-
Ο χρήστης verbas έγραψε:
Mάλλον δεν κατάλαβες ειμαι οντως γύφτος μένω ζεφίρι διαθέτω ντάτσουν με πατάτες και θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω γιατί απ τη φωτό μου φαίνεςαι άνθρωπος με επίπεδο!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.Μερικοί κρατάνε θέση με αμάξι και μετά βάζουν το δεύτερο, κατάλαβες.Αυτούς πως θα τους χαρακτήριζες;;;;;Γιατι ρε φιλαρακι δεν θες να καταλαβεις το εξης απλο:
'γυφτος' ειναι ΟΠΟΙΟΣ κραταει θεση για την παρτη του, για το αυτοκινητο του, χρησιμοποιωντας την μηχανη. Αν εσυ την βαζεις ετσι επειδη φοβασαι μην στην ριξουν, ΔΕΝ εισαι σε αυτη την κατηγορια. Απλα ειναι κριμα που πηγαινει. Καταλαβού?
Απο κει κ περα. Αν αλλαζε ο ΚΟΚ κ σε υποχρεωνε να παρκαρεις καθετα προς το πεζοδρομιο την μηχανη, θα το εκανες? Ή κ τοτε θα ελεγες τα ιδια?
ΥΓ Κ εγω εχω μηχανακι κ μαλιστα παπι, που οριζοντια θα πιασει πολυ λιγοτερο χωρο απο μια μηχανη. Αλλα δεν το βαζω ετσι ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ πιανω χωρο. Αλλες αντιληψεις.
ΥΓ2 Οταν λες 'εσυ με τον κουβα σου', κατ'ευθειαν φαινεται οτι στο μυαλο σου εχεις την αντιπαραθεση μηχανακηδες - αυτοκινητακηδες. Με την οποια δεν θα κατσω να ασχοληθω.
-
Δεν καταλαβού πα ριέν! Δεν απαντάς ,εάν κρατήσω μ αμάξι θέση για το δεύτερο αμάξι η για να παρκάρει κάποιος γνωστός είμαι οκ;Εχω κ εγώ κουβά αλλά προτιμώ τη μηχανή για να φτάνω γρήγορα κ επειδή μ αρέσει, αρα εχω ίσα δικαιώματα στη πορεία και στο ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ με τους ιχίδες ! Παρεπιπτόντως βελτίωσε τα γαλλικά σου.μερσί!!
-
Δεν καταλαβού πα ριέν! Δεν απαντάς ,εάν κρατήσω μ αμάξι θέση για το δεύτερο αμάξι η για να παρκάρει κάποιος γνωστός είμαι οκ;Εχω κ εγώ κουβά αλλά προτιμώ τη μηχανή για να φτάνω γρήγορα κ επειδή μ αρέσει, αρα εχω ίσα δικαιώματα στη πορεία και στο ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ με τους ιχίδες ! Παρεπιπτόντως βελτίωσε τα γαλλικά σου.μερσί!!
-
Τι δεν απανταω μωρε, ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ. Τοσο δυσκολο ειναι?
Αλλα δεν μου ειπες, οταν βαζεις την μηχανη παραλληλα με το πεζοδρομιο 'για να μην στην ριξουν κατω' οπως ισχυριζεσαι, κ επιστρεφεις με το αυτοκινητο, ψαχνεις να βρεις θεση οπως ολος ο κοσμος ή βαζεις την μηχανη αλλιως κ παρκαρεις εκει? ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αλλα δεν μου ειπες, οταν βαζεις την μηχανη παραλληλα με το πεζοδρομιο 'για να μην στην ριξουν κατω' οπως ισχυριζεσαι, κ επιστρεφεις με το αυτοκινητο, ψαχνεις να βρεις αλλη θεση οπως ολος ο κοσμος ή βαζεις την μηχανη αλλιως (κ τι εγινε, δεν φοβασαι πια?) κ παρκαρεις εκει? ...
Τσιου τσιου τσιου, τρια πουλακια καθονταν...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τα τελη πανε με τα κυβικα. Αν ειχε aixam 50cc θα'θελα να τον δω τον 'μαγκα' να το βαζει 'φετα'
Οι περισσοτεροι τα βαζουν διαγωνια για να μην πιανουν πολυ χωρο, αλλα να ξερετε στις μηχανες επιτρεπεται κ το διπλοπαρκαρισμα λογω πλατους. Αν δηλαδη ο τυπακος που ειδες χθες παρκαρε διπλα στο παπακι δε θα ειχε κανενα προβλημα
Εισαι σίγουρος οτι το τελευταιο ισχύει?
Δηλαδη το ξερουν και οι μπατσοι? Γιατι θέλω να το κάνω πολλές φορες αλλά το σκέφτομαι!Ψάξε μέσα στον ΚΟΚ. Λέει ξεκάθαρα πως πρέπει να είναι παράλληλα με το πεζοδρόμιο.
-
εγω βαζω το 'μηχανακι' παραλληλα για τον παρακατω λογο και επισης θα το συνιστουσα, δεν ειχα ποτε προβλημα
αλλα προσεχω πολυ και που το βαζω. Νομιζω ετσι ειναι και στον Κ.Ο.Κ. -
από alexisma » 19/09/12 0:55
εγω βαζω το 'μηχανακι' παραλληλα για τον παρακατω λογο και επισης θα το συνιστουσα, δεν ειχα ποτε προβλημα
αλλα προσεχω πολυ και που το βαζω. Νομιζω ετσι ειναι και στον Κ.Ο.Κ.Ο ΚΟΚ δεν αναφέρει τίποτα για παρκάρισμα σε μηχανή κατα τον τρόπο που το ρωτάει ο νηματοθέτης τουλάχιστον.
Φυσικά ο ΚΟΚ σου λέει να μην εμποδίζει την διέλευση οχημάτων επειδή φρακάρει τον δρόμο ή να μην είναι εμπόδιο στους πεζούς.
Τώρα αυτό έχει να κάνει με τις ιδιομορφίες του κάθε δρόμου οπότε αντιστοιχεί και η ανάλογη ξεχωριστή απάντηση σε περίπτωση.Μόνο σε διάφορα πολυκαταστήματα υπάρχουνε ειδικές θέσεις παρκαρίσματος για μηχανές και ποδήλατα και μερικές φορές δημιουργεί και ο εκάστοτε Δήμος κάποιες τέτοιες θέσεις οπότε εκεί υποχρεούσαι να τηρήσεις τα προβλεπόμενα.
-
Για όσους σας πούνε τίποτα για το παρκάρισμα της μηχανής σας στον ΚΟΚ Άρθρο 34 Στάση και Στάθμευση στο νούμερο 6 αναφέρει:
'Tα oχήματα πoυ βρίσκoνται σε στάση ή στάθμευση, επιβάλλεται να
τoπoθετoύνται παράλληλα με την oριoγραμμή τoυ oδoστρώματoς και επί της
αντιστοιχούσας γι’ αυτούς προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς,
εκτός αν oρίζεται με σήμανση διαφoρετικά. Εντούτοις, η επί της άλλης πλευ-ράς στάση ή στάθμευση επιτρέπεται όταν η στάση ή η στάθμευση επί της
αντιστοιχούσας προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας πλευράς εμποδίζεται
λόγω παρουσίας σιδηροτροχιών. Δύναται να επιτρέπεται η στάση και η στάθ-μευση στο μέσον του οδοστρώματος, σε ειδικά σημειούμενες θέσεις.'Παράλληλα και όχι κάθετα. Οπότε αν κάποιος σας την πει εκτυπώνεται το άρθρο και του το δείχνεται
-
Να σαι καλά φίλε θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία τι παίζει, μπορώ να βρώ και βιβλίο ΚΟΚ άνετα.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Παράλληλα και όχι κάθετα. Οπότε αν κάποιος σας την πει εκτυπώνεται το άρθρο και του το δείχνεται
Κ αυτος σας αποκαλει νομοτυπο ΓΥΦΤΟ κ ειναι ολα καλα κ ωραια.
υπαρχει κανονας παρκαρισματος για μηχανη?