-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θωμά, όταν έτρεχαν αυτά, εσύ ήσουν αγέννητος, λογικό να μην τα θυμάσαι.Του Auriol ή του Sainz ήταν στο συγκεκριμένο;
-
Loix.
-
xaxaxa!! ωραιες φωτο... ασυνηθιστο, αλλα ευτυχως δεν περιμενω να πεισθω απο αυτο το συγκεκριμενο παραδειγμα...
Να τροποποιησω / Να βαλω κ αλλον εναν πιο αξιο 'αντιπαλο' στο παιχνιδι? (απο αλλο thread ηρθε αυτος, απο συγκριτικο παλι)
Θα ηθελα να σχολιασουμε και να ακουσω συγκριτικα και γνωμες/εμπειριες, μεταξυ
Toyota Corolla 1.3 G6 (στρογγυλοφαναρη) με 85 ιππους -και- Honda Civic 1.4 με περιπου 95 ιππους μοντ '97-'99 η και το προηγουμενο μοντελο.Ποιο απο τα δυο καταρχην ειναι πιο οικονομικο σε καταναλωση? Η ειναι τα ιδια? Απο'κει και περα, δικα σας τα σχολια, οσοι γνωριζετε σχετικα. Και χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον! Πραγματικα!
-
τωρα τι μας δυσκολεψες νομιζεις?????????
για μενα το εκανες ευκολοτερο G6 λεμε
ασχετο αλλα αθυτοτ ο αμαξι look wrc που το συναντησατε σε ποια περιοχή?? -
χαχαχαχαχαχα! ωραιος!
-
λογια σε δυτικα προαστια αλλα περιμενω να δω.
Βεβαια υποθετω θα ναι μονο body kitt Και μπουκα η υποθεση αλλα Anyway μπαρομετρα πυρομετρα και τετοια μπιχλιμπιδια -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θωμά, όταν έτρεχαν αυτά, εσύ ήσουν αγέννητος, λογικό να μην τα θυμάσαι.
Του Auriol ή του Sainz ήταν στο συγκεκριμένο;
Βωβός
-
Οσον αφορα το civic, ποιο απο τα δυο (corolla-civic) ειναι γενικα πιο καλο σαν αμαξωμα, σαν καροτσα, σαν δεσιμο/στιβαροτητα...??
-
ΛΟΙΠΟΝ! ειμαι φιλος του παλικαριου απο πανω που σας εχει πρηξει με τις βλακειες που κοιταει..... εγω του λεω να παει να παρει καμια BMW με τα ιδια λεφτα! καμια Ε36 εστω 1600κυβικα αν οχι περισσοτερα λογω μεγαλυτερης καταναλωσης, αν κ δεν πιστευω οτι θα εχουν διαφορα στην καταναλωση...... αντε κανα λιτρο...... ειναι πολυ καλυτερα αμαξια οι μπεμβε χωρις να το λεω υποτημιτικα προς τα τογιοτα. απλα ετσι ειναι στη συγκεκριμενη περιπτωση. πιο ποιοτικα, πιο καλη ποιοτητα κυλησης στο δρομο κ σαν αισθηση γενικα κ πιο 'μουρη' θα ελεγα. να κανει κ λιγο το κομματι του το παιδι, αφου δεν μπορει να παρει κανα δυνατο να παρει κανα ομορφο τουλαχιστον. για πειτε γνωμες, ελα να ακουσω τι λετε??!! αλλιως θα παω να ανοιξω κ εγω κανα συγκριτικο θεμα να δουμε τι θα γινει εκει!!!
ξερω το πεθαινω το θεμα αλλα χαλαλι του!
-
Oh mon dieu!
-
τωρα που τα μεταχειρισμενα εχουν κατρακυλησει σε τιμες γιατι να παρεις ενα αμαξι 10ετιας και βαλε?
παρε κατι πιο φρεσκοαπο αυτα τα 2 απο αξιοπιστια ιαπωνα θα προτεινα
απο εμφανιση ιμπιζα,το corolla ειναι αθλιο -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
τωρα που τα μεταχειρισμενα εχουν κατρακυλησει σε τιμες γιατι να παρεις ενα αμαξι 10ετιας και βαλε?
παρε κατι πιο φρεσκοαπο αυτα τα 2 απο αξιοπιστια ιαπωνα θα προτεινα
απο εμφανιση ιμπιζα,το corolla ειναι αθλιοΔεν ξερω φιλε μου, ειμαι λιγο δυσκολος, δεν παω και καθολου το ηλεκτρογκαζο κιολας οπότε.....
Και μετα? Παω σε κανα Πεζο του 2000+ (δεν συμφωνει σχεδον κανενας απ'τον κυκλο μου να παρω Γαλλο).. κανα Πουντο που δεν μου γεμιζει το ματι δεν το πολυσυμπαθω.. κανα Πολο που ειναι πιο μικρο.. ε και γενικα ειναι και το γουστο βασικο κριτηριο.Αυτη τη στιγμη ισως να εχω κολλησει και λιγο. Αν υπαρχει καμια προραση, φυσικα και ειναι δεκτη.
-
Ο χρήστης giakar έγραψε:
Δεν ξερω φιλε μου, ειμαι λιγο δυσκολος, δεν παω και καθολου το ηλεκτρογκαζο κιολας οπότε.....
Και μετα? Παω σε κανα Πεζο του 2000+ (δεν συμφωνει σχεδον κανενας απ'τον κυκλο μου να παρω Γαλλο).. κανα Πουντο που δεν μου γεμιζει το ματι δεν το πολυσυμπαθω.. κανα Πολο που ειναι πιο μικρο.. ε και ειναι και το γουστο βασικο κριτηριοΚαλύτερα τότε πάρε corolla παρά αυτά που αναφέρεις...
-
Γειά. Σε μία προσπάθεια να σε βοηθήσω, θα σου μεταφέρω τα εξής: Καταρχάς, είμαι κάτοχος ενός Corolla G6, 1.398cc, 101hp, μοντ.11/01 (δηλαδή απο τα τελευταία τις σειράς G6, το facelift του στρογγυλοφάναρου). Συνοπτικά η αξιολόγησή μου είναι: Κατανάλωση θα έλεγα καλή για αμάξι 10ετίας. χιλιοτσεκαρισμένη - 6.4λ/100χλμ εκτός πόλης , 8.7λ/100χλμ εντός. η μέση δεν έχει νόημα αφού ή θα πήζεις στο φανάρι η θα πηγαίνεις στο χωριό σου -. Επιταχύνσεις: 0-100km/h 10.8δευτ, με μόνο μια φιλτροχοάνη μανιτάρι, όλο τα υπόλοιπα μαμά. Το κιβώτιο είναι απίστευτο, κάπου διάβασα οτι είναι το απλό 5άρι σύν μία. όχι. 1η 2α το αμάξι δεν πιάνεται. Είναι κοντές με ιδιαίτερα σκληρό συμπλέκτη. 2α τελειώνει στα 80 πρέπει να κουμπώσεις 3η. 3η απο 80 σε 120 πολύ άμεσα. Αυτό μου έχει φανεί πάρα πολύ χρήσιμο σε προσπεράσματα. 4η βγάζει 160, 5η 185 και 6η 210 στο κοντέρ. Γενικώς ακόμη και το 1.4 δεν ζορίζεται στο να ανεβάσει και να κρατήσει στροφές. Απο ασφάλεια έχει καλό και άμεσο φρενάρισμα με μικρή διαδρομή πεντάλ, ειδικά με λάστιχο 195 ή 205. Αξιοπιστία: έχω 124.000 χλμ χωρίς καμία αλλαγή δίσκου πλατώ, και το αμάξι ακόμη ξεκινάει με 6η!! (ειδικά αν το οδηγά άλλος που νομίζει οτι η 6η είναι όπισθεν, και πάει μπροστά αντι για πίσω!) Ηλεκτρολογικό δεν μου έχει βγάλει ποτέ, δν έχει χαλάσει το παραμικρό, ποτέ δν με άφησε απο κοινές βλάβες για άλλα αμάξια όπως π.χ. τρόμπα βενζίνης. Αυτά τα ολίγα, τα οποία αποτελούν προσωπική κρίση ενός ιδιοκτήτη, αλλα ας μήν τα θεωρήσεις μεροληπτικά. Απλά έχω ενα αμάξι 10ετίας, που δν με έχει αφήσει ποτέ, δν μου ζήτησε κάτι έξτρα απο τα σερβις του, και με πάει και φέτες στο χωριό μου. Εαν ακόμη το ψάχνεις, αυτά πλέον πωλούνται απο 3 εως 5 χιλ. Αν βρείς του 99 που σου αρέσει με λίγα χλμ, είσαι τυχερός! Καλή συνέχεια.
-
Καλησπερα Βασιλη! Καταρχην σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου και για τον κοπο/χρονο σου για το μηνυμα!
(Μολις τωρα το ειδα.... )Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παρει ακομα αυτοκινητο, λογω αλλων προσωπικου επιπεδου προτεραιοτητων οποτε ολο κατι τυχαινει και δεν το κυνηγαω τοσο ανετα. Συν οτι 'εχασα' και ενα προσφατα, με την εννοια οτι δεν προλαβα.
Επισης, ειμαι απολυτως μπερδεμενος για τα κυβικα (1300-1600 σκεπτομενος για καποιο με μοτερ 16αρι) αλλα και για το ιδιο το αυτοκινητο ακομα αφου μετα απο μια-δυο επαφες που ειχα με ενα Civic Vti '99 ενος φιλου που το πουλαει και αυτος, εχω μπερδευτει αρκετα..Ασχετα με ολα τα αλλα ομως, πρεπει να παραδεχτω οτι για τα συγκεκριμενα τουλαχιστον Corolla δεν εχω ακουσει τιποτα το αρνητικο & απο κανεναν! Μονο για τις επιδοσεις, που ομως ειναι κατι λογικο και αντιστοιχο των κυβικων/μοτερ.
Ειναι πολυ ενθαρυντικο το μυνημα σου παντως και με πολλες πληροφοριες... σ'ευχαριστω και παλι!
Ευχομαι να βγει και το δικο μου Corolla, αν καταληξω τελικα σε αυτο, τοσο πραγματικα καλο!
Corolla G6 ή Ibiza TopGun ??