-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιγά μην δεν τον ήξερες...Εντάξει δεν είναι και πολλά στην Ελλάδα... (1 ίσως??)
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
εχει κανεις καποια εμπειρια - γνωμη για το service της citroen απεργης??
Πρέπει να κλείσεις ραντεβού αφού γίνεται χαμός όλη μέρα.Μάλλον τα βπ πάνε εκεί τα citroen τους Μου είχαν ζητήσει 90 ευρώ για αλλαγή λαδιών και φυσικά δεν ξαναπάτησα
ναι εχεις δικιο και εγω που ρωτησα τοσα μου ειπε..
Σημερα τελικα πηγα στον Καρυαδη αφού το αυτοκινητο εκανε κατι πολυ περιεργους θορυβους... ανακαλυψα οτι ο παλιος μου μαστορας μου εβαζε σφαιρες αναρτησης ημιτασιον και τις χρεωνε για γνησιες... δεν ξαναπαταω λοιπον.. απο δω και περα μαλλον καρυαδη θα πηγαινω... Μην το παρετε ως διαφημιση, παραθετω την εμπειρια μου απλα οκ? -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ανακαλυψα οτι ο παλιος μου μαστορας μου εβαζε σφαιρες αναρτησης ημιτασιον και τις χρεωνε για γνησιες...Γιατί δεν του το είπες????
-
Ένας λόγος που αποφεύγω τα μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία...
Αν είναι να πηγαίνω με την σακούλα με τα ανταλλακτικά για να είμαι σίγουρος οτι θα μου βάλει αυτά που θέλω να μου λείπει το βύσσινο. Άλλωστε στο εξουσιοδοτημένο μπορώ να πάω κάτι που θέλω και να μου το περάσουν αυτοί. Από τιμές μικρή διαφορά μου κάνουν καλές εκπτώσεις -
Τί μού θύμησες τώρα!!!
Πρίν αρκετά χρόνια,ένας φίλος πού είχε μία μοτοσυκλέτα ΜΖ,έχασε τό κλειδί της.
Πηγαίνει λοιπών στό ''εξουσιοδοτημένο',βρίσκει εκεί τόν μόνο μάστορα,καί τού λέει:
-Μάστορα,έχασα το κλειδί τής μηχανής
Καί η απάντηση τού μάστορα:
-Δίπλα στήν πόρτα,είναι κρεμασμένη μία σακούλα.Βάλε τό χέρι σου μέσα,καί πάρε ένα κλειδί!!!
Κάγκελο έμεινε τό φιλαράκι!!! -
Άσχετο αλλά καλο
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ένας λόγος που αποφεύγω τα μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία...
Αν είναι να πηγαίνω με την σακούλα με τα ανταλλακτικά για να είμαι σίγουρος οτι θα μου βάλει αυτά που θέλω να μου λείπει το βύσσινο. Άλλωστε στο εξουσιοδοτημένο μπορώ να πάω κάτι που θέλω και να μου το περάσουν αυτοί. Από τιμές μικρή διαφορά μου κάνουν καλές εκπτώσειςκαι απο τα εξουσιοδοτημενα εχω δει πολλά.... παλιοτερα γνωστο εξουσιοδοτημενο μου βαζει σε 2 συνεχομενα σερβις ρυθμιστη ρελαντι... παιρνει ο πατερας μου το αυτοκινητο και χωρις να ξερει πληρωνει και φευγει...καθομαι εγω μετα και διαβαζω την αποδειξη να δω τι αλλαξε και τι χρεωσε και μολις το βλεπω, τηλεφωνώ και μετα απο μιση ωρα με παιρνουν αυτοι τηλ και μου λενε να περασω ναπαρω την αξια του ρυθμιστη πισω καθως εγινε λάθος! τυχαία σύμπτωση???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ανακαλυψα οτι ο παλιος μου μαστορας μου εβαζε σφαιρες αναρτησης ημιτασιον και τις χρεωνε για γνησιες...
Γιατί δεν του το είπες????
μην ανησυχεις δευτερα πρωι θα ειμαι εκει.... πρεπει να βαζουμε χερι στα κλεφτρονια
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ανακαλυψα οτι ο παλιος μου μαστορας μου εβαζε σφαιρες αναρτησης ημιτασιον και τις χρεωνε για γνησιες...
Γιατί δεν του το είπες????
μην ανησυχεις δευτερα πρωι θα ειμαι εκει.... πρεπει να βαζουμε χερι στα κλεφτρονια
σωστός....
Απλά να είσαι 100% σίγουρος ότι ήταν μαιμού σφαίρες.Τελικά εγώ ένα έχω καταλάβει... οι μηχανικοί 'τρέμουν' τον γνώστη γιατί ξέρουν ότι θα τους στριμώξει και θα γίνουν ρόμπα.
Ίσως κάποιοι πούνε ότι κάνω διαφήμιση στον Καρυάδη αλλά είναι ο μόνος που εκτιμά τις λίγες ή πολλές γνώσεις που έχω και ενώ 9 στους 10 μηχανικούς θα απαντήσουν το γνωστό 'Τώρα θα μου πεις εμένα πως φτιάχνουν τα 2cv?' ο Καρυάδης θα κάτσει να ακούσει την άποψη μου και θα πει και συγνώμη αν κάνει μαλακία (που έχει κάνει λάθη, αφού κανείς δεν είναι τέλειος απλά ψάχνουμε τον καλύτερο από τους άλλους).
-
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το εξουσιοδοτημένο δεν είναι πανάκεια απλά έχω 3+ χρόνια που πάω στο συγκεκριμένο έχω γνωρίσει το προσωπικό ( το οποίο παραμένει σταθερό κάτι που ειναι σημαντικό κατά την γνώμη μου ) πάντα μου επιστρέφουν πίσω τα ανταλλακτικά που αλλάζουν και εγώ τους τα ξαναδίνω για να τα πετάξουν ή να τα στείλουν για ανακύκλωση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το εξουσιοδοτημένο δεν είναι πανάκεια απλά έχω 3+ χρόνια που πάω στο συγκεκριμένο έχω γνωρίσει το προσωπικό ( το οποίο παραμένει σταθερό κάτι που ειναι σημαντικό κατά την γνώμη μου ) πάντα μου επιστρέφουν πίσω τα ανταλλακτικά που αλλάζουν και εγώ τους τα ξαναδίνω για να τα πετάξουν ή να τα στείλουν για ανακύκλωση.Θανάση, αυτό είναι πολύ καλό. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι μας την ίδια καλή εμπειρία από τα εξουσιοδοτημένα, ακόμη και μετά από χρόνια συνεργασίας...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το εξουσιοδοτημένο δεν είναι πανάκεια απλά έχω 3+ χρόνια που πάω στο συγκεκριμένο έχω γνωρίσει το προσωπικό ( το οποίο παραμένει σταθερό κάτι που ειναι σημαντικό κατά την γνώμη μου ) πάντα μου επιστρέφουν πίσω τα ανταλλακτικά που αλλάζουν και εγώ τους τα ξαναδίνω για να τα πετάξουν ή να τα στείλουν για ανακύκλωση.
Θανάση, αυτό είναι πολύ καλό. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι μας την ίδια καλή εμπειρία από τα εξουσιοδοτημένα, ακόμη και μετά από χρόνια συνεργασίας...
Θα συμφωνήσω μαζί σας... Άλλωστε, εχω γυρίσει αρκετα εξουσιοδοτημένα συνεργεία....
-
Εγώ πάντως μόλις έκανα την πρώτη αγορά για ανταλλακτικά μέσω internet!
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο?
-
Αν είναι από Ε.Ε. νομίζω όχι...
Καλημέρα παιδιά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο?Ωχ....
Λες?Είναι πολύ μικρά πάντως και τα πήρα από Αγγλία...
-
Δε ξερω που να πω το πονο μου αλλα εσεις θα με καταλαβετε.
ΠΑΝΕ ΤΑ SAXΑΚΙΑ, τα πουλησε η εταιρεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Του χρονου δεν θα τα εχουμε μαζι μας, παρα μονο τα C3.
Ειναι δυνατον ενα τετοιο αμαξι να σταματησε να παραγεται;;
Και το χειρωτερο, να τα αντικαθηστουνε με ενα αμαξι που δεν 'τραβαει' το ατιμο. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δε ξερω που να πω το πονο μου αλλα εσεις θα με καταλαβετε.ΠΑΝΕ ΤΑ SAXΑΚΙΑ, τα πουλησε η εταιρεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Του χρονου δεν θα τα εχουμε μαζι μας, παρα μονο τα C3.
Ειναι δυνατον ενα τετοιο αμαξι να σταματησε να παραγεται;;
Και το χειρωτερο(;) να τα αντικαθηστουνε με ενα αμαξι που δεν 'τραβαει' το ατιμο.Οπότε η ηθική προσταγή είναι να κρατήσουμε τα δικά μας και να τα διαφυλάγουμε ως κόρη οφθαλμού....
SAXO ενωμένα, ποτέ ηττημένα....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο?
Ωχ....
Λες?Είναι πολύ μικρά πάντως και τα πήρα από Αγγλία...
Αν είναι από Αγγλία, δεν έχει καμμία διαφορά από το να αγόραζες από την Άνω Κωλοπετινίτσα.
CITROËN FORUM