-
Καλός δεκτό όπως το θέτεις.
Δεν κρεμάμε κανένα εξάλλου εδώ απλά τις απόψεις μας εκφράζουμε.Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου γιατί δεν πιστεύω ότι μείωσε την απόσταση φρεναρίσματος στρέφοντας το αμάξι κάθετα στην διεύθυνση κίνησης του.
Η αεροδυναμικά παίζει μικρό ρόλο στα λίγα χιλιόμετρα.
Η πρόσφυση των τροχών μειώθηκε γιατί λειτούργησαν σαν να ήταν μπλοκαρισμένοι μια και δεν γυρνούν και εγκάρσια!!! Οπότε κυλούσαν πάνω σε λιωμένο ελαστικό και όχι σε επαφή με το δρόμο.
Οπότε μάλλον μεγάλωσε την απόσταση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου με όλα τα αρνητικά για την ασφάλεια αυτού και άλλων που αναφέρεις. -
Ρε παιδια εχω την εντυπωση οτι υπερβαλλετε και ευχαριστω τον gskarmou για την υποστηριξη. Ποιος σας ειπε οτι το αυτοκινητο μου ειναι κακοσυντηρημενο και οτι δεν το προσεχω; Το αυτοκινητο παρ'ολο που πωλειται εχει αλλαγμενα μεσα στον τελευταιο ενα εναμιση περιπου χρονο, λαστιχα, δισκο και πλατο, ιμαντα, ψαλιδια και βασιλικους πιρους, φωτιστικα σωματα μπροστα, καταλυτη και εξατμιση, δισκοπλακες μπροστα, πισω ταμπουρα και σιαγονες, αντλια υγρων φρενων, μαρκουτσια για να μην αναφερω τις συνεχεις αλλαγες λαδιων και τα τακτα σερβις καθως και τα αναλωσιμα(:υγρα, τακακια, μπουζι, υαλοκαθαριστηρες...). Το αυτοκινητο ειναι πολυ προσεγμενο και το μονο που ειπα ειναι οτι εχει μαλακωσει λιγο η αναρτηση αλλα δεν εχω σκοπο να την αλλαξω γιατι εχω βαλει πωλειτηριο στο αυτοκινητο. Οσον αφορα το θεμα με τα φρενα τα εχω αλλαξει ολα και το προβλημα συνεχιζεται (σημ.: πηγα στο συνεργειο για αλλαγη κατανεμητη αλλα παλι τιποτα. Αλλαξε βεβαια λιγο η κατασταση αλλα η διαφοροποιηση υπαρχει) αλλα δεν μιλαμε για καμια καταστροφικη διαφορα. Δεν θα το επετρεπα αν το αυτοκινητο ηταν καινουργιο αλλα δεν μιλαμε για κατι επικινδυνο εκτος απο ακραιες καταστασεις. Τουλαχιστον εγω γνωριζω το προβλημα και ειμαι ετοιμος να το αντιμετωπισω. Εχω δει παρα πολλους, και σιγουρα υπαρχουν και καποιοι εδω μεσα, που παιρνουν το παλιο αυτοκινητο του πατερα τους ή της οικογενειας και πηγαινουν στο δρομο με 150 και ειμαι σιγουρος οτι δε γνωριζουν την κατασταση του αυτοκινητου τους, και δεν τους ενδιαφερει κιολας, αλλα μπαινουν στις στροφες με χειροφρενα και κανουν σφηνες με 100. Φιλος μου επαιρνε το παλιο Golf II του πατερα του και ερχοταν στο σχολειο στην τριτη λυκειου και εμπαινε στο παρκινγκ του σχολειο με χειροφρενο και οταν το πηγαμε μια μερα στο συνεργειο γιατι δεν επιανε σωστα εκτος οτι ειδαμε οτι η ντιζα του χειροφρενου που πηγαινε στον ενα απο τους δυο πισω τροχους δεν υπηρχε πλεον ειδαμε μια πισω δαγκανα δεν επιανε γιατι ειχε κολλησει απο τη σκουρια και η μια μπουκαλα της αναρτησης μπροστα ηταν μισοσπασμενη. Επισκευη, ομως, δεν εγινε! Μην ακουω λοιπον τρελες κριτικες! Ειδικα τωρα που το πουλαω κιολας!!!!!
-
Φίλε μου κανένας δεν είπε ότι το αμάξι σου είναι κακοσυντηρημένο τουλάχιστον όχι εγώ. Αυτό που είπα είναι ότι όταν υπάρχει πρόβλημα που το κάνει επικίνδυνο (μι μου πεις ότι ένα αμάξι που φρενάρουν μόνο οι δυο τροχοί ή μπλοκάρουν οι δυο με το παραμικρό πάτημα ή θέλει εκατό μέτρα για να σταματήσει από τα 100 χιλιόμετρα δεν είναι επικίνδυνο) δεν πρέπει να οδηγείται και μάλιστα με μεγάλες ταχύτητες. Το ότι το ξέρεις δεν έχει καμία σημασία και απόδειξη ήταν η ευτυχής κατάληξη του περιστατικού που μόνος σου ανέφερες όπου από τύχη δεν είχε άσχημη κατάληξη.
Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου καθώς και την απογοήτευση σου από την αδυναμία επισκευής του μέχρι σήμερα αλλά αυτό δεν αλλάζει τα γεγονότα.
Ελπίζω να τα καταφέρεις σύντομα αλλά σε παρακαλώ μέχρι τότε φρόντισε για την ασφάλεια σου και την ασφάλεια όλων μας.
Με φιλική διάθεση Μανόλης.
Φρεναρισμα με τις παντες και χειροφρενο!!!