-
Τα κτέλ πατρών που σταματάνε πάνω στην 'εθνική οδό' κορίνθου-πατρών, η οποία έχει μόνο μια λωρίδα λόγω έργων, για να πάρουν/αφήσουν επιβάτες, αναγκάζοντας όλα τα αυτοκίνητα από πίσω τους να ακινητοποιηθούν πάνω στην εθνική, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα και προϋποθέσεις δημιουργίας τρακαρίσματος.
-
Ε δεν φταινε οι οδηγοι γι αυτο νομιζω ομως...
-
Λοιπον εχουμε και λεμε σημερα, σε αποσταση 100μ τα εξης ζωα:
Ταξιτζης που εχει σταματησει στην δεξια λωριδα κεντρικου δρομου των Βριλησσιων με αλαρμ.
Ο μπροστινος μου περασε κανοντας αριστερα, εγω περιμενα γιατι ερχονταν απο την αριστερη μπολικοι.
Ζωαδι τρελο ο απο πισω που μου κορναρε! Κατσε ρε μαγκα, λες να θελω να σε καθυστερησω και να εχω σταματησει ή να μην μπαινω στην αριστερη.
Ζωο κοπελα που περναει στα 30μ απο φαναρι με διαβαση τον δρομο καθετα, την ωρα μαλιστα που εχει αναψει πρασινο και ολοι πανε να ξεκινησουν. Αν δεν την αφηνα να περασει μπροστα μου μολις εφτασε στην μεση του δρομου θα εμενε εκει.
Ζωο που για να κανει επιτοπου ακριβως μετα το φαναρι αυτο, κλεινει ολη την κινηση στην αριστερη λωριδα.
Ζωο επισης μπαρμπας που πεταχτηκε μπροστα μου (αφου εφυγα απο τον προηγουμενο δρομο) απο στενο και ισα που σταματησε. Δεν ειχε κοιταξει καν δεξια οτι ερχομουν (εχει τρομερη ορατοτητα εκει), εγω τον ειχα δει κι ειχα ηδη πεσει στα φρενα. Τελικα εδεησε να κοιταξει κιολας τελευταια στιγμη. Τον ειχα πλησιασει παρα πολυ (με πολυ μικρη πλεον ταχυτητα, ευκολα φρεναρα αν δεν εκοβε αυτος) -
Καλά έκανε ο μπροστινός σου, τι να κάνει; Να περιμένει τον να ξεκουβαλήσει; Και γω το ίδιο θα έκανα.
-
Μα ο μπροστινος ισα που δεν χτυπησε τα αμαξια που ερχονταν απο αριστερα ρε συ. Παραλιγο να κανει μπαχαλο.
Κι ο απο πισω κορναρε για να βγω εγω αναμεσα στα αμαξια που ερχονταν απο αριστερο γιατι εφοσον γλιτωσαμε το μπαχαλο με την πρωτη, ας γινει στην δευτερη. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Λοιπον εχουμε και λεμε σημερα, σε αποσταση 100μ τα εξης ζωα:
Ταξιτζης που εχει σταματησει στην δεξια λωριδα κεντρικου δρομου των Βριλησσιων με αλαρμ.
Ο μπροστινος μου περασε κανοντας αριστερα, εγω περιμενα γιατι ερχονταν απο την αριστερη μπολικοι.
Ζωαδι τρελο ο απο πισω που μου κορναρε! Κατσε ρε μαγκα, λες να θελω να σε καθυστερησω και να εχω σταματησει ή να μην μπαινω στην αριστερη.
Ζωο κοπελα που περναει στα 30μ απο φαναρι με διαβαση τον δρομο καθετα, την ωρα μαλιστα που εχει αναψει πρασινο και ολοι πανε να ξεκινησουν. Αν δεν την αφηνα να περασει μπροστα μου μολις εφτασε στην μεση του δρομου θα εμενε εκει.
Ζωο που για να κανει επιτοπου ακριβως μετα το φαναρι αυτο, κλεινει ολη την κινηση στην αριστερη λωριδα.
Ζωο επισης μπαρμπας που πεταχτηκε μπροστα μου (αφου εφυγα απο τον προηγουμενο δρομο) απο στενο και ισα που σταματησε. Δεν ειχε κοιταξει καν δεξια οτι ερχομουν (εχει τρομερη ορατοτητα εκει), εγω τον ειχα δει κι ειχα ηδη πεσει στα φρενα. Τελικα εδεησε να κοιταξει κιολας τελευταια στιγμη. Τον ειχα πλησιασει παρα πολυ (με πολυ μικρη πλεον ταχυτητα, ευκολα φρεναρα αν δεν εκοβε αυτος)Αυτά δεν είναι τίποτα. Είμαι στη Μανίλα εδώ και ένα μήνα για δουλειές και καθημερινά βλέπω τα απίστευτα.
Κανονικό τρενάκι του τρόμου. Ξέρεις ότι θα τρομάξεις, δεν ξέρεις πότε. Έχω λιώσει δύο ζευγάρια παπούτσια πατώντας το φρένο του συνοδηγού, σταματάνε όπου θέλουν αριστερά, δεξιά, μέση, κορνάρουν σαν τρελοί για οποιοδήποτε λόγο, σφήνες τελειωμένου και ούτο καθ'εξής. Και πάνω απ'όλα με το χαμόγελο. Το γελοίο είναι ότι στα δημοσίου χρήσης, ταξί, αστικά, τρίκυκλα ποδήλατα (ταξί), πούλμαν, έχουν ταμπέλα που γράφει 'How is my Driving?' και δίπλα ένα τηλέφωνο για παράπονα. -
αυτοί εκεί ζούνε έτοιμοι να πεθάνουν ανά πάσα στιγμή με τους σεισμούς και τα τσουνάμι φάτσα κάρτα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτοί εκεί ζούνε έτοιμοι να πεθάνουν ανά πάσα στιγμή με τους σεισμούς και τα τσουνάμι φάτσα κάρταΈκανε εχθές ένα τεσσαράκι. Στον 9ο που είμαι τα ψιλοχρειάστηκα.
-
Ο χρήστης tankerman έγραψε:
αυτοί εκεί ζούνε έτοιμοι να πεθάνουν ανά πάσα στιγμή με τους σεισμούς και τα τσουνάμι φάτσα κάρτα
Έκανε εχθές ένα τεσσαράκι. Στον 9ο που είμαι τα ψιλοχρειάστηκα.
να δεις τη μελετη για το σεισμο του κτηριου
ενταξει για τα αλλα ..Ινδια... κ.λ.π. δεν πρεπει να το σκεφτεσαι λογικα και να φοβασαι απλα αστους να κανουν παιχνιδι οι οδηγοι εκει... εσυ κλεισε ματια και περιμενε να φτασεις..
αλλα και Ν.Υορκη που ειμαι τωρα κανουν κατι τρελλα .. στην 5η λεωφορο ταξι να κλεινει τρεις λωριδες ξαφνικα για να μπει σε δρομο καθετο τσαμπουκα...
-
το βάζω εδώ γιατι ο τύπος είναι τόσο στόκος μα τόσοοοοο στόκος !!!!
κάπου στο 1:30.... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Έκανε εχθές ένα τεσσαράκι. Στον 9ο που είμαι τα ψιλοχρειάστηκα.
να δεις τη μελετη για το σεισμο του κτηριου
ενταξει για τα αλλα ..Ινδια... κ.λ.π. δεν πρεπει να το σκεφτεσαι λογικα και να φοβασαι απλα αστους να κανουν παιχνιδι οι οδηγοι εκει... εσυ κλεισε ματια και περιμενε να φτασεις..
αλλα και Ν.Υορκη που ειμαι τωρα κανουν κατι τρελλα .. στην 5η λεωφορο ταξι να κλεινει τρεις λωριδες ξαφνικα για να μπει σε δρομο καθετο τσαμπουκα...
Μα και εκεί ινδοί είναι οι οδηγοί των ταξί πλέον!!!
Δεν φαντάζομαι όμως να πάτησε κανείς απο τους 'κλεισμένους' κόρνα ?? Τι χαλαρά που είναι τα πράγματα ακόμα και στην Ν. Υορκη σε σχέση με το Αθηνιστάν !!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Δεν φαντάζομαι όμως να πάτησε κανείς απο τους 'κλεισμένους' κόρνα ?? Τι χαλαρά που είναι τα πράγματα ακόμα και στην Ν. Υορκη σε σχέση με το Αθηνιστάν !!!Κόρνες παίζουν και στη ΝΥ. Όμως η οδήγηση στο Manhattan πράγματι δεν σου κάνει εντύπωση αν έχεις συνηθίσει να κυκλοφορείς σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη.
-
ζώα όλα τα ΖΩΑ που με τέτοιο καιρό δεν ανάβουν φώτα, και συνεχίζουν να κάνουν σφήνες στη ΑΟ με ελάχιστη ορατότητα λόγω σπρέι.
ζώο η τύπισα στο Twingo που με τις παραπάνω συνθήκες πήγαινε με 60 στη μεσαία γιατί..................... έγραφε στο κινητό!ένα μάτσο χρεοκωπημένοι τηλεορασόπληκτοι ηλίθιοι κάφροι είμαστε όλοι σε αυτή τη χώρα. να φέρουν εδώ τα πυρηνικά της Φουκουσίμα να ψόφήσουμε όλοι και να μην ξαναγεννηθεί τίποτα για 200 χρόνια μπας και γλιτώσει η ανθρωπότητα απο το 'πολιτισμό' μας
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μα και εκεί ινδοί είναι οι οδηγοί των ταξί πλέον!!!
Δεν φαντάζομαι όμως να πάτησε κανείς απο τους 'κλεισμένους' κόρνα ?? Τι χαλαρά που είναι τα πράγματα ακόμα και στην Ν. Υορκη σε σχέση με το Αθηνιστάν !!!
ενταξει εχει και αλλες φυλες....
Μα και το κυκλοφοριακο ειναι πολυ χαλαρο... πολλα λεωφορεια και μετρο + ταξι, + ακριβο παρκιν = δεν κατεβαζουν ΙΧ στη πολη... Τα ταξι παντως οργανομενα και με οθονη για την διαδρομη... σε πανε οντως απο την μικρωτερη διαδρομη... αν ειστε 3 ατομα συμφερει απο οτι δηπτε αλλο.. -
Σήμερα δυστηχώς είχα το πρώτο μου ατύχημα με την οχιά :
Διοικητηρίου (1 λωρίδα ανα κατέυθυνση) στο τελευταίο φανάρι που βγαίνεις αγίου δημητρίου...φανάρι κόκκινο και 6-7 αυτοκίνητα πίσω εγώ.Ανάβει πράσινο ξεκινάν οι πρώτοι 2 ψιλογρήγορα επιταχύνουν κ οι υπόλοιποι και καμιά 15αριά μέτρα πρίν το φανάρι κουμπώνω δευτέρα πάω με 15-20 μάξ και γίνεται πορτοκαλί.Λέω γάμα το σιγά μήν το πατήσω μ έιχε ανάψει και λαμπάκι για βενζίνη σιγά μην έβρισκα και να παρκάρω λέω γάμα το.Εντελώς χαλαρός με το που κουμπώνω την δευτέρα απειροελάχιστο γκάζι ίσα να μπεί και μετά αφήνω αργά γκάζι.Απο πίσω λακαμάς με panda ο οποίος βιαζόταν απ ότι φαίνεται και είχε επιταχύνει τόσο ώστε να μην προλάβει να σταματήσει και να βγαίνει αριστερά στο αντίθετο για να προσπεράσει όπου υπήρχε και μηχανάκι.Το μηχανάκι πέφτει και ο τυπάς με προσπερνάει απ τα πλάγια.Πάλι καλά που πρόλαβα και τον έιδα με την άκρη του ματιού μου στο πλάι και έστριψα ενστικτωδώς προς τα παρκαρισμένα απ τα οποία και σταμάτησα μερικά εκατοστά.Απολογισμός κατα το προσπέρασμα σπάσιμο των καθρεφτών μας και ένα στούμπηγμα στην πόρτα !Στην συνέχεια σταματάει μπροστά με αλάρμ (εν το μεταξύ έχουν βγεί 6-7 άτομα που είδαν το σκηνικό) και βγαίνει απο το αμάξι του κοιτώντας με με ύφος 'κοίτα μαλάκα τι έκανες'!Εγώ κόκκαλο (χέστηκα το ομολογώ πρώτη φορά με χτυπάνε) αρχίζω να νιώθω σιγά-σιγά τι μαλακία έγινε βγαίνω απ τ αμάξι και τ φωνάζω 'καλά ρε με δουλέυεις πές μου ότι έφταιγα κι όλας!!'.
Το ακούει ένας με μηχανάκι απο π ήταν πίσω απ τον τυπά κ μπροστά στο σκηνικό και φωνάζει δείχνοντάς τον μου και γελώντας 'καλά ρε τι είναι αυτός μας δουλεύει, μιλάει κι όλας;'
Τελικά μαζέυτηκαν κ άλλοι πάλι καλά το παλικάρι με το μηχανάκι δεν χτύπησε καθόλου και κάναμε φιλικό διακανονισμό.
Πήρα την αστυνομία προληπτικά παρόλο που ο τυπάς μου πε ότι δεν χρειάζεται και μου έιπαν ότι άμα τα βρίσκετε και κάνετε διακανονισμό δεν χρειάζεται να έρθουμε οπότε και τους λέω άκυρο.
Εν το μεταξύ σε κάποιο σημείο επειδή τον ρωτούσα συνεχώς καχύποπτα τι συμπλήρωνε και τέτοια σε κάποια φάση ο τύπος
είχε το θράσος να εκνευριστεί και να υψώσει και λίγο φωνή επειδή εκεί που συμπληρώνεις πώς έγινε το ατύχημα σημείωσε το 'αλλαγή λωρίδας' και τόλμησα (άκουσον-άκουσον) να του πώ 'τι αλλαγή λωρίδας αφού 1 ανα κατεύθυνση είναι προσπέραση έκανες' και ακολούθησε ο εξής διάλογος :Εγώ: ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΝΩ ΦΤΑΙΣ.ΟΣΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΘΕΛΩ ΘΑ ΜΕ!!!
-Δεν σου είπα ότι δεν φταίω.Αλλά να εκτιμάς ότι σταμάτησα και κατέβηκα και σου μιλάω καλά.θα μπορούσα να με κανας μαλάκας και να έφευγα, να λεγα ότι φταίς εσύ οτιδήποτε.
Εγώ:ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΤΡΕΧΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΣΕΚΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΣ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ΣΟΥ!!!!
-Καλά άμα σου τύχει και χτυπήσεις κανένα να σε δώ εσύ τι θα κάνεις και πώς θα αντιδράσεις...
Έ εκεί με έπιασε γέλιο απ τα νέυρα μου και του λέω 'καλά καλά ότι πείς αδερφέ'.Καλά ρε πούστη τί ατομάρες υπάρχουν εκεί έξω έπαθα πλάκα μιλάμε !
Τώρα πώς δουλεύει το πράγμα παίδες;Πάω στην ασφαλιστική μου και ζηταω κάποιον να δεί τις ζημιές του αμαξιού;Μήπως έπρεπε να έρθει εκείνη την ώρα κάποιος να το δεί;Συμπληρώσαμε βέβαια στο χαρτί απο ποιά μεριά με χτύπησε και είδε και αυτός την ζημιά αλλά πήρα τον φάδερ που η ασφάλεια είναι στο όνομα του και πήρε τον ασφαλιστή που είναι γνωστός του και δεν το σήκωνε.Στην τελική τώρα που δεν το είδε κάποιος εκείνη την στιγμή το αμάξι που λέει ο λόγος δεν θα μπορούσα οτιδήποτε ζημιά έχει στα πλάγια το αμάξι (και πρό του ατυχήματος) να την χρεώσω σε αυτόν όταν δεί το αμάξι αυτός απ την ασφαλιστική μου;Πέχτηκε μεγάλη μαλακία;Είμαι ακόμα ψιλοσοκαρισμένος γι αυτό γράφω ψιλοσκόρπιες σκέψεις σόρρυ! -
Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο; Όταν λες η 'οχιά' τι εννοείς; Με Viper τράκαρες?
-
Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο; Όταν λες η 'οχιά' τι εννοείς; Με Viper τράκαρες?
Με κάτι πολύ ανώτερο.......
Κάποιοι λένε ότι είναι μια άσπρη σκιά που εμφανίζεται για δέκατα και εξαφανίζεται μέσα στην νυχτιά....
Κάποιοι λένε ότι ήχος του DOHC 16v μπορεί να σε σκοτώσει σε δέυτερα...
Κάποιοι λένε ότι κάνει 0-100 σε αρνητικό χρόνο...Ναί ξέρω τι σκέφτεσαι....Σωστά μάντεψες......
huyndai lantra 99'
-
Μπορούσε και 6 να πιάσει, αλλά σαν καλός ολιγαρκης ΧΟ έπιασε μόνο 4.
Sent from my Desire using smoke signals.
-
Περαστικα και πάλι καλα που δεν πλακώθηκες στο ξύλο. Παιρνεις το λοιπόν τον ασφαλιστή σου, κάνεις αρνητική δήλωση , δίνεις και τα στοιχεία του αλλου και της ασφαλιστικής σου και περιμένεις τον πραγματογνώμονα από την δικήσου ασφαλιστική για απολογισμό ζημιών.
-
Προσωπικά θα καλούσα αστυνομία + ασφαλιστική επί τόπου. Ξεκάθαρα πράγματα. Με το υφάκι του άλλου, ένας λόγος παραπάνω.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]