-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ένα corsa 07 μοντέλο, πως μπορώ να πω σίγουρα αν είναι έκδοση σπορτ ή όχι? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ένα corsa 07 μοντέλο, πως μπορώ να πω σίγουρα αν είναι έκδοση σπορτ ή όχι?
δεν εχω ιδεα ..... δεν το γραφει πουθενα ?
αν πας σε μια αντιπροσωπεία και το διασταυρωσεις μεσω του VIN ? -
Καλησπερα.Για το sport που ρωτησατε μια λεπτομερεια για να το αναγνωριζετε ειναι τα ελαφρως φιμε φωτιστικα σωματα πισω και του σκιασμενους προβολεις μπροστα..(κατι σαν σκια γυρω απο τα φωτα) Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει να αναγραφεται πουθενα.Α και επισης στο εσωτερικο τα sport συνηθως εχουν δερματινο τιμονι και ψιλο μπακετ καθισματα...
-
ok, thanks.
-
se ena opel corsa bδεν αναβει το φωτακι του χωρου αποσκευων κοιταξα τη λαμπιτσα και ειναι οκ οπως επισης και η ασφαλεια.τι μπορει να φταιει ρε παιδια.Να σημειωθει οτι τα καλωδιακια που καταληγουν στο φωτακι ειναι μια χαρα
-
δες αν εχει κολλησει το διακοπτακι που κλεινει - ανοιγει το κυκλωμα
η στο κατωφλι φορτωσης θα ειναι ή στην πορτα η στο μανταλο ασφαλισης -
To corsaκι παρελήφθη, είναι οκ, με πολύ εξοπλισμό (σήμερα έπαιζα με το cruise control ), ωραίο καθαρό σαλόνι και πολύ καλή κατανάλωση. Τα μοναδικά μείον:
-λίγο η απόκριση του γκαζιού μου φάνηκε κάπως. Λίγο νωθρό? Δλδ αν και πήγαινε, αργούσε λίγο...
-ενώ έστριβε σχετικά καλά, αυτό το τιμόνι θα μπορούσε να μπαίνει ως έξτρα. Αναίσθητο ρε παιδί μου, πληροφόρηση 0... -
Ερώτηση: που είναι η κόρνα στο κόρσα? Μέσα στον προφυλακτήρα την έχουν βάλει κ δεν τη βρίσκω?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ερώτηση: που είναι η κόρνα στο κόρσα? Μέσα στον προφυλακτήρα την έχουν βάλει κ δεν τη βρίσκω? -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ερώτηση: που είναι η κόρνα στο κόρσα? Μέσα στον προφυλακτήρα την έχουν βάλει κ δεν τη βρίσκω?
Ανοιξε το καπο ,σκυψε απο επανω και βαλε καποιον να πατησει την κορνα
-
Ωραίες ιδέες έχεις ρε συ!
-
Καλοταξιδο!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Καλοταξιδο!! -
Ο Xenos πήρε Opel ;!
-
xenos , ασφαλή χιλιόμετρα και χωρίς προβλήματα.
-
Ο Xenos πήρε Opel ;!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ο Xenos πήρε Opel ;!Εκανε στροφη!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο Xenos πήρε Opel ;!
Εκανε στροφη!
Περιμένω να μου το πει ο ίδιος, γιατί απλά δεν το πιστεύω.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ο Xenos πήρε Opel ;!
Εκανε στροφη!
Περιμένω να μου το πει ο ίδιος, γιατί απλά δεν το πιστεύω.
Απιστε Θωμα
-
Οχι σοβαρά δεν πιστεύω οτι πήρε δικό του τέτοιο αμάξι.
OPEL FORUM