-
για τσεκάρετε εδώ τι βγαίνει
http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=gb&lc=en
-
Οτι και να βγάλουν αυτοί με την υποστήριξη που έχουν θα πετάξεις τα λεφτά σου.
Η πιο κουλή εταιρεία ever.
-
Το πιο ενδιαφερον στη σχεση σονι ερικσον-android ειναι αυτη εδω η σελιδα unlockbootloader.sonyericsson.com η οποια με τις ευλογιες της μαμας se επιτρεπει τις διαφορες 'χακεριες' στις συσκευες της τονιζοντας ομως οτι χανεις την εγγυηση
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οτι και να βγάλουν αυτοί με την υποστήριξη που έχουν θα πετάξεις τα λεφτά σου.Η πιο κουλή εταιρεία ever.
H κατάσταση αλλάζει πάντως και για την SE στο θέμα υποστήριξη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οτι και να βγάλουν αυτοί με την υποστήριξη που έχουν θα πετάξεις τα λεφτά σου.Η πιο κουλή εταιρεία ever.
για το service της sony λες e? όντως πρέπει να είναι λίγο για τον φούτσο, μια φορα τους χρειάστηκα για μια φωτογραφική και δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος
-
Oxι μιας κ είμαστε στο τόπικ των android για την υποστήριξη τους στο λειτουργικό.
Βάζουν παλαιές εκδόσεις και τις αναβάθμιζουν του αγίου λούτσου αν το κάνουν κ αυτό.
-
Kαι θα ξαναπώ. Αυτό δεν ισχύει πλέον προσπαθουν να βελτιωθούν στον τομέα αυτό.
-
δεν το έχω πολύ με τα κινητά, μπορείς να το εξηγήσεις αυτό που λες?
-
Πχ το X10 απο την 2.1 περνάει απευθείας στην 2.3 την στιγμή που η Χέλοου Μότο ακόμα δειλά δειλά αρχίζει να δίνει την 2.2
-
στον elteo το έλεγα αλλα ok το έπιασα
και το play την 2.3 θα έχει
-
μονοπυρηνο ειναι αυτο? ειναι , τοτε οκ γιατι δε νομιζω να παρουν πανω απο 2.3 τα μονοπυρηνα
εχω ακουσει την εκδοχη, οτι σε επομενες εκδοσεις το android 3 θα γινει κοινο για τηλεφωνα και ταμπλετες , αλλα μαλλον θα υποστηριζει τουλαχιστον διπυρηνες συσκευες
η se παντως μεχρι στιγμης στο θεμα android ειναι γτπ και παρολο που μου αρεσει πολυ σαν ιδεα το παραπανω τηλεφωνακι , θα προτιμησω να μεινω μακρια της
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_Xperia_Play
απ' ότι βλέπω έχει αρχίσει και πωλείται κανονικά, τιμή στην ισπανία 650 γιούρια
η se παντως μεχρι στιγμης στο θεμα android ειναι γτπ και παρολο που μου αρεσει πολυ σαν ιδεα το παραπανω τηλεφωνακι , θα προτιμησω να μεινω μακρια της
γιατί ρε παιδιά?
-
αναβαθμισα μια χαρα το zte
φαινεται ολα να ειναι μια χαρα, αλλα εσβησα τα παντα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αναβαθμισα μια χαρα το zteφαινεται ολα να ειναι μια χαρα, αλλα εσβησα τα παντα
το blade? για πες πληροφοριες. πηρα το san fransisco και το περιμενω απο βδομαδα να ερθει
-
Εκανα την αναβαθμιση της wind για να μαι στην εγγυηση, εσυ θα πρεπει να ψαχτεις αλλιως
Το κινητακι παντως ειναι αξιοπρεπες, αλλα θα προτιμουσα στη θεση σου να παιρνα το huawei απο τη wind και για ναι μαι καλυμμενος απο εγγυηση, αλλα και γιατι φαινεται καλυτερη συσκευη
Με 2.2 παντως το κινητο φαινεται πολυ πιο ανετο, κριμα ομως που κρατανε κλειδωμενη τη μνημη και κριμα που εδωσαν σκετη 2.2 και οχι καποια πιο προσφατη εκδοση
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
huawei & wind είναι 2 λέξεις που δεν συμβαδίζουν. Αν βρεις πάρε μου κ εμένα ένα και θα στο πληρώσω +50 ευρώ.
-
Εκανα την αναβαθμιση της wind για να μαι στην εγγυηση, εσυ θα πρεπει να ψαχτεις αλλιωςΤο κινητακι παντως ειναι αξιοπρεπες, αλλα θα προτιμουσα στη θεση σου να παιρνα το huawei απο τη wind και για ναι μαι καλυμμενος απο εγγυηση, αλλα και γιατι φαινεται καλυτερη συσκευη
Με 2.2 παντως το κινητο φαινεται πολυ πιο ανετο, κριμα ομως που κρατανε κλειδωμενη τη μνημη και κριμα που εδωσαν σκετη 2.2 και οχι καποια πιο προσφατη εκδοση
η wind πουλαει ξεχωρα συσκευες? εχω cosmote και ετσι και αλλιως θα πρεπει να το ξεκλειδωσω. βεβαια δεν σκοπευω να κρατησω την εργοστασιακη rom. παντα σε ολα τα κινητα μου δουλευω με cyanogen mod και εαν γινει το κακο πεταω επανω την εργοστασιακη rom
-
Δεν ειναι κλειδωμενα τα huawei, οποτε πας το παιρνεις απο wind (οοοοοταν το φερουν) και λειτουργει σε ολα τα δικτυα...
-
Η αδερφη μου στο zte εχει βαλει κοσμοτε , δεν κλειδωνουν ποτε τπτ η wind
Το αγγλικο zte απο την αλλη εχει πραγματα της orange , αλλα ουτε αυτο νομιζω οτι ειναι κλειδωμενο
-
Η αδερφη μου στο zte εχει βαλει κοσμοτε , δεν κλειδωνουν ποτε τπτ η windΤο αγγλικο zte απο την αλλη εχει πραγματα της orange , αλλα ουτε αυτο νομιζω οτι ειναι κλειδωμενο
ειναι κλειδωμενο αλλα ξεκλειδωνει πανευκολα
Περι συσκευών Android...