-
παιδια καλησπερα ειμαι κοντα για να αγορασω την ζ750
θελω ν'ακουσω γνωμες για την μηχανη απ'τους κατοχους
σε τιμη παιζει?εγω την βρηκα 7.990
και κατι ακουσα για το τελος ταξινομησης με τα αυτοκινητα οτι μειωνετε 50% ισχυει κ για τις μηχανες?εαν ναι ποση ειναι η διαφορα για την μηχανη?ευχαριστω προκαταβολικα και σορρυ αμα υπαρχει αλλο τοπικ!
-
και κατι ακουσα για το τελος ταξινομησης με τα αυτοκινητα οτι μειωνετε 50% ισχυει κ για τις μηχανες?εαν ναι ποση ειναι η διαφορα για την μηχανη?ευχαριστω προκαταβολικα και σορρυ αμα υπαρχει αλλο τοπικ!
-
-
Ο 'δουκας' των στρηταδων..
Δεν τη συμπαθω καθολου για να ειμαι ειλικρινης, τη θεωρω εντελως ποζεραδικηΟμως: ειναι πολυ καλη μηχανη, εχει ΠΟΛΛΗ δυναμη (καλο θα ηταν να εχεις προηγουμενη εμπειρια απο μηχανες ). . To καλο ειναι οτι λογω ζητησης εχει πολυ καλη μεταπωληση (για Kawasaki τουλαχιστον..)
Αν θυμαμαι καλα την εχει ενας συμφορουμιτης, ο elteo, οποτε μπορει σιγουρα να γραψει περισσοτερα..ΥΓ καλως ηλθες
-
την πηηηηηηηηηραααααααααα μολις σημερα ειναι παρα πολυ καλη μαγκες μολις γυρισα απτις διαφορες βολτες που πηγα για να την ελεγξω!
στην εθνικη εχεις 6η και νομιζεις οτι εχει και αλλη ταχυτητα,ειναι απαιχτη οντως ειναι και ποζαριδικη που λεει ο φιλος αλλα αφου ειναι μουν@ρ@ πως να το κανουμε -
Ο χρήστης antonis86 έγραψε:
την πηηηηηηηηηραααααααααα μολις σημερα ειναι παρα πολυ καλη μαγκες μολις γυρισα απτις διαφορες βολτες που πηγα για να την ελεγξω!
στην εθνικη εχεις 6η και νομιζεις οτι εχει και αλλη ταχυτητα,ειναι απαιχτη οντως ειναι και ποζαριδικη που λεει ο φιλος αλλα αφου ειναι μουν@ρ@ πως να το κανουμεκαλοριζικη και παντα ορθιος
-
Μπορούμε να έχουμε λίγες πληροφορίες για το 750?
(κατανάλωση/συντήρηση/οδική συμπεριφορά?)
-
Το ειχα για 2 χρονια κ το εδωσα για το 1000.ομορφο κ αξιοπιστο,μπορεις να διαβασεις Τοννους πληροφοριων στο
kawasaki bikers gr.... -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Το ειχα για 2 χρονια κ το εδωσα για το 1000.ομορφο κ αξιοπιστο,μπορεις να διαβασεις Τοννους πληροφοριων στο
kawasaki bikers gr....Ναι και επειδή γίνεται χαμός εκεί μήπως μπορείς να μου απαντήσεις εσύ?
-
ειναι 1 καλο all round μηχανακι χωρις μηχανικα προβληματα,το μονο που θα σε κουρασει ειναι το οτι δεν μπορεις να κρατησεις υψηλες μουαγιεν στο ταξιδι λογω σβερκου.οδηγω Ζ απο το 2004 κ δεν το αλλαζω!στο δικο μου εχω ριξει πρπ 18000 ευρο σε εξτρα
μπορεις να το απολαυσεις εδω..
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/foru ... 76&t=13747
αν δε σε πειραζει η μη καλυψη απο τον αερα παρτο.εμενα δεν με ενοχλει ετσι κ αλλιως(τον αλλο μηνα ανεβαινω οδικως ΝΟΡΒΗΓΙΑ) -
ωραιο μηχανακι αλλα δεν ειναι υπερβολη για μεσα στην πολη λογο βαρους κ δυναμης?το σκεφτομαι κ εγω αλλα κανα χορνετ η κανα er ισως ειναι πιο λογικη επιλογη ...Συμπλεκτη παντως εχω ακουσει οτι εχει μαλακο οποτε κατι ειναι κ αυτο
-
Kαλά, μη νομίζεις... πολλά μεγάλα σκούτερ είναι σαφώς πιο βαριά από δαύτο.
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
στο δικο μου εχω ριξει πρπ 18000 ευρο σε εξτρα
μπορεις να το απολαυσεις εδω..
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/foru ... 76&t=13747Aααααα, εσύ είσαι άρρωστος!
αν δε σε πειραζει η μη καλυψη απο τον αερα παρτο.
Εμ, με ψιλοενοχλεί παρότι δεν βγαίνω εκτός αθήνας ιδιαίτερα.
Νομίζω ότι είναι υπερβολικά δυνατό (και γενικά υπερβολικό) για τη χρήση που το θέλω. -
Ο χρήστης georgebest2 έγραψε:
ωραιο μηχανακι αλλα δεν ειναι υπερβολη για μεσα στην πολη λογο βαρους κ δυναμης?Kαι εγώ αυτό νομίζω και όχι λόγω βάρους αλλά τόση δύναμη/κατανάλωση/κλπ για κάτι που δεν θα το αξιοποιήσεις το θεωρώ βλακεία.
το σκεφτομαι κ εγω αλλα κανα χορνετ η κανα er ισως ειναι πιο λογικη επιλογη
To hornet διαβάζω παντού ότι καίει πολύ (μαζί με το gsr). Ακόμα δεν με τρελαίνει το σουλούπι του γιατί είναι πολύ 80σ φάση. Το πιο καινούριο είναι ωραίο αλλά ακριβό νομίζω.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
To hornet διαβάζω παντού ότι καίει πολύ (μαζί με το gsr). Ακόμα δεν με τρελαίνει το σουλούπι του γιατί είναι πολύ 80σ φάση. Το πιο καινούριο είναι ωραίο αλλά ακριβό νομίζω.
Το καρμπυρατεράτο που έχω εγώ έχει σταθεροποιηθεί στα 6μιση με χαλαρό ρυθμό* και χωρίς πολύ πήξιμο. Δεν το λες και λίγο, αλλά ούτε υπερβολικό. Αν το γκαζώσεις λίγο τα 7 με 7μιση ειναι αυτό που πρέπει να περιμένεις. Το ψεκαστό σίγουρα πέφτει πιο κάτω.
*χαλαρός ρυθμος: αλλαγες στις 4-5 Κ σαλ και 6η από νωρίς. Αλλά και πάλι κινείσαι αρκετά σβέλτα σε σχέση με την κίνηση.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ωραιο μηχανακι αλλα δεν ειναι υπερβολη για μεσα στην πολη λογο βαρους κ δυναμης?
Kαι εγώ αυτό νομίζω και όχι λόγω βάρους αλλά τόση δύναμη/κατανάλωση/κλπ για κάτι που δεν θα το αξιοποιήσεις το θεωρώ βλακεία.
το σκεφτομαι κ εγω αλλα κανα χορνετ η κανα er ισως ειναι πιο λογικη επιλογη
ναι το καινουριο χορνετακι λεω ειναι καμια 30 κιλα ελαφρυτερο απο το ζεντ νομιζω θα εχει μεγαλη διαφορα σε ευελιξια στην κινηση σε τιμη ειναι 500 ευρω φθηνοτερο κατι προσφορες που εχω βρει μετεχειρο δν θα επαιρνα ποτε τετοιο μηχανακι εγω
kawasaki z750