-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Το γυρισα. Τωρα ειμαι εντερολογος-πρωκτολογος...ΠΟΤΕ???????????????????????????
Α τοτε δεν ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ΘΥΜΗΘΗΚΑ την ταυτοτητα και ειπα να ρωτησω αν κανενος εχει παρει το αυτι κατι..????????
-
[quote='platis']Χα χα. Την πατησες αντωνη. Το γυρισα. Τωρα ειμαι εντερολογος-πρωκτολογος... [/quote
Πολύ θετικό!!!.... οι γέροι, (είμαι ποιο γέρος από εσένα), πάνε από πέσιμο, (έχουμε το αδέλφι σου) , η από χ….ο. έχουμε εσένα…… . Μόνον να βάζεις κανένα κουλουράκι στο δάχτυλο!. Βλέπεις το ύψος έχει αντίστοιχα παρελκόμενα……
Α. -
ΘΥΜΗΘΗΚΑ την ταυτοτητα και ειπα να ρωτησω αν κανενος εχει παρει το αυτι κατι..
????????
Πρέπει να πάρω μια απάντηση, και θα τους ρωτήσω την ερχόμενη εβδομάδα φίλε.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΘΥΜΗΘΗΚΑ την ταυτοτητα και ειπα να ρωτησω αν κανενος εχει παρει το αυτι κατι..
????????
Πρέπει να πάρω μια απάντηση, και θα τους ρωτήσω την ερχόμενη εβδομάδα φίλε.
Λοιπον,νεες ταυτοτητες απο τη λεσχη που ειναι μελος ο καθε ενας απο εμας και οι εκτος λεσχων απο μεσογειων.
-
και ποτε το περιμενετε να γινει??
Φανταζομαι οτι δεν τις εχετε στειλει γιατι δεν με ενημερωσαν απο την Λεσχη.. -
και ποτε το περιμενετε να γινει??
Φανταζομαι οτι δεν τις εχετε στειλει γιατι δεν με ενημερωσαν απο την Λεσχη..Πρωτα απ' ολα εγω ειμαι ενα απλο μελος της αγωνιστικης λεσχης της Ελπα,δευτερον ρωτησα να μαθω τι εγινε με το θεμα ταυτοτητες, εμαθα κ ετσι απλα εφτασε στα χερια μου.Κανε τον κοπο να ρωτησεις τη λεσχη σου κ αν δεν εχουν κανει τις ενεργειες που πρεπει, μπορεις με ενα τηλ/νο στην ΕΘ.ΕΠΑ (ΕΘΕΑ) να περασεις να την παρεις.Η δικη μου λογικη λεει οτι ειναι δουλεια της καθε λεσχης να παρει τις ταυτοτητες για λογαριασμο των μελων της κ αυτη να φροντισει ωστε να φτασουν στα χερια των κατοχων τους με τον οποιο τροπο.
-
ετυχε και μετα το πρωτο μηνημα σας συνετρωγα με τον προεδρο της λεσχης.
Ρωτησα και δεν ειχε ιδεα. Εχετε ενημερωσει τις Λεσχες ΤΙ ενεργειες δηλ. πρεπει να κανουν???
εχουν στειλει τις αιτησεις τα λεφτα. Δηλ τι αλλο πρεπει να κανουν??
να στειλουν κουριερ να τις παρει???
Εχει σταλει καποια ενημερωτικη επιστολη??τηλεφωνο σε ποιον??
Να τις παρει η Λεσχη τις ταυτοτητες, βεβαιως. Τους ενημερωσε κανεις οτι ειναι ετοιμες???
Αληθεια.. ΕΙΝΑΙ ετοιμες???Αν εσεις ειστε απλό μελος και δεν ειστε αρμοδιος, ας βγει καποιος που εινα αρμοδιος να ενημερωσει... Δεν πρεπει??
-
ετυχε και μετα το πρωτο μηνημα σας συνετρωγα με τον προεδρο της λεσχης.
Ρωτησα και δεν ειχε ιδεα. Εχετε ενημερωσει τις Λεσχες ΤΙ ενεργειες δηλ. πρεπει να κανουν???
εχουν στειλει τις αιτησεις τα λεφτα. Δηλ τι αλλο πρεπει να κανουν??
να στειλουν κουριερ να τις παρει???
Εχει σταλει καποια ενημερωτικη επιστολη??τηλεφωνο σε ποιον??
Να τις παρει η Λεσχη τις ταυτοτητες, βεβαιως. Τους ενημερωσε κανεις οτι ειναι ετοιμες???
Αληθεια.. ΕΙΝΑΙ ετοιμες???Αν εσεις ειστε απλό μελος και δεν ειστε αρμοδιος, ας βγει καποιος που εινα αρμοδιος να ενημερωσει... Δεν πρεπει??
Mαλλον κατι δε εχεις καταλαβει κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα ρωτησα εμαθα εκανα τις ενεργειες που σου εγραψα πιο πανω,τα υπολοιπα για τον τροπο που συνεργαζονται οι λεσχες κ το πως και το γιατι, μια επαφη με την ομοσπονδια ισως σου δωσει τις απαντησεις που ζητας.Τωρα για το τι πρεπει κ το τι δε πρεπει δε θα ηθελα να το σχολιασω.Τελος να σου ξαναγραψω οτι ειμαι ενα απλο μελος μιας λεσχης οπως κ εσυ, τιποτε παραπανω.Παρτο λοιπον πανω σου εφοσον η λεσχη σου δε γνωριζει (ρωτησαν??? εμαθαν ???) κανε αυτο που εγραψα πιο πανω κ η ταυτοτητα σου θα ερθει στα χερια σου.
-
ευχαριστω.
Διαφωτιστικότατος ( για για μην παρεξηγηθουμε και παλι δεν εχει καμια ειρωνια ή αιχμη - πηρατε λιγο στραβααυτα που εγραψα αλλα δε πειραζει τα εχουν αυτα τα φορουμ) -
ευχαριστω.
Διαφωτιστικότατος ( για για μην παρεξηγηθουμε και παλι δεν εχει καμια ειρωνια ή αιχμη - πηρατε λιγο στραβααυτα που εγραψα αλλα δε πειραζει τα εχουν αυτα τα φορουμ)OK δε τρεχει τιποτε αυτα ειναι στο προγραμμα,τωρα ξεκουραση γιατι το Λουτρακι ηταν λιγο κουραστικο σημερα.
-
και πλεον ειμαι σιγουρος οτι μας διαβαζουν... !!!!!!!!!!!!!
την επομενη κι ολας μερα υπηρξε η δεουσα επικοινωνια και με την σωστη 'φορά'...
-
και πλεον ειμαι σιγουρος οτι μας διαβαζουν... !!!!!!!!!!!!!την επομενη κι ολας μερα υπηρξε η δεουσα επικοινωνια και με την σωστη 'φορά'...
Ελπιζω να εχει το αποτελεσμα αυτη τη φορα.
-
ειχε..........
-
ειχε..........Καλοριζικη λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
το σήμα της ΕΛΠΑ που κολλάει;
-
για να μην ξεχνιομαστε υποθετω
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
το σήμα της ΕΛΠΑ που κολλάει;Γιατι βαση Κ.Ο.Κ & FIA εχει το 'pouvoir sportive' να υποθεσω
( πραγματικά δε ξερω πραγματικά υποθετω) -
το σήμα της ΕΛΠΑ που κολλάει;
Γιατι βαση Κ.Ο.Κ & FIA εχει το 'pouvoir sportive' να υποθεσω
( πραγματικά δε ξερω πραγματικά υποθετω)
Και έτσι είναι!!!. Σίγουρα προσωπικά δεν με ενοχλεί και εάν δεν ήταν έτσι, και τι μέλος άλλης λέσχης, έστω ως φόρος τιμής για μια λέσχη που πρωτοστάτησε δεκάδες χρόνια…….
Το λίγο περισσότερο μελάνη, δεν ενοχλεί στον σβέρκο μας, ίσως ενοχλεί ορισμένους στον λάρυγγα!!!!..... ψυχραιμία!!!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
ειχε..........
Είσαι και με δίπλωμα!!!!. ...... σκέπασες και το επίθετο, να χαρώ εγώ!!!!. ...... σιδεροκέφαλος!!!. ...
Α.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???