-
Μονο οσοι εχουν LEXIA και (ισως εκδοση 3 για το συγκεκριμμενο μοντελλο). Αρα δλδ αντιπροσωπειες, εξουσιοδοτημενα και οποιον αλλο το εχει γνησιο ή σπασμενο το προγραμμα.
-
Citroen Xsara Windows CE
http://www.citroenet.org.uk/miscellaneo ... op-01.html**Citroen Xsara Dynalto & Citroen Saxo Dynavolt **
http://www.citroenet.org.uk/miscellaneo ... nalto.html -
Τετοια Saxακια ειχε ο ΟΤΕ δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα. Δεν ξερω μηπως ειχε και η ΔΕΗ. Μαλιστα υπαρχουν και C2 ηλετκρικα του ΟΤΕ.
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Μονο οσοι εχουν LEXIA και (ισως εκδοση 3 για το συγκεκριμμενο μοντελλο). Αρα δλδ αντιπροσωπειες, εξουσιοδοτημενα και οποιον αλλο το εχει γνησιο ή σπασμενο το προγραμμα.Σε ευχαριστώ πολύ!
και κάτι τελευταίο...ο πωλητής μου λέει πως το αυτοκίνητο έχει esp. Εγώ πώς το ξέρω;;;;Ευχαριστώ και πάλι.
-
Οταν γυρνας το κελιδι νομιζω αναβει καποιο αντιστοιχο λαμπακι για το τσεκ του. Και μπορεις να κανεις και διαγνωση μεσω του διαγνωστικου στον εγκεφαλο του ESP. Αρα αν πας να κανεις διαγνωση και δεν υπαρχει, τοτε απλα το διαγνωστικο θα σου γραψει 'δεν υπαρχει τετοιος εξοπλισμος' νομιζω...
-
Ο χρήστης elma έγραψε:
Μονο οσοι εχουν LEXIA και (ισως εκδοση 3 για το συγκεκριμμενο μοντελλο). Αρα δλδ αντιπροσωπειες, εξουσιοδοτημενα και οποιον αλλο το εχει γνησιο ή σπασμενο το προγραμμα.
Σε ευχαριστώ πολύ!
και κάτι τελευταίο...ο πωλητής μου λέει πως το αυτοκίνητο έχει esp. Εγώ πώς το ξέρω;;;;Ευχαριστώ και πάλι.
Μεσω του διαγωνστικου απ'οσο ξερω μπορουν να δουν κι αλλες πληροφοριες οπως ποτε κ που παρηχθη το αυτοκινητο, ποιος ηταν ο εργοστασιακος του εξοπλισμος κλπ
-
Για εργοστασιακο εξοπλισμο δεν θυμαμαι, αλλα αυτο μπορεις να το δεςι απο το http://service.citroen.com/ στην ενοτητα επανω αριστερα που λεει Χαρακτηριστικά.
-
Πως φαινεται οτι ο ανθρωπος ειχε gs-gsa πριν.. Κατα τα αλλα τρελο καρναβαλι..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1325896/ -
-
Παντως πλακα πλακα η θηκη εχει το ιδιο ακριβως μεγεθος με το κασετοφωνο. Τυχαιο; Ισως καταλειπο των παλαιοτερων κατα 7 χρονια τελευταιων GSA, ισως ειχαν σκευτει στην Citroen 'αφου βαζουμ ετα χειριστηρια στο τιμονι, ας το βαλουμε στην αρχαια αβολη θεση' Τι γ@μ@το δεν ειναι να σου ανεβαινει το CD και να στο πεταει σαν φρυγανιερα, απο το να βγαινει οριζοντια;
-
Ο χρήστης elma έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ!
Πολύ απλά αν έχει κουμπί για esp στο ταμπλώ τότε έχει,αν όχι δεν έχει αν και τα περισσότερα picasso δεν έχουν esp.
-
Χθες ηταν μερα-zx..
Αλλαγη μπουζι, αλλαγη φιλτρο αερα και αλλαγη υγρων φρενων..Βγηκαν ολιγον χαλια τα υγρα και γι αυτο εκανα εξαερωση απο καθε εξαερωτηρα μπρος-πισω για να φυγουν ολα.. Μετα ελυσα το ψευτοκαπακο και αλλαξα τη φλατζα του γιατι δακρυζε εδω και χρονια και ειχε γινει σα vag μεσα.. Βρεθηκε και ταπουλα λαδιου τζαμπε νεα οποτε την αντικαστασησα και αυτην γιατι και γυρω απο τη ταπα υπηρχε εδω και καιρο λαδιλα..Φυσικα καθαρισα τα παντα μεσα και με αφορμη αυτα ψεκασα και τη πεταλουδα που κι αυτη ειχε μαζεψει..
Εντυπωση μου κανει το οτι εχουν γινει πιο αμεσα τα φρενα του μονο και μονο με τα υγρα..
Το σπαστικο που ανακαλυψα ειναι οτι εχει ενα μικροτζογο το δεξι ψαλιδι απο το πισω σινεμπλοκ και τα ψαλιδακια εχουν μολις 25000km..Υ.Γ. Κορυφαια στιγμη οταν μου επεσε μια ροδελα μεσα στο καπακι.. Μιση ωρα εψαχνα και τραβαγα λαδια με μια συριγγα.. Βρεθηκε..
-
Eνας μικρός τζόγος ειναι φυσιολογικός απ τα πίσω συνεμπλόκ ψαλιδιών καθώς δεν είναι συμπαγή,δες μήπως έχουν κοψίματα τότε θέλουν άλλαγμα.
Τα φρένα σου επίσης είναι λογικό να είναι ποιό άμεσα γιατί με την αλλαγή έφυγε και η υγρασία απ το κύκλωμα καθώς και ο αέρας που υπήρχε,αποτέλεσμα βρασμού της υγρασίας.
Βάλε μπροστινά άκρα από Xsara να δεις φρένα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χθες ηταν μερα-zx..
Αλλαγη μπουζι, αλλαγη φιλτρο αερα και αλλαγη υγρων φρενων..Βγηκαν ολιγον χαλια τα υγρα και γι αυτο εκανα εξαερωση απο καθε εξαερωτηρα μπρος-πισω για να φυγουν ολα.. Μετα ελυσα το ψευτοκαπακο και αλλαξα τη φλατζα του γιατι δακρυζε εδω και χρονια και ειχε γινει σα vag μεσα.. Βρεθηκε και ταπουλα λαδιου τζαμπε νεα οποτε την αντικαστασησα και αυτην γιατι και γυρω απο τη ταπα υπηρχε εδω και καιρο λαδιλα..Φυσικα καθαρισα τα παντα μεσα και με αφορμη αυτα ψεκασα και τη πεταλουδα που κι αυτη ειχε μαζεψει..
Εντυπωση μου κανει το οτι εχουν γινει πιο αμεσα τα φρενα του μονο και μονο με τα υγρα..
Το σπαστικο που ανακαλυψα ειναι οτι εχει ενα μικροτζογο το δεξι ψαλιδι απο το πισω σινεμπλοκ και τα ψαλιδακια εχουν μολις 25000km..Υ.Γ. Κορυφαια στιγμη οταν μου επεσε μια ροδελα μεσα στο καπακι.. Μιση ωρα εψαχνα και τραβαγα λαδια με μια συριγγα.. Βρεθηκε..
δε πας να το πετάξεις και να πάρεις καμιά citroen να βρεις την υγεία σου.
-
-
Σχετικα με τα ψαλιδια.. Ξεκινησα να το ελεγξω γιατι μετα απο οπισθεν και αποτομο ή και οχι φρενο κανει ενα 'ντακ' αν μπορει να περιγραφει απο εκει κατω..Σκισιματα-ρωγμες δεν εχουν.
Αγορασα και μεταχειρισμενη πορτα οδηγου τη Δευτερα και το Πασχα που θα μαι πανω θα περαστει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σχετικα με τα ψαλιδια.. Ξεκινησα να το ελεγξω γιατι μετα απο οπισθεν και αποτομο ή και οχι φρενο κανει ενα 'ντακ' αν μπορει να περιγραφει απο εκει κατω..Σκισιματα-ρωγμες δεν εχουν.
Δες για τζόγους στα μπαλάκια ψαλιδιών και στα μπράτσα της ζανφόρ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τα μπρατσα της ζανφορ κανουν την δουλεια.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
τα μπρατσα της ζανφορ κανουν την δουλεια.
Ας το πετάξει τότε να πάρει citroen
-
Τα κοιταξα ρε γμτ τα ζαμφορακια και ειναι αψογα..Τα ειχα αλλαξει και αυτα στις 120.000km μαζι με τα ψαλιδια,143.000km εχω τωρα..Θα το κοιταξω παλι οταν ξαναβγαλω τροχο..
CITROËN FORUM