-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγω από την άλλη σαν συνταξιούχος ΑΧακιας εχω τον πρωτο λόγο στην βόλτα
Ισα ίσα, εμείς που δεν έχουμε πρόσφατη εμπειρία από ΑΧ προηγούμαστε. Κάνε στην μπάντα ρε!
Μα προφανώς θα πάει βόλτα αυτός με το πιο αργό Citroen.
Για..στην άκρη όλοι σας!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Γιατί βρε Νικόλα φερνεις την κατατστροφή???
Μπορεί να είναι ο αισθητήρας στάθμης στο δοχείο καυσίμου, ο οποίος εχοντας κινούμενα μέρη ειναι πιθανών να χαλάσειΜην προσπαθείς να με καλοπιάσεις. Στο ΑΧ εγώ θα μπω πρώτος. Κι εσύ Κώστα να τ'αφήσεις αυτά που ξέρεις, μάλλον σε έχουμε παραχαϊδέψει εδώ μέσα μου φαίνεται.
-
Το κάνει πολύ καιρό? Τι δείχνει δηλαδή στην κατανάλωση? Δοκίμασες να κάνεις reset στα στοιχεία του υπολογιστή? Αν δεν ξέρεις πώς, πες μου να σου εξηγήσω.Νομίζω ότι αν είναι όντως πρόβλημα και θέλει κάτι αλλαγή, αυτό θα είναι ο κεντρικός εγκέφαλος... Και δε θέλεις να ακούσεις πόσο κάνει αυτό...
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ 3 ΜΗΝΕΣ.ΕΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ 5η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ 120 ΧΙΛ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 8,8 ΛΙΤ ΣΤΑ 100!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΔΙΝΕΙ 10 ΛΙΤ ΣΤΑ 100 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ (ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ) 7,5 ΛΙΤ ΣΤΑ 100 ΧΙΛ!!!!!!!!!!!!!!.RESET ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ( ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ). ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΦΟΥΛΑΡΟ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΗ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 20-30 ΧΙΛ.ΕΙΧΕ 2 ΓΡΑΜΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ 120 ΧΙΛ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΨΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ /
-
Πόσα χιλιόμετρα έκανες από τη στιγμή που το φούλαρες μέχρι να ξαναδείξει κόκκινο?
Πάντως οι τιμές αυτές δε φαίνονται πολύ παράξενες, λίγο να το πατήσεις παραπάνω σίγουρα φτάνει και ξεπερνάει τα 8,8 ακόμα και με 5η και 120...
EDIT: Για να καταλάβω, οι τιμές αυτές που λες είναι στη μέση ή στη στιγμιαία κατανάλωση?
(και γράφε αν θες με πεζά γράμματα, τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις. )
-
Πόσα χιλιόμετρα έκανες από τη στιγμή που το φούλαρες μέχρι να ξαναδείξει κόκκινο?Πάντως οι τιμές αυτές δε φαίνονται πολύ παράξενες, λίγο να το πατήσεις παραπάνω σίγουρα φτάνει και ξεπερνάει τα 8,8 ακόμα και με 5η και 120...
EDIT: Για να καταλάβω, οι τιμές αυτές που λες είναι στη μέση ή στη στιγμιαία κατανάλωση?
(και γράφε αν θες με πεζά γράμματα, τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις. )
Ναι ειναι στιγμιαία κατανάλωση ,γενικα τα 28 λιτ μεσα στη πολη με βγαζουν 180-190 χιλ.Οσο για την πρωτη ερωτηση σου θα το μετρησω απο το σημερινο φουλαρισμα...
-
Μάλιστα. Για να σου δώσω να καταλάβεις πώς λειτουργεί η μέτρηση της στιγμιαίας κατανάλωσης, στο Xsara μου (1.6 16v) βλέπω ενδείξεις από 0,3-0,0 (σε μεγάλη κατηφόρα με ταχύτητα χωρίς να πατάω γκάζι) έως 25-28 λίτρα ανά 100 χλμ (στην πίστα ). Εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αξιαγαπητοι σιτροενακιδες , μηπως καποιος γατος απο εσας μπορει να μου βρει δυο μπροστινα φλας απο το dyane 6 , εκεινα με το πολυγωνικο σχημα ?
Σε περιπτωση που εχετε , αφου σας τα πληρωσω , αμεσα θα σας ωφειλω και βολτα με το ΑΧ μου , τωρα που εγινε 200αρι , ισως σας ευχαριστησω .Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση.
Χρ. ΑναγνωστοπουλοςΛοιπόν για το φανάρι του Dyane εγώ θα ρωτούσα (με τυχαία σειρά στα γράφω!) :
1)Καρυάδης , είναι ο μηχανικός που πηγαίνω. Έχει και στοκ με ανταλλακτικά οπότε ίσως έχει κάποιο φανάρι.
Τηλ 2525337
Αν πάρεις πες του ότι τηλεφωνείς εκ μέρους του Κώστα με το Ami 8
- Θανάσης
τηλ 2929268
Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι έχει στην αποθήκη του. Μάλλον ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ανταλλακτικά ακόμα και για βάτραχο.
Ζάλισε τον γιατί θα σε ξεχάσει τελείως.
- Κ.ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ
Τηλ 6628358 – 9
Μάλλον θα έχει το φανάρι αλλά σε τιμή αρκετά ψηλή...χωρίς λόγο…
Καλύτερα στείλτου ένα e-mail kyriacos@lambrinos.gr και γράψε ότι στέλνεις εκ μέρους μου και πάλι...
- CHEVAL
Τηλ 8327167-8322249-8318418
Ίσως έχουν….Εγώ ποτέ δεν βρήκα κάτι…βέβαια άλλο το ami και άλλο το Dyane.
- Πησιμίσης
τηλ 5224684
Καλές τιμές και μάλλον θα έχει.
Για ψάξε σε όλα αυτά και αν δεν βρεις κάτι θα κάνουμε!
- Θανάσης
-
Πρώτη εξυπηρέτηση
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ενώ το 2cv είναι πιο ελαφρύ και γιαυτό με είχε περάσει κάποιος με 2cv στον Διόνυσο!!!!
Πρόεδρε !!!
Τα στήνουμε και με 2CV ?
Βλέπω ότι τελικά οι ... ανωριμότητες πάνε σύννεφο απο όλους. -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Ενώ το 2cv είναι πιο ελαφρύ και γιαυτό με είχε περάσει κάποιος με 2cv στον Διόνυσο!!!!
Πρόεδρε !!!
Τα στήνουμε και με 2CV ?
Βλέπω ότι τελικά οι ... ανωριμότητες πάνε σύννεφο απο όλους.Ετσι ετσι
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Πρόεδρε !!!
Τα στήνουμε και με 2CV ?
Βλέπω ότι τελικά οι ... ανωριμότητες πάνε σύννεφο απο όλους.Αν ο άλλος είναι βλάκας και οδηγάει 2cv και θελει να κάνει προσπέραση στην ανηφόρα στο Διόνυσο με 30 άλογα δεν σημαίνει ότι τα στήνω με 2cv...
-
Κώστα έχεις μετρήσει κατανάλωση στο Αμί??
Θα με ενδιέφερε μια συγκριση με τα σημερινά δεδομένα. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Θα με ενδιέφερε μια συγκριση με τα σημερινά δεδομένα.Μέσα στην πόλη πιάνω με άνεση τα 9 lt / 100 kms....
Ίσως το ρίχνω και στα 8
Για παράδειγμα για τους μήνες του 2004 που πέρασαν όσον αφορά το κόστος είναι 0,7 ευρώ στα 10 χιλιόμετρα...
Πόσο έχει η SUPER?
Πίκρα....για 602 cc....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Θα με ενδιέφερε μια συγκριση με τα σημερινά δεδομένα.Μέσα στην πόλη πιάνω με άνεση τα 9 lt / 100 kms....
Ίσως το ρίχνω και στα 8
Για παράδειγμα για τους μήνες του 2004 που πέρασαν όσον αφορά το κόστος είναι 0,7 ευρώ στα 10 χιλιόμετρα...
Πόσο έχει η SUPER?
Πίκρα....για 602 cc....
0,90 περιπου σημερα εβαλα σε ΒP
Δηλαδη 7,7 λιτ/100χλμ με αυτή την τιμή.
Το πιεζεις γενικά για να ακολουθεί την κυκλοφορία η πας με τον ρυθμό που επιβάλει? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ίσως το ρίχνω και στα 8
Πόσο έχει η SUPER?
Πίκρα....για 602 cc....
0,90 περιπου σημερα εβαλα σε ΒP
Δηλαδη 7,7 λιτ/100χλμ με αυτή την τιμή.
Το πιεζεις γενικά για να ακολουθεί την κυκλοφορία η πας με τον ρυθμό που επιβάλει?Όχι δεν θα έλεγα ότι το πιέζω...
Συνήθως βρίσκομαι δεξιά και κινούμαι με ρυθμούς Ami...
Όταν ένα αυτοκίνητο δεν είναι φτιαγμένο για τρελούς ρυθμούς δεν ξέρω γιατί αλλά σαν να σου λέει να το πας αργά και χαλαρά!!
Βέβαια σε κατηφόρες βγάζω τα απωθημένα μου !!! (δηλαδή 120 km/h )
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όχι δεν θα έλεγα ότι το πιέζω...Συνήθως βρίσκομαι δεξιά και κινούμαι με ρυθμούς Ami...
Όταν ένα αυτοκίνητο δεν είναι φτιαγμένο για τρελούς ρυθμούς δεν ξέρω γιατί αλλά σαν να σου λέει να το πας αργά και χαλαρά!!
Αρα δεν παει παρακάτω.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Όχι δεν θα έλεγα ότι το πιέζω...
Αρα δεν παει παρακάτω.
Άντε και 125 αλλά εκτός ότι το βάζεις στα όρια το θεωρώ και ιδιαίτερα επικίνδυνο...
Μέχρι τα 80 όλα πάνε καλά....μετά όμως τα πράγματα αλλάζουν!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αρα δεν παει παρακάτω.
Άντε και 125 αλλά εκτός ότι το βάζεις στα όρια το θεωρώ και ιδιαίτερα επικίνδυνο...
Η κατανάλωση εννοούσα οχι η τελική
Παντως το ΒΧ καιει κατα μεσο ορο 11 λιτρ/100χλμ τοσο εκαιγε και το ΑΧ περιπου ( μες την Αθηνα παντα)
Σε ταξιδι εχω καταφερει περιπου 8 λιτ/100χλμ με το ΑΧ(Αθηνα-Αρτα) αλλα και 15 λιτ/100χλμ (Αθηνα -Πλαταμωνα). Η ΒΧ αθηνα Πατρα με a/c συνεχεια 10,5 λιτ/100χλμ (Αθηνα-Πατρα) -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αρα δεν παει παρακάτω.
Παντως το ΒΧ καιει κατα μεσο ορο 11 λιτρ/100χλμ τοσο εκαιγε και το ΑΧ περιπου ( μες την Αθηνα παντα)
Σε ταξιδι εχω καταφερει περιπου 8 λιτ/100χλμ με το ΑΧ(Αθηνα-Αρτα) αλλα και 15 λιτ/100χλμ (Αθηνα -Πλαταμωνα). Η ΒΧ αθηνα Πατρα με a/c συνεχεια 10,5 λιτ/100χλμ (Αθηνα-Πατρα)A!
Κοίτα, ποτέ δεν έχω κρατήσει πόσα λίτρα καίει γιατί όταν πάω σε βενζινάδικο δεν προσέχω τα λίτρα ποτέ.
Οπότε αναγκαστικά κρατάω την τιμή και ανάλογα υπολογίζω….Αλλά και σε παλιότερα χρόνια νομίζω κάπου εκεί ήταν...
Το 2cv πάντως διαφήμιζε κάτι 5 lt/100 kms που μου φαίνεται απίστευτα λίγο.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αρα δεν παει παρακάτω.
Σε ταξιδι εχω καταφερει περιπου 8 λιτ/100χλμ με το ΑΧ(Αθηνα-Αρτα) αλλα και 15 λιτ/100χλμ (Αθηνα -Πλαταμωνα). Η ΒΧ αθηνα Πατρα με a/c συνεχεια 10,5 λιτ/100χλμ (Αθηνα-Πατρα)A!
Κοίτα, ποτέ δεν έχω κρατήσει πόσα λίτρα καίει γιατί όταν πάω σε βενζινάδικο δεν προσέχω τα λίτρα ποτέ.
Οπότε αναγκαστικά κρατάω την τιμή και ανάλογα υπολογίζω….Αλλά και σε παλιότερα χρόνια νομίζω κάπου εκεί ήταν...
Το 2cv πάντως διαφήμιζε κάτι 5 lt/100 kms που μου φαίνεται απίστευτα λίγο.
Εγω παντως μπορω να το κανει να περασει τα 10
CITROËN FORUM