-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ωπα παιδες μην το ξεφτιλιζουμε τωρα το αμαξι για την εποχη του ηταν ολα τα λεφτα, αγγλικο αριστουργημαΣε αυτό συμφωνούμε. Και το model T για την εποχή του ήταν αμαξάρα...
-
για να μην λεμε πολλα
τσεκαρετε αυτη την παρουσιαση του 1990
Youtube Videoαλλα δειτε και το ΚΙΑ ELAN
Youtube Video -
το ελαν ειναι πλεον κλασσικο.ειτε σας αρεσει ειτε οχι...κ για την εποχη του κ για τωρα παραμενει ενα ομορφο αμαξι.
http://www.suite101.com/content/the-lot ... ic-a329285διαβαστε το παραπανω λινκ απο τον αγγλικο τυπο που ειναι τωρα του 2011..
τωρα το να συνεχιζουμε να κραζουμε δε το καταλαβαινω.. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
.εχει χαρακτηριστει καρτ κ βγηκε το αμαξι της χιλιετιας.κατι αλλο?
Ποιας χιλιετίας; Του υπερσύμπαντος να λες..
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
τα λινκ παρακαλω να δουμε....
πωπω εμπαθεια..............................!Καθόλου εμπάθεια.
Σε δοκιμές εκείνης της εποχής ο ειδικός τύπος δεν ήταν καθόλου ευγενικός με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Παρόλο που και εγώ τότε το θαυμαζα διότι ... 1,6 και Lotus ακουγόταν σαν δωρο Θεού! (Δυστυχώς στο νετ δύσκολα υπάρχουν καταχωρημένα τα τότε αρχεία).
Στο κάτω κάτω αποφασισμένος είσαι, δεν ξέρουμε αν έχεις βρεις κιόλας, και όλοι στο τέλος καλοτάξιδο θα σου πούμε. Δεν υπάρχει λόγος να πείσεις κανέναν για κάτι που έχεις πειστεί εσύ ο ίδιος, το θέλεις πολύ και θα πληρώσεις με δικά σου λεφτά! -
toxotis το εχω δει ειναι τελειο αυτο το βιντεο!
-
δειτε το λινκ που σας ειπα απο τον αγγλικο τυπο του 2011 παιδες....
http://www.suite101.com/content/the-lot ... ic-a329285 -
το βιντεο της παρουσιασης ειναι ολα τα λεφτα!κουκλα η ελαν!
-
παιδες ειναι οταν πρωτοβγηκε το αμαξι αλλο τοτε ομως και αλλο τωρα, δυσκολα καποιος θα βρει καποιο καλοσυντηρημενο θα χρειαστει να δωσει καποια λεφτα
-
αυτο το οποιο εχω βαλει στο ματι ειχε εναν ιδιοκτητη φανατικο λοτουσακια.το μονο προβλημα που εχει ειναι οι τσιμουχες.και αυριο παω να δω και ενα στην παιανια σε γκρι ομως(δε με τρελαινει το χρωμα)
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
αυτο το οποιο εχω βαλει στο ματι ειχε εναν ιδιοκτητη φανατικο λοτουσακια.το μονο προβλημα που εχει ειναι οι τσιμουχες.και αυριο παω να δω και ενα στην παιανια σε γκρι ομως(δε με τρελαινει το χρωμα)μην κοιτας το χρωμα αλλα το πιο καλοσυντηρημενο, αν αυτο που λες θελει μονο τσιμουχες εισαι μια χαρα. τσεκαρε και το αλλο ομως
-
προσωπικα το κυριοτερο μειονέκτημά της είναι ότι δεν εχει ρολλ μπαρ (δεν ξέρω εαν παίρνει αλλά χλωμό).
αυτο από μονο του θα με απέτρεπε από την αγορά της.
-
εχω ξαναπει οτι αυτο με τις τσιμουχες ειχε σιγουρα ενα ιδιοκτητη και δινει εγγυηση ενα χρονο για τα μηχανικα.το αμαξι ειναι σαν καινουριο ολα αλλαγμενα και με καινουρια εξατμιση.πιστευω ειναι καλη ευκαιρια.η διαφορα με αυτο στην παιανια απο οτι διαβαζω στην περιγραφη ειναι οτι εχει νεα κουκουλα καθισματα κλπ.
-
το ρολ μπαρ που λες οντως ειναι θεμα αλλα νομιζω υπαρχει κατι εξτρα που μπορεις να βαλεις και πλεον υπαρχει και χαρντ τοπ διαθεσιμο!
-
το χαρτ τοπ σε σώζει απο τις μαχαιριές κι από τσιγάρα. στην τούμπα δεν πιστεύω να κανει κ πολλά.
άσε που πρέπει να εχει αστρονομική τιμη.
με τα αφτερμάρκετ πρέπει να κανεις πατέντες κ να τρυπήσεις πλαίσιο (αν κρίνω από το ΜΧ-5 ΜΚΙ που ειχα ρωτησει καποιον τσάκαλο). ψάξε το δλδ ΠΡΙΝ προβείς στην αγορά του αμαξιού (και βεβαια να υπολογίσεις κ τη 'χασούρα'). αν πάλι σκεφτεις ναι μεν να το κάνεις, αλλά σε μια 2η φάση, πάλι δεν αξίζει.
καλά είναι τα γούστα, αλλά δεν μπαίνει τπτ πάνω από την ασφάλεια.
-
προφανως ομως το ιδιο ισχυει για οποιοδηποτε αμαξι που ειναι ανοιχτο ετσι?
οσο για ρολ μπαρ παιδια αμα ειναι να το φερω τουμπα κιολας ασ ψοφησω τι να πω!εζησα μια φορα απο τουμπα που εσκασα με την οροφη με το bmw που ειχα κ δεν επαθα τπτ αμα ειναι να ξαναγινει μαλλον ηρθε η ωρα μου.δε σκοπευω να το σκιζω κιολας...θελω να το χαρω..το χαρντ τοπ αντε να εχει κανα χιλιαρικο εναμισι παραπανω δεν εχει..πιστευω αξιζει τα λεφτα αυτα αν ειναι για χαρντ τοπ -
ρε συ ενα roll bar after market βαζεις και εισαι οκ
-
τι τιμες παιζουν στα αφτερ μαρκετ ρολ μπαρ ομως?
-
μ'αρεσει που εισαι κατασταλαγμένος και ώριμος. εισαι ό,τι πρέπει για τέτοιο αμάξι.
ξέρεις πόσοι σε ψάχνουν μπας κ δούνε λιγο ψωμάκι στο τραπέζι τους; κλέφτες θα γινουν αυτοί;;
ευγε
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ψάχνω και εγώ να δώσω το δικό μου για ένα λότους ελάν!
Δώστο το καρούλι, για να πάρεις ένα πραγματικό αυτοκίνητο
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?