-
Τι λες βρε σατυρε,Πανα..
Ναι ρε μερα,νταλα μεσημερι.. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Καλά κανόνισε να ξεκινήσουμε για βόλτα και να με τραβήξεις σε καμιά ερημιά 'Να βγάλουμε καμιά φωτο το αμάξι...' -
-
-
Η Citroen πλεον προσφερει 5ετη εργοστασιακη εγγυηση.
http://www.citroen.gr/home/#/warranty/5years/ -
Καιρός ήταν...
-
Μολις πηγαινα να το ανεβασω.. με προλαβατε..
-
Kαλό γιατί καλύπτεσαι για μελλοντικές βλάβες.
Κακό γιατί σε δένουν στο άρμα τους για 5 χρόνια με τις ανάλογες χρεώσεις και επίπεδο εξυπηρέτησης. -
Παντου ισχυει αυτο και συμφωνω και με τις 2 σου προτασεις..
-
To ξέρω ότι ισχύει παντού. Για αυτό κ επέλεξα τα 2 έτη από τα 2+3 ...
Βέβαια μέσω επέκτασης είναι σε εμένα αλλά δεν παύει να είναι κ αυτή ένα είδος εγγύησης.
-
Κι εδώ για επέκταση μιλαμε.
-
Αρα δεν είναι εργοστασιακή που λέει ο φίλος επάνω.
Αλλο 2+3ασφαλιστική και άλλο 5 από το εργοστάσιο.
-
Ειναι 2+3 πληρης εργοστασιακη εγγυηση. Το +3 το δινει το εργοστασιο και οχι η Ελληνικη αντιπροσωπια και ισχυει και στις αγορες του εξωτερικου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαλό γιατί καλύπτεσαι για μελλοντικές βλάβες.
Κακό γιατί σε δένουν στο άρμα τους για 5 χρόνια με τις ανάλογες χρεώσεις και επίπεδο εξυπηρέτησης.Επειδη στον αμεσο περιγυρο μου και λογω GCC εχω πολλα Ψιτροεν, εξακριβωμενα δεν εχεις θεμα με την εγγυηση αν δεν το πηγαινεις για service ντε και καλα στην αντιπροσωπεια ή σε εξουσιοδοτημενο.
Το σερβαρεις σε οποιοδηποτε νομιμο συνεργειο που σφραγιζει το βιβλιο service, κρατας και τις αποδειξεις απο τα ανταλλακτικα και αν τυχει και χρειαστεις κατι στην εγγυηση καλυπτεσαι κανονικα. Αυτο κανονικα επρεπε να γινεται απο ολες τις εταιρειες αλλα ανοιγουμε μεγαλο θεμα συζητησης. Παντως στην Ψιτροεν το block exception ισχυει κανονικοτατα, μην τσιμπατε και αφηνετε τα ωραια σας λεφτα τσαμπα στις αντιπροσωπειες που αναθεμα κι αν ξεραμε τι κανουν στα αυτοκινητα μας και τι λαδια χρησιμοποιουν και αν τα αλλαζουν ακομα ακομα... -
Το είχα ρωτήσει στο τοπικ citroen c4 και το ξαναρωτάω εδώ..το ΖΧ είχε ,έστω και σαν εξτρά ή σαν αξεσουαρ ηλεκτρικό καθρέπτη για τον οδηγό?
Ας μου απαντήσει ο zx lover ..
-
Βρεθήκατε στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρειάζεται να νοικιάσετε αυτοκίνητο; Αν ναι, προσέξτε μην είναι κανένα C3 Picasso !!
(σχετικό θέμα ...)
-
Πάλι καλά που το πρόλαβαν... French cars... γίναμε κι εμείς τουότα...
-
Ο χρήστης TakisCitroen έγραψε:
Το είχα ρωτήσει στο τοπικ citroen c4 και το ξαναρωτάω εδώ..το ΖΧ είχε ,έστω και σαν εξτρά ή σαν αξεσουαρ ηλεκτρικό καθρέπτη για τον οδηγό?Ας μου απαντήσει ο zx lover ..
Από όσο ξέρω όχι δεν έβγαινε με εργοστασιακό ηλεκτρικό καθρέπτη οδηγού. Παρόλα αυτά παίζει πατέντα που έχω δει αλλά πρέπει να το έχεις πολύ μεράκι για να το κάνεις. Βρίσκεις από Αγγλία από δεξιοτίμονη ΖΧ καθρέπτη αριστερό ηλεκτρικό και στη συνέχεια τραβάς καλωδίωση και το συνδέεις με διακόπτη. Δεν νομίζω πάντως πως αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς τόσο...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Είδα σήμερα εκεί που 'εβαζα βενζίνη ένα συγχωριανό με ένα xantia όπου το αυτοκίνητο μπροστά φαινόταν τρακαρισμένο είχε σηκωθεί το καπό στο ενδιάμεσο του περίπου πάνω από τον τροχό και το αυτοκίνητο είχε γείρει όλο προς αυτή τη μεριά μπροστά αριστερά , όταν τον ρώτησα που το χτύπησε μου είπε ότι σε μια μεγάλη λακούβα τινάχθηκε το αμορτισέρ από τον θόλο άουτς , και φαινόταν να λέει αλήθεια το αυτοκίνητο δεν είχε χτυπήματα αλλού μπροστά η στο πλάι , έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο ;
-
Να πεις στο συγχωριανο οτι καλα θα ηταν να πηγαινει το αμαξι συνεργειο μια φορα ανα 10ετια...
CITROËN FORUM