-
Πως έγινε ο Vettel να πάει πιο γρήγορα από ότι πέρυσι ακόμα δεν το έχω καταλάβει. :κουβάς:
Υποτίθεται ότι θα ήταν αργότερα φέτος. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πως έγινε ο Vettel να πάει πιο γρήγορα από ότι πέρυσι ακόμα δεν το έχω καταλάβει. :κουβάς:To drs θα έπαιξε αρκετά ρόλο.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πως έγινε ο Vettel να πάει πιο γρήγορα από ότι πέρυσι ακόμα δεν το έχω καταλάβει. :κουβάς:
Υποτίθεται ότι θα ήταν αργότερα φέτος.ΤΟ ΡΕΝΤΜΠΟΥΛ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Η μεγαλύτερη σαύρα του grid έκανε τον ταχύτερο γύρο.
Αφού πρόλαβε να καταστρέψει τον αγώνα του Button. -
**ROUND #1 - Australia / Melbourne - Official Results **
Πρωταθλημα βαθμών
Πρωταθλημα οδηγών
Πρωταθλημα κατασκευαστών
Νικητες Αγωνα
Κάτοχοι Pole - Ταχύτερου Γυρου
Updated Συνθέσεις Ομάδων
-
Mπράβο στην ομάδα. Μπιλόπουλε εμείς δεν θέλουμε Red Bull. ..Kαι του είπα του Μιχάλη στα πιτ.Άντε να σε βάλω 3η θέση επειδή σε έχω στην καρδιά μου.Να'σαι καλά μου λέει που έχεις ιταλικό αυτοκίνητο και τρέχεις με γερμανική ομάδα.
Καλή αρχή και χωρίς KERS.Φάνηκε την 25η (Κυμη-Αραχωβα 1μιση ώρα) ότι θα πάω σφαίρα την Κυριακή!
-
Νομίζω ότι κάναμε καλή αρχή ......σάρωσε η Μερσέντα!!! και bravo στην ομάδα
-
Excellent !!! Nick....Fantastic race....good job!!!
-
Η ομαδα της Ρεντ Μπουλ πρεπει να πιουμε κανενα Ρεντ Μπουλ το συντομοτερο...
-
Πωωω, τι τρελο ηταν αυτο;!
Ελα ρε ομαδα, σουπερ τα πηγαμε!
Κι ο Nick απιστευτος ετσι; Αν τυχον την παταγαμε εμεις ηταν εκει να διορθωσει την βλακεια μας σε αυτον τον αγωνα.
Ελα ρε Μερσενταααααααααααααααα! -
Σάρωσε η Mercedes...
του forum
-
Μια χαρά για 1ο αγώνα και πήρα και την πρωτιά στον ταχύτερο γύρο με πρόβλεψη από τη Δευτέρα 21/3! Not bad!
@οργανωτική επιτροπή:
Νομίζω θα έπρεπε να υπήρχε κάποιο κίνητρο-bonus για πετυχημένο early prediction στους χρόνους
Πάντως και χωρίς αυτό εγώ θα συνεχίζωΗ ομάς δεν πτοείται και φέτος θα βρούμε τα σωστά πατήματα πιο γρήγορα
Συγχαρητήρια στους Μερσεντικούς
-
Ευχαριστούμε ! .........Και καλή συνέχεια!......
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
@οργανωτική επιτροπή:
Νομίζω θα έπρεπε να υπήρχε κάποιο κίνητρο-bonus για πετυχημένο early prediction στους χρόνουςΧε,χε.. πράγματι...
Να ζητήσω κι εγώ ένα μπόνους που πρόβλεψα ότι μια Lotus-Renault, έστω και η λάθος, θα μπει στην 5άδα. Αν μη τι άλλο τολμηρή πρόβλεψη...
ΑΛΛΑ... -
Πάντως οι διαφορές μεταξύ Pole και FL είναι πια χαώδεις λόγω της κινητής αεροτομής. Οπότε και σχεδόν όλοι μας θα προσαρμοστούμε ανάλογα..
-
Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε πολλές ανατροπές στη βαθμολογία φέτος.
-
Εγω νομιζω οτι το πρωταθλημα δεν εχει νοημα απο εδω και περα και λεω να το σταματησουμε και να ανακοινωσουμε τελικα αποτελεσματα με βαση τον αγωνα αυτο...
-
Επειδή φοβάσαι ότι θα πέσει κουβάς στους επόμενους και θα χάσεις την πρωτιά;
πλάκα κάνω..
-
Το λες γιατι ζηλευεις τον ρουκι νικητη και τσιμπησες στις δηλωσεις μου, δηθεν οτι φοβαμαι τους υπολοιπους αγωνες!
Ουυυ σατανα Μπιλοπουλε, ουυυ σιξ χαντρεντ σιξτυ σιξ, νομιζεις οτι πηρες και πρωταθλημα!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το λες γιατι ζηλευεις τον ρουκι νικητη και τσιμπησες στις δηλωσεις μου, δηθεν οτι φοβαμαι τους υπολοιπους αγωνες!Ουυυ σατανα Μπιλοπουλε, ουυυ σιξ χαντρεντ σιξτυ σιξ, νομιζεις οτι πηρες και πρωταθλημα!
δεν σε χαλασε Billοπουλε....
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)