-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ?aid=63668
Παντως η παραπανω 'δοκιμη' εγινε στη Ρωμη (μη χαιρεστε πως αρχισαν τουλαχιστον οι δοκιμες επι ελληνικου εδαφους!!) και μεταξυ αλλων αναφερει(με οποια αξιοπιστια υπαρχει):
*
'Από τον **Απρίλιο **που θα εισαχθεί το ix35, θα είναι διαθέσιμο με τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό, απόδοσης 163 PS. Αυτή η έκδοση θα είναι μόνο τετρακίνητη (σε άλλες αγορές και δικίνητη). Από τον **Σεπτέμβριο **αναμένεται και ο νέος turbo κινητήρας της Hyundai, απόδοσης 140 ίππων στις 6.400 rpm' *Μαλλον 'μπουρδα' ολο το αρθρο και κατι μου λεει πως το 'πρωτο θεμα' ειναι πιο αναξιοπιστο και απο τη hyundai hellas.
Αυτο ειδικα με τον Απριλη κατι μου θυμιζει (απο περυσι τον Απριλη το περιμενουμε)
Ή μηπως ολο το αρθρο ειναι 'ξαναζεσταμενο φαγητο' απο περυσι που θυμηθηκε το 'πρωτοθεμα' να μας ξανασερβιρει??
(νομιζω πως περυσι ειχε γινει η επισημη παρουσιαση στη Ρωμη...)Βρε μας δουλευουνε ολοι!!! Και δεν ξερω ποιος πιο πολυ! Με τετοια αντικειμενικη'δημοσιογραφια', καλα κανει η hyundai hellas και μας εχει γραμμενους. Αντι να μας πληροφορησουνε τι συμβαινει και να κραξουνε την αντιπροσωπεια, μας λενε 'π@π@ριες'!!
Υ.Γ. Εγραψα και εκει (πρωτο θεμα) ενα σχολιο για το αρθρο και τη hyundai αλλα μαλλον θα το φαει η λογοκρισια!! Θα δουμε...
-
μην κανετε καμια μαλακια εσεις εκει στη hyundai και φερετε το ix 35 τωρα με την αποσυρση...
απ το 2012 και βλεπουμε -
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
μην κανετε καμια μαλακια εσεις εκει στη hyundai και φερετε το ix 35 τωρα με την αποσυρση...
απ το 2012 και βλεπουμεΓιατί? Η απόσυρση ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία αυτής της χρονιάς για να έρθει και να πουλήσει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
απ το 2012 και βλεπουμεΓιατί? Η απόσυρση ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία αυτής της χρονιάς για να έρθει και να πουλήσει.
Ακριβώς.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ειρωνικα το εγραψα. απλως ξεχασα να βαλω...
(αν και εδω που τα λεμε,αυτοι ειναι ικανοι να το φερουν μετα την αποσυρση) -
(αν και εδω που τα λεμε,αυτοι ειναι ικανοι να το φερουν μετα την αποσυρση)Ελα ντε!!!
-
γεια στην παρεα ειναι πρωτη φορα που γραφω περιμενονταs και εγω,παροτι το 2010 το καλοκαιρη στην χαλκιδικη και ψαχνονταs
μια μικρη παραλια σε πιον με σερβικεs πινακιδεs ανηκει το ix35,,τελικα τον βρηκα και του ζητησα να το δω!2.0 diesel 28.000 eur
full--καλο πολυ καλο μεσα και ομορφο εξω.τελοs παντων κατα λαθοs βρηκα αυτο..
δεν κανω διαφημιση δεν των γνωριζω τον τυπο.. -
Ο TIΡΕΚΙΔΗΣ προσπαθεί να πείσει ότι:
'ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ιΧ35 ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 1600cc,1700cc DIESEL.HYUNDAI-KIΛΚΙΣ ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ...'
-
αλλο παλι και τουτο!τηλεφωνησα στον τιρεκιδη και μου ειπαν οτι οπως ειναι τωρα τα πραγματα (?) το ix35 αναμενεται σε 2 με 3 μηνες πρωτα ομως-λεει- θα ερθει το sportage
-
Η κατασταση ειναι γελοια!!!
Ουτε φυσικα σε 2-3 μηνες δε προκειται να ερθει...
Ποιος τους πιστευει πια??Και οταν καποια στιγμη ερθει (απο αυτη ή απο άλλη αρραγε αντιπροσωπεια??), ποιος ξερει με ποιους κινητηρες και τι επιπεδα εξοπλισμου τελικα? Μαλλον 'κουτσουρεμενα'...
Και η αποσυρση εχει αρχισει ηδη(και ευνοουνται πιο πολυ τα διλιτρα) αλλα η Hyundai hellas 'φοβηθηκε' να τα φερει και αποδειχτηκε πιο 'λιγη'και αργη απο το 'δυσκοιλιο' ελληνικο κρατος(που παιδευε την αποσυρση κανενα εξαμηνο)
-
πραγματικά τώρα, αν σου ζητήσει αυτή η αντιπροσωπεία να δώσεις προκαταβολή για παραλαβή σε 2-3 μήνες, θα το έκανες?
-
πρωτα ομως-λεει- θα ερθει το sportageΕστω! Η αρχή να γίνει και θα δούμε και το i10 facelift!
Αν δεν κάνω λάθος το Sportage είναι λίγο φθηνότερο του ix35. Ισως αυτό να τους κάνει να το δώσουν μια προτεραιότητα!πραγματικά τώρα, αν σου ζητήσει αυτή η αντιπροσωπεία να δώσεις προκαταβολή για παραλαβή σε 2-3 μήνες, θα το έκανες?
Λιγοι είναι αυτοί που δίνουν προκαταβολές με μέχρι και 6μηνες αναμονές και με ανοιχτές ημερομηνίες παραδοσης?
Μερικοί βέβαια μετά εμφανίζονται και εδώ ... 'καταγγέλοντας' αλλά υπάρχουν αρκετοί από δαυτους! -
ρε τι ειναι αυτοι?σημερα πηγα σε αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι θα το φερουν κατα το πασχα.για γελια και για κλαματα πλεον η κατασταση...
-
Χθες έστειλα email στα κεντρικά στην Κορέα και ζητώ πληροφορίες για την 'πολιτική πωλήσεων στην Ευρώπη' και γενικότερα για το διαχωρισμό της Ελλάδος από τις υπόλοιπες χώρες της EU. Αναφέρω την 'ανισσόροπη' πολιτική πωλήσεων του τοπικού αντιπροσώπου και ζητώ να μου εξηγήσουν για ποιο λόγο κάποια μοντέλα δεν έρχονται στην Ελλάδα όπως και κάποιες εκδόσεις ιδιαίτερα εμπορικές.
Και κυρίως για ποιο λόγο η Ελλάδα θα πρέπει να προωθεί τα παλιότερα μοντέλα.
Επίσης ρωτώ αν θα πρέπει να μεταβώ στην Γερμανία για να αγοράσω το ix35 ή το i30 facelift 2010 και αν αυτή την πολιτική πωλήσεων την θεωρούν φυσιολογική...Φυσικά δεν περιμένω να μου απαντήσει κανείς ... αλλά ίσως κάποιος Κορεάτης φιλοτιμηθεί και ρίξει μία ματιά στις διαπιστώσεις μου.
Οπότε αν ποτέ απαντήσει κάποιος θα το αναφέρω και εδώ στο χώρο...
-
ωραιος!ελπιζω να απαντησουν και να μην κανουν τους κινεζους...
-
ρε τι ειναι αυτοι?σημερα πηγα σε αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι θα το φερουν κατα το πασχα.για γελια και για κλαματα πλεον η κατασταση...Πες τους αυτό ηταν ...last year, οταν το περιμεναμε απο το Πασχα.
Δεν τη ξαναπαταμε να περιμενουμε με το ιδιο 'ανεκδοτο'ωραιος!ελπιζω να απαντησουν και να μην κανουν τους κινεζους...
Οχι, θα κανουν τους ...κορεατες!!
Τους κινεζους κανουν στην αντιπροσωπεια εδω στην ελλαδα, για αυτο μαλλον δεν υπαρχει συνεννοηση με τους κορεατες της μαμας εταιριας!!
Καπου τα εχουν μπλεξει πολυ ασχημα...
Αλλα και εμεις οταν ερθει θα κανουμε τους ...κινεζους -
Πάντως η Ελλάδα από ότι βλέπω λογοδοτεί και διαχειρίζεται από την Ευρωπαϊκή Hyundai που η έδρα της είναι στην Γερμανία.
http://www.hyundai-europe.com/
http://www.hyundai.com/eu/en/CompanyInf ... opeHME.htmΚάπου σε αυτή τη συνεργασία υπάρχει το πρόβλημα/κώλυμα. Φαντάζομαι ότι είναι θέματα οικονομικά (δάνεια/κρίση/μνημόνια/χρωστούμενα). Οι Γερμανοί έχουν αγριέψει πολύ με αυτά τα θέματα.
Οι Κορεάτες δεν νομίζω πλέον να ασχολούνται με κάθε χώρα ξεχωριστά. Πριν το 2000 (με τις μεγάλες επιτυχίες στην χώρα μας) η Ελλάδα διαχειριζόταν από τους Κορεάτες. Το 2000 ξεκίνησε η διαχείριση από Γερμανία/Γερμανούς.
-
Τελευταίες πληροφορίες από εξουσιοδοτημένη εμπορία...σε 'ερώτηση παραπόνου' για έλλειψη 1.6 κινητήρων:
- Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται το ix35 με κινητήρα 1.6
- Σύντομα θα ανακοινωθεί και το ix20 με κινητήρα 1.6
Μέσα στο 2011 θα έρθει και το i30 facelift, ίσως όμως μόνο με 1.4 ...
Ακόμη δεν έχουν καταλήξει ποιους κινητήρες θα εισάγουν.Αυτή είναι η επίσημη πληροφόρηση που έχει από το Δάβαρη, μεγάλη κάθετη μονάδα διανομής...
Μου είπαν να κάνω υπομονή για το i30/1600 και να τους ενοχλώ τηλεφωνικά για να μου λένε τα τελευταία νέα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
όπως και κάποιες εκδόσεις ιδιαίτερα εμπορικές.Θεωρείς πως το 1600αρι i30 είναι ιδιαίτερα εμπορικό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
όπως και κάποιες εκδόσεις ιδιαίτερα εμπορικές.
Θεωρείς πως το 1600αρι i30 είναι ιδιαίτερα εμπορικό;
Όσο είναι το Ceed 1.6 (3θυρο/5θυρο) εμπορικό άλλο τόσο και περισσότερο εμπορικό θεωρώ το i30...
Και από την άλλη δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει να σταματά η εισαγωγή κάποιου κινητήρα.Δηλαδή θα ήταν φυσιολογικό π.χ. η Citroen να προσφέρει 1.6/16V και η Peugeot να σταματήσει να τους εισάγει;
Δεν το βλέπω λογικό αυτό.
Hyundai ix35 2011