-
Λοιπον επειδη σας βλέπω ψαγμένους και πρόθυμους να απαντατε στις ερωτησεις εχω αλλη μία..Θέλω να βάλω το πλαϊνο μαρσπιεδακι που φοράει το σπορτ κιτ...αυτο το μικρο και διακριτικό...Έχετε ιδέα που μπορώ να το βρώ και σε τι τιμή περίπου...Σε καποια site που το κοιταξα στο εξωτερικό παει γύρω στα 300€ + το βάψιμο....πως σας φενεται αυτη η τιμή?
-
Ο χρήστης crash έγραψε:
Λοιπον επειδη σας βλέπω ψαγμένους και πρόθυμους να απαντατε στις ερωτησεις εχω αλλη μία..Θέλω να βάλω το πλαϊνο μαρσπιεδακι που φοράει το σπορτ κιτ...αυτο το μικρο και διακριτικό...Έχετε ιδέα που μπορώ να το βρώ και σε τι τιμή περίπου...Σε καποια site που το κοιταξα στο εξωτερικό παει γύρω στα 300€ + το βάψιμο....πως σας φενεται αυτη η τιμή?Η ίδια η Άλφα Ρομέο δεν το δίνει;
Πρέπει να το δίνει, αφού αν εγώ που έχω σπορτ κιτ τρακάρω (χτυπάω ξύλο) δεν θα πρέπει να το βάλει όταν μου το φτιάξει;Τώρα τα 300 ευρώ μάλλον αρκετά είναι για 2 κομμάτια πλαστικό (σύν βάψιμο, συν τοποθέτηση... ), αλλά συνήθως τέτοια ανταλλακτικά κοστίζουν αρκετά...
Δες αν το έχει καμία αντιπροσωπεία πάντως, και αν έχουν 'κάρτα μέλους' (όχι πιστωτική) και στο δίνουν με έκπτωση στην αγορά-βαφή-τοποθέτηση...
-
Μαλλον κανατε λαθος στο τοπικ.
Alfa 158 λεει και οχι Alfa GT!!
Δεν εχει σημασια οι Alfa ειναι παντου ευπροσδεκτες οποια κι αν ειναι
Alfa 156 1.8