-
O CARLOS SAINZ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
O ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!
ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!CARLOS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
-
O CARLOS SAINZ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
O ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!
ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!CARLOS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
-
-
KΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ,ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ , ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΣ ,ΟΡΙΜΟΣ ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ KING CARLOS KAI ΔΗΛΑΘΗ ΤΟ 2005 ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ SAINZ ? Η CITROEN ΠΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ?
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ CARLOS
-
Aλλος ένας οδηγός,αφήνει τήν ενεργό δράση καί μπαίνει στό χώρο των 'θρύλων'.
Θά τόν θυμόμαστε γιά πολλά χρόνια,σάν πολυνίκη τού θεσμού,αλλά καί σάν έναν γνήσιο καί ακέραιο χαρακτήρα. -
Εδώ μπαίνει το εξής κρίσιμο ερώτημα. Πόσα και ποια ονόματα θα βλέπουμε του χρόνου στις ειδικές? Δυστυχώς έχει φτωχύνει τρομερά ο θεσμός και έχουν αναλάβει να βγάλουν κάποιοι πιτσιρικάδες τα κάστανα από τη φωτιά. οι οποίοι δυστυχώς είναι και αντιθεαματικοί. Μη μου πει κάποιος δηλαδή ότι Loeb και Martin είναι θεαματικοί.. Οδηγάρες είναι, αλλά από θέαμα... λές και οδηγούν σε πίστα. Ευτυχώς σώζουν τα προσχήματα Σόλμπεργκ, Γκρένχολμ και Ροβάνπερα. Αρκούν όμως αυτοί?
-
Η ήρεμη δύναμη του wrc αποχωρεί;; δε θα τον ξαναδούμε να πυροβολεί στα βουνά της φθιώτιδας;; αντίο και θα μας λείψεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
-
Μολις διαβασα τα μαντατα κ ενω ηταν δεν ηταν αναμενομενα παρολα αυτα δεν αισθανομαι κ ιδιαιτερα ομορφα! Μια απο τις μεγαλυτερες (αν οχι η μεγαλυτερη) μορφη του WRC αποχωρει απο την ενεργο δραση κ δυστυχως σε μια εποχη που χρειαζονται οι βαρυγδουπες παρουσιες!
Ο Carlos, γνωστα τα κατορθωματα του. Μεγαλος οδηγος, μεγαλος εξελιγκτης, μεγαλη προσωπικοτητα. Βεβαια αν αρχισουμε να γραφουμε δεν θα τελειωσουμε! Ελπιζω οι 4Τ σε καποιο απο τα επομενα τευχη να του εχουν ενα εκτενες αφιερωμα!
Ευχομαι να μην εγκαταλειψει τελειως τον χωρο. Βγαινοντας απο το bucket πιστευω οτι θα υπαρχουν πολλες θεσεις πανω στις οποιες θα μπορεσει να προσφερει τις υπηρεσιες του κ να βοηθησει στην ανακαμψη του αθληματος! Φτωχαινει κ αλλο το WRC!
Προσεφερε πολλα στα Rally κ ανταμοιφθηκε με την αγαπη κ τον θαυμασμο του κοσμου.
KING CARLOS σ ευχαριστουμε για ολα!
-
Αποχωρεί ο φυσικός ηγέτης των rally!
Μάλλον ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.Σίγουρα έχει γερά κότσια για να πάρει τέτοια απόφαση, ενώ είναι ακόμη στην κορυφή του συναγωνισμού και τις εκτίμησης όλου του κόσμου των rally.
Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο μεγάλη είδηση που βγήκε από των χώρο των rally τα τελευταία χρόνια!
Μάλλον δίνει τα σκήπτρα του 'βασιλιά', στον LOEB που θα ηγηθεί εφ' όλης της ύλης του χώρου των rally τα επόμενα χρόνια!
Θα ήθελα πολύ, να είμαι στο rally Καταλωνίας του 2004.Θα μείνει στο μυαλό και στην καρδιά πολλών το φετεινό rally της Ισπανίας.
Δεν ξέρω εσείς, πως νοιώσατε, αλλά εγώ συγκινήθηκα.
-
Ο βασιλιάς αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά! Μας χάρισε τα τελευταία 16 χρόνια απειρο θέαμα και ρεκόρ! Σίγουρα ο καλύτερος των τελευταίων 20 χρόνων και μέσα στους 3-4 καλύτερους όλων των εποχών.
Ας ελπίσουμε να τον βλέπουμε από άλλη θέση τώρα, επειδή έχει να προσφέρει στα ράλλυ ακόμη! -
Ρε γμτ! Στεναχωρήθηκα στα καλά καθούμενα.
Θα μου πείτε δεν το περίμενες, δε θα ερχόταν κάποτε κι αυτή η στιγμή; Θα ερχόταν αλλά δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.Τι να πω;
Φεύγει ένας οδηγός που τίμησε το χώρο των ράλι, του έδωσε κύρος, τον έκανε γνωστό σε περισσότερο κόσμο. Η παρουσία του είχε όγκο και όλοι άκουγαν όταν μίλαγε. Για τις επιτυχίες του δεν πρόκειται να πω κουβέντα. Δε χρειάζεται.Μια ευχή μόνο.
Να τον δω στη θέση του Μέτα και μάλιστα σύντομα -
ADIOS σε έναν από τους 3-4 μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών στο WRC. Μπορεί σαν χαρακτήρας να ήταν αχώνευτος αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την ταχύτητά του σε όλες τις επιφάνειες, τις εξελικτικές του ικανότητες και τη γενικά ηγετική του παρουσία. Σε μία περίοδο οδηγών-ρομπότ αυτός και άλλοι της γενιάς του θα λείψουν.
-
Ο πιο σεβαστός rallyman των τελευταίων ετών αποφάσισε να εγκαταλείψει. Φαντάζομαι ότι όλοι όσοι τον γνώρισαν και τον είχαν κοντά τους στους αγώνες, από του χρόνου θα νοιώσουν πολύ έντονα την απουσία του.
Carlos, θα σε θυμόμαστε σαν τον κορυφαίο !
Μακάρι να τον δούμε το ίδιο μαχητικό και στα γραφεία της FIA. Ίσως να 'ναι ο καταλληλότερος για να πρεσβεύσει και να σώσει το σπορ.
-
Κανονικά θα έριχνα πολύ περισσότερο κλάμμα, αλλά το μισό (και παραπάνω) έπεσε με την αποχώρηση του Μόγια...
Από τους εναπομείναντες Λέμπ, αλλά όπως και να το κάνουμε Σάινθ υποστήριζα την μισή ζωή μου... Την άλλη μισή δε θυμάμαι να έβλεπα ράλλι...
-
Νομίζω -αν δεν κάνω λάθος - ότι είναι ο τελευταίος μεγάλος rallyman που πρωταγωνίστησε και με τα τρία διαφορετικά γκρούπ αυτοκινήτων ;
Gr. 1 - 2 - 4
Gr. N - A - B
WRCΣίγουρα πάντως ένας από την παρέα των Μεγάλων: Roehrl - Vatanen - Mikolla - Waldegaard - Kankunen - Makinen - McRae , έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στον χώρο που θα μείνει!!!!
Καλή ξεκούραση Matador και σε ευχαριστούμε!!!
-
Έφτασε τελικά αυτή η στιγμή που κάθε χρόνο τέτοια εποχή φοβόμουν. Χαίρομαι όμως που φεύγει με το κεφάλι ψηλά δίχως να έχει να αποδείξει τίποτα. Μαζί του θα είμαστε σε ότι κάνει απο εδώ και πέρα.
-
ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WRC!!!
ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ACROPOLIS!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Μ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΔΗΓΟ(ΜΑΚΙΝΕΝ)! -
Οι φίλοι ξέρουν πως του έχω ιδιαίτερη αδυναμία.
Είμαι λυπημένος που αποχωρεί, αλλά πολύ χαρούμενος που το κάνει με το κεφάλι ψηλά.
Σε ευχαριστώ Carlos για όσα μου πρόσφερες τόσα χρόνια στις ειδικές διαδρομές, αλλά και έξω από αυτές. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ρε γμτ! Στεναχωρήθηκα στα καλά καθούμενα.
Θα μου πείτε δεν το περίμενες, δε θα ερχόταν κάποτε κι αυτή η στιγμή; Θα ερχόταν αλλά δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.Ειδικά όταν βλέπεις ότι παρά την ηλικία του έχει τόσα να προσφέρει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και το θέαμα.
Πίστευα ότι θα τον απολαμβάναμε τουλάχιστον για 2 χρόνια ακόμη...
So long, King Carlos.
-
ξενερωσα απο τη ζωη μου μολις το εμαθα αλλα ημουν για φετος σιγουρος οτι θα την 'κανει' εφυγε απο τη κορυφη περσι παραλιγο να χτυπησει το πρωταθλημα και μια ζωη 2-3 θεσεις.ΘΕΟΣ!
CARLOS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ