-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το κινητό σου στείλε με pm γιατι χάλασε το τηλέφωνο μου και τα έχασα όλα!!!Νίκο, δεν κάνεις κανένα ευχέλαιο για καλό και για κακό? Μία τα πμ που χάθηκαν, τώρα το τηλέφωνο (το πρόβλημα της BMW ούτε που το αναφέρω )...
Πατέρα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!
Εγώ δυστυχώς δε θα μπορέσω να σας ακολουθήσω, παρόλο που πολύ το ήθελα... Καλές επιτυχίες, παιδιά!
-
Εμένα η ατυχία μου φέτος συνεχίζεται. Πάτησα μια αρμαθιά κλειδιά και μου έσκισαν το λάστιχο. Αν δεν βρω αύριο καινούργια θα χάσω και αυτόν τον αγώνα, όπως το Ακρόπολις και την Πορταριά. Εκτός αν έρχεται και κανένας άλλος από τον Βόλο και μπορεί να με πάρει...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εμένα η ατυχία μου φέτος συνεχίζεται. Πάτησα μια αρμαθιά κλειδιά και μου έσκισαν το λάστιχο. Αν δεν βρω αύριο καινούργια θα χάσω και αυτόν τον αγώναΛάστιχα ή κλειδια?
Αμαν βρε Θεμη! Ολο γκαντεμιές είσαι! Ποια σε ματιάζει συνέχεια? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω και ο Στελιος είμαστε μέσα!Μάλλον και ο kyan!Οπότε όλο και κάποιος θα...φιλοτιμηθεί!!!ουεεεεεεεεεε!!!!!!! Οποτε εκτος από τους γνωστούς, θα έχουμε κερκίδα με dap, kouk, syele, kyan, euripides, βασίλης ... ??? (συγγνώμη εαν ξεχνάω καποιον) Θα έχετε και πανό με σήμα την χατζάρα? Πραγματικά με συγκινείτε!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Αντε οι θεατές να οργανωνόμαστε
Το δίλημμα αυτή την στιγμή είναι:Ταβέρνα 'Ο Πλάτανος' στην Αμφίκλεια ή στου Γυαλά στην Ανω Τιθορέα?!!
Θα βρεθεί η λύση
ΥΓ. Αγγελε ...... θα καπνίζω .. έτσι
ΝΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟ 'ΣΕΡΒΙΤΣ'ΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΜΕΡΙ.
Για να οργανωθουμε στα περι αγώνα, για τα μετα αγώνα θα αποφανθει ο προεδρος πάντα με δημοκρατικές διαδικασιές.
Βολευει το κατηφορικό κομματι για παρακολούθηση που είναι κοντά στο service, όμως δεν βολευει και τόσο το κλεισιμο της διαδρομής που θα γίνει στης 8 το πρωί. Αρα παρκάρουμε στην Ανω Τιθορέα και κάνουμε περίπατω στο βουνό? ή βλέπουμε άλλη λύση. Ει ναι πιθανό η διαδρομή να μην ανοιξει ενδιάμεσα των δυο περασμάτων. Για τοποθετηθείτε.τι σχεση εχει η ανω τιθορεα με την ειδικη διαδρομη ρε κυριαζη? για κοιτα τον χαρτη.......
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
....................... Ει ναι πιθανό η διαδρομή να μην ανοιξει ενδιάμεσα των δυο περασμάτων. ..................ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ, ΣΤΗΝ ΛΑΜΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΣΧΕΣΗ. ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ? ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕΣΑ? ΚΟΙΤΑ....ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ. Ο ΑΓΩΝΑ ΣΞΕΚΙΝΑ 11 ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ 39 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ) χ 2 ΛΕΠΤΑ Η ΙΕΛΕΥΣΗ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑ η ΟΚΤΩ (ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΑΜΕ = ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΛΕΠΤΑ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 42 ΛΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΧΑΛΑΡΑ , ΗΡΜΕ ΚΑΙ ΜΕ 'ΠΛΑΤΑΝΟΥΣ' 'ΚΟΥΚΟΥΣ' ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΙΟΥΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΣΠΟΡ .......ΜΑΣΑΣ!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
..........Ποιός θά ετοιμάσει σάντουιτς γιά τό πλήρωμα;ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΠΑΙΔΙΑ......ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ. (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΥΣ Χ δυο).ετσι απλα........
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Δέν έχετε τίποτα νά μάς πείτε γιά τήν προετοιμασία;
Ένα δελτιο τύπου ρε παιδιά τουλάχιστον!
Το δελτίο τύπου θα φύγει αύριο, αφου εγκριθεί...
Για την προετοιμασία τι νας σας πούμε, όλα την τελευταία στιγμή αλλά όλο και κάτι θα καταφέρουμε... Στο φινάλε και στο γάμο τελευταία στιγμή τα μοντάραμε!
Η ειδική είναι πολύ καλή, η άσφαλτος δεν παίζεται και το θέαμα από τους πρώτους είναι εξασφαλισμένο, ειδικά στο κατηφορικό κομμάτι... Ο καιρός δεν ξέρω αν θα μας κάνει το χατίρι, γιατί πολλή βροχή έχει πέσει και δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με κατολισθήσεις και τα συναφή...Για φαγητό ας μην κουβεντιάζουμε αυτή τη στιγμή, γιατί το μπάκετ (ακόμα και του συνοδηγού αδέρφια!) με χωράει με δυσκολία και έχουμε στέρηση τροφής!
Το σέρβις είναι 4-5 χιλιόμετρα από το τέλος της ειδικής και φτάνεις ως εκεί αν κάνεις την απλή ανάποδα από Πολύδροσο.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.......ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ 'ΓΛΕΙΨΕΙ'.....ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ.........ΗΜΙΑΝΑΣ!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το θέμα είναι πως θα μπούμε μέσα , αφού κλείνει στις 8 ;;
Υποθέτω ότι μιλάμε για το τελείωμα ώστε να είμαστε κοντά στο serviceΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΟΥΡΑΣΗΣ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ. ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.....ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ! ΟΜΩΣ.........ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 9+30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ 'ΣΧΕΤΙΚΩΝ' ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ 'INVITE VIP' KAI ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10+15. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.......ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΡΕ ΓΜΤ? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ.
-
Κοίτα ρέ πολυτέλειες!!!
Σάντουιτς έτοιμα,Κάρτες VIP έτοιμες!!!
Ρέ σύ Καραπετσάνε,μήπως θά μάς αλλάξεις καί λάδια στό σέρβις; -
Εξυπηρέτηση άψογη !!!
Επειδή είμαστε του Παπαστράτου και του κοψιδιού .... θα φροντίσουμε να είμαστε πριν της 9:30 στην Αμφίκλεια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κοίτα ρέ πολυτέλειες!!!
Σάντουιτς έτοιμα,Κάρτες VIP έτοιμες!!!
Ρέ σύ Καραπετσάνε,μήπως θά μάς αλλάξεις καί λάδια στό σέρβις;ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΑΤΑΙ.......ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
ανακοινώθηκαν και οι συμμετοχές στο rally.gr και επειδή είναι large και σας πάνε!!! σας έχουν καταχωρήσει 2 φορές
εκτός και άν ...μαίρη πόσους απείλησες και με τί ???
άντε καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό να έχετε...αν τα καταφέρω θα έρθω κι εγώ... -
Παιδιά να έχετε ένα καλό αγώνα! Δυστυχώς λόγω οικογενειακών βαρών (Ευριπίδη & DAP εδώ δεν έχει δικαιολογίες αφού δεν έχω το να κάνω τον cmarin jr ) δεν θα μπορέσω να ανέβω! Βλέπω καλύτερα στο επόμενο πιο κοντά στην Αθήνα!
Ηλία είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε έστω και την τελευταία στιγμή! Τέτοιο συνεργείο υποστήριξης....ούτε ο Solberg! -
Καλό αγώνα παιδιά...
και...Μαίρη θυμήσου δεν 'κλεινόμαστε' πάνω στους φωτογράφους... -
Καλό δρόμο - καλό τερματισμό!
Και πάνω απ'όλα να το διασκεδάσετε!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λάστιχα ή κλειδια?
Αμαν βρε Θεμη! Ολο γκαντεμιές είσαι! Ποια σε ματιάζει συνέχεια?Το λάστιχο τελικά φτιάχτηκε... Αλλά το πρωί έσπασα τα γυαλιά μου!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το θέμα είναι πως θα μπούμε μέσα , αφού κλείνει στις 8 ;;
Υποθέτω ότι μιλάμε για το τελείωμα ώστε να είμαστε κοντά στο serviceΓια να καταλάβω... Εγώ που λόγω ποδιού λέω να περιοριστώ στο σέρβις, πρέπει να πριν τις 8 την απλή; Ή ο δρόμος κλείνει πιο πάνω;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Λάστιχα ή κλειδια?
Αμαν βρε Θεμη! Ολο γκαντεμιές είσαι! Ποια σε ματιάζει συνέχεια?Το λάστιχο τελικά φτιάχτηκε... Αλλά το πρωί έσπασα τα γυαλιά μου!
Θέμηηηηηη....ευχέλαιο πότε έκανες τελευταία φορά......
-
TRF, καλή επιτυχία, ράμπα και θέση ψηλά στην γενική
Μαίρη, καλή επιτυχία και πιες το αίμα των αντιπάλων!!!! (και ο Ηλίας να μην ξαναπηδήξει γραμμές )
ΥΓ Μετά την εμπειρία, σας περιμένω με πρώτη ευκαιρία στα Μέγαρα για να δώ πόσο θα ρίξετε τον χρόνο γύρου
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)