-
Φλάντζα βαλβίδων μήπως; Η τιμή που σου είπαν είναι με εργασία;
-
μάλλον για φλάτζα ψευτοκάπακου λες
64 πολλά μου ακούγονται
η εργασία δεν είναι τπτ, καθαρίζουν την φλατζόκολα απ το μπλοκ και το καπάκι των βαλβίδων, βάζουν λίγη στις γωνίες την εφαρμόζουν και τέλος
-
Μάλλον η διαρροή είναι απ τον διακλαδωτήρα νερού στο κιτ του θερμοστάτη,αν είναι Κ4J το μοτέρ εκεί έχει μια γαλάζια λαστιχένια φλάντζα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μάλλον για φλάτζα ψευτοκάπακου λες64 πολλά μου ακούγονται
η εργασία δεν είναι τπτ, καθαρίζουν την φλατζόκολα απ το μπλοκ και το καπάκι των βαλβίδων, βάζουν λίγη στις γωνίες την εφαρμόζουν και τέλος
Ξες τι θέλει να λυθεί για να βγει αυτό το ψευτοκάπακο έξω?
-
η αλήθεια είναι ότι ξέχασα ότι μιλαμε για κλιό
-
Στο zxακο παντως τη περασμενη βδομαδα αλλαξα τη φλατζα του ψευτοκαπακου και σα δουλεια να ναι πολυ βαρια μιση ωρα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο zxακο παντως τη περασμενη βδομαδα αλλαξα τη φλατζα του ψευτοκαπακου και σα δουλεια να ναι πολυ βαρια μιση ωρα?Αυτό τώρα είναι εξυπνάδα?
Στο ΖΧ το μοτέρ είναι του προπερασμένου αιώνα (μέχρι σήμερα βγαίνει) και του clio 14άρι 16V 100ps,λες να είναι το ίδιο?
Για δοκίμασε να αλλάξεις φλάντζα στο καινούριο ΕΡ6,τι συγκρίνεις τώρα ανόμοιες τεχνολογίες? -
Εγω εγραψα ποση ωραεκανα στο αμαξι μου..ολα τ αλλα τα φανταζεσαι..και φυσικα δεν αμφισβητω τη δυσκολια.
Οτι εισαι περιπτωσαρα ειναι γνωστο ,μη με επιβεβαιωνεις καθε τρεις και λιγο.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω εγραψα ποση ωραεκανα στο αμαξι μου..ολα τ αλλα τα φανταζεσαι..και φυσικα δεν αμφισβητω τη δυσκολια.
Οτι εισαι περιπτωσαρα ειναι γνωστο ,μη με επιβεβαιωνεις καθε τρεις και λιγο..Kαλά στο σούπερ ντούπερ car σου είναι εύκολο το ξέρουμε,να δώσει το renault να πάρει ZX ο άνθρωπος αυτό υπονοείς ή ΄΄οτι αφού αλλάζει εύκολα άρα είναι καλύτερο?
Δεν κατηγορώ τα TU σε καμία περίπτωση,απ τα καλύτερα 8βαλβιδα που έχουν βγει ποτέ με απίστευτη απόδοση και οικονομία αλλά εσείς την έχετε ψωνίσει κανονικά.
Ούτε κρίνετε ένα αυτοκίνητο απ το επίπεδο ευκολίας ή δυσκολίας σε τεχνικό επίπιεδο. -
Μπραβο γι αυτο το γραψα, το βρηκες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω εγραψα ποση ωραεκανα στο αμαξι μου..ολα τ αλλα τα φανταζεσαι..και φυσικα δεν αμφισβητω τη δυσκολια.Kαλά στο σούπερ ντούπερ car σου είναι εύκολο το ξέρουμε,να δώσει το renault να πάρει ZX ο άνθρωπος αυτό υπονοείς ή οτι αφού αλλάζει εύκολα άρα είναι καλύτερο?
Δεν κατηγορώ τα TU σε καμία περίπτωση,απ τα καλύτερα 8βαλβιδα που έχουν βγει ποτέ με απίστευτη απόδοση και οικονομία αλλά εσείς την έχετε ψωνίσει κανονικά.
Ούτε κρίνετε ένα αυτοκίνητο απ το επίπεδο ευκολίας ή δυσκολίας σε τεχνικό επίπιεδο.Ρε G60, μην αρπάζεσαι
-
Ο καθένας ότι θυμάται χαίρετε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μάλλον για φλάτζα ψευτοκάπακου λες64 πολλά μου ακούγονται
Αυτή λέω εγώ πάντως (πλέον την έχω συμπεριλάβει στο service των 10000km, Φίατ γαρ, και ξέρω μέχρι και τον κωδικό της στη Λάμδα ).
Σαν εργασία δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι δυσκολότερη σε νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα αλλά και πάλι τα €64 μου φαίνονται κι εμένα πολλά, εκτός αν είναι μαζί με εργασία και η φλάντζα κοστίζει αρκετά (€7 η γνήσια για Τέμπρα, €3 η ημιτασιόν, για να δώσω τάξη μεγέθους για παλιό αυτοκίνητο). -
αν η τιμή σαν ανταλλακτικό είναι 64 ευρώ,
δεν ξέρω τί παραφερνάλια έχει πάνω το καπάκι του clio, an πρέπει πχ να λύσεις πολλαπλασιαστές κλπ, στο αβένσις βγαίνει μέσα σε 5 λεπτά και κοστίζει 12 ευρώ.
Την άλλαξα για δεύτερη φορά πέρισυ, είχε ξεραθεί λίγο
-
479€ για την αντικατάσταση των καρτών-κλειδιών του scenic......
Η μια είχε χαλάσει πριν λίγους μήνες και η δεύτερη εκλάπει στη Βουλγαρία....
479€..............
Μπανιέρες... -
Citroen C4 1.4 (2005)
Σερβις 50.000 χλμ σημερα.
Εχουμε και λεμε:
Σερβις 50.000 χλμ 62.03€
Ηλεκτρονικος ελεγχος Lexia δωρεαν
Ροδελλα ταπας, καθαριστικο παρμπριζ μαζι γυρω στα 3€ και κατι ψιλα.
Φιλτρο λαδιου + λαδια (νομιζω 4L) 46€Συνολο 111.30€
-
75000 χμλ
- αλλαγή λαδιών
- αλλαγή φ. λαδιού, φ. αέρος
- βαλβολίνες
- μπουζί (3)
- καθαρισμός σιαγόνων και έλεγχος φρένων
- καλά είναι;
-
Σε επίσημο;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ποσο κοστισαν βαλβολινες και μπουζι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε επίσημο;Sent from my Tab using a pigeon.
όχι
μπουζί 90€ (30 το ένα)
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?