-
Kαι οι δυο μηχανές είναι Canon και κάτω δεξιά έχει ενα φακό Νikon??
Εdit : Πάλι βλακεία είπα
-
Όπως κοιτάμε η αριστερή είναι Canon.
Η δεξία με το λουράκι Canon, είναι Nikon. -
Nαι τώρα το κατάλαβα.. Απλά είδα λουράκι Canon στην δεξιά οπότε λέω είναι Canon δεν παίζει τέτοιο fail.. Είδα και την μικρή ότι είναι Canon για αυτό έγραψα αυτό το παραπάνω..
Βέβαια φαίνεται πολύ απλά απο τα χρυσά γράμματα πάνω στο φακό της μεγάλης..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όπως κοιτάμε η αριστερή είναι Canon.
Η δεξία με το λουράκι Canon, είναι Nikon.Ακριβώς. Ο τύπος έχει σύστημα Nikon. OK μέχρι εδώ, αλλά για 2ο σώμα έχει μια μικρή (τριψήφια ή τετραψήφια, δεν είμαι σίγουρος ποιά) EOS!
Το ότι έβαλε το λουρί Canon στην D300 (?) είναι καγκουριά, σαν να βάζεις πλαστικό ομοίωμα δισκόφρενου πάνω στα ταμπούρα...
-
-
Ή σαν να θες να δώσεις αξία στην μηχανή σου!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το ότι έβαλε το λουρί Canon στην D300 (?) είναι καγκουριά, σαν να βάζεις πλαστικό ομοίωμα δισκόφρενου πάνω στα ταμπούρα...
Ναι μωρε,του χαλασε την εμφανιση,και κατι τρεχει στα γυφτικα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Θάνο, θα πρέπει να σκεφτείς σε ποιούς ακριβώς πελάτες απευθύνεσαι, με το να γίνεις μέλος. ΙΜΟ, είναι περισσότερο ΕΦΦΕ (pun intended ).
Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Μπορείτε να ανακαλύψετε τι;Για τα SB900 της Nikon λες;;;
-
Ψιτ αφεντικό... κοιτάμε και πιο πάνω, η απάντηση έχει δωθεί.
-
Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να βάζει μαύρα πλαίσια μαζικά σε φωτογραφίες;
(εντελώς μαύρα, δεν είμαι φαν των περίτεχνων πλαισίων ) -
Για μαύρα πλαίσια, επιλέγω να τα φτιάξω στο photoshop. Αν κάποιος γνωρίζει μια καλύτερη ή ταχύτερη μέθοδο, ας διορθώσει
- Layer --> duplicate layer και πρακτικά δημιουργώ αντίγραφο της φωτογραφίας μου.
- Image --> Canvas Size. Με το Relative τσεκαρισμένο, προσθέτω 2-3 πίξελ σε κάθε κουτί. Στις τελευταίες εκδόσεις νομίζω υπάρχει ένα αναδυόμενο παράθυρο που επιλέγεις και το χρώμα
- Για μένα που έχω το 7.0 , πατάω ΟΚ και βγαίνω στη φωτογραφία μου. Βρίσκω το γνωστό κουβαδάκι Paint Bucket Tool και γεμίζω με το χρώμα που επιλέγω.
Αν θέλω να δημιουργήσω διπλό πλαίσιο (πχ πρώτα μια λευκή γραμμή περιμετρικά και μετά ένα παχύτερο μαύρο πλαίσιο), κάνω το ίδιο πράγμα, κάθε φορά σε άλλο layer
-
Δεν γνωρίζω αν έχει μπει ξανά, αλλά...
Online εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών, αν δεν είμαστε σε υπολογιστή με κάτι καλύτερο από το Windows Paint.
Όσον αφορά την ασφάλεια των φωτογραφιών, δεν ξέρω τι γίνεται (μην ανεβάζετε 'ιδιαίτερα' αρχεία καλύτερα). -
Έχει συζητηθεί και στο παρελθόν, είναι πολύ καλή εφαρμογή!
-
Το Photoshop χρησιμοποιώ κι εγώ, αλλά ψάχνω για κάτι πιο 'μαζικό'.
Ευχαριστώ, πάντως. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το Photoshop χρησιμοποιώ κι εγώ, αλλά ψάχνω για κάτι πιο 'μαζικό'.
Ευχαριστώ, πάντως. -
Βάζω αυτό το βίντεο εδώ, γιατί δίνει μία απάντηση στα ατέλειωτα ηλεκτρονικά μελάνια των forums για το ποιος είναι και ποιος δεν είναι φωτογράφος..
http://video.bugun.com.tr/bugunPlayer.s ... ilfilm.flv
-
Εννοειτε οτι δεν ξανακοιμασαι ποτε στη ζωη σου μετα απο τετοια εμπειρια
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βάζω αυτό το βίντεο εδώ, γιατί δίνει μία απάντηση στα ατέλειωτα ηλεκτρονικά μελάνια των forums για το ποιος είναι και ποιος δεν είναι φωτογράφος..http://video.bugun.com.tr/bugunPlayer.s ... ilfilm.flv
Όσοι δηλαδή δεν κάνουν πολεμικό ρεπορτάζ και δεν έρχονται σε τέτοια διλήμματα δεν είναι φωτογράφοι?
Δεν νομίζω πως απαντάει σε τίποτα αυτό το video, αντίθετα θέτει ερωτήματα.
Την τραβάς ή δεν την τραβάς? Την τραβάς χύμα ή με κανόνα των τρίτων και με καλλιτεχνική χροιά?
Και το σημαντικότερο εμπλέκεσαι ή δεν εμπλέκεσαι?
Όποιος ενδιαφέρεται να εμβαθύνει σε αυτό το θέμα ας διαβάσει τη ιστορία του Kevin Carter. -
Ακόμα μπορεί να βρει στο youtube, την εκπομπή που είχε κάνει η ΕΡΤ με θέμα τον Μπεχράκη...
Εκεί παίζουν όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα σας. -
Σε καμία περίπτωση αυτό το βίντεο δεν μου δείχνει το ποιος είναι φωτογράφος.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;