-
άτιμη παλιοδιαιτησία...
-
Άτιμη ασχετοσύνη...
-
Κωλόγαυροι δεν πιστεύω να σας έφταιγε και σήμερα η διαιτησία που χάσατε με 12 πόντους ε?!
Απλά σμπρώχτηκε λιγάκι η μεγάλη ομάδα... -
Ρε @ουστη μου εναν αγωνα ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ να ακουσω απο ολυμπιακο οτι εχασε δικαια....
Τιποτα αλλο δεν ζητω......ps. Καταραμενα ανθρωπακια με τα γκρι....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άτιμη ασχετοσύνη...Δεν είναι ασχετοσύνη φίλε.
Τα βλέπουν, τα ξέρουν, αλλά γουστάρουν, γκαυλώνουν ρε παιδί μου να πηδάνε το γαύρο με 100-0 διαιτησία και να σκούζουν κιετσ' να πουμε...
Είναι απωθημένα πολυετούς και συνεχούς φαπώματος στη μπάλα. ΑΠλά δεν θα το παραδεχτεί ποτέ ένας άρρωστος... αλλά εγώ φοράω και κόκκινα γυαλιά και τα βλέπω έτσι, μπορεί να έχω άδικο. -
31 - 8
Και με τα 2/3 του ματς να ακολουθεί στο σκορ.
Δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ρε @ουστη μου εναν αγωνα ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ να ακουσω απο ολυμπιακο οτι εχασε δικαια....
Τιποτα αλλο δεν ζητω......ps. Καταραμενα ανθρωπακια με τα γκρι....
3-0 ηταν οι νικες και φωναζαν οτι υπάρχει παράγκα του 0 κατά του 3...τι ψάχνεις να βρεις..ευτυχως είμαστε άσχετοι
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Άτιμη ασχετοσύνη...
Δεν είναι ασχετοσύνη φίλε.
Τα βλέπουν, τα ξέρουν, αλλά γουστάρουν, γκαυλώνουν ρε παιδί μου να πηδάνε το γαύρο με 100-0 διαιτησία και να σκούζουν κιετσ' να πουμε...
Είναι απωθημένα πολυετούς και συνεχούς φαπώματος στη μπάλα. ΑΠλά δεν θα το παραδεχτεί ποτέ ένας άρρωστος... αλλά εγώ φοράω και κόκκινα γυαλιά και τα βλέπω έτσι, μπορεί να έχω άδικο.Το σκούξιμο και το κάυλωμα των γαυρων να φαπωνονται ανελειπώς και εκεί να επιμένουν ότι είναι καλυτεροι δεν φτάνεται όμως.
Οταν βλέπεις το 70-30 στην μπαλα σαν 40-60 τότε λογικά παρασύρεσαι...Αλλά επειδή ξεκίνησαν παλι τα σεξουαλικα και βγαίνουν βαθύτερα απωθημένα, αφήνω τους σχετικούς εραστές της σπυριάρας αφού έκλεισαν το ποδοσφαιροθρεντ να κλείσουν και αυτό... -
Άτιμη ασχετοσύνη...
Είναι απωθημένα πολυετούς και συνεχούς φαπώματος στη μπάλα και των πεντακαθρων πρωταθληματων μας. ΑΠλά φοράω και κόκκινα γυαλιά και τα βλέπω έτσι, μπορεί να έχω άδικο.Στο ποδοσφαιρο βεβαια τα κοκκινα γυαλια μου δειχνουν ολα τα πρωταθληματα πεντακαθαρα
-
Η κήλη δίσκου αυχένος είναι μια από τις συχνότερες αιτίες του αυχενικού συνδρόμου (πόνου στόν αυχένα). Πρόκειται για ειδική βλάβη του μεσοσπονδυλίου δίσκου, όπου λόγω φθοράς του ινώδους δακτυλίου που τον περιβάλλει, προπίπτει στο νωτιαίο χώρο ο πηκτοειδής πυρήνας του δίσκου και πιέζει νωτιαίο μυελό και ρίζες.
Παράγοντες οι οποίοι παρατηρήθηκε ότι δημιουργούν κρίσεις αυχενικού συνδρόμου είναι:
[list:1hmdm55p] [:1hmdm55p]Η καταπόνηση του αυχένα σε συνεχή κάμψη, σε ορισμένα επαγγέλματα (πχ. χειριστές υπολογιστών, εργαζόμενοι σε γραφείο, κομμώτριες, οδοντίατροι, παίκτες και οπαδοί του μπασκετικού Ολυμπιακού)[/1hmdm55p][:1hmdm55p] Η καταπόνηση του αυχένα από λανθασμένες καθημερινές συνήθειες στο σπίτι αλλά και στο εξωχικό. Πχ σε όσους παρακολουθούν τηλεόραση ξαπλωμένοι στον καναπέ, κοιμούνται με λάθος θέση της κεφαλής, με λάθος μαξιλάρι, κρεμούν κουρτίνες, δεν αναπαύονται το μεσημέρι, κλπ.
[/1hmdm55p][:1hmdm55p]Κλιματολογικές αλλαγές (θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ατμοσφαιρική πίεση, εποχή play off).[/1hmdm55p][/list:u:1hmdm55p] -
Έτρωγες αρκετές μικρός και έμαθες τις συνέπειες, ε?
-
skous εισαι μέγιστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έτρωγες αρκετές μικρός και έμαθες τις συνέπειες, ε?Ναι.... 6κουπες..
-
skouXE k αλλο...ποδοσφαιρο ,βολλευ , πολο, απλα τρελο σεξ...κ μιλας ?? εχεις πολυ πλακα ...31-8 βολες μεγαλο μπασκετ...
-
Αν δεις σκέτη στατιστική, παραξενευεσαι απο τη διαφορα στις βολές και στα ριμπάουντ.
Αν δεις το παιχνίδι, δε σε παραξενευει η στατιστική.
Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε κοντα στο καλάθι, όπου εκει παίρνονται τα φάουλ.Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός με κατώτερο σύνολο απ το περσινό, δειχνει παλι ενα επίπεδο πανω στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αυτο νοιάζει όσους γουσταρουν το μπασκετ και τιποτα περισσότερο. Δε γινεται να κρατήσουμε παραγωγή παιχτων με μιάμιση ομαδα. -
Α ρε Μαρινακης που σας χρειάζεται βαζέλια... να σας ακυρώνει καθαρό γκολ με τον παίκτη να καλυπτεται 2 μέτρα και να τρώtε γκολ 5 μετρα οφφσάιντ στο 93' και μετα να κατεβαίνει ο άλλος στα αποδυτήρια και να σας κάνει κωλοδάκτυλα και να φωνάζει 'Ι screwed you!'
Tο παραπάνω σενάριο είναι εντελώς τυχαίο και φανταστικό..
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
skouXE k αλλο...ποδοσφαιρο ,βολλευ , πολο, απλα τρελο σεξ...κ μιλας ?? εχεις πολυ πλακα ...31-8 βολες μεγαλο μπασκετ...Και θα βγει ο Νass τώρα και θα πει οτι οι σοβαρές ομάδες υπερπηδάνε αυτά τα εμπόδια. Πώς θα το κάνεις αυτό όταν στη μια πλευρά του γηπέδου παίζεται κατς και στην άλλη σφυρίζεται η άμυνα με τα μάτια? Συν την κόπωση που έρχεται όταν ο άλλος σε παίζει πολύ σκληρή άμυνα, ακόμα και στην τρίπλα (δεν ειναι μόνο τα σουτ, Christos M) . Αλλά εγώ ειμαι μίζερος και γκρινιάρης, μη μου δίνετε σημασία...
-
-
Οχι ρε μλκ στο μυαλο μου είναι ο Νικοβλακόπουλος.
WTF πρεπει να ανησυχώ τώρα? -
Α ρε Μαρινακης που σας χρειάζεται βαζέλια... να σας ακυρώνει καθαρό γκολ με τον παίκτη να καλυπτεται 2 μέτρα και να τρώtε γκολ 5 μετρα οφφσάιντ στο 93' και μετα να κατεβαίνει ο άλλος στα αποδυτήρια και να σας κάνει κωλοδάκτυλα και να φωνάζει 'Ι screwed you!'Tο παραπάνω σενάριο είναι εντελώς τυχαίο και φανταστικό..
Αρα παραδεχεσαι εμεσως πλην σαφως οτι και φετος (βλ μαρινακης) αλλα και ολα τα προηγουμενα χρονια(βλ κοκαλης) ο γαυρος εχει τη διαιτησια στην μπαλλα και μονιμως μας @πηδαει.
Αρα αν υποθεσουμε οτι το αντιθετο γινεται στο μπασκετ,γιατι παραπονιεσται και κλαιγεστε?
Γιατι ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος οταν διαμαρτυρεται ειναι γραφικός και απο την αλλη ο μπασκετικος ολυμπιακος οταν διαμαρτυρεται ειναι αδικημενος?Αυτο ειναι που μονιμως δεν μπορω να καταλαβω ολα αυτα τα χρονια.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)