-
Μπα, καλύτερος φαίνεται. Ο 3.6 είχε καταντήσει εκνευριστικός και κόλλαγε πάρα πολλές φορές. Για να δούμε!
-
11M and counting !
-
Ψάχνω να βρώ κάποιο addon για τον Firefox 4 όπου όταν ανοίγω ένα video να έχει πάνω δεξιά από το παράθυρο του video ένα κουμπί που να έχει επιλογή για download.
Αυτή τη λειτουργία μου την παρέχει ο ΙDM ο οποίος δουλεύει μόνο στον ΙΕ και όχι στον Firefox γιατί λέει προκαλεί crash στην εφαρμογή.
Ξέρετε εαν έχει βγει κάτι αντίστοιχο; Θα με βοηθούσε αφάνταστα μιας και τώρα αναγκάζομαι να μεταβαίνω μια στον ΙΕ (για την δυνατότητα αυτή) και μια στον Firefox -
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... C0&x=0&y=0
Δεν ξέρω αν είναι όλα συμβατά με τον 4 (λογικά τα περισσότερα θα γίνουν συμβατά προσεχώς), αλλά επιλογές υπάρχουν πολλές.
-
-
Πολύ καλός μου φαίνεται μέχρι στιγμής ο Mozilla 4, έχει αντιγράψει πολλά από το Chrome , αλλά αυτό δεν είναι κακό φυσικά, το μόνο που με χαλάει είναι το κουμπάκι του Reload που το έχουν βάλει δίπλα στο address bar όπως και στον ΙΕ.
Κατά τ' άλλα, η διαφορά στην ταχύτητα είναι... συγκλονιστική!
-
πολυ καλος ο νεος ff, αλλα εχω εθιστει στη ταχυτητα του chrome και μαλλον θα μεινω σε αυτον
-
+1 Chrome addicted
-
Καλός ο chrome, αλλά έχω μια (κατά πάσα πιθανότητα χαζή) απορία. Θυμάμαι το καλοκαίρι τον είχα εγκαταστήσει δοκιμαστικά και παρατήρησα ότι δίπλα στη μπάρα της διεύθυνσης δεν είχε το κλασικό βέλος με το αναδυόμενο παράθυρο, με τις πιο συχνές ιστοσελίδες. Φαντάζομαι ότι μάλλον δεν έψαξα αρκετά και πως κάπως θα ενεργοποιείται, ωστόσο μου κανε εντύπωση που δεν ήταν default!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πολυ καλος ο νεος ff, αλλα εχω εθιστει στη ταχυτητα του chrome και μαλλον θα μεινω σε αυτονΑν έχεις Windows 7, δοκίμασε τον ΙΕ9. Σε πρόσφατο τεστ του tomshardware βγήκε ο καλύτερος όλων και μάλιστα με διαφορά! Εγώ αναγκαστικά χρησιμοποιώ ΙΕ6 και Chrome γιατί επιμένω στα XP.
-
τον εχω βαλει και αυτον (γενικα πρεπει να χρησιμοποιω ie οταν θελω να περναω settings στο ρουτερ μου , οταν του τραβαω κατι reset , γιατι ειναι asus και συχνα πυκνα τα παιζει και θελει ολικη επαναφορα )
αλλα δε μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι απλα αρκετα καλος για ie , ο ff και ο chrome ειναι πολυ καλυτεροι
απλα ρε παιδια ο chrome μου φαινεται υπερβολικα πιο γρηγορος
ειδικα στο laptop απο το οποιο σερφαρω κυριως (γιατι στο μεγαλο pc ολοι γρηγορα πανε) , η διαφορα ειναι χαοτικη
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πολύ καλός μου φαίνεται μέχρι στιγμής ο Mozilla 4, έχει αντιγράψει πολλά από το Chrome , αλλά αυτό δεν είναι κακό φυσικά, το μόνο που με χαλάει είναι το κουμπάκι του Reload που το έχουν βάλει δίπλα στο address bar όπως και στον ΙΕ.Κατά τ' άλλα, η διαφορά στην ταχύτητα είναι... συγκλονιστική!
Τα κουμπιά τα μετακινείς όπου θελεις, με τον κλασσικό τρόπο.
Εγώ ακόμα και τα tabs τα έχω βάλει από κάτω από τα κουμπιά, όπως ήταν παλιά. Δεν με βολεύαν εκεί πάνω όπως του chrome. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πολύ καλός μου φαίνεται μέχρι στιγμής ο Mozilla 4, έχει αντιγράψει πολλά από το Chrome , αλλά αυτό δεν είναι κακό φυσικά, το μόνο που με χαλάει είναι το κουμπάκι του Reload που το έχουν βάλει δίπλα στο address bar όπως και στον ΙΕ.
Εγώ ακόμα και τα tabs τα έχω βάλει από κάτω από τα κουμπιά, όπως ήταν παλιά. Δεν με βολεύαν εκεί πάνω όπως του chrome.για μενα αυτο πηγε να λειτουργησει ως θετικο παντως
οπως επισης το δεξι κλικ ==> open in new tab το οποιο στον νεο ff μπηκε πρωτο στη λιστα οπως ειναι στο chrome (αλλη μια αντιγραφη ) και παντα με εκνευριζε οσες φορες χρησιμοποιουσα τον ff οπου η πρωτη επιλογη ηταν open in new window
-
οπως επισης το δεξι κλικ ==> open in new tab το οποιο στον νεο ff μπηκε πρωτο στη λιστα οπως ειναι στο chrome (αλλη μια αντιγραφη ) και παντα με εκνευριζε οσες φορες χρησιμοποιουσα τον ff οπου η πρωτη επιλογη ηταν open in new window
middle click
-
τον εχω βαλει και αυτον (γενικα πρεπει να χρησιμοποιω ie οταν θελω να περναω settings στο ρουτερ μου , οταν του τραβαω κατι reset , γιατι ειναι asus και συχνα πυκνα τα παιζει και θελει ολικη επαναφορα )αλλα δε μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι απλα αρκετα καλος για ie , ο ff και ο chrome ειναι πολυ καλυτεροι
απλα ρε παιδια ο chrome μου φαινεται υπερβολικα πιο γρηγορος
ειδικα στο laptop απο το οποιο σερφαρω κυριως (γιατι στο μεγαλο pc ολοι γρηγορα πανε) , η διαφορα ειναι χαοτικη
http://www.tomshardware.com/reviews/int ... 97-14.html
Ίσως ο IE9 θέλει καλό μηχάνημα για να δείξει την ταχύτητα/δυνατότητες του. Ή ίσως απλά να έχεις παραισθήσεις...
-
Εγώ ακόμα και τα tabs τα έχω βάλει από κάτω από τα κουμπιά, όπως ήταν παλιά. Δεν με βολεύαν εκεί πάνω όπως του chrome.ΠΩΣ το έκανες;
-
oκ θα τον ξανατεσταρω
παντως γενικα ο chrome σε διαφορες λειτουργιες δεν ειναι πιο γρηγορος απο τον ανταγωνισμο , το θεμα μου ειναι οτι ειναι πιο γρηγορος στο να ανοιγεις ενα καρο καρτελες και στο να φορτωνει τις σελιδες
επισης ειναι πιο γρηγορος στο να ξεκιναει οταν ανοιγω το pc δηλαδη στα απλα καθημερινα πραγματακια
το αν ειναι πιο γρηγορος ή αργος στη java , στο html και στο flash δε με πολυενδιαφερει
εγω πολλες σελιδες απο φορα και γενικα κειμενα θελω να ανοιγω γρηγοραεδιτ
ειναι πιο αργος στο 4tf , απετυχε στο πρωτο μου βασικο τεστ
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Εγώ ακόμα και τα tabs τα έχω βάλει από κάτω από τα κουμπιά, όπως ήταν παλιά. Δεν με βολεύαν εκεί πάνω όπως του chrome.ΠΩΣ το έκανες;
Δεξί κλικ στην μπάρα με τα κουμπιά, customize και σέρνεις το stop/reload όπου θέλεις.
-
Ο chrome στο μονοπύρηνο μου είναι αισθητά πιο αργός από τον ff 4 γενικώς.
(και δεν έχει και print preview που μου είναι απαραίτητο ) -
Δεξί κλικ στην μπάρα με τα κουμπιά, customize και σέρνεις το stop/reload όπου θέλεις.
Τα **bold ** Εγώ ακόμα και τα tabs τα έχω βάλει από κάτω από τα κουμπιά εννοώ!!!
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;