-
An exeis kamia lisi gia to hxosustima pes mou. Ego skeftomai gia 4 10ria peerless kai enan enisxiti 4kanalo me 1 subwoofer Kicker. ti les esu?
-
Ο χρήστης vassbak έγραψε:
An exeis kamia lisi gia to hxosustima pes mou. Ego skeftomai gia 4 10ria peerless kai enan enisxiti 4kanalo me 1 subwoofer Kicker. ti les esu?Δεν κατεχω απο ICE. Θα σου μεταφερω απλα κατι που μου ειχε πει ατομο ειδικο επι του θεματος κ αξιοπιστο για μενα. Τα peerless οντως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις στο συγκεκριμενο αυτοκινητο, θα κανουν ομως αποσβεση του κοστους τους μονο με ενισχυτη.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ, ΕΜΕΝΑ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟ ΜΑΛΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ PORSHE 911 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ! ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΟΡΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 4000RPM.
Ε
Ευχαριστω.
Πηγαινε στη δευτερη σελιδα του θεματος κ διαβασε ολες τις δημοσιευσεις απο εκει κ κατω. Πιστευω θα σου λυθουν αρκετες αποριες.
Ανεφερε στο συνεργειο σου το προβλημα με τις ραγες. Μπορει να ειναι ελαττωματικες κ να τις αντικαταστησουν κ σε σενα δωρεαν.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ???ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟ... ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.'Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ Ή ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ... -
Ερωτηση: Στις ποσες στροφες βαραει κοφτη το ignis????
-
Ο χρήστης pozeras έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ???ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟ... ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.'Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ Ή ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ...Οχι ακομα αλλα τις εχουν παραγγειλει κ ειναι καθαρα θεμα χρονου (εκτελωνισμου...). Ενα τιπ. Μεχρι να στις αλλαξουν (κ εφοσον δεν εχεις συνεπιβατη φυσικα) κανε το καθισμα οσο μπροστα παει. Στο δικο μου ετσι σταματαει ο θορυβος.
Απαντηση: Γυρω στις 7300 αν εχω προσεξει καλα.
Τι εγινε, ακομα δεν πηραμε, αρχισαμε να εχουμε τετοιου ειδους ανησυχιες; -
7300
Πες μου και αλλα....... -
Απαντηση: Γυρω στις 7300 αν εχω προσεξει καλα.
Τι εγινε, ακομα δεν πηραμε, αρχισαμε να εχουμε τετοιου ειδους ανησυχιες;Χμμμ σαν πολλές δεν είναι...?
-
Αληθινος σαμουραϊ ο Ιγκνις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χμμμ σαν πολλές δεν είναι...?
Αντε να ειναι 7200. Λιγοτερες δεν νομιζω. Αλλα γιατι σε παραξενευει;
V6, σαμουραϊ ή ρονιν, δεν ξερω, αλλα παει αρκετα καλα (για αυτο που ειναι παντα...)
Τι αλλο θες να μαθεις; Το γλεντι αρχιζει μετα τις 4000-4500. Δεν ξερω αν το vvt ειναι σε ολο το φασμα ή καπου εκει (σαν vtec ας πουμε). Οταν επιταγχυνεις παντως κ κανεις τις αλλαγες σχετικα ψηλα, δεν καταλαβαινεις για ποτε εχει μπει η 5η λογω κοντων σχεσεων. Επισης στις στροφες ειναι αρκετα διασκεδαστικο οταν κατεβαζεις κ κλεινεις λιγο την τροχια σου για να τοποθετηθεις κ να την παρεις με τα 4 (κατι ανεφερε κ ο sado αν προσεξες.. ). Θα μου πεις αυτο το κανεις κ με πολλα αλλα αυτοκινητα αλλα για μενα ειναι πιο user friendly τοσο απο το polo 16v (πρωτη εκδοση) που ειχα οσο κ απο το 206 (ελπιζω να μην ανοιγω πολεμο τωρα..) Να συνεχισω ή θα μας κυνηγαει αμφοτερους μετα η κοπελα σου; -
Συνεχισε συνεχισε.....
Σκεφτομαστε να το παρουμε με το νεο ετος...Εχω μια ελπιδα οτι με το face lift μπορει να πεσει λιγακι η τιμη του... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εχω μια ελπιδα οτι με το face lift μπορει να πεσει λιγακι η τιμη του...Τι εννοεις; Θα βγαλουν το sport με τη μουρη του ανανεωμενου απλου;
-
Οχι ακομα αλλα τις εχουν παραγγειλει κ ειναι καθαρα θεμα χρονου (εκτελωνισμου...). Ενα τιπ. Μεχρι να στις αλλαξουν (κ εφοσον δεν εχεις συνεπιβατη φυσικα) κανε το καθισμα οσο μπροστα παει. Στο δικο μου ετσι σταματαει ο θορυβος.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ FACE LIFT ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ Η ΟΜΙΧΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ) -
ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο SERVICE TOY. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΘΟΡΙΒΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΑΝ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΙΑ?
-
ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο SERVICE TOY. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΘΟΡΙΒΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΑΝ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΙΑ?ΜΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ 444 ΕΥΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ...
365 ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120 ΟΙ ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ, ΕΧΩ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ -
ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ SERVICE ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 1500ΧΛΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 7500ΧΛΜ -
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 1500ΧΛΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 7500ΧΛΜ1500: λαδια, φιλτρο 40€ (με δωρεαν εργασια)
7500: λαδια, φιλτρο, εργασια 60€
Τα λαδια ειναι Motul ημισυνθετικα 10/40ΥΓ Απο καθαρη περιεργεια, ποιος εκανε αλλαγη στον τιτλο κ που κολλαει;
-
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 1500ΧΛΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 7500ΧΛΜ1500: λαδια, φιλτρο 40€ (με δωρεαν εργασια)
7500: λαδια, φιλτρο, εργασια 60€
Τα λαδια ειναι Motul ημισυνθετικα 10/40ΥΓ Απο καθαρη περιεργεια, ποιος εκανε αλλαγη στον τιτλο κ που κολλαει;
Χμμ καλες φαινονται οι τιμες για το σερβις...
Η εγγυηση(μηχανικα μερη) ειναι 3 χρονια ετσι δεν ειναι?
υγ:Μαλλον το παιδι που το ξεκινησε... -
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ> ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΧ ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΘΟΡΙΒΟΣ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΣΥ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ
-
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ> ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΧ ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΘΟΡΙΒΟΣ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΣΥ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να καταλαβω την απορια σου.. Καταρχην πρεπει να ξερεις οτι '..The sports-tuned exhaust system features a long exhaust port to reduce exhaust pressure. The exhaust note has the rich resonance of a real rally car..' απο οτι λεει η Suzuki. Απο εκει κ περα εγω δεν εχω παρατηρησει καποιο θορυβο τοσο εντονο σε βαθμο ανησυχιας. Αρα ή κατι παιζει με το δικο σου (που δεν το νομιζω) ή αφενος εγω εχω παθει ανοσια σαν πρωην κατοχος αυτοκινητου με φιλτρο-εξατμιση κ αφετερου εσυ εχεις πολυ ευαισθητο αυτι Παντως καλυτερα να πας μια βολτα απο το συνεργειο σου να παρεις τη γνωμη καποιου ειδικου..
IGNIS SPORT VVti 109hp - ΑΝΑΚΛΗΣΗ