-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:shifty:Κάτι μου βρωμάει
Και τα 6 αυτοκίνητα ... μύρισαν!!!
-
Δεν ξέρω ρε γμτ, πέρα από την τακακίλα μου, την λαστιχίλα σου και τα ψητά... Κάτι άλλο. Τι να είναι; Rocsta; Ξέρεις τπτ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για να τα πάρουμε χρονολογικά τα πράγματα, ας ξεκινήσουμε από το on board του Dr. και μετά θα περάσουμε και στο πιτ στοπ των Πετροκέρασων.Κάπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής βρέθηκε ένα πεντακαθαρο 307. Λίγα λεπτα μετά εμφανίστηκε το QQ σκονισμένο και λίγο μετά ένα επίσης καθαρό δίδυμο 307. Κάπου από το βάθος ακούστηκε και το 'δι' ευχών' από το γκρίζο διθέσιο. Πάρκαρε και ένα 206 (1,1 πρέπει να ήταν) δίπλα αλλά δεν νομίζω να είναι άξιο αναφοράς!
Ενδυματολογικά στατιστικά:
2 στους 7 με βερμούδα, 2 στους 7 με πουκάμισα, 5 στους 7 με Tshirts, 7 διαφορετικοί χρωματισμοί!
Στατιστικά καφέ:
6 φραπέ από σκέτο μέχρι γλυκό και 1 ελληνικός.
Στατιστικά αφετηρίας:
Για να συγκεντρωθούν 7 άτομα και 6 αυτοκίνητα χρειάστηκαν 3 σημεία ραντεβού, το ένα στεγασμένο και τα 2 σε ανοιχτούς χώρους, 2 μεγάλα σουπερμαρκετ και 1 βενζινάδικο.
Από εκεί και πέρα η ιστορία ... δικιά σας!!! -
Εγώ μέσα από το πουκούμισο φορούσα ειδικό αλεξίκαφο tshirt, ως τι λογίζεται η ένδυσή μου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ μέσα από το πουκούμισο φορούσα ειδικό αλεξίκαφο tshirt, ως τι λογίζεται η ένδυσή μου;'Ρεζέρβα' και πάει στην κατηγορία των extras μαζί με το γυναικείο μπουφαν που είχα στο πορτμπαγκάζ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για να τα πάρουμε χρονολογικά τα πράγματα, ας ξεκινήσουμε από το on board του Dr. και μετά θα περάσουμε και στο πιτ στοπ των Πετροκέρασων.
Κάπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής βρέθηκε ένα πεντακαθαρο 307. Λίγα λεπτα μετά εμφανίστηκε το QQ σκονισμένο και λίγο μετά ένα επίσης καθαρό δίδυμο 307. Κάπου από το βάθος ακούστηκε και το 'δι' ευχών' από το γκρίζο διθέσιο. Πάρκαρε και ένα 206 (1,1 πρέπει να ήταν) δίπλα αλλά δεν νομίζω να είναι άξιο αναφοράς!
Να σημειωθεί επίσης στα πρακτικά και η μία από τις δύο εκπλήξεις από το αφεντικό του Ferrari topic που ... μπλέ σκούρο έίναι τελικά το Focus!!!
-
Χάλασα την παραλλαγή ερήμου που είχα επιμελώς δημιουργήσει για χάρη των φωτογραφιών.
-
Ε εντάξει, θα σου δώσει λίγο σπρέυ λάσπης ο Κώστας.
-
Περίμενα μεγαλύτερη μαχιμότητα άμα τη επιστροφή μας. Μάλλον οι πολεμιστές είναι κουρασμένοι από την ολοήμερη μαχή με τις στροφές και τα πιρούνια. Παρόλα αυτά σαν Αξ/κος θα δώσω το σύνθημα της αντεπιθέσεως, εμψυχώνοντας το στράτευμα με φωτογραφία αθώου θύματος:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Περίμενα μεγαλύτερη μαχιμότητα άμα τη επιστροφή μας. Μάλλον οι πολεμιστές είναι κουρασμένοι από την ολοήμερη μαχή με τις στροφές και τα πιρούνια. Παρόλα αυτά σαν Αξ/κος θα δώσω το σύνθημα της αντεπιθέσεως, εμψυχώνοντας το στράτευμα με φωτογραφία αθώου θύματος:Έπεσες σε μεγάλη λακκούβα;
-
Λεώ, δεν είναι δικό μου. Σε Alfa άνηκε το ελαστικό και το σκότωσε ένα σκαλοπάτι στα Πετροκέρασα...
-
Όχι, ήταν ένα φορητό σκαλοπάτι που έβαλε ο cosneo στον rocsta για να αναγκαστεί ο τελευταίος να βάλει ρεζέρβα και να μην απομακρύνεται πολύ.
H στιγμή του σκασίματος:
-
Μια και ανεβάζεις βίντεο, βάλε και κάτι πιο μάχιμο!
Την ώρα που στην Ισπανία ξεκινούσε το Grand Prix της Formula 1 (15:00), στα Πετροκέρασα είχαμε ήδη το 1ο pit stop! Πολύ μπροστά το 4ΤΦΒΕ λέμε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, ήταν ένα φορητό σκαλοπάτι που έβαλε ο cosneo στον rocsta για να αναγκαστεί ο τελευταίος να βάλει ρεζέρβα και να μην απομακρύνεται πολύ. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έπεσες σε μεγάλη λακκούβα;Σωστά τα λεει η Uma Therman! H AlfaRomeo απέδειξε ότι έχει ψυχή! 'Αντέδρασε', 'πάλεψε' και 'υπέκυψε ηρωικά' ενάντια στην αυθαιρεσία του νεοέλληνα που η πολεοδομία και οι λοιπές κρατικές αρχές έκλεισαν τα μάτια τους!!!
To μόνο που έδωσε μαχη ενάντια στο κατεστημένο όταν τα υπόλοιπα φρόντισαν να παρκαρουν κάτω από σκιές, δεντρα, φραχτες για να μην πάθουν τίποτα τα πλαστικά και οι λαμαρίνες τους!
Ηρωας!!! -
Το δικό μου όμως πάλεψε με δεκοχτούρα και έχασε
-
Το δικό μου έχασε από αυτόματο πλυντήριο (πήρε σταγόνες από το παρμπριζ...). Καλά περάσαμε αλλά πανωλεθρία αυτοκινητιστικώς! Α... δεν δούλευε και το AC μου ξαφνικά, ελπίζω φρέον.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το δικό μου όμως πάλεψε με δεκοχτούρα και έχασεΑ! Αυτό δεν το ξέρω! Δεν το είπες!
Το δικό μου αντιστεκόταν στο επίμονο και έντονο καμάκι που του έκαναν τα πρόβατα!
Αν είχα κάτι τετοιο:
βιασμένος και ο οδηγός (και εξακριβωμένα δεν είναι μελαψή καμαριέρα) και το αυτοκίνητο θα ήταν!!! -
Είχα φιλοξενούμενους γμτ και δε μπόρεσα να έρθω αν και θα ήθελα.. Τα τελεταία 3 ΠΣΚ ή θα έχω κόσμο ή θα λείπω απ τη Θεσσ/νίκη, έλεος Άντε στην επόμενη τώρα
-
Αφιξις
'Ηρθα κι αποψε στα σκαλοπατια σου'
'Υποπται αι βουλαι'
Pit stop πετροκερασίων
http://www.youtube.com/watch?v=xi3SKBpcxf4
Pit girlz
(χαμηλα την ενταση, ακουγεται ο αερας)
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)