-
Ο χρήστης mart έγραψε:
το κακομαθημενο παιδακι μιας κυρατσας ανεβηκε πανω στο καπω ενος αυτοκινητου.. καθισε αναπαυτικα και επαιζε και με τους υαλοκαθαριστηρες.. η κυρατσα αμεριμνη το αφησε και οταν ηταν να φυγουν του ειπε απλα να κατεβει...ειμαι ανθελληνας και καθε μερα επιβεβαιωνομαι...
Υποθετική ερώτηση:
Αν έβλεπες τη συγκεκριμένη κυράτσα να κατεβάζει το κακομαθημένο παιδάκι της και να το σαπακιάζει στις μάπες, θα έμπαινες εδώ μέσα να το αναφέρεις και θα έλεγες από κάτω 'ήμουν ανθέλληνας αλλά το συγκεκριμένο περιστατικό με έκανε εθνικόφρωνα;'
-
Και πέρα απο αυτό.
Γιατί όταν είδες το παιδάκι (που είναι το μόνο που δεν φταίει) δεν έβαλες μια φωνή;
Καθόσουν και χάζευες γιατί απλά δεν είχες τα κότσια να τα ¨ακούσεις¨ τυχών απο την μάνα; -
ειστε λιγο παραξενοι σ'αυτο το φορουμ ε?
ενταξει εσεις μπορειτε να αφηνετε τα παιδακια να κοβουν βολτες πανω στα αμαξια σας. ειναι νορμαλ...ΥΓ δεν εβγαλα φωνη γιατι εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην μαλωνω με την παλιορατσα των νεοελληνων παρα μονο αν προκειται για δικο μου προβλημα. ακουγεται αθλιο? ναι ειναι. οταν εισαι χωμενος στα σκ@τ@ φερεσαι αναλογα.
-
Χμ...
Λες τους νεοέλληνες, παλιοράτσα... μαζί σου, δεν θα διαφωνίσω
Αλλά με τον τρόπο σου, τι σε κάνει να διαφέρεις απο να είσαι και εσύ ενας παλιομαλάκας μέσα στην μάζα;I am just asking
-
προσπαθησα πολλες φορες να ειμαι ευσυνειδητος πολιτης και εφαγα τα μουτρα μου.
πλεον ασχολουμαι μονο για δικα μου θεματα.
αν βρεθω σε μια σωστη κοινωνια θα φερθω παλι σωστα οπως μου αρεσει.
εσυ αν πας στη σαουδικη αραβια και δεις να λιθοβολουν κανεναν γκευ ή καμια πορνη, θα χωθεις να τους πεις οτι δεν ειναι σωστο? -
Ο χρήστης mart έγραψε:
ειστε λιγο παραξενοι σ'αυτο το φορουμ ε?
ενταξει εσεις μπορειτε να αφηνετε τα παιδακια να κοβουν βολτες πανω στα αμαξια σας. ειναι νορμαλ...ΥΓ δεν εβγαλα φωνη γιατι εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην μαλωνω με την παλιορατσα των νεοελληνων παρα μονο αν προκειται για δικο μου προβλημα. ακουγεται αθλιο? ναι ειναι. οταν εισαι χωμενος στα σκ@τ@ φερεσαι αναλογα.
Εσύ, τελικά, είσαι ο νεοέλληνας bro. Δική σου είναι αυτή η ράτσα...
Ο Παράξενος ο Γιάννης (see Αctive Membah )
-
Ο χρήστης mart έγραψε:
προσπαθησα πολλες φορες να ειμαι ευσυνειδητος πολιτης και εφαγα τα μουτρα μου.
πλεον ασχολουμαι μονο για δικα μου θεματα.
αν βρεθω σε μια σωστη κοινωνια θα φερθω παλι σωστα οπως μου αρεσει.
εσυ αν πας στη σαουδικη αραβια και δεις να λιθοβολουν κανεναν γκευ ή καμια πορνη, θα χωθεις να τους πεις οτι δεν ειναι σωστο?Φίλε μου, οχι δεν θα χωθω.
Αλλά υπάρχει μια διαφορά.
Είμαι Έλληνας και πάω Σαουδική Αραβία... άλλες νοοτροπίες εκεί.
Σε αντίθεση με εσένα που νιώθεις οτι είσαι Σαουδική Αραβία, ενώ είσαι Ελλάδα.No hard feelings.
Αλλά λυπάμαι και εσένα και τα παιδιά σου (τώρα ή στο μέλλον)Φιλικά.
-
ενταξει σταματαω εδω γιατι δεν υπαρχει συνεννοηση.
ΥΓ το να μου λες οτι λυπασαι τα παιδια μου και μετα να βαζεις τα 'φιλικα' και τις χαρουμενες φατσουλες δεν ειναι γελοιο?
-
Μαλλον θελουμε μπολικοι ψυχολογο
-
Ρε Θανο εχει ενα point ο φιλος γενικως.. Οσο καταλαβαινω τι θες να πεις αλλο τοσο καταλαβαινω και τον mart..
-
Ο χρήστης mart έγραψε:
ενταξει σταματαω εδω γιατι δεν υπαρχει συνεννοηση.ΥΓ το να μου λες οτι λυπασαι τα παιδια μου και μετα να βαζεις τα 'φιλικα' και τις χαρουμενες φατσουλες δεν ειναι γελοιο?
Όχι, καθόλου.
Γιατί ότι λεω το λεω φιλικά
Αν δεν στα έλεγα φιλικά, θα σου είχα ρίξει μερικους Χριστούλιδες και λίγες Παναγίτσες -
Ξυλο θελουμε. Ολοι μας. Κ ολοι γυρω μας.
(κοινωνικη παρεμβαση βυ Kacey).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε Θανο εχει ενα point ο φιλος γενικως.. Οσο καταλαβαινω τι θες να πεις αλλο τοσο καταλαβαινω και τον mart..Χρήστο μου.
Αυτή η κοινωνία έχει φτάσει σε ένα τέλμα.
Και αντί να παλέψουμε όσο μπορούμε να την ισιώσουμε ή τουλάχιστον να μετριάσουμε την ¨χασούρα¨ κοιτάμε με την πατήσουμε και άλλο κάτω με την αδιαφορία μας;
Άδικο δεν είναι; Και αν δεν είναι άδικο για εμάς, τότε είναι για τα παιδιά μας.Μια ψυχολογική έρευνα πάντως που διάβαζα, αναφέρει ότι νευριάζουμε με τους άλλους, όταν οι άλλοι έχουν τα δικά μας ελαττώματα.
Μόνο που όπως είναι λογικό, δεν μπορούμε να δούμε εμείς τα δικά μας (η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της) αλλά τα βλέπουμε στους άλλους.Έτσι και ο φίλος από εδώ.
Νευριάζει με τα ίδια που κάνει και ο ίδιος.Πχ όπως είπε, δεν θα κάτσει να χαλάσει την ζαχαρένια του για το πιτσιρίκι που ανέβηκε στο καπώ του αυτοκινήτου, επειδή δεν ήταν το δικό του.
Το ίδιο και η μάνα του πιτσιρικιού, δεν χάλασε την ζαχαρένια της, επειδή δεν ήταν το δικό της.Ποια η διαφορά μεταξύ τους;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξυλο θελουμε. Ολοι μας. Κ ολοι γυρω μας.(κοινωνικη παρεμβαση βυ Kacey).
-
Έγιναν και τα ελληνάκια άνθρωποι ρε πστ μου....
Χάθηκε να σκάσει μια φουκοσίμα στο σύνταγμα;
Ντροπή της ανθρωπότητας καταντήσαμε...
-
Χθες αργά το βραδύ στη διασταύρωση Σουνίου και Σαρωνίδας σταματάω στο φανάρι της ΣαρωνΊδας. Στο καπάκι ο κλασικός εξυπνάκιας με περνά για να χωθεί μπροστά μου και μπροστά από το φανάρι. Μιας και δεν ερχόταν άλλος και είμαι άτομο με γαϊδουρινή υπομονή είπα να τον τιμωρήσω με την χειρότερη ποινή, την καθυστέρηση! Έβαλα νεκρά και όταν το φανάρι άναψε πράσινο άπλα δεν κόρναρα. 2 Φόρες κόκκινο – πράσινο και το τύπος μονό μπουνιές με το τιμόνι δεν έπαιζε. Στο δεύτερο κόκκινο βγάζει κεφάλι έξω και αρχίζει ο έξεις διάλογος:
- Κόλλησε?
- Όχι. Μια χαρά δουλεύει. Έχει ανάψει 2 φόρες.
- Και γιατί δεν κορνάρεις τόση ώρα?
- Δεν βιάζομαι.
- @#%^%&^&(^&(%^!@%##^&%
Σε εξώλη κατάσταση φεύγει με κόκκινο και ευτυχώς δεν ερχόταν κάνεις.
-
-
@ Squall85
Αψογος.
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Ξυλο θελουμε. Ολοι μας. Κ ολοι γυρω μας.
(κοινωνικη παρεμβαση βυ Kacey).
Κοιτα, δεν θελει πολλη σκεψη. Ετσι κ αλλιως τα @@ κανουν οτι γουσταρουν, οι μονοι που πηζουμε ειμαστε οσοι εχουμε μεινει σχετικα σοβαροι κ κρατημενοι, κ για αυτο τρωμε σκατα καθε 3+λιγο. Οσοι το παμε με το νομιμο κ το θεμιτο, παιρνουμε ο ενας τα @@ του αλλου κ ολοι μαζι του Chuck Norris (που τα εχει μεγαλα κ μπορουμε να πιαστουμε απο αυτα ολοι μαζι).
Το ειπα προχτες σε εναν φιλο που εχει βενζιναδικο. Πριν 2 μηνες τον ληστεψαν με οπλα. Πριν κανα μηνα ανακαλυψε οτι (μαλλον ο) Αλβανος πρωην υπαλληλος του ειχε βγαλει κοπια τα κλειδια, κ ενα βραδυ ηρθε, ανοιξε το μαγαζι κ τις αντλιες κ γεμισε 5 αυτοκινητα βενζινη. Οταν το ανακαλυψε η απαντηση ηταν 'ε κανε οτι νομιζεις κ εγω με τους αλλους 5 θα κανουμε οτι νομιζουμε'. Χτες ηρθε αλλος αλλοδαπος κ παρκαρε το αμαξι στην μια απο τις 2 εισοδους του βενζιναδικου, κ του ειπε 'παρε την αστυνομια, χεστηκα'.
Η συμβουλη μου ηταν οτι πρεπει ολοι μας να παρουμε απο ενα οπλο, κ οποιος απομεινει. Κ το εννοω. Ειτε νομιμα, ειτε παρανομα, παρ'τε απο ενα κουμπουρι στα χερια κ οτι σας φωτισει ο Αλλαχ κ λοιπες θεοτητες. Κ οποιος μεινει ορθιος. Εγω αυτο κανω.
Πριν 10 μερες πεζος που ΕΠΙΤΗΔΕΣ συνεχιζε να περπαταει στην ΜΕΣΗ του δρομου 'γιατι εδω ειναι στενο κ μπορω να περπαταω οπου θελω κ στο λεω κ τσαμπουκαλεμενος', το μετανιωσε οικτρα. Απλα πατησα γκαζι κ αρχισα να τον κυνηγαω με 5 χαω με το αυτοκινητο. Δεν τον χαλασε που ιδρωσε κ λιγακι. Θα το ξανακανει?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξυλο θελουμε. Ολοι μας. Κ ολοι γυρω μας.(κοινωνικη παρεμβαση βυ Kacey).
έτσι σταθερές αξίες
Squall85
Geo F1,
και μένα με παρατηρώ πολλές φορές να χαλιέμαι για μικρομλκιες. δεν είναι κακό όμως, δείχνει ότι καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Άμα ήταν κι άλλοι και δρούσαμε κιόλας όλοι μαζί τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Αν όμως σε έχει στοιχειώσει αυτό τότε μπορείς να βρεις μια άλλη ασχολία να ξεδίνεις, πχ γυμναστήριο, πολεμική τέχνη, σεξmart, δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αυτά, τα μικρά παιδιά παντού ίδια είναι, λίγο μόνα να τ'αφήσεις κοιτάνε να κάνουν τη ζημιά.
-
Παρτε σκουτερ να σας μειωθούν τα νεύρα!
Βέβαια μετα μην βρεθείτε με αυτοκίνητο σε κίνηση για θα σας ενοχλούν πραγματικά ολα κ ολοι
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]