-
Ψαχνω εισιτηριο για Ζυριχη για την προσεχη εβδομαδα(Πεμπτη-Παρασκευη που βλεπω να ειναι πιο οικονομικες οι τιμες).Κοιταω την swiss και ειναι πιο φτηνο το με επιστροφη τον Οκτωβρη πχ απο το one way και ας μην χρησιμοποιηθει.Καταλαβαινω κατι λαθος;
http://booking.swiss.com/web/Offers/� ... ?i=nrJ&g=1
Οne way βγαινει στα 500+€ ενω το μετα επιστροφης εως 250€ -
Ε για να το λενε ετσι θα ειναι...Αλλα εσυ πως θα γυρισεις; μεταναστευεις;;;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ε για να το λενε ετσι θα ειναι...Αλλα εσυ πως θα γυρισεις; μεταναστευεις;;;Δεν ειναι για εμενα,εγω αν παω θα ειναι οδικως.
-
Οι περισσότερες εταιρείες προτιμάνε να πουλάνε και την επιστροφή και γι αυτό δίνουν πιο φτηνά εισητήρια στο μετ επιστροφής από οτι στο απλό. Δυστυχώς για σένα η Αιγαίου η Ολυμπιακή και η Εύκολη δεν πετάνε για Ζυρίχη απο Αθήνα οπότε... H Γενεύη δεν σε βολεύει καλύτερα?
-
Eιμαι 26 ετων και ρε φουστη μου ολο Πελοποννησο και Κρητη παω. Επεισα επιτελους την οικογενεια να παμε και πιο βορεια και συγκεκριμενα στην λιμνη Πλαστηρα. Δεν εχω παει ποτε ,αλλα απο τις φωτογραφιες που ειδα επαθα πλακα. Μπηκα εδω http://www.plastiras-lake.gr/sites.html και απ'οτι ειδα μπορεις να κανεις και ιππασια, κανο, πεζοπορια κ.τ.λ.
Το θεμα ειναι τα λεφτα. Απ'οτι βλεπω οι τιμες κυμαινονται απο 750 εως 1000 ευρω για 7 διανυκτερευσεις σε οικογενειακο δωματιο. Λογικα με ιππασιες και φαγητο να υπολογιζω κανα 1500αρι?
Επισης διαλεξα λιμνη Πλαστηρα για να επισκεφτω και τα Μετεορα που ειναι εκει κοντα.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Eιμαι 26 ετων και ρε φουστη μου ολο Πελοποννησο και Κρητη παω. Επεισα επιτελους την οικογενεια να παμε και πιο βορεια και συγκεκριμενα στην λιμνη Πλαστηρα. Δεν εχω παει ποτε ,αλλα απο τις φωτογραφιες που ειδα επαθα πλακα. Μπηκα εδω http://www.plastiras-lake.gr/sites.html και απ'οτι ειδα μπορεις να κανεις και ιππασια, κανο, πεζοπορια κ.τ.λ.Το θεμα ειναι τα λεφτα. Απ'οτι βλεπω οι τιμες κυμαινονται απο 750 εως 1000 ευρω για 7 διανυκτερευσεις σε οικογενειακο δωματιο. Λογικα με ιππασιες και φαγητο να υπολογιζω κανα 1500αρι?
Επισης διαλεξα λιμνη Πλαστηρα για να επισκεφτω και τα Μετεορα που ειναι εκει κοντα.
Οι Δρυαδες που γραφει στο λινκ που εδωσες ΔΕΝ ειναι πανω στη λιμνη ειναι 'κοντα'στη λιμνη.Οσες φορες εχω παει,εχω μεινει στο Αγναντι στο Νεοχωρι και εμεινα ευχαριστημενος.Ποσα εδωσα .....δεν θυμαμαι. Παντως θα βρεις ευκολα ξενοδοχειο εκτος απο τα Σ/Κυριακα που η λιμνη μαζευει κοσμο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Eιμαι 26 ετων και ρε φουστη μου ολο Πελοποννησο και Κρητη παω. Επεισα επιτελους την οικογενεια να παμε και πιο βορεια και συγκεκριμενα στην λιμνη Πλαστηρα. Δεν εχω παει ποτε ,αλλα απο τις φωτογραφιες που ειδα επαθα πλακα. Μπηκα εδω http://www.plastiras-lake.gr/sites.html και απ'οτι ειδα μπορεις να κανεις και ιππασια, κανο, πεζοπορια κ.τ.λ.
Το θεμα ειναι τα λεφτα. Απ'οτι βλεπω οι τιμες κυμαινονται απο 750 εως 1000 ευρω για 7 διανυκτερευσεις σε οικογενειακο δωματιο. Λογικα με ιππασιες και φαγητο να υπολογιζω κανα 1500αρι?
Οι Δρυαδες που γραφει στο λινκ που εδωσες ΔΕΝ ειναι πανω στη λιμνη ειναι 'κοντα'στη λιμνη.Οσες φορες εχω παει,εχω μεινει στο Αγναντι στο Νεοχωρι και εμεινα ευχαριστημενος.Ποσα εδωσα .....δεν θυμαμαι. Παντως θα βρεις ευκολα ξενοδοχειο εκτος απο τα Σ/Κυριακα που η λιμνη μαζευει κοσμο.
Οταν λες ειναι κοντα? Για ποσα χμ μιλαμε? Εσυ δηλαδη προτεινεις να παω στο Αγναντι και απο εκει να δω ολα τα μερη? Με τα ποδια πας παντου ή με το αυτοκινητο?
-
Γενικα η περιοχη δεν ειναι του τυπου ''με τα ποδια' γιατι δεν εχει ενα σημειο αναφορας (π.χ κεντρο του χωριου or something)
Και γενικα θεωρω πολλες τις 7 μερες για τον πλαστηρα εκτος και αν θες πολυυυ χαλαροτητα.Ισως να φταιει που βρισκεται κοντα και δεν το εκτιμαω οσο θα πρεπε αλλα προσωπικα δε μου λεει κατι σαν μερος.Τα περι καταλυματων τα αφηνω σ αυτους που γνωριζουν γιατι δεν εχω αποψη -
Το Κοροπλεσι που ειναι το δασικο χωριο υπολογιζω να'ναι γυρω στα 10 με 12 χιλιομετρα απο τον περιφεριακο της λιμνης.
Η λιμνη θελει αυτοκινητο για να την γυρισεις.
Εμενα το Αγναντι μ΄αρεσε γιατι ειχε θεα τη λιμνη και εφτιαχναν ωραιες πιτες,για τωρα δεν ξερω,μπορει να αλλαξαν μαγειρα. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γενικα η περιοχη δεν ειναι του τυπου ''με τα ποδια' γιατι δεν εχει ενα σημειο αναφορας (π.χ κεντρο του χωριου or something)
Και γενικα θεωρω πολλες τις 7 μερες για τον πλαστηρα εκτος και αν θες πολυυυ χαλαροτητα.Ισως να φταιει που βρισκεται κοντα και δεν το εκτιμαω οσο θα πρεπε αλλα προσωπικα δε μου λεει κατι σαν μερος.Τα περι καταλυματων τα αφηνω σ αυτους που γνωριζουν γιατι δεν εχω αποψηΑπ'οτι ειδα στο Νεοχωρι εχει κοντα μερος για ιππασια, για κανο και πεζοπορια οποτε με βλεπω για εκει. Βασικα ψαχνω για ενα μερος για να ξεφυγουμε απο την Αθηνα και να χαλαρωσουν οι δικοι μου με περιπατους ,αλλα εγω θελω να κανω και τις αθλητικες δραστηριοτητες μου
Επισης δεν ειπα οτι θα κατσω 7 μερες μονο στην λιμνη. Θα παω και Μετεορα ή οπου αλλου εχει αξιοθεατα εκει κοντα. Εσυ γενικα ποιο μερος θα προτεινες απο Βορεια Ελλαδα που να συνδυαζει αξιοθεατα και αθλητικες δραστηριοτητες και τα παντα ολα
Ειμαι τελειως ασχετος απο Βορεια Ελλαδα. Ειχα παει παλαιοτερα Χαλκιδικη ,αλλα δεν μου πολυαρεσε γιατι ηταν καπως κοσμοπολιτικο μερος
-
Αν θες γενικα να κανεις και τις βολτες σου ο πλαστηρας ειναι οκ για 3 4 αντε 5 μερες να μεινεις 2 μερες στην περιοχη και να πας και μεχρι μετεωρα μια βολτα.Αλλωστε η θεσσαλια δε λεει και πολλα απο αποψη αξιοθεατων.Παντως επειδη απ οτι καταλαβα ηρεμια και βολτιτσες ψαχνεις μια χαρα ειναι στη λιμνη,θα ηρεμησει η ψυχη σου + κανενα αθληματακι
-
Αν σ'αρεσει η οδηγηση και η οικογενεια ακολουθει ,μπορεις να πας ,εκτος απο τα Μετεωρα, για μια μερα μια βολτα Μουζακι -Πυλη-Ελατη -Περτουλι.
Πιο δυσκολη ( στριφτερη) διαδρομη ειναι να γυρισεις απο Μαραθο -Κεδρα -Ραπτοπουλο-Γρανιτσα-Φραγκιστα -Καρπενησι-Λαμια.Ρωτα μονο αν τον εχουν κανει επιτελους ολο ασφαλτο και γεμισε βενζινη απο το ξεκινημα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
μια βολτα Μουζακι -Πυλη-Ελατη -Περτουλι.. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν σ'αρεσει η οδηγηση και η οικογενεια ακολουθει ,μπορεις να πας ,εκτος απο τα Μετεωρα, για μια μερα μια βολτα Μουζακι -Πυλη-Ελατη -Περτουλι.
Πιο δυσκολη ( στριφτερη) διαδρομη ειναι να γυρισεις απο Μαραθο -Κεδρα -Ραπτοπουλο-Γρανιτσα-Φραγκιστα -Καρπενησι-Λαμια.Ρωτα μονο αν τον εχουν κανει επιτελους ολο ασφαλτο και γεμισε βενζινη απο το ξεκινημα.Εχω κάνει όλες αυτές τις διαδρομές (Μάραθο Κέδρα Ραπτόπουλο με αρκετό χώμα) και πραγματικά τις ευχαριστηθηκα. Κορυφαίες προτάσεις, αλλά για λίγους
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πιο δυσκολη ( στριφτερη) διαδρομη ειναι να γυρισεις απο Μαραθο -Κεδρα -Ραπτοπουλο-Γρανιτσα-Φραγκιστα -Καρπενησι-Λαμια.Ρωτα μονο αν τον εχουν κανει επιτελους ολο ασφαλτο και γεμισε βενζινη απο το ξεκινημα.Τσεκαρα Μουζακι, Πυλη, Ελατη, Περτουλι. Φανταστικα μερη. Η Θεσσαλια τελικα εχει τρομερες ομορφιες
-
Ελα και λαρισα να πιεις καφε.Σπανια εμπειρια δεκαδες καφετεριες γεματες επι ωρες
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Πιο δυσκολη ( στριφτερη) διαδρομη ειναι να γυρισεις απο Μαραθο -Κεδρα -Ραπτοπουλο-Γρανιτσα-Φραγκιστα -Καρπενησι-Λαμια.Ρωτα μονο αν τον εχουν κανει επιτελους ολο ασφαλτο και γεμισε βενζινη απο το ξεκινημα.Τσεκαρα Μουζακι, Πυλη, Ελατη, Περτουλι. Φανταστικα μερη. Η Θεσσαλια τελικα εχει τρομερες ομορφιες
Η Θεσσαλία έχει πολύ ωραίες διαδρομές εφόσον φύγεις από τον κάμπο. Τα ορεινά των Τρικάλων είναι καλύτερα όλων.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Πηγαινε τωρα εκει που εχεις σχεδιασει και να το ευχαριστηθεις και του χρονου ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πηγαινε τωρα εκει που εχεις σχεδιασει και να το ευχαριστηθεις και του χρονου ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.
Αμαν τι μου εκανες τωρα.... Επεσα σε διλλημα
Δεν εχει οριστικοποιηθει τιποτα ακομα ,αφου δεν εχουμε κλεισει δωματια!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αμαν τι μου εκανες τωρα.... Επεσα σε διλλημα
Δεν εχει οριστικοποιηθει τιποτα ακομα ,αφου δεν εχουμε κλεισει δωματια!
Αστο,ειπαμε του χρονου για να παμε μαζι μιας και γω δεν εχω παει.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ