-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Κάψε λάδι κι έλα βράδυ.....(στο συνεργείο...).....
Οι αρίθμοι δείχνουν μια σκληρή πραγματικότητα. Που είτε σας αρέσει είτε όχι. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια
Εσύ δηλαδή κρίνεις την αξία και την ποιότητα ενός αυτοκινήτου από τον αριθμό πωλήσεων που χτυπάει;
Με την ίδια λογική οι Τατιανοεκπομπές είναι ποιοτικές και οι μόνες ενδεδειγμένες για παρακολούθηση αφού χτυπάνε τρελά νούμερα....
Πες κι άλλα, πες κι άλλα....
Μιλάμε για αγορά κ για χρήματα. που ο οποιοσδήποτε τα υπολογίζει καλύτερα απο μια εκπομπή.
τα νούμερα δέιχνουν ότι to GOLF V δεν αξίζει τα λεφτά του αλλά τόσος κόσμος το αγόραζει έτσι.
αυτο υποστηρίζεις; -
Speak more, speak more......
-
αυτοκίνητο η GOLF; για δεύτερη (κ αν)επιλογή κάτι λέτε:lol:
-
Εκτός και είσαι dealer της Audi, οπότε τα παίρνω πίσω για να μη σου χαλάσω τη δουλειά...Ειλικρινα δεν ειμαι!!
Μηπως εισαι ο επισημος αντιπροσωπος της alfa romeo στην Ελλαδα?????
Ποσα παιρνεις απο καθε πωληση??Υ.Γ. Οι πιο εξυπνοι μηχανικοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με Ιταλικα!!Πολυ δουλεια αδερφε..
-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Εκτός και είσαι dealer της Audi, οπότε τα παίρνω πίσω για να μη σου χαλάσω τη δουλειά...
Ειλικρινα δεν ειμαι!!
Μηπως εισαι ο επισημος αντιπροσωπος της alfa romeo στην Ελλαδα?????
Ποσα παιρνεις απο καθε πωληση??Υ.Γ. Οι πιο εξυπνοι μηχανικοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με Ιταλικα!!Πολυ δουλεια αδερφε..
Μιλάμε για πολύ γέλιο τελευταία....
Για το Α2 δεν απεφάνθης ακόμη....
-
Σε ρωταω για τριτη φορα...ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ???
-
Σε ρωταω για τριτη φορα...ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ???Εσύ που κολλάς; Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;
-
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο ΦΊΛΟΣ sotiropul
-
Προχωρημένες καταστάσεις..... Σε καλό μας......
-
Υ.Γ. Οι πιο εξυπνοι μηχανικοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με Ιταλικα!!Πολυ δουλεια αδερφε..
Παντως και των αλλων εταιριων δεν πεινανε .Ιδιαιτερα εκεινοι που ξερουν να φτιαχνουν πεσμενα παραθυρα εχουν μεγαλη ζητηση .
-
Τελικά οι 'Γερμανοί' δεν απέχουν πολύ από τους 'Ιάπωνες'
Δεν πιστεύω να πέσε σύρμα σε κάνα club ότι το Golf V δεν τα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις και είχαμε μαζικές εγγραφές να το ενισχύσουμε;
-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
αυτοκίνητο η GOLF; για δεύτερη (κ αν)επιλογή κάτι λέτε:lol:θα προτιμήσω ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ φίλε. Εσύ αν θέλεις μείνε στο Γκολφ.
Σπύρος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν πιστεύω να πέσε σύρμα σε κάνα club ότι το Golf V δεν τα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις και είχαμε μαζικές εγγραφές να το ενισχύσουμε;
να το πιστεύεις, να το πιστεύεις!!!
Σπύρος
-
Σε ρωταω για τριτη φορα...ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ???
Εσύ που κολλάς; Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;
Μα πως να συζητησουμε για ουσια για ενα αμαξι που δεν εχεις οδηγησει και το εχεις βγαλει αχρηστο.Κανω λαθος??
Εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος στις θεσεις μου οταν μιλαω για αυτοκινητα που δεν εχω οδηγησει.Γιατι εσυ εισαι τοσο ερειστικος?
Δε κολλαω πουθενα και δε χρειαζεται να εκνευριζεσαι! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτοκίνητο η GOLF; για δεύτερη (κ αν)επιλογή κάτι λέτε:lol:
θα προτιμήσω ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ φίλε. Εσύ αν θέλεις μείνε στο Γκολφ.
Σπύρος
Μα δεν τον βλέπεις μωρέ; Τί κάθεσαι και ασχολείσαι;
-
ΕΙΠΑΜΕ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η GOLF
AYTO TA ΛΕΕΙ ΟΛΑ
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΔΕΡΜΑ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ -
Φιλαράκο είσαι λιώμα ε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υ.Γ. Οι πιο εξυπνοι μηχανικοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με Ιταλικα!!Πολυ δουλεια αδερφε..
Παντως και των αλλων εταιριων δεν πεινανε .Ιδιαιτερα εκεινοι που ξερουν να φτιαχνουν πεσμενα παραθυρα εχουν μεγαλη ζητηση .
Δε θελεις να απαριθμησω προβληματα Ιταλικων.....
Στο πεσμενο παραθυρο που κολλησατε βαζεις ενα καινουργιο γρυλλο και τελειωσε!! -
Φιλαράκο είσαι λιώμα ε;Πλουσια τα επιχειρηματα σου!
-
Φιλαράκο είσαι λιώμα ε;ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΆΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ
VW Golf V ....ποιότητα κατασκευής ????