-
Α, το είχε ξαναγράψει ο FestoNero όντως.
-
δε θυμομουν , υπεθεσα οτι ησουν εσυ.
το εχεις δοκιμασει καθολου? το χεις περασει στο κινητο σου? βεβαια θα μου πεις οτι αν δε γινει το μακελιο δε μπορεις να ξερεις ποσο καλο δουλευει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειπα να τραβηξω ενα βιντεακι μεσα απο το αυτοκινητο μου με το κινητο μουαν ολοι βάζανε απο μια κάμερα στο αυτοκίνητο τους, οπως εσυ ρε παιδι μου, ο Παπακωσταντίνου αυτή την στιγμή θα είχε λύσει μεγάλο μέρος του χρέους. Με μια πρόχειρη ματιά, η διαδρόμη σου κόστισε πάνω απο 1000αρικο, και ήταν το πολύ ένα πεντάλεπτο. Φαντάσου σε μια μεγάλη διαδρομή τι θα εισέπραττε το κρατος.
-
ε ναι ρε συ αφου φαινεται η αργοτητα του
στροφαρει βεβαια στο θεοτο εχεις υποβαθμισει στα 60 αλογα?
-
Υπερβολες, δεν υπαρχει κατι μεμπτο στο βιντεο ..αναβα παντα τα φλασακια μου κτλ και ημουν τυπικοτατος
Δεν πηγα να προσπερασω πουθενα περιεργα (και οπου ηταν ευδιακριτη η διαχωριστικη) , σταματησα κανονικα στο ενα και μοναδικο στοπ και πηγαινα με τα ορια (εκτος και αν με το ματι καταλαβαινεις καποια υπερβαση, κατι που δε μπορει να κανει ουτε η τροχαια)Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε ναι ρε συ αφου φαινεται η αργοτητα του
στροφαρει βεβαια στο θεοτο εχεις υποβαθμισει στα 60 αλογα?
Η αληθεια ειναι οτι παιζει να χει χασει καμποσα αλογα, μου φαινεται πιο ψοφιο τωρα τελευταια
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
το εχεις δοκιμασει καθολου? το χεις περασει στο κινητο σου?Το έβαλα στο HTC Wildfire και το έχω τρέξει μία φορά.
Ένα αρνητικό ήταν ότι την απογευματινή ώρα, που ο ουρανός ήταν φωτεινός αλλά είχε πολλή σκιά, η εικόνα είχε πολύ λάθος contrast. Ίσως έπρεπε να τη ρυθμίσω προς τα κάτω να βλέπει περισσότερο δρόμο. Ένα άλλο αρνητικό βέβαια είναι ότι το HTC μου γράφει μόνο 640x480 video. Απ'την άλλη, για τέτοια ανάλυση, το video ήταν ικανοποιητικό, και πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιώ πιο πολύ στο μέλλον.
Απ'την άλλη έχω κανονική κάμερα (Flip Video, RIP btw), η οποία γράφει στα 720p. Αλλά η φόρτισή της και η διαγραφή παλιών αρχείων / rotation είναι PITA. To android app το κάνει μόνο του.
-
παιδια απο εφαρμογες για office τι εχετε? εχουν τιποτα τσαμπε οι συσκευες σας προεγκατεστημενο?
εγω τωρα επαιζα με το think free office που εχει το optimus προεγκατεστημενο και συγκεκριμενα επεξεργαζομουν (στα προχειρα για πλακα) ενα .docx και ειδα οτι οχι μονο μπορουσα να το τροποποιησω (γιατι νομιζα οτι ηταν καμια trial version οπου απλα μπορουσα να ανοιξω τα αρχεια οχι να τα τροποποιησω) , αλλα να του βαλω και φωτο γενικα μπορουσα να κανω αρκετα
συγκεκριμενα τροποποιησα αρχειο μεσα στο dropbox και μολις εκανα save αυτοματα μου πεταξε και στο λαπτοπ οτι το αρχειο τροποποιηθηκε και ειδα αμεσα τις αλλαγεςεπισης παρολο που εχω την εφαρμογη της adobe για pdf, παρατηρησα οτι το tfo μερικα pdf μου τα δειχνει κανονικα (ολοκληρο το περιεχομενο), κατι που δεν κανει η επισημη εφαρμογη
θα κρατησω ομως και την επισημη γιατι ειναι πιο γρηγορηγενικα χαρηκα αρκετα με τις δυνατοτητες αυτης της μινι σουιτας , οχι οτι μου χει χρησιμευσει μεχρι τωρα, αλλα ποτε δεν ξερεις
ο,τι μπορεις να κανεις καλο ειναι.. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γρηγορη έχεις βρει κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να μην έχεις το Motoblur? Εγώ το έχω μονο για τα μηνύματα /τηλεφωνητή και δεν το βρίσκω βάρυ. Επίσης οι φήμες λένε πως η Motorola θα ξεκλειδώσει τον bootloader του Defy γύρω στον ΝοέμβριοΔεν ξέρω για το Blur, τι να σου πω, πριν το ανοίξω καν το κινητό, του άλλαξα το firmware!
Απλά είχα διαβάσει πολλά παράπονα και γενικά είμαι της άποψης keep it simple stupid!
Δεν θέλω να τρέχει η συσκευή πράγματα που ελάχιστα χρησιμοποιώ.Τον Νοέμβριο; Μήπως τελικά το development γίνεται στο Kentucky, Tennessee , πετώντας τάπες στο βαρέλι;
Εγώ περιμένω τι καλό θα βγει από XDA Dev.
-
Εγώ μίλησα για bootloader όχι για Froyo Ουσιαστικά θα ανοίξει ο δρόμος για Cyanogen ROM αν και προσωπικά είμαι μια χαρά με την μαμά ROM. Κατα τα άλλα και εγώ είχα διαβάσει διάφορα για το Blur αλλά προτίμησα να έχω προσωπική άποψη και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόσος ντόρος
-
Έλα, παραδεξου το, εισαι ποπολαρος και φοβάσαι να αλλάξεις ρομ.
Sent front my Desire using smoke signals.
-
αποκλειεται ο ποπ να φοβαται να αλλαξει ρομ!παει ταπα και με αντροιντ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα, παραδεξου το, εισαι ποπολαρος και φοβάσαι να αλλάξεις ρομ.Sent front my Desire using smoke signals.
Όταν βγεί Cyanogen και αν βγει θα αλλάξω για να την δοκιμάσω, αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξω για κάτι που ΔΕΝ μου προσφέρει κάτι παράνω.
-
Δοκίμασα σήμερα τον ADW Launcher αλλά όπως και με τον Launcher Pro, μετά από λίγο τον έβγαλα. Μου φαινόταν πιο αργός από τον μαμά και ουσιαστικά εγώ χρησιμοποιώ μόνον την πρώτη οθόνη, οπότε τα πολλά μπιχλιμπίδια μου φαίνονται άχρηστα... Κάνω τόσο λάθος;
Ή η Motorola έχει πολύ καλό Launcher, ή εγώ κάνω κάτι στραβά!
-
Θα συμφωνησω.. Ειχα δοκιμασει και εγω τον adw launcher και μου φανηκε πολυ πιο αργος.. Συγκεκριμενα κολλουσε συνεχως στο κλειδωμα/ξεκλειδωμα..
Sent from my GT540 using Tapatalk
-
Κατι δεν κανετε καλα μαλλον..
Τους τσαμπε ή του πληρωτεους δοκιμασατε?Ο pro ειδικα παει σφαιρα, εγω ομως προτιμω τον adw γιατι μου ταιριαζει πιο καλα.
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Θα συμφωνησω.. Ειχα δοκιμασει και εγω τον adw launcher και μου φανηκε πολυ πιο αργος.. Συγκεκριμενα κολλουσε συνεχως στο κλειδωμα/ξεκλειδωμα..Sent from my GT540 using Tapatalk
Για τον αλλο με το ντεφι δεν ξερω , αλλα επειδη τον launcher της lg τον ξερω , διαφωνω..
Μεχρι και στο διπυρηνο ειναι αργοςSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Βρήκα το πρώτο αρνητικό του Huawei τις προάλλες, δεν έχει αρκετά δυνατό ήχο στα ακουστικά όταν ακούω μουσική .
Επίσης, το πρόβλημα με το flight mode είναι πολύ εκνευριστικό, αν βάλω ξυπνητήρι δε μπορώ να κλείσω το κινητό γιατί δεν θα χτυπήσει, αλλά δε μπορώ να το αφήσω ανοιχτό γιατί όλο και κάποιος καμμένος φίλος μου θα με πάρει τηλέφωνο στις 3 το πρωί.
Οπότε flight mode και επανεκκίνηση το πρωί.
Από μπαταρία τα πάει πολύ καλά πιστεύω. Το πήρα χθες το πρωί φορτισμένο, άκουσα 2 ώρες μουσική χθες, μπήκα 30 λεπτά wifi και youtube, έπαιξα και λίγο το abduction και μένει ανοιχτό όλη νύχτα κ μια μέρα αργότερα έχω 55% αφού έχω μπει internet και youtube πάλι για 30-40 λεπτά. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Οπότε flight mode και επανεκκίνηση το πρωί.Δεν δοκιμάζεις κανένα πρόγραμμα που να σε γυρνάει από flight ή silent σε κανονικό σε δεδομένο χρόνο; Εγώ έχω βάλει το Toggle Settings Lite μετά από έρευνα γιατί ήθελα κάτι πιο πολύπλοκο, αλλά είχα βρει και προγράμματα με πιο εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα (δυστυχώς δεν τα θυμάμαι).
-
Το πρόβλημα δεν είναι να το γυρνάω από flight mode σε κανονικό αλλά οτι όταν το γυρίσω σε κανονικό δεν καταφέρνει να συνδεθεί στο δίκτυο και μου λέει 'μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης' χωρίς να μου ζητάει πιν. Και αθόρυβο να το βάλω, θα'χει τη δόνηση, ας μη ξεχνάμε και την τσάμπα νυχτερινή ακτινοβολία.
-
Η δόνηση βγαίνει και εντελώς πάντως. Αυτό με το flight mode μου κάνει εντύπωσή. Το έχουν και άλλοι;
Sent from my Tab using a pigeon.
Περι συσκευών Android...