-
Ο χρήστης !Alex! έγραψε:
10+ με Punto Sporting έχω δει μόνο σε πολύ κίνηση.
Με το δικό μου 'χαλαρό' ρυθμό γράφω όσο λέει στην υπογραφή.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ 7,6 ΜΕ 9,3+ ΠΟΥ Μ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ...
ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΗ????
μην σκάς , δες το αλλιώς... οτι έχει πρίμιουμ όχημα που καίει τα κέρατα του, εσύ όμως δεν χαλιέσαι γιατί είσαι λάρτζ τυπόνι...
-
ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ OCTAVIA TSI 125HP ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ 10,0 ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΕ ΑΠΟ 6,5 ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ 8,7
ΜΟΡΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ TURBO ΚΑΙ COMPRESSOR ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΩ ΤΟΣΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ -
Ο χρήστης !Alex! έγραψε:
10+ με Punto Sporting έχω δει μόνο σε πολύ κίνηση.
Με το δικό μου 'χαλαρό' ρυθμό γράφω όσο λέει στην υπογραφή.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ 7,6 ΜΕ 9,3+ ΠΟΥ Μ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ...
ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΗ????
Ανάλογα το τρέξιμο. Η μεγαλύτερη κατανάλωση που έχω πετύχει είναι 14λ/100χλμ.
Τα 7.6 που πετυχαίνω πάντως είναι σε γοργούς ρυθμούς.
-
μην σκάς , δες το αλλιώς... οτι έχει πρίμιουμ όχημα που καίει τα κέρατα του, εσύ όμως δεν χαλιέσαι γιατί είσαι λάρτζ τυπόνι... [/quote]
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΤΣΙ ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟ PUNTO SPORTING 1.2 dsg 210HP ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟ ΑΜΑΞΙ 9,3 ΜΕ 10,0 ΛΙΤΡΑ ΤΑ 100 ΧΛΜ...
ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΚ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 6,0ΛΙΤΡΑ......... ΕΕΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ ΑΚΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧ ΜΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΕΛΕΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΟΔΗΓΩ ΒΡΕΝΩ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ ΜΑΖΙ
-
Τότε θα πρέπει να κοιτάξεις το αμάξι από μπουζί , φίλτρο βενζίνης μέχρι πιέσεις ελαστικών , μήπως το έχεις φορτωμένο άχρηστα συμπράγκαλα χθές ανακάλυψα ότι κουβαλάω ακόμα τα βατραχοπέδιλα τι άλλο
τις προάλλες πάω να βάλω βενζίνη και λέω στο παιδί εκεί ότι έχω αρκετή κατανάλωση και μου λέει να αυξήσουμε τον αέρα στα λάστιχα και μου βάζει 35-32 εμπρός πίσω έφαγα μπόλικο κοπάνιμα αλλά η κατανάση δεν έπεσε . -
Συνηθισμένο νούμερο το 6ρι που ρε παιδιά? Έχω Lancia Y '98 με τον ίδιο κινητήρα αλλά με 86 άλογα,
είναι 30 κιλά πιο ελαφρύ απο το sporting '00 και καίω περίπου 9 στην πόλη, 7.5 σε αυτοκινητόδρομο
με 150 στο κοντέρ, 6.7 με 120. Η χαμηλότερη που έχω πετύχει ήταν 5.8 σε Λάρισα-Αθήνα απο τον Ε65
με πολύ χαλαρή οδήγηση το καλοκαίρι. Θα ξανακατέβω την παρασκευή να δω αν θα έχει διαφορά
χωρίς a/c. -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Τότε θα πρέπει να κοιτάξεις το αμάξι από μπουζί , φίλτρο βενζίνης μέχρι πιέσεις ελαστικών , μήπως το έχεις φορτωμένο άχρηστα συμπράγκαλα χθές ανακάλυψα ότι κουβαλάω ακόμα τα βατραχοπέδιλα τι άλλο
τις προάλλες πάω να βάλω βενζίνη και λέω στο παιδί εκεί ότι έχω αρκετή κατανάλωση και μου λέει να αυξήσουμε τον αέρα στα λάστιχα και μου βάζει 35-32 εμπρός πίσω έφαγα μπόλικο κοπάνιμα αλλά η κατανάση δεν έπεσε .καινουργια μπουζι εχει δεν ειναι 3 εβδομαδεσ που τα εβαλα... και απο βαροσ δεν εχει τιποτα . δεν εχω κατι που να εχω ξεχαση ... φαντασου οτι δεν εχει και μεγαλο χωρο μεσα για να ξεχασησ κατι
καταναλωση με προγραμμα η χωρις