τωρα και πηρα αερα! Δινω πονο -
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν το 'λεφτά υπάρχουν' γίνεται 'κατσε τώρα να σε γαμήσω' κατόπιν εκλογής, τότε ποιος είναι ο υπεύθυνος?Αυτός που είναι πιο βολικό να κατηγορήσεις.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Όταν το 'λεφτά υπάρχουν' γίνεται 'κατσε τώρα να σε γαμήσω' κατόπιν εκλογής, τότε ποιος είναι ο υπεύθυνος?
Αυτός που είναι πιο λογικό να κατηγορήσεις.
Φίξεντ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν το 'λεφτά υπάρχουν' γίνεται 'κατσε τώρα να σε γαμήσω' κατόπιν εκλογής, τότε ποιος είναι ο υπεύθυνος?εμ δεν ειναι μονο αυτο:
- οι κλεφτες ειναι ΟΛΟΙ εξω
- εκατομμυρια εξακολουθουν να δινονται/χαριζονται σε ημετερους (μεγαρο μουσικης)
- για καθε τρυπα που κλεινουν ανοιγουν 5
- εφαρμογη κοντοφθαλμης πολιτικης που καθε 2 μερες αλλαζει
- καμια προοπτικη βελτιωσης της καταστασης
- ανεργια στο 20% (45% στους νεους?)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτός που είναι πιο λογικό να κατηγορήσεις.
Φίξεντ.
αμα ηταν ετσι τοτε θα επρεπε να λιντσαρουμε την μιση νδ που δεν ηθελε να παρει το 'πολιτικο κοστος' οπως ελεγαν..
-
Με είδες να εξαιρώ κανέναν?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με είδες να εξαιρώ κανέναν?οχι απλα το ειπα με πιο πολυ στομφο προς τα που πρεπει πρωτα να φυγει η οργη και μετα παμε σε αλλους
-
Ο Γεωργιάδης τα έφαγε/έκλεψε για να πηγαίνει στα μπουζούκια με τη Μανωλίδου.
-
Μα κανενας σεβασμος! Να μην εχουν καμια κοτρωνα να σπασουν τα αμαξια και οποιον παρει???
Youtube Video -
-
Βολικοί στόχοι.
Πιθανότατα να μην έχουν κλέψει τίποτα όσοι είναι μέσα στα αυτοκίνητα ή τουλάχιστον όχι περισσότερα από αυτούς που διαμαρτύρονται. -
Ναι ρε γμτ, δίκιο έχεις. Να, εγώ που με βλέπεις έχω μια βίλα (αλήθεια, ξέρει κανείς τι πάει να πει βίλα στα κυπριακά? ) καπου εδώ γυρω, με πισίνες και απ' όλα. Μόνο που δεν τη βρίσκω, θέλω να δω ποιος φούστης μου την έκρυψε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ναι ρε γμτ, δίκιο έχεις. Να, εγώ που με βλέπεις έχω μια βίλα (αλήθεια, ξέρει κανείς τι πάει να πει βίλα στα κυπριακά? ) καπου εδώ γυρω, με πισίνες και απ' όλα. Μόνο που δεν τη βρίσκω, θέλω να δω ποιος φούστης μου την έκρυψε.Προστυχε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μα κανενας σεβασμος! Να μην εχουν καμια κοτρωνα να σπασουν τα αμαξια και οποιον παρει???
Youtube VideoΕιπαμε οχι βια..Δεν ειμαστε εμεις κομματα συνδικαλιστες απεργοι αναρχικοι και διαφορα τετοια μιασματα
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Youtube VideoΕιπαμε οχι βια..Δεν ειμαστε εμεις κομματα συνδικαλιστες απεργοι αναρχικοι και διαφορα τετοια μιασματα
Αυτο το ξερω , αλλα εδω θα ταιριαζε .
-
Μην ξεχάσουμε και τον Ψαριανό που έκλεβε τα λεφτά του λαού για να αγοράζει τις Ferrari του.
Να φέρει πίσω τα κλεμμένα.
Αγανακτισμένοι Έλληνες