-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κανείς δεν τον ανάγκασε να το κάνει στο μαγαζί του.Υπάρχουν καφέ που χρεώνουν τον φρέντο 3 ευρώ υπάρχουν κ άλλα που χρεώνουν 6. Αν πας στο δεύτερο και μετά φωνάζεις γιατί σε χρέωσε τόσο γιατί δεν ρώτησες δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτες. Οι τιμές είναι εκεί, ΡΩΤΑ. Οχι μόνο μπεεεεεεε...
elteo, διάβασε το αρχικό μου post. 'κλέφτης' = πολύ/υπερβολικά ακριβός.
_
-
kubiak μάλλον είσαι ο μόνος που στον τίτλο του τόπικ βλέπει εισαγωγικά στη λέξη κλέφτης
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
kubiak μάλλον είσαι ο μόνος που στον τίτλο του τόπικ βλέπει εισαγωγικά στη λέξη κλέφτηςok, η λέξη αυτή έχει περάσει μαζί με κάποιες άλλες στο λεξιλόγιό μας μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά (π.χ. 'γύφτος', 'πούστης' κλπ) και το πήρα έτσι εξ'αρχής.
My bad?
_
-
your bad
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κανείς δεν τον ανάγκασε να το κάνει στο μαγαζί του.
Υπάρχουν καφέ που χρεώνουν τον φρέντο 3 ευρώ υπάρχουν κ άλλα που χρεώνουν 6. Αν πας στο δεύτερο και μετά φωνάζεις γιατί σε χρέωσε τόσο γιατί δεν ρώτησες δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτες. Οι τιμές είναι εκεί, ΡΩΤΑ. Οχι μόνο μπεεεεεεε...
_
Ωραία, υπερβολικά ακριβός. Σε σχέση με τι; Με έναν μισθωτό των 900 ευρώ/μήνα = 30/μέρα;
Τον εξυπηρέτησε άμεσα ενώ είχε πρόβλημα, έκανε σωστή διάγνωση και έφυγε ΜΕ το αυτοκίνητο να λειτουργεί σωστά.
Αν θεωρούσε ότι τον έκλεψε ας άλλαζε μόνος του το υγρό φρένων που νόμιζε ο ίδιος ότι έχασε.
Δηλ αν καλούσε κλειδαρά και του ζητούσε 30 ευρώ για να του ανοίξει την πόρτα, τι θα του έλεγε; ΚΛΕΦΤΗ πάρε 10 και πολλά σου είναι; Ελα ρε παιδιά τώρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρέωση εργασίας 30 ευρώ δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτης.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΩ ???? ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ''ΚΛΕΦΤΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ????
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΩΣ '''ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ''' ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ''ΚΛΕΦΤΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ!!!!
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ....ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,,, ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΠΟΣΤ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ....
ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ 30 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ 10000 ΔΡΧ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ...ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,,....
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!Αφου ειναι μεταφορικη η προσφωνηση αλλαζει και ο τιτλος.[mod]
-
Ωραία ξανά. Επειδή έχει αξία το χρήμα, ο μισθός σου θα μειωθεί στα 300 ευρώ μηνιαίως. Happy ?
YΓ. δεν έχουμε συνεργείο μην ψαρώνεις και μην οργίζεσαι έτσι εύκολα. Πλάκα σου έκανε ο 'συνάδελφος'
-
Ο χρήστης DIMITRIOSA έγραψε:
Χρέωση εργασίας 30 ευρώ δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτης.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΩ ???? ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ''ΚΛΕΦΤΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ????
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΩΣ '''ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ''' ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ''ΚΛΕΦΤΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ!!!!
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ....ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,,, ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΠΟΣΤ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ....
ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ 30 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ 10000 ΔΡΧ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ...ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,,....
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!Μας καταλαβες !!!Ολοι συνεργειατζηδες ειμαστε!!!
-
Έλα ρε elteo συνεργειά σε πήραμε χαμπάρι, σοβαρά τώρα ασχολείσαι ακόμα...?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κανείς δεν τον ανάγκασε να το κάνει στο μαγαζί του.Υπάρχουν καφέ που χρεώνουν τον φρέντο 3 ευρώ υπάρχουν κ άλλα που χρεώνουν 6. Αν πας στο δεύτερο και μετά φωνάζεις γιατί σε χρέωσε τόσο γιατί δεν ρώτησες δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτες. Οι τιμές είναι εκεί, ΡΩΤΑ. Οχι μόνο μπεεεεεεε...
Ωραία, υπερβολικά ακριβός. **1)**Σε σχέση με τι; Με έναν μισθωτό των 900 ευρώ/μήνα = 30/μέρα;
**2)**Τον εξυπηρέτησε άμεσα ενώ είχε πρόβλημα, έκανε σωστή διάγνωση και έφυγε ΜΕ το αυτοκίνητο να λειτουργεί σωστά.
**3)**Αν θεωρούσε ότι τον έκλεψε ας άλλαζε μόνος του το υγρό φρένων που νόμιζε ο ίδιος ότι έχασε.
**4)**Δηλ αν καλούσε κλειδαρά και του ζητούσε 30 ευρώ για να του ανοίξει την πόρτα, τι θα του έλεγε; ΚΛΕΦΤΗ πάρε 10 και πολλά σου είναι; Ελα ρε παιδιά τώρα.Θα σου απαντήσω αποσπασματικά:
- Σε σχέση με οτιδήποτε, όπως έγραψα αρχικά όλοι έχουμε μία γενική εικόνα του πόσο κοστίζει ή πρέπει να κοστίζει κάτι (καλώς ή κακώς). Δέκα λεπτά μπορεί να είναι και μία κολονοσκόπηση, δεν είναι το ίδιο με βίδωμα/ξεβίδωμα.
- Η εξυπηρέτηση είναι η ίδια. Το άμεσα έχει να κάνει με το αν είχε δουλειά, αν παράτησε δέκα πελάτες για να τον εξυπηρετήσει. Όταν ζητάς μία εργασία ευελπιστείς να εξυπηρετηθείς άμεσα είτε είναι επείγον είτε όχι και ο επαγγελματίας οφείλει να σε εξυπηρετήσει άμεσα ( γιατί δλδ να καθυστερήσει 30 λεπτά χωρίς να υπάρχει λόγος; )
- Αν θεώρησε ότι τον χρέωσε ακριβά ας μην ξαναπάει και ας γνωστοποιήσει πόσο ακριβός του φάνηκε. Ούτως ή άλλως δε φαίνεται να ενημερώθηκε για το κόστος. Μπορεί να μην ήθελε καν να πληρώσει οπότε μπορούσε να το προσπαθήσει ο ίδιος. Το θέμα με τη χρέωση δεν αλλάζει.
- Το παράδειγμα που φέρνεις δεν ταιριάζει γιατί: Ο κλειδαράς θα αφήσει το μαγαζί του σε κάποιον άλλο ή θα το κλείσει, θα πρέπει να μεταβεί στο χώρο σου, θα πρέπει να έχει μέσον, να παρκάρει, να αφιερώσει σημαντικό χρόνο πέραν της εργασίας αυτής καθεαυτής, κάτι που κοστίζει.
_
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία ξανά. Επειδή έχει αξία το χρήμα, ο μισθός σου θα μειωθεί στα 300 ευρώ μηνιαίως. Happy ?YΓ. δεν έχουμε συνεργείο μην ψαρώνεις και μην οργίζεσαι έτσι εύκολα. Πλάκα σου έκανε ο 'συνάδελφος' Δ
ΕΛΤΕΟ
προφανως δεν καταλαβες ...ουτε το τελευταιο μου ποστ....
Δεν ψαρωνω..και δεν οργιζομε...μα καθολου!! Απλα.....λογω της επαγγ. σχεσης που εχω με τα οικονομικα της χωρας...
Του χρονου !!! θα τα ξαναπουμε για το τι αξια εχουν σημερα τα 30 ευρω η 10000 δρχ...και ποσο ευχολα θα τις βγαζουμε!!!! -
Κι άλλο Love bird!
Δώσε καλά τα λες εσύ!sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Αφου λοιπον ηταν ΤΟΣΟ Ευκολο και σου 'εκλεψε' 30€ ας το βαζες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Και που εισαι Βασει κανονισμων δεν γραφουμε με κεφαλαια! Α εχω και εγω συνεργειο !! Α και που'σαι εχουμε μπει στο €υρω εδω και 10 χρονια
-
Έχω μπινελικιάσει πολλές φορές μαστόρους, για διάφορα και αρκετές από αυτές μπροστά τους. Αν ήμουν στη θέση του όμως και το διάβαζα αυτό, θα σε είχα ταράξει στις μηνυσεις, στο λέω.
-
Αν είχα συνεργείο και συμπεριφερόσουν όπως γράφεις εδώ θα σου ζήταγα 300 ευρώ και πάλι λίγα θα ήτανε.
-
Τι έγινε Μητσάκο, έμαθα ότι με συκοφαντείς εδώ μέσα.
**Kαλως ηλθες αλλα μπηκες με το αριστερο.Ασε τα ευφυολογήματα και τα 'αστειακια'.[mod] **
Θα θελα πάντως να συνεχίσουμε εδώ την κουβεnτούλα μας παρέα με τα άλλα μέλη να δούμε τι έχεις να πεις
Φιλικά, Παναγιώτης -
-
Κι ο κυρ τασος παντως που παμε τα δικα μας (ασχολειται μονο με vag τυχαιο, δε νομιζω!! ) 20€ παιρνει για την εργασια και χωρις αποδειξη τις προαλλες το μονο που εκανε ηταν να κολλησει ενα σωληνακι που στελνει σημα για την πιεση καυσιμου στον εγκεφαλο. Να μην του τα εδινα?? Δεν πληρωσα μονο την κινηση να το βαλει μεσα, αλλα κ το γεγονος οτι βρηκε το προβλημα και απο κει κ περα κινουμουν κανονικα ενω πριν πηγαινα χωρις εγκεφαλο. Σκεψου κι εσυ οτι μπορει να εφευγες ευθεια σε καμια στροφη αφου πηγαινες χωρις τιμονι. Τι ειναι πιο σημαντικο, τα 30€ ή η ζωη σου???
Μην κανεις κινησεις εν βρασμω ψυχης -ιδιαιτερα τετοιες- γιατι μπορει να εχουν αρνητικο αντικτυπο σε σενα. Ο ανθρωπος αυτος θα μπορουσε να σε αρχισει στις μηνυσεις για συκοφαντικη δυσφημιση, αλλο που γραφτηκε ο ανθρωπος με ολη την καλη διαθεση για συζητηση
Ο χρήστης dimkara έγραψε:
Φιλικά, Παναγιώτης -
Για μένα είναι πολλά τα 30 ευρά για αυτή την .
10 ευρά μου έχουν πάρει για να φέρουν στη θέση του το ελατήριο του πίσω αμορτισέρ.
Και είναι μεγαλύτερη φασαρία από το ξεβίδωμα της τροχαλίας (σήκωμα, βγάλσιμο τροχού/αμορτισέρ κλπ)Επίσης, πραγματικά απορώ με όσους (μετά Χριστόν προφήτες, βέβαια) υποστηρίζουν πως έπρεπε να ρωτήσει πριν την .
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΝ.ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ / ΓΛΥΦΑΔΑ