-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Φιλαράκο είσαι λιώμα ε;ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΆΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ
-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Σε ρωταω για τριτη φορα...ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ???
Εσύ που κολλάς; Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;
Μα πως να συζητησουμε για ουσια για ενα αμαξι που δεν εχεις οδηγησει και το εχεις βγαλει αχρηστο.Κανω λαθος??
Εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος στις θεσεις μου οταν μιλαω για αυτοκινητα που δεν εχω οδηγησει.Γιατι εσυ εισαι τοσο ερειστικος?
Δε κολλαω πουθενα και δε χρειαζεται να εκνευριζεσαι!Σε ρωτάω για πολλοστή φορά. Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν πιστεύω να πέσε σύρμα σε κάνα club ότι το Golf V δεν τα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις και είχαμε μαζικές εγγραφές να το ενισχύσουμε;
να το πιστεύεις, να το πιστεύεις!!!
Σπύρος
ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΠΟΛΛΑ
-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
Φιλαράκο είσαι λιώμα ε;
ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΆΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ
πραγματικά φίλε είναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις. Κάποιος στα φόρουμ που γράφεις σε πληροφόρησε ότι εδώ μέσα πολλοί ΔΕΝ γουστάρουν τα VW, και γράφτηκες σήμερα για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους έτσι?
το χειρότερο είναι ότι το κάνεις μιλώντας με ειρωνικό υφάκι και το ακόμα χειρότερο ότι γράφεις με κεφαλαία. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλού, όμως εδώ μέσα τα κεφαλαία ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ, γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
τέλος, επειδή ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ οι υψηλοί τόνοι και επειδή ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την τρέλα του, αλλά να την εκφράζει κόσμια, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, θα παρακαλούσα κάποιον mod να βάλει τα πράγματα στη θέση τους....
Σπύρος
ΥΓ: ειλικρινά αν το ποστ αυτό ΔΕΝ εκφράζει τη γνώμη της πλειοψηφίας εδώ μέσα, θα το διαγράψω μόνος μου. Πληροφορήστε με επ'αυτού. Ευχαριστώ.
-
Το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος δεν ξέρει τι λέει!
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν με λίγα λόγια... -
Μας τα έχετε πρήξει με το golf....
-
Σε ρωτάω για πολλοστή φορά. Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;Εγω θα σου προτεινω να το οδηγησεις και μετα να ερθεις να συζητησουμε επι της ουσιας.Πιστευω πως ισως αναθεωρησεις καποιες αποψεις σου για το συγκεκριμενο αυτοκινητο που οπωσδηποτε δεν ειναι αχρηστο οπως το παρουσιασες!
Ασφαλως μπορεις και να με αγνοησεις και να κρατησεις τη γνωμη σου!
Αυτα.. -
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Σε ρωτάω για πολλοστή φορά. Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;
Εγω θα σου προτεινω να το οδηγησεις και μετα να ερθεις να συζητησουμε επι της ουσιας.Πιστευω πως ισως αναθεωρησεις καποιες αποψεις σου για το συγκεκριμενο αυτοκινητο που οπωσδηποτε δεν ειναι αχρηστο οπως το παρουσιασες!
Ασφαλως μπορεις και να με αγνοησεις και να κρατησεις τη γνωμη σου!
Αυτα..Δεν είπα ότι το αμαξάκι είναι άχρηστο. Πολύ απλά είπα ότι το αλουμίνο ΔΕΝ προσφέρει τίποτα στη συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν αξίζει στο ελάχιστο ούτε το επιπλέον κόστος αγοράς ούτε το δυσθεώρητο κόστος επισκευής μετά από τυχόν τρακάρισμα. Και εξήγησα το γιατί.
-
Το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος δεν ξέρει τι λέει!
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν με λίγα λόγια...αδερφέ και συναλφίστα σόρυ, αλλά κι εσύ το παρακάνεις ώρες ώρες και γίνεσαι επιθετικός. Δεν χρειάζονται ειρωνίες, ούτε επιθέσεις. Να ηρεμήσουμε όλοι λέω εγώ... (και όχι, δεν είμαι ήρεμος μ'αυτά που διαβάζω, το παλεύω όμως)
Σπύρος
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ. Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΑ POST MOY ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ KAI ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ DEL ΑΠΌΤΙ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ Κ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ. ΕΙΣΤΕ ALFAROMEOCLUB ΜΉΠΩΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ; ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙΣ. Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ Κ Η Κα. ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ. -
Ο Σπύρος πήρε τον ρόλο των mods (και καλά έκανε) και έγραψε αυτό που θα γράφαμε κι εμείς.
Ο φανατισμός ξέρουμε τι κάνει και έχει συζητηθεί άπειρες φορές. Ο νέος φίλος μας (καλως όρισες) ίσως δεν ξέρει κάποια πράγματα, αλλά και ο παλιος μας φίλος δεν πάει πίσω και επιμένει. Αφήστε τα προσωπικά και πεστε την ουσία. Αν συνεχίσετε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς το θέμα θα κατέβει χαμηλά...[moderator] -
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ. Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΑ POST MOY ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ KAI ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ DEL ΑΠΌΤΙ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ Κ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ. ΕΙΣΤΕ ALFAROMEOCLUB ΜΉΠΩΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ; ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙΣ. Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ Κ Η Κα. ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ.διαγραφή στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ποστ είπα ότι θα κάνω κατάλαβες???
δεν υπάρχει μεριά μας φίλε. Εδώ είναι **4 τροχοί ** φόρουμ. Αλλά ότι εγγραφήκατε σήμερα ή τις προηγούμενες μέρες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μερικοί από το vwclub για να τα χώσετε είναι λίγο... περίεργο πρέπει να παραδεχτείς...
Σπύρος
ΥΓ: τα κεφαλαία βγαίνουν πατώντας αυτό το κουμπάκι στο πληκτρολόγιό σου που γράφει πάνω 'Caps LOck'... δοκίμασέ το, θα είναι καλύτερα για όλους. Please!
-
Ισως ΦΩΝΑΖΕΙ το παιδακι!Τα μωρακια δεν τσιριζουν?
Σπυρος -
Στο είπα κ πριν. (αλλά είχες το μυαλό σου στο CAPS LOCK) Κοίτα ta post μου απο το μεσημέρι κ θα καταλάβεις. Αν έχεις τη διάθεση βέβαια. Εμένα πάντως δε μου φένεται γαι ένα γενικό forum περί αυτοκίνησης. Όσον αφορά τώρα το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πολλά vwclub μέλη, εσύ σε αντίστοιχη θέση τι θα έκανες;
ΥΓ. Πρέπει να μάθεις να δέχεσαι τη γνώμη του άλλου.
-
Στο είπα κ πριν. (αλλά είχες το μυαλό σου στο CAPS LOCK) Κοίτα ta post μου απο το μεσημέρι κ θα καταλάβεις. Αν έχεις τη διάθεση βέβαια. Εμένα πάντως δε μου φένεται γαι ένα γενικό forum περί αυτοκίνησης. Όσον αφορά τώρα το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πολλά vwclub μέλη, εσύ σε αντίστοιχη θέση τι θα έκανες;ΥΓ. Πρέπει να μάθεις να δέχεσαι τη γνώμη του άλλου.
1.δεν έχω τη διάθεση να κοιτάξω τα ποστ σου από το μεσημέρι, να με συμπαθάς γι'αυτό. ΟΥΤΕ υποστήριξα κανένα αυτοκίνητο κόντρα σε αυτά που λες εσύ.
-
το πώς ΣΟΥ φαίνεται το 4ΤForum δεν απασχολεί ούτε εμένα, ούτε τους υπόλοιπους χρήστες του. Σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί και να μην μπαίνει να μας διαβάζει. Σε διαβεβαιώ ότι το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν κάποια στιγμή αποφασίσω ότι δε με καλύπτε.
-
Όσον αφορά τώρα το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πολλά vwclub μέλη, εσύ σε αντίστοιχη θέση τι θα έκανες;
είμαστε σοβαροί????? αν μάθαινα ότι κάπου βρίζουν τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα τι θα έκανα? Θα αδιαφορούσα φίλε. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ να πάω να τους τα χώσω
Σπύρος
-
-
Κοίταξε να δεις:
-
Απο τη στιγμή που δε κοιτάς την ιστορία απο την αρχή δεν είσαι ο πλέον ικανός να κρίνεις. Διότι πολύ απλά δε γνωρίζεις.
-
Όσο αφορά το 4τροχοί forum, αυτό που ενοούσα είναι ότι εσείς το κάνεται να μοίαζει με κάτι άλλο. Δεν κρίνω το λόγο ύπαρξης αυτού του forum.
-
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ να πάω να τους τα χώσω
μήπως έκανες ακριβώς αυτό σήμερα;[/code]
-
-
ε???
ήρθε κανείς από εδώ στο vwclub forum??? Προσωπικά δεν το έχω επισκεφτεί ποτέ.α! αν λες για τον cmarin, ο κύριος είναι mod εδώ και βάζει σε τάξη τα πράγματα χωρίς να τον φωνάξει κανείς. Ήρεμα κι ωραία. Καληνύχτα φίλε.
Σπύρος
ΥΓ: τα ποστ σου τα διάβαζα από το πρωί και δεν έδωσα σημασία. Αν δε σε πειράζει δεν διατίθεμαι να τα ξαναδιαβάσω. Να επισημάνω ξανά ότι δεν διαξιφίστηκα μαζί σου σε κανένα αυτοκινητιστικό θέμα και ούτε θα το κάνω, για το ύφος γραφής σου μίλησα.
-
Πάλι δεν κατάλαβες τι είπα κ παρερμηνεύεις τα λόγια μου.
Καλό σου βράδυ -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Μας τα έχετε πρήξει με το golf....Και οι μεν και οι δε. Έλεος πια.
Πάντως, επειδή αναφέρθηκε το Α2, ΔΕΝ το εχω οδηγήσει, πάντως σίγουρα προκειται για το πιο ασχημο αυτοκίνητο που έβγαλε ποτέ η Audi. Και όντως, οι πωλήσεις δείχνουν ότι έκανε μια τρύπα στο νερό. -
Πάλι δεν κατάλαβες τι είπα κ παρερμηνεύεις τα λόγια μου.
Καλό σου βράδυΠάντως αντικειμενικά τα VW έχουν πρόβλημα αξιοπιστίας (αλλά και η Alfa Romeo απο ότι ακούω.. )
Μέχρι και αυτό που έβαλες στη photo εδώ στην υπογραφή σου , έχει πιάσει φωτιά αν δεν το πρόσεξεςKαι τι θα πει αυτό που λες:
'' ΕΙΠΑΜΕ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η GOLF
AYTO TA ΛΕΕΙ ΟΛΑ
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΔΕΡΜΑ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ''Σιγά το αυτοκίνητο βρε παιδί μου το Golf. Φθηνό αμάξι για να πηγαίνεις απο το σημείο Α στο Β είναι.. Και όσο για το δέρμα ε μήν τρελλαθούμε για την ποιότητα του
Επειδή πολύ πρόσφατα οδήγησα Alfa Romeo στην Ευρώπη δεν μπορώ να μην ομολογήσω ποσο καλύτερη μου φάνηκε σαν αυτοκίνητο απο οποιοδήποτε VW έχω οδηγήσει.
Φιλικά,
Δημήτρης
VW Golf V ....ποιότητα κατασκευής ????