-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ πάντως θα ήθελα μια βιογραφική αναφορά στα εξέχοντα στελέχη που κάνανε τους 4Τ:
Κώστα Καββαθά
Άρη Σταθάκη (αν δεν απατώμαι)
Πάνο Φιλιππακόπουλο
Κλεάνθη Τριανταφυλλίδη
Διονύση Χοϊδάκλπ.
...Νίκο Δήμου...
Αυτό πάντως θα ήταν πάρα πολύ καλό να αναφερθουν κάποια βασικά πράγματα για τον καθένα τόσο για τους τωρινούς όσο και για τους παλαιότερους συνεργάτες του περιοδικού....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εμένα πάντως το εξώφυλλο (και κυρίως το οπισθόφυλλο) μου φαίνεται λίγο gayxaxa. βρηκες το κρυφο μηνυμα του καβαθθα. Θελει να κανει την νεολαια Γκευ.
-
Τώρα που το θυμήθηκα... κρίμα που έφυγε (πριν κάμποσα χρόνια βέβαια...) ο Κώστας Λακαφώσης. Η δουλειά που έκανε στο κομμάτι των τεχνικών άρθρων του περιοδικού ήταν κατά τη γνώμη μου πολύ καλή...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Τώρα που το θυμήθηκα... κρίμα που έφυγε (πριν κάμποσα χρόνια βέβαια...) ο Κώστας Λακαφώσης. Η δουλειά που έκανε στο κομμάτι των τεχνικών άρθρων του περιοδικού ήταν κατά τη γνώμη μου πολύ καλή...Που να χάθηκε κι αυτή η ψυχή;
-
Αχχχ, αυτές οι σελίδες για την 911,
μου χάλασαν τον ύπνο χτές βράδυ.......
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αχχχ, αυτές οι σελίδες για την 911,μου χάλασαν τον ύπνο χτές βράδυ.......
Ασχημα όνειρα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ασχημα όνειρα;
Η μήπως βρεγμένα?
Τς τς τς...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ασχημα όνειρα;
Η μήπως βρεγμένα?
Τς τς τς...
....το βρήκες !
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντως, από επιστημονικής πλευράς και μόνον, αυτός που δεν δικαιολογεί κάποια αναφορά είναι ο Μάργαρης. Ψάξτε για επιστημονικές δημοσιεύσεις του και κρίνετε... Όσον αφορά δε τους Σωμερίτη και Αναστασιάδη, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Δεν τους αξίζει καν να τους δίνει χώρο το περιοδικό αυτό.Αν και τελευταία η απόδοση του κ.Μάργαρη έχει πέσει εξακολουθώ να θαυμάζω τη διαύγεια και τη λογική του .
-
Απαιχτη η ατάκα του κανονικού τεύχους, περί συγκριτικού (Type R - Megane RS) και εκκλησιών
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απαιχτη η ατάκα του κανονικού τεύχους, περί συγκριτικού (Type R - Megane RS) και εκκλησιώνΕριξα πολύ γέλιο όταν το διάβασα αυτό!
-
Ποιά ατάκα ρε παιδιά; (που και να μην είχα πάρει το τεύχος ).
Πάντως, όποιος δεν πήρε το επετειακό τεύχος, ας σπεύσει!! Υπάρχουν ακόμη μερικά ξεχασμένα!
Και μια και γιορτάζουμε μια σημαντική επέτειο των 4Τ επιτρέψτε μου να επαναφέρω το θέμα '4Τ library'. Επιτέλους οι υποσχέσεις ας γίνουν πράξη και ας δούμε και τα υπόλοιπα τεύχη διαθέσιμα στο site των 4Τ!!! -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Ποιά ατάκα ρε παιδιά; (που και να μην είχα πάρει το τεύχος ).
Πάντως, όποιος δεν πήρε το επετειακό τεύχος, ας σπεύσει!! Υπάρχουν ακόμη μερικά ξεχασμένα!
Και μια και γιορτάζουμε μια σημαντική επέτειο των 4Τ επιτρέψτε μου να επαναφέρω το θέμα '4Τ library'. Επιτέλους οι υποσχέσεις ας γίνουν πράξη και ας δούμε και τα υπόλοιπα τεύχη διαθέσιμα στο site των 4Τ!!!σελ. 116-117
-
Πάντως και το τεύχος του Νοεμβρίου με την πρώτη ματιά φαίνεται εξαιρετικό! Υπάρχει και εμθετο με βελτιώσεις, ναι βελτιώσεις , πραγματικά στο επίπεδο που πρέπει, χωρίς υπερβολές και με καθαρά αγωνιστικά θέματα και συνεντεύξεις. Μπράβο!
-
Όντως,πολύ καλό τεύχος, και το ένθετο των βελτιώσεων σε σοβαρό επίπεδο,όπως αρμόζει στο περιοδικό
-
Πράγματι,καταπληκτικό τό ένθετο,καί πολύ καλή η σύγκριση 'πίστας' μέ 'ράλλυ' από τόν Ζώτο.
Φοβερό καί τό άρθρο μέ τά λάστιχα στό C2 στήν πίστα,καί επιτέλους καί κάποιο ψιλοκράξιμο στίς υπερβολικές βελτιώσεις στό άρθρο μέ τό κόρσα.
Κάπως έτσι,ανοίγουν τά μάτια τών ανθρώπων.
Πολύ καλή καί η 'κόντρα' στό Παράλληλο!!!Ελπίζω νά συνεχιστεί τό ένθετο,στόν ίδιο ρυθμό.
-
Και ο υπεύθυνος της ύλης των βελτιώσεων είναι...Φορουμάς βέρος!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πράγματι,καταπληκτικό τό ένθετο,καί πολύ καλή η σύγκριση 'πίστας' μέ 'ράλλυ' από τόν Ζώτο.
Φοβερό καί τό άρθρο μέ τά λάστιχα στό C2 στήν πίστα,καί επιτέλους καί κάποιο ψιλοκράξιμο στίς υπερβολικές βελτιώσεις στό άρθρο μέ τό κόρσα.
Κάπως έτσι,ανοίγουν τά μάτια τών ανθρώπων.
Πολύ καλή καί η 'κόντρα' στό Παράλληλο!!!Ελπίζω νά συνεχιστεί τό ένθετο,στόν ίδιο ρυθμό.
Καλή για αρχή η σύγκριση των ελαστικών, αλλά ήταν μικρότερων διαστάσεων των εργοστασιακών. Η 'προς τα πάνω' δοκιμή είναι πιο ενδιαφέρουσα νομίζω
Βέβαια στο C2 μάλλον δεν χωράνε... 17άρες, σε άλλα αυτοκίνητα όμως;
-
Στο τεύχος Νοεμβρίου δίνω το βραβείο χειρότερου συγκριτικού ανάμεσα στα 3 turbo. Συναίσθημα 0.
-
Αν δεν στο βγάζει το συναίσθημα το αυτοκίνητο,τι να κάνεις?
Ω ! ΤΙ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! 35 ΧΡΟΝΙΑ 4ΤΡΟΧΟΙ