-
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΑΛΙ Μ.Ρ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΩΤΙΠΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ! ΔΥΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ 8Ο ΡΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32Ο ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ.ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η Α.Λ.Α ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Μ.Ρ .ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ .ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΠΑ .
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ [/b]
-
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΑΛΙ Μ.Ρ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΩΤΙΠΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ! ΔΥΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ 8Ο ΡΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32Ο ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ.ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η Α.Λ.Α ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Μ.Ρ .ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ .ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΠΑ .
-
-
Πρός χρήση των Ελλήνων αγωνιζομένων!
Μην το πιείτε λουστείτε!
Εξαφανίζει την πιτυρίδα , τους κανονισμούς , τα χρήματά σας , την σοβαρότητα και άλλα πολλά!
Αντενδείξεις: δεν συνιστάται για σοβαρούς αγωνιζόμενους που κάνουν απλώς το κέφι τους , έχουν μικρό Εγώ , και δεν τους αρέσει να τους πιάνουν τον κ....
Τιμή : Δύο παράβολα σε τιμή ενός
Θα το βρείτε σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση
Συσκευασία : Ενός αγωνιζομένου (τώρα και ειδική παραγγελία και σε κούπα)
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Πρός χρήση των Ελλήνων αγωνιζομένων!
Μην το πιείτε λουστείτε!
Εξαφανίζει την πιτυρίδα , τους κανονισμούς , τα χρήματά σας , την σοβαρότητα και άλλα πολλά!
Αντενδείξεις: δεν συνιστάται για σοβαρούς αγωνιζόμενους που κάνουν απλώς το κέφι τους , έχουν μικρό Εγώ , και δεν τους αρέσει να τους πιάνουν τον κ....
Τιμή : Δύο παράβολα σε τιμή ενός
Θα το βρείτε σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση
Συσκευασία : Ενός αγωνιζομένου (τώρα και ειδική παραγγελία και σε κούπα)
βιαζεσαι και θα εκτεθεις.......
φιλικα. -
Ο χρήστης KS έγραψε:
βιαζεσαι και θα εκτεθεις.......
φιλικα.Έχεις δίκιο !!! Όταν λές πράγματα που ενοχλούν εκτίθεσαι ! Όταν κάνεις πράγματα που ενοχλούν δεν τρέχει τίποτα!
Σκεφτόμουνα τι πρέπει να γίνει για να φτειάξουν οι αγώνες στην Ελλάδα και θυμήθηκα το ανέκδοτο που λέει 'πότε θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος - όταν καταλάβουν οι πόντιοι τα ανέκδοτα που λένε γι αυτούς'
Κάπως έτσι θα γίνει και με τους αγώνες , όταν καταλάβουν όλοι οι αγωνιζόμενοι πόσο τους/μας δουλεύουν !!! Μέχρι τότε θα εξακολουθούμε να πληρώνουμε -άλλος πολλά, άλλος λίγα - για να νομίζουμε ότι κάνουμε αγώνες , οι λέσχες θα μας τα παίρνουν νομίζοντας ότι μας παρέχουν κάποιες υπηρεσίες , στην ΕΛΠΑ θα τα ακουμπάμε θεωρώντας ότι σχεδιάζει - ελέγχει - προβάλει αυτό που εμείς (άντε και πέντε φίλοι) θεωρούμε για αγώνα!
Γι αυτό ας συνεχίσουμε να τα λουζόμαστε όλα αυτά με σαμπουάν 2 σε 1 !!!
Υ.Γ. Σήμερα είναι η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου , τότε που όπως έχει επικρατήσει ειπώθηκε το ιστορικό ΟΧΙ! Υπάρχει άραγε στο λεξιλόγιο μας ακόμη αυτή η λέξη ?
-
τι εννοεις παραβολο 2σε1?
-
Oso asxoleisai me agwnes autokinhtou sthn Ellada ekti8esai...
Xronia polla. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
τι εννοεις παραβολο 2σε1?Εννοώ τα εξής;
Το Μαύρο Ρόδο είναι αγώνας του πρωταθλήματος και το Κορίνθου μετράει στο κύπελλο χώματος. Με την συνένωση ο αγώνας μετράει και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο , με ποιό παράβολο όμως? Του πρωταθληματικού αγώνα που είναι 420 ευρώ ή του κυπέλλου που είναι 260 ??? Θα μου πείτε για 160 ευρώ κάνεις θέμα? Ναί μαζί με όλα τα έξοδα που έκανε ένα πλήρωμα για ανανωρίσεις στην Εύβοια!
Θα είναι 330 το παράβολο? Αν ναι αυτός που συμμετείχε στο Μαύρο Ρόδο θα πάρει τα ρέστα? 67 συμμετοχές με 160 ευρώ είναι 10720 ευρώ! Θα πληρώσουν και οι του Κορίνθου 420? Γιατί ? Κοινώς ένα μπάχαλο!
Δεν είναι έτσι ? Ας μας πεί κάποιος πώς είναι! Διευκρινίζω δεν συμμετέχω στους αγώνες απλά σχολιάζω σαν ανεξάρτητος παρατηρητής αγωνιζόμενος!
-
Na sou kanw enan metasxhmatismo Laplace sto parabolo na deis ti 8a plhrwseis?
Aman pia, eykolo einai! Xartorixtra sth geitonia den exeis?
Pou kai tote den exei dikaiologia, uparxoun ta thlementioum!! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Εννοώ τα εξής;
Το Μαύρο Ρόδο είναι αγώνας του πρωταθλήματος και το Κορίνθου μετράει στο κύπελλο χώματος. Με την συνένωση ο αγώνας μετράει και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο , με ποιό παράβολο όμως? Του πρωταθληματικού αγώνα που είναι 420 ευρώ ή του κυπέλλου που είναι 260 ??? Θα μου πείτε για 160 ευρώ κάνεις θέμα? Ναί μαζί με όλα τα έξοδα που έκανε ένα πλήρωμα για ανανωρίσεις στην Εύβοια!
Θα είναι 330 το παράβολο? Αν ναι αυτός που συμμετείχε στο Μαύρο Ρόδο θα πάρει τα ρέστα? 67 συμμετοχές με 160 ευρώ είναι 10720 ευρώ! Θα πληρώσουν και οι του Κορίνθου 420? Γιατί ? Κοινώς ένα μπάχαλο!
Δεν είναι έτσι ? Ας μας πεί κάποιος πώς είναι! Διευκρινίζω δεν συμμετέχω στους αγώνες απλά σχολιάζω σαν ανεξάρτητος παρατηρητής αγωνιζόμενος!
ΑΓΑΠΗΤΕ CASTOR,
ΝΑΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 420 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 90 ΧΛΜ Ε.Δ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 65 ΧΛΜ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 160 ΕΥΡΩ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ.
ΜΗΝ ΔΙΥΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΟΠΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ CASTOR. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ Μ.ΡΟΔΟΥ,ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ CASTOR,
ΝΑΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 420 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 90 ΧΛΜ Ε.Δ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 65 ΧΛΜ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 160 ΕΥΡΩ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ.
ΜΗΝ ΔΙΥΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΟΠΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ CASTOR. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ Μ.ΡΟΔΟΥ,ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη , έχεις πληρώσει 'τσεπίδιος' ποτέ για να τρέξεις???
Γιατί αν δεν έχεις δεν νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις γιατί συζητάμε!!!! Τον πόνο του Χωσέ!!!
No offence!!!
Πάντα Φιλικά
Castor
Υ.Γ. Για το couradochateaux λύσεις υπάρχουν!!!
-
φιλτατε καστορ,απαντω για αυτο το ΄΄τσεπιδιος΄΄.
πολλοι δυστηχως δεν νοιωθουν τον πονο του ερασιτεχνη αγωνιζομενου.
δεν ειναι τα 420 της συμμετοχης μονο. με μια-δυο 4αδες λαστιχα καινουργια,ενοικιο για χοτελ,νοικιασμενο αμαξι για δοκιμες,[μιας κ δεν υπαρχει ουτε κι αυτο σε πολλους οπως εγω]βενζινες,φαγητο,και σερβις[βλεπε φιλους] υπολογιζε γυρω στα 1500€-2000€. η συμβουλη του κυριου λωρη'' οποιος δεν εχει να μην τρεξει''δεν με βρισκει συμφωνο.παρολα ταυτα ο αγωνας αναμενεται να ειναι πολυ καλος,κ εγω προσωπικα θα προσπαθησω να συμμετεχω. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
φιλτατε καστορ,απαντω για αυτο το ΄΄τσεπιδιος΄΄.
πολλοι δυστηχως δεν νοιωθουν τον πονο του ερασιτεχνη αγωνιζομενου.
δεν ειναι τα 420 της συμμετοχης μονο. με μια-δυο 4αδες λαστιχα καινουργια,ενοικιο για χοτελ,νοικιασμενο αμαξι για δοκιμες,[μιας κ δεν υπαρχει ουτε κι αυτο σε πολλους οπως εγω]βενζινες,φαγητο,και σερβις[βλεπε φιλους] υπολογιζε γυρω στα 1500€-2000€. η συμβουλη του κυριου λωρη'' οποιος δεν εχει να μην τρεξει''δεν με βρισκει συμφωνο.παρολα ταυτα ο αγωνας αναμενεται να ειναι πολυ καλος,κ εγω προσωπικα θα προσπαθησω να συμμετεχω.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ 'ΠΟΝΟ' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο CASTOR 'ΤΣΕΠΙΔΙΟΣ' ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ 160 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο CASTOR.
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ 'ΠΟΝΟ' ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο CASTOR 'ΤΣΕΠΙΔΙΟΣ' ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ 160 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο CASTOR.
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ευτυχώς που εκτός από Καντερές έχεις τάσεις Πολιτικού αναλυτή επιπέδου Μητσικώστα! Το βρήκες βρε Λώρη!!! Το έκρυβα επιμελώς τόσο καιρό και το απεκάλυψες! Πάω για Πρόεδρος!
Φυσικά εκεί που δεν έχω καταλήξει είναι πού?
Για την προεδρία των ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο , για τις προεδρικές που μάλλον θα είναι κατά τον Μάρτιο , άντε και για τις εκλογές του ΣΟΑΑ που προσπαθούμε να γίνουν τον Δεκέμβρη!
Για τις ΗΠΑ έχω κώλλυμα δεδομένου ότι ούτε Αμερικανός υπήκοος είμαι ούτε πρόκανα να κάνω προεκλογική εκστρατεία!Χλωμό το βλέπω!
Για τις εκλογές του ΣΟΑΑ , μέχρι να αποφασίσουν , να συνεδριάσουν , να μαζευτούν οι αγωνιζώμενοι κλπ άααα ξέχασα ,εκεί κάποιον ψάχνουν να πληρώνει το νοίκι , άσε δεν θα πάρω!!!
Τι μένει λοιπόν? Οι Προεδρικές εκλογές τον Μάρτη! Ποιοί παίζουν εκεί? Κωνσταντόπουλος , Σημίτης , Εεεεδώ είναι η ευκαιρία!!! Εδώωωωω θα εκτεθώ με πιθανότητες!!!
Αρκετά όμως με την πλάκα , που ευχάριστη είναι όσο γελάμε! Ας πάμε στα σοβαρά που αναφέρεις και συμφωνώ μέχρι κεραίας!
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
Δηλαδή πάνω στην τρέλλα , και στην κ@υλα στηρίζεται όλο το οικοδόμημα των Ελληνικών αγώνων. γράφουμε στα π@π@ρια μας και κανονισμούς και νόμους και τα πάντα γιατί ο μ@λ@κ@ς ο αγωνιζόμενος ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ όσο- όσο για να τρέξει !!! ( Ο Ν.Τ. αναφέρθηκε σε κάτι άλλο )
Και μην ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για 160 ευρώ!
Πόσα είναι? Δεν ξέρω δεν τα έχω υπολογίσει αλλά δεδομένου ότι το Κορίνθου θα γίνει διήμερος , τα χιλιόμετρα θα αυξηθούν , τα έξοδα που γίνανε στην Εύβοια δεν προσμετράνε , αυτός που ήθελε να κάνει ένα mini rally (γιατί γμτ αυτό ήθελε να κάνει και όχι κάτι άλλο) , αν τα συνυπολογίσεις όλα θα βρείς ένα νούμερο!
Αυτό που δεν θα βρείς είναι τον ΣΕΒΑΣΜΟ απέναντι σε κάποιον που δίνει τα πάντα ώστε να υπάρχουν αγώνες στην Ελλάδα , και να μπορούμε να γράφουμε , να σχολιάζουμε , να μιλάμε γιαυτούς !!!
ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ!!!
Όταν αναφέρομαι σε Ελληνα αγωνιζόμενο υπολογίζω και εσένα φίλε Λώρη , και δεν με απασχολεί σε πιο βαθμό και με πιο τρόπο εμπλέκεσαι! Με απασχολεί πόσο και πώς σε υπολογίζουν! Πώς συμπεριφέρονται σε όλους μας! Σήμερα μπορεί να είναι το οικονομικό για κάποιους , αύριο κάτι άλλο για τους άλλους και μεθαύριο η ίδια μας η ζωή!!!
-
ΑΝ ΠΑΝΤΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Π.Χ. 700 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑ 160 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΟΥΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΚΑΝΑ 200ΑΡΙ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ -
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΓΟΥΡΟ ,ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΔΗΓΟΥΣ
-
ΑΝ ΠΑΝΤΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ
Μπά. Σπανίζει τό είδος μικρέ! 5-6 είμαστε με μόνο νέο τον Αθανασούλα. Οι άλλοι; Ο πιό μικρός πρέπει να είναι ο Ρουστέμης που πλησιάζει τα 40.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εννοώ τα εξής;
ΑΓΑΠΗΤΕ CASTOR,
'EL-EM'
Ωραίος είσαι!!!!
Δεν είχα σκοπό να το γράψω ποτέ, αλλά με αναγκάζεις πιστεύω...Με τον Βωβό οδηγό δεν νομίζω να σας λείψουν ποτέ 160 ευρώ από τον προϋπολογισμό σας.
Από την άλλη με τον Προύπολογισμό σας ενός χρόνου εμείς θα τρέχαμε εμείς όλη μας τη ζωή με τα έξοδα που κάνουμε...
Και για μας τα 160 ευρώ είναι πολλά! Προσωπικά μέχρι πρόπερσι 200 ευρώ ήταν ο μισθός μου (ΤΟ ΜΗΝΑ) και επειδή δεν ήθελα να ζορίζω τον πατέρα μου με αυτά πορευόμουν. Μετά στον στρατό μειώθηκε κι άλλο...Και τα 160 ευρώ γίνονται περισσότερα αν προσθέσεις τα έξτρα αγωνιστικά χιλιόμετρα (αλλά και δοκιμών και απλών), και φθορές που βάλαν για να γίνει επιπέδου πρωταθλήματος.
Εσύ ο ίδιος έγραφες τι τεράστια χάρη και πόσο μεγάλο έξοδο ήταν όταν πήγατε βόλτα κάτι φορουμάδες, και από τότε μου άρχισε η τριχόπτωση...
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως επειδή μιλάμε για μικρότερα μπάτζετ ο αγωνιζόμενος που τα δίνει (επειδή δίνει λιγότερα σαν απόλυτο νούμερο) δεν τον καίνε;;
Ίσα ίσα ΑΥΤΟΝ τον καίνε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τα 160 ευρώ, ήτοι μισό ΚΑΙ ΒΑΛΕ παράβολο για έναν ΑΛΛΟ αγώνα!!!!Αλλά βλέπεις αυτοί που αποφασίζουν είτε που τρέχουν με χοντρά παντελόνια, είτε είναι αυτοί που κονομάνε απο αγώνες, γιαυτό και γίνονται τέτοια.
Φυσικά και δεν περιμένω τεκμηριωμένη απάντηση, αλλά ειρωνική - απαξιωτική...
8ο ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 2σε1