-
ειναι i5 750 'γαργαλημενος' και οπως λεει και ελτεο εκεινη την ωρα σκυλιαζει
τον τεσταρα για να δω μεχρι που μπορει να φτασει , ηταν και καλοκαιρακι τοτε , τωρα που εχει κρυο δεν παει τοσο
μεχρι 59 εφτασε ο πιο ζεστος πυρηνας πριν κανα μηνα που δοκιμασα τελεταια φορα να τον στρεσσαρω (του εριξα και ενα καλο καθαρισμα γιατι ειχε πιασει σκονη και ηθελα να δω τη βελτιωση )ετσι ειναι κανονικα οταν αραζει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΙΕ 9 final για Windows 7 32-bit ή Windows 7 64-bit [ download ]Τον δοκιμάζω.Μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής.
-
ποιος ο λογος να πας σε ie?..
στο μονο που κανει καλο ειναι στο να κατεβαζεις αλλον browser -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
στο μονο που κανει καλο ειναι στο να κατεβαζεις αλλον browserΕχω και τον chrome. Από συνήθεια μάλλον.
-
στο μονο που κανει καλο ειναι στο να κατεβαζεις αλλον browser -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
στο μονο που κανει καλο ειναι στο να κατεβαζεις αλλον browserΓια προσωπική χρήση δεν με απασχολεί.
Όμως πολλές εταιρείες τον χρησιμοποιούν και όλο το λογισμικό φτιάχνεται πάνω σε αυτόν.
Αλησμόνητο θα μου μείνει το περίφημο:
style='cursor:hand'
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λίγο περισσότερο context παρακαλώ;
το σχολιο ειχε μπει την επομενη του αρνητικου του επωνυμου χρηστη.
δεν μπορει, θα ηταν κατανοητο που το πηγα.. -
Πραγματικά Γιάννη, χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχω την εντύπωση ότι μερικές φορές αυτά που γράφεις τα έχεις μόνο εσύ στο μυαλό σου χωρίς να δίνεις στον άλλον να καταλάβει
-
επεσημανε μου οταν γινεται φιλε, τοτε και μονο θα μπορω να σου ξεκαθαριζω.
στο παραπανω : ετυχε να παρακολουθω το προιον, μια μερα εγραψε το παιδι το σχολιο και εβαλε βαθμολογια 1.
την επομενη (ισως και ωρες μετα) απαντησε ανωνυμος βαζοντας 9. Το σχολιο και το timing μου λεει για σχολιο απο το e-shop. -
Και αν θέλω να το πάρω θα λάβω υπόψιν μου τα σχόλια αυτών ;
Θα το γκουγκλάρω να βρω reviews παγκοσμίως.
-
800 ευρω για ενα usb stick?
-
γιατί πόσο είχε νομίζεις όταν πρωτοβγήκε αυτό με τα 16GB όταν ακόμα είχαμε 128 ΜΒ ?
-
οχι θελω να πω ποιο το νοημα του να εχεις εναν σκληρο δισκο σε usb stick την στιγμη που με αυτα τα λεφτα περνεις 3-4 1tb 3.5ρηδες και μια θηκουλα
-
Ε δεν είναι το ίδιο. Χίλιες φορές φλασάκι. Ας είχε 100 ευρώ και σου έλεγα ...
-
ε ναι αυτο λεω εχει νοημα να το παρεις τωρα?..δεν ειναι δα καρτα γραφικων που ξερεις οτι οταν πεσει η τιμη του θα βγει κατι καλυτερο απο αποψη αποδοσης
αυτη η τιμη ειναι απλα overkill -
Γιατί τι έχεις αγοράσει μόλις βγήκε; Απλά υπάρχουν κάποιοι που το 'φυσάνε' και τα αγοράζουν είτε είναι φλας είτε κάρτα γραφικών είτε mobo κτλ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί τι έχεις αγοράσει μόλις βγήκε; Απλά υπάρχουν κάποιοι που το 'φυσάνε' και τα αγοράζουν είτε είναι φλας είτε κάρτα γραφικών είτε mobo κτλ.α μην το λες εγω εκανα το λαθος να αγορασω το p800 οταν βγηκε και κοστιζε 800 ευρω
-
Γιατί τι έχεις αγοράσει μόλις βγήκε; Απλά υπάρχουν κάποιοι που το 'φυσάνε' και τα αγοράζουν είτε είναι φλας είτε κάρτα γραφικών είτε mobo κτλ.
α μην το λες εγω εκανα το λαθος να αγορασω το p800 οταν βγηκε και κοστιζε 800 ευρω
αυτες ηταν epic fail εποχες και σημερα δηλαδη μπορεις να κανεις αντιστοιχα λαθη, αλλα ειδες και μονος σου οτι με 200-250 ευρω μια χαρα τη βολευεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
α μην το λες εγω εκανα το λαθος να αγορασω το p800 οταν βγηκε και κοστιζε 800 ευρω
αυτες ηταν epic fail εποχες και σημερα δηλαδη μπορεις να κανεις αντιστοιχα λαθη, αλλα ειδες και μονος σου οτι με 200-250 ευρω μια χαρα τη βολευεις
+Apple iphone4, HTC Desire hd, Samsung Nexus S
όπως καταλαβαίνεις δεν πάνε όλα με το σκεπτικό σου.
-
μα δεν υπηρχε καλυτερο τοτε μετα απο αυτο ηταν το t68i αλλη αγαπη και αυτη ειχε και το tetris μεσα σαν μυστικο
αλλα ναι μην το λες και σημερα θα χτυπαγα ανετα ενα κινητο 800 ευρω αλλα δεν εχει νοημα αφου δεν ειναι κατι νεο
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]