-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σιγά και γλιτώναμε
Πέρα από την πλάκα είναι σοβαρή βλάβηΔεν πειράζει. Για καλό είναι!
Μου έχουν έρθει κατα καιρούς επιστολές ή τηλεφωνικές ειδοποιήσεις. Από 2 στο Megane (αντικατασταση πίσω υαλοκαθαριστήρα και immobiliser -και στα δύο μετά αφού είχα πρόβλημα) και στο Micra (αντικατασταη κάτι στο ραδιοcd και μια βίδα στο κάθισμα του συνοδηγού).Μακάρι βέβαια να λειτουργούσαν έτσι -όχι μόνο η Renault- και σε άλλα θέματα που ταλαιπωρούν μαζικά αλλά είναι κέρδος η αντικατασταση.
Δεν αντικαθιστούν Κώστα.Επαναπρογραμμάτισμό θα μας κάνουν αν κριθεί ότι χρειάζεται
Πάντως βρήκα ευκαιρία να πάω τους ψάλω δυο φωνήεντα που περιμένω 1μιση μήνα τώρα το λάστιχο τις πίσω αριστερης πόρτας
Πάντως αντέδρασαν αρκετά γρήγορα παγκοσμίως -
Γιατί περιμένεις την τσιμούχα 1,5 μήνα; Εμένα μου την άλλαξαν στο service των 30.000 και απλά τους είχα ειδοποιήσει τη μέρα που έκλεισα το ραντεβού στο συνεργείο. Μήπως φταίει η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία;
Θέλω να δώ πότε θα μας ειδοποιήσουν εγγράφως για το θέμα του αερόσακου. Δεν έχουν πουληθεί & τόσα πολλά κομμάτια στην Ελλάδα, άρα εντός της επόμενης βδομάδας, βαριά τη μεθεπόμενη, πρέπει να έχουμε πάρει την ειδοποίηση.
Πριν 3-4 μέρες μου ήρθε γράμμα από την PGA πως έχουμε πλέον οδική βοήθεια 3ετή. Πήρες κάτι ανάλογο;
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Θέλω να δώ πότε θα μας ειδοποιήσουν εγγράφως για το θέμα του αερόσακου. Δεν έχουν πουληθεί & τόσα πολλά κομμάτια στην Ελλάδα, άρα εντός της επόμενης βδομάδας, βαριά τη μεθεπόμενη, πρέπει να έχουμε πάρει την ειδοποίηση.Δεν είναι απαραίτητο να σου έρθει εγγράφως. Σε 2 περιπτώσεις (Megane/Micra) με ειδοποιησαν από τις αντιπροσωπίες τηλεφωνικά στο κινητό μου ότι τους είχε έρθει εγκύκλιος ελέγχου/αντικαταστασης κλπ.
-
Γιατί περιμένεις την τσιμούχα 1,5 μήνα; Εμένα μου την άλλαξαν στο service των 30.000 και απλά τους είχα ειδοποιήσει τη μέρα που έκλεισα το ραντεβού στο συνεργείο. Μήπως φταίει η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία;Θέλω να δώ πότε θα μας ειδοποιήσουν εγγράφως για το θέμα του αερόσακου. Δεν έχουν πουληθεί & τόσα πολλά κομμάτια στην Ελλάδα, άρα εντός της επόμενης βδομάδας, βαριά τη μεθεπόμενη, πρέπει να έχουμε πάρει την ειδοποίηση.
Πριν 3-4 μέρες μου ήρθε γράμμα από την PGA πως έχουμε πλέον οδική βοήθεια 3ετή. Πήρες κάτι ανάλογο;
Όχι δεν μου έστειλαν κάτι ακόμα
Κι εγώ είχα ειδοποιήσει αλλά δεν το είχαν γιατί έπρεπε λέει να το δουν κι αυτοί.Τέλος πάντων θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους μόνο αυτό έχω να πω.
Βασικά είναι επαναπρογραμματισμός της κεντρικής μονάδας
Εγώ καλού κακόυ θα πάρω ένα τηλεφωνάκι να κλείσω ένα ραντεβού να μου το φτιάξουν.
Δεν θα κάτσω να περιμένω γράμματα κι επιστολές εφόσον υπήρξε δημοσίευση
Πάντως μόλις ξεμπλέξω με λάστιχο και ανάκληση δεν με ξαναπιάνουν οι συγκεκριμένοι.Θα πάω πάλι εκεί που τόσα χρόνια πάμε τα Renault μας -
-
Θέλω να δώ πότε θα μας ειδοποιήσουν εγγράφως για το θέμα του αερόσακου. Δεν έχουν πουληθεί & τόσα πολλά κομμάτια στην Ελλάδα, άρα εντός της επόμενης βδομάδας, βαριά τη μεθεπόμενη, πρέπει να έχουμε πάρει την ειδοποίηση.Πριν 3-4 μέρες μου ήρθε γράμμα από την PGA πως έχουμε πλέον οδική βοήθεια 3ετή. Πήρες κάτι ανάλογο;
Λοιπόν ειδοποίηση δεν πήρα ακόμα αλλά θα το πάω μόνος μου γιατί αν τους περιμένω φιλάκια (έχω ήδη συνεννοηθεί με το συνεργείο και είμαι στο πρόγραμμα ανάκλησης)
Επίσης πήρα κι εγώ αυτό για την οδική βοήθεια.Εξαρχής τριετής ήταν αλλά τώρα την ανέλαβε εξωτερικός συνεργάτης κι όχι η ίδια η Renault όπως πριν -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θέλω να δώ πότε θα μας ειδοποιήσουν εγγράφως για το θέμα του αερόσακου. Δεν έχουν πουληθεί & τόσα πολλά κομμάτια στην Ελλάδα, άρα εντός της επόμενης βδομάδας, βαριά τη μεθεπόμενη, πρέπει να έχουμε πάρει την ειδοποίηση.
Λοιπόν ειδοποίηση δεν πήρα ακόμα αλλά θα το πάω μόνος μου γιατί αν τους περιμένω φιλάκια (έχω ήδη συνεννοηθεί με το συνεργείο και είμαι στο πρόγραμμα ανάκλησης)
Επίσης πήρα κι εγώ αυτό για την οδική βοήθεια.Εξαρχής τριετής ήταν αλλά τώρα την ανέλαβε εξωτερικός συνεργάτης κι όχι η ίδια η Renault όπως πρινΣου έχω νέα: πέρασα από το συνεργείο που πηγαίνω για service και μου είπανε πως δε θα κάνουν κάτι αν δεν πάρω χαρτί από τα κεντρικά. Το πρόβλημα αφορά 'κάποια πλαίσια', προφανώς όχι όλα, άρα αν δεν ανήκουμε σε αυτές τις σειρές δε θα μας ενοχλήσουν. Βέβαια, μπορούμε πάντα να πάρουμε στα κεντρικά & να μάθουμε 'από 1ο χέρι'. Λέω να το πράξω...
-
Επίσης πήρα κι εγώ αυτό για την οδική βοήθεια.Εξαρχής τριετής ήταν αλλά τώρα την ανέλαβε εξωτερικός συνεργάτης κι όχι η ίδια η Renault όπως πρινΣου έχω νέα: πέρασα από το συνεργείο που πηγαίνω για service και μου είπανε πως δε θα κάνουν κάτι αν δεν πάρω χαρτί από τα κεντρικά. Το πρόβλημα αφορά 'κάποια πλαίσια', προφανώς όχι όλα, άρα αν δεν ανήκουμε σε αυτές τις σειρές δε θα μας ενοχλήσουν. Βέβαια, μπορούμε πάντα να πάρουμε στα κεντρικά & να μάθουμε 'από 1ο χέρι'. Λέω να το πράξω...
Μα εγώ πήρα και μου είπαν ότι είμαι.Έτσι φαντάζεσαι το έκλεισα το ραντεβού
Τέλος πάντων πάνω κάτω τόσα έχουν πουληθεί άρα όλοι πακέτο θα πάνε κι ας τους να λένε -
Σημερα ειδα το 3o fluence στην Αθηνα!!! Απεναντι απο το caravel το μεσημερακι
-
Ήρθε σήμερα το χαρτάκι από την PGA, που μας καλεί για αναβάθμιση λογισμικού αερόσακου. Καλώς τα δεχτήκαμε...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σημερα ειδα το 3o fluence στην Αθηνα!!! Απεναντι απο το caravel το μεσημερακιΕμείς εδω πάνω έχουμε παραπάνω. Μπεζ και μαυρα τα περισσότερα. Χθες είδα και ένα καινούριο εταιρικό μαυρο (το πλαίσιο της πινακίδας του έγραφε κάτι ... leasing).
Κυκλοφορεί δε και ένα μπλε σκούρο με τασια και χωρίς φώτα ομίχλης!!! Δεν είχα δει ξανα τέτοια (βασική μάλλον) έκδοση. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σημερα ειδα το 3o fluence στην Αθηνα!!! Απεναντι απο το caravel το μεσημερακι
Εμείς εδω πάνω έχουμε παραπάνω. Μπεζ και μαυρα τα περισσότερα. Χθες είδα και ένα καινούριο εταιρικό μαυρο (το πλαίσιο της πινακίδας του έγραφε κάτι ... leasing).
Κυκλοφορεί δε και ένα μπλε σκούρο με τασια και χωρίς φώτα ομίχλης!!! Δεν είχα δει ξανα τέτοια (βασική μάλλον) έκδοση.Όπως το είπες.
Βασικότατη -
Ήρθε σήμερα το χαρτάκι από την PGA, που μας καλεί για αναβάθμιση λογισμικού αερόσακου. Καλώς τα δεχτήκαμε...Μπα εγώ περιμένω ακόμα
-
Ήρθε σήμερα το χαρτάκι από την PGA, που μας καλεί για αναβάθμιση λογισμικού αερόσακου. Καλώς τα δεχτήκαμε...Ήρθε σήμερα
Και να μην ερχόταν βέβαια εγώ είχα ραντεβού στο συνεργείο την Παρασκευή το πρωί -
Meanwhile at Cannes film festival
-
Δεν ξέρω γιατι αλλά ενώ μ' αρέσουν αυτά τα πίσω φανάρια δεν μ' αρέσει καθόλου που μεγάλωσε τοσο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Είχε πάντως τις τιμητικές του και αυτό και το πανέμορφο Latitude -
πανέμορφο Latitude -
(δεν βλέπετε όμως το μαμημένο )
-
:shifty:
(δεν βλέπετε όμως το μαμημένο )Εγώ θα κρατήσω τα προσχήματα! Δεν περίμενα να με εντυπωσιάσει τόσο πολύ το ... Koleos!!!
Δεν ξέρω, αλλά τα πίσω φώτα του ηλεκτρικού Fluence αν και 'δείχνουν' περισσότερο Renault, προτιμώ του κανονικού που δείχνουν πιο μαζεμένα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:shifty:
(δεν βλέπετε όμως το μαμημένο )Εγώ θα κρατήσω τα προσχήματα! Δεν περίμενα να με εντυπωσιάσει τόσο πολύ το ... Koleos!!!
Δεν ξέρω, αλλά τα πίσω φώτα του ηλεκτρικού Fluence αν και 'δείχνουν' περισσότερο Renault, προτιμώ του κανονικού που δείχνουν πιο μαζεμένα.
Βασικά το Koleos δεν το λες και άσχημο
Σαν υπερυψωμένο Espace είναι.Βέβαια ποτέ δεν μπόρεσα να πω αν μ' αρέσει να πω την αλήθεια.
Τώρα για τα φώτα δεν έχω παρα να συμφωνήσω
Renault Fluence